PDA

Puna verzija : Видоје клипови на форуму

yossarian
02.10.2007, 20:20
Видим да су почели да се стављају ови видео клипови на форум. Такве ствари сам већ виђао по блоговима, тамо, овамо... и јако јако јако ретко сам их отварао. Спора веза, немам времена, а углавном ме ни не интересује толико.
Отваратe ли видео клипове, зашто да, зашто не, колико често... ?

Lillith
02.10.2007, 20:26
Ne postavljam ih i ne otvaram ih jer me mrzi da cekam da se celi ucita bez prekida...
Meni su nekako smor,visak...Mislim razumem da ej nakom tako lakse da se izrazi ali eto meni ne odgovara,vise volim obicnu sliku i rec :)

Crazy Angel
02.10.2007, 20:26
Сваки морам да видим или ће ми нешто бити
..mislim da je sa ovim gore receno sve :lol:..
..:neznam: znatizelja valjda :stid:..
..:skok:..

Cecara
02.10.2007, 20:27
Paaa.... otvaram ih kad mi probude znatizelju ali nije imperativ. Ne smatram da je lose sto ih ljudi stavljaju, moze se videti i otkriti svasta novo i zanimljivo na taj nacin. Pa zato i postoje, zar ne?

HLEBmaster
02.10.2007, 20:47
Sa minimalnom zzeljom da se hvalim :fijuk: rechi chu da mi je net protok dovoljno dobar da mi je sve jedno ima li video linkova na postu ili ne shto se tehnike tiche. Shto se klikanja na njih tiche... hm.. pa takvi linkovi imaju jednu prednost u odnosu na obichne linkove koji vode ka drugachijim sadrzajima a to je prewiev slika. Znachi znam unapred shta otvaram. Ne otvaram sve redom i to zavisi od toga shta vidim da je tema, shta ochekujem da chu videti pa i ko je poslao (ovo poslednje mi govori kolika je moguchnost da me sadrzzaj stvarno ne interesuje, bez obzira koja je tema.)
Kapiram i da mozzda otezzavaju uchitavanje stranice ljudima sa slabijim net protokom, ali kao shto rekoh ja sam se ovde javio da se hvalim 8)

Lady S
02.10.2007, 20:49
Ne znam da li da glasam za 1 od 3, ili 1 od 10... pa neću ni glasati. :) Retko ulazim u teme koje mi nisu zanimljive, pa samim tim i ne nailazim na klipove za koje u startu mogu da pretpostavim da mi neće biti zanimljivi. S druge strane, ionako nekada po pola dana provedem na youtube-u i nagledam se svega i svačega, pa retko i naidjem na klip koji već nisam gledala. :smeh: Ne gledam spotove koje je jedan član ostavio drugom kao ličnu poruku, to mi nije zanimljivo... Funny klipove pogledam uvek :kez:

SQUAW
02.10.2007, 20:50
Paaa.... otvaram ih kad mi probude znatizelju ali nije imperativ. Ne smatram da je lose sto ih ljudi stavljaju, moze se videti i otkriti svasta novo i zanimljivo na taj nacin. Pa zato i postoje, zar ne?

Apsolutno se slažem. Smetalo bi mi kad bi preplavili forum, pa ih tako i ja ne stavljam više nego što sam ranije stavljala linkove do youtube-a. Veza mi je dobra, pa me ne mrzi čekati ili pogledati ako me nešto zanima ili ako procenim da bi mi prijalo baš u tom trenutku to videti ili čuti, a ima zanimljivih klipova koje je neko želeo podeliti sa drugima i na koje možda ne bi naišli. Uglavnom, to što postoji ta opcija mi se baš dopada, i pozdravila sam je, ali mi se ne bi dopadalo kad bi ih bilo preterano. Ne znam za koju opciju da glasam :huh:

Najgora
02.10.2007, 21:08
Otvorim 1 od 10 :) uglanom me ne zainteresuje a i što kaže Leb ima privju pa mi nije teško i da biram da šta ću da pogledam.

Goga
02.10.2007, 21:12
... ostalo :kez: ... Protok mi je veoma loš, tako da mogu da odgledam čitave dve sekunde, od ponuđenog '' materijala '' :lol: ... :beyond: ...

yige_gui
03.10.2007, 02:16
glasala za zadnju opciju, zato shto mi je komichno smeshna :lol: inache otvaram videoklipove kako kad.. ako mislim da bi neshto moglo da iskochi iz videa onda promislim dva puta :cesces:

broj310
03.10.2007, 18:57
ретко
проток
јбг
углавном, неке ствари из мало даље прошлости- музика и том слично... скоро сам отворио снимак месама из осамдесетих, јосипу лисац с пјесмом " ја болујем "
маестрално бејаше- и сценски и музички... просто сам се најежио, узбудио и не могу вјероват какав је геније јосипа...
ето- укуцајте на оној адреси, на оној лупи
јосипа лисац- ја болујем ( с месама 80 и неке) и...
уживајте:roll:

fiona
11.10.2007, 02:48
..mislim da je sa ovim gore receno sve :lol:..
..:neznam: znatizelja valjda :stid:..
..:skok:..

Isto! Kablovska mi bila dobra tri godine, a sad sam se već izbezobrazila, pa mi i to sporo , iako sam na flat-u ali samo sa 512 u lokalu...

Ali skoro sve funny videos obožavam da pogledam, neke čak i po nekoliko puta...
kao na primer sve sa Foamy-jem...preporučujem ga od sveg srca!

http://www.youtube.com/watch?v=hlB6TGrnMQY

Arthur Dent
11.10.2007, 03:47
Nikad :stid2:
čak i preskačem teme kada vidim da su sami klipovi bez propratnog teksta :beyond:
Većinu znam, što ne znam, ili me ne zanima, ili jednostavno snimim na hard, pa naknadno odgledam. Svakako su linkovi u bookmarkersu pa tada često skinem još neki klip (puna mi kotarka njih)
Kao, ako mi se ne svidi obrisaću ga :roll:
... naravno kad dodje vreme za brisanje, uglavnom ne izbrišem ništa - u fazonu: jest da nije neki, al svakako mi treba koji Mb da bi napunio dvd. Baš mora da je užasan snimak, ili totalna glupost, da bih ga obrisao.

_baba_
22.12.2007, 10:15
... ostalo :kez: ... Protok mi je veoma loš, tako da mogu da odgledam čitave dve sekunde, od ponuđenog '' materijala '' :lol: ... :beyond: ...

isto :kez: samo sto ja ne mogu da odgledam ni te 2 sekunde.
Kad sam imala kablovski net otvarala sam sve i svasta, ali i to je povezano s tim sto nisam dugo imala net pa sam se uzelela. I sad naletim na nesto sto bih otvorila, a znam da ne mogu, tako da ih preskacem.
Glasacu za...:cesces: Nikad :kez: ne reci nikad :lol:

biterlemon
22.12.2007, 10:33
Gledam kada pozelim, ili je upuceno i meni, postavljam kada imam sta da pokazem.
Lepo je to...

starsica
15.09.2008, 02:22
vidim ovde da sam glasala za prvu opciju.. e sad, preterano serem :lol:
nije da ih nikad ne otvaram, ali generalno gledano, mene ce od toga retko sta zainteresovati :beyond: ne otvaram klip koji je postavljen bez nekog teksta.. otvorim npr. kad vidim koji je clan postavio.. sto je glupo sa moje strane, priznajem, ali mi ni net nije divan, ap gledam da ih preskocim :beyond: ok mi je opcija, ali mislim da sad vec ima jako puno klipova koji se postavljaju nekog uopstenog reda.. mislim, tema 'Poklanjam ti lyrics" a poklonim klip.. :)
i opet kazem, opcija je sasvim dobra, cak i pozeljna, ali se preteruje.. :beyond:

shacky
15.09.2008, 12:12
Jako retko....
Kao što već neki rekoše, ukoliko klip ima propratni tekst pa me namami da pustim.Nekad neki pogledam pa se pokajem jer noćima ne mogu da spavam (_baba_ spominjem te često :roll:) :smeh:
Nemam problema sa protokom ali :jokjok:, ne gledam vidoje klipove...

Bazarov
15.09.2008, 15:38
ne otvaram klip koji je postavljen bez nekog teksta.. otvorim npr. kad vidim koji je clan postavio.. sto je glupo sa moje strane,
i opet kazem, opcija je sasvim dobra, cak i pozeljna, ali se preteruje.. :beyond:
Uglavnom otvaram ako piše zašto je okačeno, ponekad me privuče i naslov klipa (vrlo retko). Postoje članovi koji seju te klipove bez mere, obično njih niko ne otvara, vidim. Na temi Šta slušate trenutno? npr. skoro niko nikog ne čita, samo svoje postavlja. Mnogo je toga, previše da bi stiglo da se isprati ono što zaista vredi.