Puna verzija : Promenio/la bih...
kissigirl
13.10.2007, 12:03
Da li imate neke osobine koje bi rado promenili?
SansRomantic
13.10.2007, 12:39
naravno!
teška sam kao tri superteškaša!
tvrdoglava...
posebno kada sam sasvim sigurna da sam u pravu - ne odustajem (da sam pit bul bila bih najbolja u borbama pasa :uzbud: )
imam nezgodnu narav, jer sam jako kapriciozna - kad mi nešto dune...dunulo je i moram to da izguram
često slabo vodim računa o osećanjima drugih - posmatram kroz sebe druge ljude i previše, pa me očajno nerviraju oni skloni drami i kukanju, nemam strpljenja za njih i previše sam oštra
mnogo volim da budem sama - stvaram ponekad utisak da sam sama sebi dovoljna (što, naravno, nije tačno)
:cesces:
sve to bih malo ublažila...i pokušavam već izvesno vreme, da ubacim više tolerancije i razumevanja...nekada uspevam, ali nekada i ne
Neuhvatljiva_
13.10.2007, 13:29
...Pomalo sam sujetna :narcisa: i to ne volim kod sebe...lako se uvredim :uredu: ...mada to se ne bih reklo po reakcijama :roll:...
...Umem nekad da budem cepidlaka, i da me sitnice nerviraju :nadrndanko:
...voleo bih da nisam stidljiv kao što sam sada...:stid2: :roll:
... hipersenziblinost ... :dry: ...
imam nezgodnu narav, jer sam jako kapriciozna - kad mi nešto dune...dunulo je i moram to da izguram
...čak i kada ne radim pravu stvar :dry:
često slabo vodim računa o osećanjima drugih - posmatram kroz sebe druge ljude i previše, pa me očajno nerviraju oni skloni drami i kukanju, nemam strpljenja za njih i previše sam oštra
Stvorim lošu sliku jer se čini da pričam samo o sebi, što ustvari nije tačno jer stvarno druge analiziram kroz moja vidjenja a zbog oštrine često me i ne vole...ili se boje :beyond:
nogo volim da budem sama - stvaram ponekad utisak da sam sama sebi dovoljna (što, naravno, nije tačno) :uredu:
....ili opet krajnost, volim da budem u velikom društvu. Često mi se dešava da pokušavam da spojim ljude u mojoj okolini koji su u suštini nespojivi...najčešće u tim situacijama izvučem deblji kraj :dry:
To sam rešila da promenim :uredu: briga me za ostale, od sada samo sebi ugadjam :cica:
sve to bih malo ublažila...i pokušavam već izvesno vreme, da ubacim više tolerancije i razumevanja...nekada uspevam, ali nekada i ne
Kod mene opet kontra, pokušavam da smanjim nivo tolerancije...mada je i do sada važilo....možeš da mi radiš šta hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš :kul:
Ma, svašta bih promenila i ništa ne bih promenila, jer se onda ne bih sama sebi svidela, verovatno... ili onima koji me vole ovakvu :kez: Možda ne bi bilo loše da imam nekog nevidljivog da me klepi po glavi kad se zalaufam pa ne skontam da ne razmišljaju svi kao ja i odatle uglavnom potiču svi nesporazumi :beyond: Obraćam pažnju na sitnice, to nekima smeta, možda i meni smeta, ali ni to ne bih menjala, mora neko i na to da obraća pažnju :kez: na dramosere i folirante ne obraćam pažnju, pa i to ne bih menjala jer sam više nego tolerantna :kul:
Užas je moja furka.
Ne bih ništa :fijuk:jer to onda ne bih bila ja 8)
A imam ih naravno dosta- za medalju :kul:od moje prevelike pedantnosti mnogima se diže kosa na glavi, tvrdoglavosti od koje čak i mene nekad zaboli glava :kul:ali moram da isteram svoje ...svašta tu ima,ali to sam ja,drugačija jok :fijuk:
... ništa ne bih promenila, jer se onda ne bih sama sebi svidela, verovatno... ili onima koji me vole ovakvu :kez: Možda ne bi bilo loše da imam nekog nevidljivog da me klepi po glavi kad se zalaufam pa ne skontam da ne razmišljaju svi kao ja i odatle uglavnom potiču svi nesporazumi :beyond: Obraćam pažnju na sitnice ... ali ni to ne bih menjala, mora neko i na to da obraća pažnju :kez:
I na sve ovo da dodam da sam picajzla i da planem kao šibica ako me neko ili nešto načepi. Primetila sam da ljudi ne vole kada im kažem u lice ono što mislim, a ja opet kontam da je bolje u lice nego iza leđa. :nempojma:
Kako god, ne bih apsolutno ništa menjala na sebi, pa čak ni onaj veliki broj cipela koji me dovodi do ludila svaki put kada trebam kupiti iste. :lol:
Neko me voli baš ovakvu kakva sam, sa svim mojim vrlinama i manama. :cica: :stid2:
chapi_unique
07.02.2008, 21:57
ee znate sta,..netju nista da menjam,..dosta vise,..
Tu temu sam dobio i na pismenom iz srpskog na kome sam navodno najbolje napisao sastav a ipak nije bio za 5 vec za 4 ,...:blink:
e pa nek profesorka onda menja sta otje , mene bas briga :smeh:
kristina-cica
08.02.2008, 00:20
Mislim da ne bih nista fizicki ali volela bih da nisam ovoliko osetljiva i emotivna.
:vila:
Basshunter
01.03.2008, 20:00
Fizichki nishta nebi menjao ali samo bi promenio to da nebudem vishe ovolka pichka u nekim posebnim situacijama,pa posle ocu da se ubijem shto sam ispao takva pichketina:(:(:(
nattydread
01.03.2008, 21:59
razmisljam bas, pa, da sam manje tvrdoglava i svojeglava, i taj moj lajavi jezik, i da bas ne govorim sta sve mislim o necemu pred nekim ljudima, ali onda pa skoro ne bi nista ostalo od mog originala. postala bih obicni mekusac.
... hipersenziblinost ... :dry: ...
...takođe :aaa:
starsica
21.04.2008, 00:05
promenila bih naviku da se moje uvo jednostavno uvek nacrta negde gde nesto ne sme da se cuje :dry:
promenila bih to.. sto sam naivna za medalju.. mosh' me zavrnuti kako 'oces.. :dry:
i ne znam da kazem ne.. :beyond: doduse, sad pocinjem vec da se ucim, ali nedovoljno brzo.. :dry:
... naviku da govorim prije nego promislim o tome
biterlemon
21.04.2008, 15:59
Ja cu da menjam ili njenu narav, ili nju, a ona neka menja mene kako zna i ume!
:uredu:
neka samo proba!:smeh:
meseceva_kci
02.05.2008, 22:18
svoju preosetljivost...
...hipersenzibilnost....i to sto lako planem....:uredu:
promenila bih to sto sam nedokazna kao..da ne kazem sta..:ticesmeni:
i sto uvek sve oprastam..
coolgirl
18.11.2008, 20:44
pa.. fizicki ne bih nista,bas sam liiiiijeeeeepaaa :cica: :lol:
tvrdoglavost..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.