Puna verzija : Otkud vi ovde?
Kako ste dospeli na ovaj sajt? :) :cesces:
Videla reklamu na jednom portalu i mnogo se obradovala!
swba mi javio da ima jedan super sajt... :ok:
swba mi javio da ima jedan super sajt... :ok:
ali ne odgovaram za njeno ponasanje :bek:
meni javila jedna 'ticica da ima superiska sajtic :smeh:
:roll: Jedan dan ja tako surfujem surfujem surfujem i ukucam u google "dobri nickovi i opičeni likovi, sve na jednom mestu" i on mi izbaci ovaj sajt. :uredu: Ako lažem neka me pregazi tramvaj. :fijuk:
Pronašla slučajno preko googla :)
Rekla mi je drugarica za nsparty.net i tu slučajno videla VojvodinaCafe, svideo mi se naziv i eto me!
Necromancer
04.05.2006, 09:18
Rekla mi je drugarica za nsparty.net
A jesi ti njoj rekla za VojvodinaCafe? ;)
pedja.gogic
04.05.2006, 22:30
Ja sam se bas zamislio kako bih dosao do odgovora, a onda sam citao ostale odgovore i setim se da sam i ja video neki baner...
A jesi ti njoj rekla za VojvodinaCafe? ;)
Naravno!
Pa, mi 'tičice sve saznamo na vreme... :fijuk:
yige_gui
05.05.2006, 03:05
:roll: Jedan dan ja tako surfujem surfujem surfujem i ukucam u google "dobri nickovi i opičeni likovi, sve na jednom mestu" i on mi izbaci ovaj sajt. :uredu: Ako lažem neka me pregazi tramvaj. :fijuk:
i kod mene nesto slicno.. bilo mi dosadno, rek'o sta cu.. ukucam u gugl.kom 'odlicna ekipa, zanimljive teme i super zabava, sve na jednom sajtu' i gugl.kom mi izbaci vojvodinacafe :skok: i etoo meee :osmeh:
ako lazem neka mi pukne metla usred leta :fijuk:
lind cokolada
05.05.2006, 14:08
VIDELA REKLAMU NA JEDNOM SAYTU :ok:
Betty Boop
05.05.2006, 14:53
Idem ja tako i idem....kad iza coska nesto se plavi sa sve kandelabrom...i ja tako jos malo, malo, pa sve blize, blize i........eto me. http://www.cosgan.de/index/lang.gif
HLEBmaster
05.05.2006, 18:52
E kako sam ja dospeo na sajt hmmm?
Pa evo kako se sve odigralo.
Dan je bio tmuran, ali topao i vlazzan.
Jednom rechju lepo vreme u pi... mate... Svratio sam tako do zemunskog keja, reko, ajd valjda nece kisha .. i taman krenuh da shetam kad .. paznju mi privuche chicha koji je tu prodavao sladoled.
Rek'o daj stari jedan Best.
-Shto Best(?), kaže, uzmi Koloseum za iste pare, a bolji ti je plus ima leshnik i chokoladne kuglice.
Eh kuglice?! U sladoledu?!
-Da, da, kaze, plus, imash na dnu korneta zaliveno chokoladom.
Chokoladom?! Na dnu?!
Mislim se, mogao bih da probam, shto da ne, ne bi me valjda chicha zajebav'o..
I onako sav siguran u sebe, sa izrazom lica kao da bash to 'ochu, kao da sam vazda spreman za kojekakve avanture ala indijana Jones, kao da sam upravo doskochio iz aviona, a bez padobrana, a ne da sam doshao autobusom, kao da sam bash odavde krenuo da osvojim Maunt Everest bez opreme za prezzivljavnje, kao da sam kakav pilot samoubica ..jednom rechju- kao da sam ceo zivot glasao za radikale .. odluchno odvalih
- Dajte mi taj .. jedan Best....
A za sajt mi rekla LadyS josh onomad..
video reklamu na sajtu... cene da kazhem kojem
nattydread
13.05.2006, 16:33
ja ga nasla na serbian cafeu, netko preporucio, i sada se ja odusevljavam.:uzbud: :uzbud: :uzbud:
sve zasluge za moju nazocnost ovde ima Mr the jedini, neponovljivi, naj... HLEB :osmeh: :uzbud:
HLEBmaster
17.05.2006, 14:45
:lazy: :bigbeer: 8) Ovde je bre strava raja, ju vil fit gud ;)
jagodica
20.05.2006, 10:31
pa eto, ja malo svrljala po vicevima kad ono pojavio se zanimljiv sajt pa rekoh sebi bas da vidim sta ima i do sada je odlican :ok:
SansRomantic
22.05.2006, 16:01
Zalutala..sasvim slučajno...
Zalutala..sasvim slučajno...
-Nista nije slucajno ! Pa ni ja !
Trazio fotke na googlu i nisam prebacio na pictures i dobio VOJVODINACAFE :)
Pa sto rece swba njemu rekla 'tica...a i meni rekla jedna tica zloslutnica :fijuk: :smeh: ... al inace je jako volem i hvala joj :kiss:
A da,da dodam :smeh:
Rekla mi posle jos jedna 'tica,od tih dobrih tica koje najbolje volem,da mi je slala 'ticiju depesu jos pre,al' da ne stize.Kanda je sudbina da ja dodjem ovde ;)
Vid'o baner na nekom sajtu....kliknuo,ugledao suncokret i rek'o ondaK dobro...:ok:
TROPRSTI
14.06.2006, 09:48
Ufatio sam jednu separatisanu osobu da je grdim nešto onako prijateljski i ona nije izdržala i odala mi tajnu gde se smuca. Kad ono moja Vojvodina!:uzbud:
A ja nešto bejah meka srca kad osmotrih družinu pa se bućnem u ovo kazanče, pa nek bude što bude.
zvucnjak
16.06.2006, 03:04
cuo sam od nekog ;)
kissigirl
23.06.2006, 13:51
Trazila sam tekstove nekih pesama,i google mi je izbacio Vojvodinacafe :uredu:
highlander
24.06.2006, 03:53
I guess I'm just curious...
Slucajno sam zalutala, na moju veliku radost!!!
:vcafe2:
Bacvanin
28.06.2006, 13:37
Kao i sve na netu (barem kod mene) - slučajno.
ko trazi taj i nadje tako sam i ja nasao ovaj predivni sajt
Ja sam ovde dospeo posto sam video da se moj otac ( gogothegreat ) ludo zabavlja svaki put kad bi dosao na ovaj sajt. I NISAM SE POKAJAO!!!
Ukucam ja u Google: "Hocu da spavam!"... otvori se stranica i pise tamo skroz gore: Did you mean "Necu da spavam"? :hmm: Ja reko' sta li mu ga je sad ovo, majku mu :hmm: Ajd', kliknem ja to, kad tamo odma' na pocetku link ka sajtu :uzbud: I radi, boktemazo, uopste mi se ne spava ;)
Eeeeeeeee pa jos onomad mi neko moj rece za ovaj sajtic :kafa: ali tek nedavno malo pronjuskah :conf: i tako se zarazih da sad svima :mikrofon: :vcafe2:
Baba Rajka mi ostavila link sa doznakom (Powered by wosha)na njenom kompujteru :cesces:
Ja klik ...kad ono :vcafe2: :bigbeer: :welcome:
Lady in red
25.07.2006, 02:36
Pa, upoznala sam Necromancera i njegovu Lady, pa reko da vidim sta su napravili i kao sto se da primetiti mnoooooooooooogo mi se dopada
:vcafe2: :love4:
Mind_reset
13.08.2006, 14:17
Rekla mi druzina pingvina :smeh: :smeh: :smeh: :ok:
Rekla mi jedna slatka, fina devojcica...:)
euridika
29.08.2006, 18:42
Na predlog jedne male pametnice koja uvek zna sta, kako, zasto i kada treba raditi, samo za moje dobro :) Nije gresila do sada.
Preporuka sa nekog drugog foruma. Pa se zarazila ovim.
A6quattro
22.09.2006, 16:03
Novi Sad, Subotica, Palic i Sombor,
i ja - u emotivnoj vezi.
"Setao'"tim mestima i kada osetih umor
zastadoh da odmorim i
- ostadoh:)
makycica
26.09.2006, 14:55
Rekla mi jedna ne bas tako dobra...:plaz2:
Mirakulica
02.10.2006, 13:47
Vidla sam na jednom forumu link i tu sam.
'bes me luda ako se setim ...
nesto sam trazio vezano za NS kad ono ... neka buka u susednoj sobi, reko ajd da proviri samo malko ... "kad ja poooogledoooo", a unutri :bek: :uglavu: :uglavu2: :vcafe2:
Eto nas'o sam se :komp: :rnr:
Dobro pitanje:joint: sasvim slucajno naleteo na link:fijuk: i eto me :sesir: :jeee: :ortak: :pijani:
Savannah
27.10.2006, 15:58
nasla link na nekom siteu pa rekoh da vidim kakvo je ovde drustvo...:)
Krstario Net.om,pocela neka Koshava,pa sam sada ovde, "na sidru"..
Kill Bill
28.11.2006, 11:16
Dosla... 8)
sladoledzija
28.11.2006, 13:41
Tražio ko peva pesmu "ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio" i između ostalog došao i na ovaj forum, a taj stih je inače mishov potpis :uzbud: zatim se regao da bih mogao da vidim njen profil pošto sam mislio da je jedna druga osoba u pitanju. E sad kad sam već bio tu svidelo mi se, ma mislim komšinice :uzbud: ipak sam ja Vojvođanin, tako ostao. U među vremenu upoznao par baš simpa osoba:uredu: i nemam nameru da idem odavde :) :jok:
Zvonchica
03.12.2006, 23:46
Dodjoh, videh....
i ostadoh!!!
mnogo je lepo ovde:jeee:
Naleteo slučajno, svideli ste mi se i ostadoh ja. :roll:
Divota vas je čitati, ima tu svega.
Googlala :fijuk:
i ostala8)
Ko se mnogo Googla,nesto i izGoogla...:uredu: :ok:
Sasvim slucajno...Nisam vise ni sigurna kako sam dospela...Zaboravila...Nije ni vazno...Lepo mi je...Ostajem!!!
Bio sam pijan pa se ne secam :)
Al se isplatilo :)
mariposa
18.01.2007, 16:30
Pala s neba,slomila krila i ostadoh ovde:huh:
Nemoj ih leciti ostani sa nama :)
Kad ti Cezar kaze :)
mariposa
18.01.2007, 16:38
Nemoj ih leciti ostani sa nama :)
Kad ti Cezar kaze :)
:) :) takodje sam slomila noge,ne mogu nigde da pobegnem:jok:
rek'o mi tata da ima neki super forum...
Zvonchica
21.01.2007, 02:31
rek'o mi tata da ima neki super forum...
:lol: :ok:
Ja mislim da sam vec odgovorila na ovo pitanje....
:lol: :ok:
Ja mislim da sam vec odgovorila na ovo pitanje....
Mozda je smeshno ali je istina, chak je i on registrovan ovde samo retko kucka...
Ja sam ovdje dosao prevashodno da bih Swbu i Krki malo zezao :fijuk: . Izvinjavam se zhenama sa malim decama ako sam i njih po koji put zakachio :plaz2:
zdenkavuk
27.01.2007, 00:35
Lutala sam tako po zafrkancijama i ugledala Vojvodina cafe se reklamira,pa rekoh sebi da vidim :cesces: i eto me ovde:sesir:
Nemogu da se setim slucajno sam gledo mejl i vido da sam registrovan :smeh: :smeh: :smeh:
Srculence
04.02.2007, 13:33
Uopste se ne secam gde sam videla baner,kliknula i eto me.
Pogledala malo i ostala:)
Kad sam najzad dobio internet ovde u divljini gde zhivim, seo sam pljunuo u shake
i rekao sebi "Najzad chu da se povezhem sa nekim pravim, groznim lalama autonomashima pa da pljujemo zajedno po..." ukucao sam u google -Vojvodina-
i nashao se ovde.
Groznih lala nema ali zato puno drugih lepih stvari...
i cura...:uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
...na svim drugim forumima sam banovan...:beyond:
Kill Bill
16.02.2007, 16:50
...na svim drugim forumima sam banovan...:beyond:
oooo znachi kolega... :lol:
Добро вече. Ја тражила неке пословице, па ''изгуглала'' вас! Учинило ми се да ово месташце има шта да понуди, па рекох да се региструјем. :)
:cesces: Teska slucajnost.Ali...
Kako je Jega autonomaski nastrojen,a ime je....
gregorije83
16.02.2007, 21:28
....u prolazu sam samo:kafa:
popijem kafu i odoh
Makili je kriva za sve!!!:plaz2:
Iso ja tako ulicom i slucajno vidim otvoreno i ja ajd da svratim i o osteo ovde :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Ja naletih sasvim slucajno!
necete vjerovati...
Surfam ja po netu i odjednom ugledam baner Vojvodina cafe!
Onda kliknem na njega i ugleda mnostvo boja, pa reko da se prijavim.
E to mi je bila kobna greska!:)
Kada sam vidjela sve divne ljude tu, morala sam ostati...
Bogami sam se navulka....:)
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 22:01
Sasvim slučajno videla reklamu na drugom sajtu...kliknula...registrovala se i sad sam tu...:osmeh:
I ja se pitam, zanela me svetla velikoga sajta. Svetlo na kraju tunela.
Sasvim slucajno. Trazila nesto drugo i eto me.
la femme
02.03.2007, 19:52
ja sam otkrila ovaj sajt citajuci blog na jednom drugom sajtu. jedan od blogera vas je bas nahvalio... sad vidim da je imao i razloga!:ok:
Slucajno. Trazio sam neke rodjendanske poruke, I svidelo mi se kako je to napisala .... ., i reko, ajde malo da pogledam sta jos pise tu, pa se registrovao, i tako ja resio da se nastanim na Vojvodinu-koliko mi se cini trajno:beyond: , jer ste mi svi vi superica, i postali ste deo mog zivotnog vremena.
бејах раније на једном другом кафеу стална муштерија па у једном тренутку помислих да би могао да постанем и локал-патриота и...лепо је :)
војвођанин бити:uredu:
Slucajno dosla, a namerno ostala
Crazy Angel
17.05.2007, 07:00
sasvim slucajno.. a kad sam videla nick od hase morala sam ostati i sad mi je bas ovde lepo :stid2: :jeee:
JasnaBGD
18.05.2007, 14:18
Preko veze... Čist nepotizam.
:plaz2:
kataklinger
20.05.2007, 14:46
pitajte zvonchicu;)
Jolly_walker
21.05.2007, 09:57
бејах раније на једном другом кафеу стална муштерија па у једном тренутку помислих да би могао да постанем и локал-патриота и...лепо је :)
војвођанин бити:uredu:
Baš tako!:uredu:
Kad sam najzad dobio internet ovde u divljini gde zhivim, seo sam pljunuo u shake
i rekao sebi "Najzad chu da se povezhem sa nekim pravim, groznim lalama autonomashima pa da pljujemo zajedno po..." ukucao sam u google -Vojvodina-
i nashao se ovde.
Groznih lala nema ali zato puno drugih lepih stvari...
i cura...:uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
E vala si me razbisnio
a sta sam ja , nego grozni lala , cccccxccccyehdbnbs acs sqilerfmnwdchsdysbbbsnb, ajd na popravni .......:ok:
sasvim namerno , ali mi se dopalo , mada , sada , kada , Nada ...........:cesces: :hahaha: :ok:
trazio sam sebe :roll:
i ovde se pronashao .Hebiga ljudi imate igrice ,a ne uzimate pare
ko ovi vamo . ....kod mene u monako :hahaha:
sasvim slučajno...pitam se kako do sad nisam primetio:cesces:
Trazila sam vas DRAGI MOJI VOJVODJANI i kao sto vidite nasla vas
:uzdravlje: jupi....
DanijElla
02.06.2007, 16:37
Aj da se i ja pribelezim, oklen se stvorih ovde :)
Meni za Vas rekla jedna divna slatka pticica.......ja poslusala, svratila, videla.......i ostala :ok: ;)
E,ja nisam sluChajno http://www.i141.photobucket.com/albums/r74/mdzd/tre.p.gif Pre nedelju dana,"srela" sam se na MSN-u sa jednom 'ticom malom-kolibriTj je u pitanju ;) I doShapne mi da postoji jedno carstvo(sussi nije bila pomenuta!:) ) i da misli da ovde zaista caruje drugarstvo! http://www.i141.photobucket.com/albums/r74/mdzd/tre.p.gif I tako...reko' da vidim... http://www.s141.photobucket.com/albums/r74/mdzd/th_klo.gif
:ok:
Trazio sam Naslov teme koju sam napisao, ali je nisam nasao.
salabajzer
22.07.2007, 15:04
Negde mi se pojavila adresa koju sam klikno i dospeo ovde .
i iskreno svidja mi se :oki:
biterlemon
22.07.2007, 15:26
trazio sam nesto...
mozda sam i pronasao...
ostajem!
Kliknula na link, na jednom portalu :uzbud: došla - videla - ostala :uzbud: :jeee:
starsica
20.08.2007, 01:31
nagovorio me jedan cika :hahaha:
zdenkavuk
21.08.2007, 00:10
sasvim slucajno ... dosla ,videla i ostala :uzbud:
little fairy
21.08.2007, 08:48
Hehehehe, dobra priča. Tražila sam poučne priče na google za jedan forum tu kod mene i izbacilo mi je sajt s vašim pričama i ja fino trljala ruke kako sam blago našla..
Kasnije, nakon što sam iscrpila priče, otišla korak dalje da vidim ima li tu još potrošnog materijala.. I voila, gle koliko tu stvari ima :)
Vidjela ja Vojvodina forum i odlučila malo poremetit vaše redove s hrvatskim jezikom :) te se ulogirala.
Ne dajte se zavarat nickom.. Nisam mala niti sam vila :) Beštija dobročudna sam :):fijuk:
Dobila sam preporuku da posjetim ovaj sajt i eto sada sam tu i necu da idem svida mi se ovde i to bas bas:smeh::smeh::smeh:
Preko veze. :hahaha: :sapat:
A pošto mi se svidelo ovde, ja javila dalje. :jupi: Od tada se vest širi kao zaraza. :jupi::jeee:
A pošto mi se svidelo ovde, ja javila dalje.
Jeste, stvarno javila dalje. I drago mi je da jeste. :ortak:
Rekla mi mrvacha da dodjem i provjerim. Ja dosla, svidjelo mi se i, naravno, ostala i ne idem nigdje. :ok:
sakulina
16.10.2007, 23:01
Rekla mi sonja ns.Svidja mi se ovde.:uzbud:
Na jednom drugom forumu mali prozorčić i na njemu Vojvodina cafe, pa ja klik a onoo lepo, pa lepo pa baš lepoo!!!!!
sonja_ns.
18.10.2007, 22:14
Priča se za ovaj forum...i ja tako došla kod vas.Došla i ostajem.:uzbud:
...jedan prijatelj mi je poslao link....Istorija-Indijanci.....
Ja sam vas deco nasla preko Sveta biljaka i jako ste mi se dopali:ok:
Sasvim slučajno,a onda me neko stimulisao da se pridružim ...:uglavu:
Rekao mi jedan prijatelj,koji je tu dugo,i tako neko vreme sam citala,gostila se,pa kad videh jednu poruku dobih inspiraciju;)da ostanem...i ostala:ok:i necu ni da idem:uzbud:
believer
12.12.2007, 01:36
odjednom sam se nasla u Pokretu otpora na jednom drugom forumu....pa mi vise postalo muka od preganjanja i jajarenja.....a moj drug Angus uveliko pis`o ovde....i kaze on meni:Ajde `vamo!....ja se malko neckala,te kako cu,te sta cu.....i dodjem....drukcije je....i sad,svaki dan prepoznam po nekog clana Pokreta otpora.....i bice nas trista miliona.....
i tako......
kaz'la mi mica da dodjem :hmm:
believer
12.12.2007, 03:16
oooooooooooo!!!!:mahanje::zagrljaj:
neko rek'o nekom ...pa taj ,shto mu taj neko rek'o ,rek'o meni...i takooo;)
ja doshla...i...:hmm:....negooo....di ste bre do sad,a?:toljaga:
ima da bidnete svi purpurni kad vas dovatim,pa vas sve ...,sviju trista miliona,izljubim:roll:
E TAKO:)
slucajno naletela , dosla i ostala
Objasnio sam u RAT I MIR-u na moj nacin pre neki dan na ovoj temi,ali posto je ono mogao neko da shvati kao romansiranu autobiografiju moram da priznam surovu istinu zasto sam ovde.....
Ne mogu da opstanem na forumu gde je moderator musko i ima svoje jato,pa ispadne da sam ljubitelj borbe sa gusanima i on nakljukan,ispolivan i ponizen uvek navrati gazdu da me brendiraju kao coca-colin kamion,u prevodu banuju i radosni ne znajuci broj kompova u mojoj kuci ostanu sami u zabludi da ne mogu,a ja zapravo necu i eto kada ovako lepo docekan ovde shvatim da nije sve isto,pa zavolim i ja ovo mesto kao i ostale izbeglice...;)
love hunter
13.12.2007, 17:55
U stvari, ovo je trebalo da bude skrivena basta...ali ja imam ogromnu jezicinu...a neki ljudi koje simpatisem imaju jos vecu...i tako...
:konj:
iskoristila bi ovu priliku da se zahvalim svima shto su me primili kao naJrodjeniJu u ovu djul bashcu.....
eto...malo vremena je proshlo a ja sam vec na svim mogucim listama omiljenih chlanova....
sve vas volim.....:flower:
coolgirl
13.12.2007, 18:47
Ja se ne sjecam otkud sam ja ovde se nasla :hmm:
Bila sam tu i prije,u februaru...Ali mi nije htjela sifra,pa sam se tek prije oko 2 mjeseca sjetila da promijenim sifru,bila sam i zaboravila da sam tu reg-ovana... :blink:
love hunter
13.12.2007, 18:53
iskoristila bi ovu priliku da se zahvalim svima shto su me primili kao naJrodjeniJu u ovu djul bashcu.....
eto...malo vremena je proshlo a ja sam vec na svim mogucim listama omiljenih chlanova....
sve vas volim.....:flower:
...s takvom slikom, nije ni cudo sto te svi primaju...slihtaro...:smoke:
ovde sam po preporuci mog velikog prijatelja,kolege...baneta (L.H),i koristim ovu priliku da ga izljubim:kiss2:
e, da....vidim jos puno dragih ljudi ovde....:)
chapi_unique
07.02.2008, 21:09
Ja sam ovde slucajno dosao,..bezveze poceo na nekom sajtu da klikam na linkove i eto mene u ovom svetu !!!! :)
LALAponac
20.02.2008, 12:13
:celepenka: После непар дана нашо оно (тему) , коју сам јуриЈо.
Ја сам самоук "хакер" :uzbud:, који је учио руски у школи, па избегавам теме где му у наслову није баш СВЕ јасно.
ОВДЕ сам се "накачио" (после дугог КИБИЦОВАЊА) и фатања залета, ал' кад сам сконто да ми "лежите" - "уплатио" - рескир-профитир :uredu:
Bacio sam par porukica na '***** - forum' o Vojvodini,a onda me je neko uputio na ovu adresu...i eto mene! 8)
Pošto sam iz ovi krajeva, ajd reko da pogledam ima li nešto o nama?
Tako sm naletio na ovaj sajt.Bingo.
Premija!
Igrom slučaja....ako postoji išta slučajno u našim životima...i divno je biti ovdje....:vcafe4:
:welcomevcafe:
исти случај, ако случајности постоје... ;)
...s takvom slikom, nije ni cudo sto te svi primaju...slihtaro...:smoke:
...mislim da i kod mene slika igra istu ulogu...:hahaha:
...Bane...hvala ti sto si me zvao da dodzem ovdi...:)
Snoopy Red B
06.05.2008, 17:56
Mrsingovao sam po netu kao i obično
kad ono :welcomevcafe:
i reko ajd da svratim na jednu kaficu razgovora
da vidim šta se radi.
Imogu ti rći baš mi se svidelo.
i tako ti ja osta ... etoo :lazy:
zvao me Lav71 :beyond: nijsam ja kriv :plaz2:
meseceva_kci
09.05.2008, 18:54
sasvim slucajno... trazila sam nesto na netu i eto...:)
Javila mi drugarica i evo me! Pozdrav drugarici!!! :mahanje:
prewrnuta_torta
20.06.2008, 15:41
trazila sam neke slicice... i naletela na chat sobicu Alexandra 37 gde je bila okacena ta slicica... iz radoznalosti sam pocela da citam... i pogledala sam i ostale teme i videla da je forum zanimljiv i veseo i odlucila sam da se prikljucim (;
angel's heart
20.06.2008, 16:28
Jedan dan sam trazila nesto preko google:roll: i naletela na VC... i eto me.. xe,xe:plaz2::plaz2::plaz2::plaz2:
Captain Jack
24.06.2008, 08:28
Navukli me mangupi:roll:sifra:kondom:smeh:
Pa jedanput ja tako divanio sa vecom i ona mi kao satro ostavila link,ja kliknuo kad vidim svi banditi na okupu:uzbud:odma sam uteko:smeh:
pidikanac77
25.06.2008, 01:07
Pa eto me jednostavno,jer volim VOJVODINU!!!!
Pa eto me jednostavno,jer volim VOJVODINU!!!!
To je pravi odgovor:ok:
starsica
25.06.2008, 01:50
pre nekih godinu dana, malo jace.. bejah na jednom drugom forumu veoma aktivan clan.. na tom forumu desavalo se svasta.. spanska serija u minimali.. ljubav i mrznja, spletke i podvojene licnosti (aka dupli und trodupli und cetvorodupli nickovi.. a mozda i petodupli :lol: ).. jebe lud zbunjenog.. i to pocne dobrano da umara.. stvori se tu (sto kaze believer_ka) Pokret Otpora koji je isterivao svoje.. i isterao doduse :roll:
i onda mi :deda: predlozio da dodjem ovde.. :) registrovala sam se, ali nisam odmah pocela da pisem, nisam mogla da se nateram da se upoznajem sa novim likovima.. i odustala sam :beyond:
dok me :deda: nije ponovo podsetio da dodjem, negde letos u julu.. i eto :beyond: tu sam :)
Navukli me mangupi:roll:sifra:kondom:smeh:
Znaaam kako ti je :uredu: :fijuk: :siroma:
Ja sam dosla po principu: kud svi Srbi tu i mali Perica :kuler:
pidikanac77
25.06.2008, 20:33
Hvala ZOE!!:)
sasvim slucajno... trazila sam nesto na netu i eto...:)
I ja isto, zapravo trazila nesto u vezi kuvanja.
Hmm...kucala sam Deniro (reper) i izbacilo mi je na raznim stranicama i tako ja naisla na V. cafe forum...
Šnjuvala sam po netu, i natrčim na reklamu za sajt, uz zvezdicu, i oznakom ''novo''...
Svratila da vidim, šta je to ''novo'' i evo me...
Njegovo visochanstvo Google me uputilo samo njemu znanim putevima..... Trazhih neshto, ne setjam se shta, pa naleteh na ovaj mirni kutak u burnim vodama interneta :naklon:
Jedna prijateljica je cesto govorila kako svasta ima zanimljivo na ovom forumu.Nisam imala pojma ni sta to znaci:stid2:,ali eto me sad.Postadoh aktivan clan:)
po prepuruci.......bila na nekom glupom chatu i onda mi preporucili da dodjem ovde.i eto evo me
................:cesces:...........dosada il vec sta.....:bljak:.
skroz slucajno:nempojma:trzila nesto po netu:komp2:i nadjoh:welcomevcafe:ja :pravila:sva uputstva i pravila svidelo mi se:jeee: i sad svaki dan :pismo::komp2:
ima na :lala: i :bend: i:ples: i :strikeraj:i :cica:i :goodpost: a ja dobila:welcome:
kao i vecinu google me poslao malo pronjuskala i ostala
robert ns
03.11.2008, 19:49
a mozda je rekla:stid2::jok::uredu: ili sacekaj me na ovm sajtu odmah stizem
:stid2:
Rade Serbedzija - Cekaj me
(napisao Konstantin Simonov)
Cekaj me, i ja cu sigurno doci
samo me cekaj dugo
cekaj me i kada zute kise noci ispune tugom
cekaj i kada vrucine zapeku
i kada mecava brise,
cekaj i kada druge nitko nebude cekao vise
Cekaj i kada pisma prestanu stizati iz daleka
cekaj me i kada cekanje dojadi
svakome koji ceka,
cekaj me i ja cu sigurno doci
Ne slusaj kad ti kazu kako je vrjeme
da zaboravis, i da te nade lazu, nek povjeruju i sin i mati da vise ne postoje, neka se tako umore cekati i svi drugovi moji i gorko vino za moju dusu nek piju
kod ognjista, cekaj i nemoj sjesti s njima, nemoj piti nista...cekaj me i ja cu sigurno doci
Sve smrti me ubiti nece, nek rekne tko me cekao nije,taj je imao srece.Tko cekati ne zna,taj nece shvatiti niti ce znati drugi da si me spasila ti jedina cekanjem svojim dugim.Nas dvoje samo znacemo kako prezivjeh vatru kletu ,naprosto ti si cekati znala kao niko na svijetu naprosto ti si cekati znala kao nitko na svjetu...
:(:(:(
a mozda sam pogresio adresu? Ali i ona navrati ovde ponekad:stid2:
ljubav na prvi pogled, ne ide sama:stid2:
a sve ostalo je cekanje
Mislim da je prst sudbine....:uredu:
Hany Bany
08.11.2008, 01:28
Slučajno sam zalutala:uredu:
Sanja'80
10.11.2008, 02:23
Sasvim slucajno:)
rekao mi chika Aca da dodjem .... :roll:
slucajno,Bog je eto bio sa mnom:smeh:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.