PDA

Puna verzija : Muški orgazam

Angus
27.09.2007, 21:13
...elem...ja cu prvi poceti...ocekujem nastavak od ostalih...:lazy:
......upravo sam se setio...bese to davno...imao sam neku ribu,kod koje sam cesto odlazio na gajbu...fenomenalan sex...i znojimo se mi,menjamo poze,stenjemo,dahcemo,deremo se k'o mrsave svinje...spremam se da ejakuliram(3 put ) i u jednom trenutku osetim njen prs' u mom dupencetu...:uzbud: ...i tog trenutka...explozija...cunami...krecim po celoj sobi...nevidjeno do jaja...nisam je ni pitao posle odakle joj ta ideja...nije bilo potrebe...experiment uspeo...
...da nisam derpe?Mislim...prs' u goozu...:hahaha:

love hunter
27.09.2007, 21:22
...eeee,znaci tako je nastao izraz: "dobri na prs' u goozu":deda2:

SQUAW
27.09.2007, 21:34
Nisi derpe :jok: samo si probao ovo:

Da, gospodo, i vi imate G tačku. Prilično je teško da je pronađete sami, budući da se nalazi iza rektuma, ali oni među vama koji su dovoljno gipki i hrabri treba da probaju sledeće: lezite na leđa podvijenih kolena sa stopalima na podu (ako ovaj položaj ne dovede do rezultata, privucite kolena grudima).
Koristeći veću količinu lubrikanta gurnite palac i pritisnite prednji zid rektuma. Mnogo je lakše ako je neko drugi potraži umesto vas. Zauzmite isti položaj, a neka vaš partner gurne prst premazan lubrikantom opipavajući prednji zid rektuma, sve dok ne napipa nešto poput lešnika.
Bingo! Sad počnite čvrsto da masirate nadole. Mnogi muškarci tvrde da su orgazmi postignuti stimulacijom G tačke snažniji i da, umesto ejakulacije u mlazovima, dovode do kontinualnog mlaza. Zato operite ruke, nanesite lubrikant i bacite se na posao. Uvek je dobro još jednom oprati ruke ako su bile u dodiru s rektumom, zato što kasnije možete preneti bakterije na druge delove svog ili partnerovog tela. Ne budite sramežljivi - vredi isprobati a može vam promeniti seksualni život!

love hunter
27.09.2007, 21:49
...uvek sam voleo Indijance,a sad shvatam i zasto...:stid2:

TROPRSTI
28.09.2007, 15:28
sve dok ne napipa nešto poput lešnika.

Da ne bude to poput brabonjka?

p.s.
Ako ikada postanem peder, to će biti zbog ove indijanke.:ljutko::huh:

SQUAW
28.09.2007, 15:51
Da ne bude to poput brabonjka?

p.s.
Ako ikada postanem peder, to će biti zbog ove indijanke.:ljutko::huh:

:hahaha: Nemoj zbog mene, ja samo citirah :)

Kal_el
31.10.2007, 05:18
"G" taçka ... kakva g... tj. sranje :dry:

TROPRSTI
15.11.2007, 11:23
Još uvek mi je najača G tačka - zadovoljna žena.
Svako svršavanje sa nezadovoljnom partnerkom je:bljak:

believer
17.11.2007, 22:37
...elem...ja cu prvi poceti...ocekujem nastavak od ostalih...:lazy:
......upravo sam se setio...bese to davno...imao sam neku ribu,kod koje sam cesto odlazio na gajbu...fenomenalan sex...i znojimo se mi,menjamo poze,stenjemo,dahcemo,deremo se k'o mrsave svinje...spremam se da ejakuliram(3 put ) i u jednom trenutku osetim njen prs' u mom dupencetu...:uzbud: ...i tog trenutka...explozija...cunami...krecim po celoj sobi...nevidjeno do jaja...nisam je ni pitao posle odakle joj ta ideja...nije bilo potrebe...experiment uspeo...
...da nisam derpe?Mislim...prs' u goozu...:hahaha:

ubedjena sam da jesi....
a delovao si kao fin covek.....:cesces:...covek nikad ne bi rekao....
kazes,prst u guzu? bas cu da probam....mozda i jas postanem derpe....

greco
18.11.2007, 10:35
To je obična masaža prostate, koja pojačava stimulaciju..
'Derpe'.. :hahaha:

novi
18.11.2007, 10:54
To je obična masaža prostate, koja pojačava stimulaciju..
'Derpe'.. :hahaha:

Ovo je prva stvar koja me je danas razveselila:hahaha:

Nikad cuo za ovako nesto

greco
18.11.2007, 10:59
Ovo je prva stvar koja me je danas razveselila:hahaha:

Nikad cuo za ovako nesto

Pa pročitaj nešto, vezano za medicinu (da ne kažem - obazuj se)..provjeri i sl. Nema potrebe za ismijavanjem. Al' sam kulturan. 8)

Masaža prostate vrši se na sledeći način:

Lekovitim uljem-mašću-kremom namazan prst (ili dva prsta), uvede se u ispražnjen, ili isklistiran rektum. Na oko 5cm dubine, a prema napred, odnosno, prema bešici, napipa se tvrdlasta kugla koja spolja naleže na zid rektuma. Masaža se vrši kružnim pokretima, uz pritiskanje, u trajanju od minut-dva, do pet minuta. Većini muškaraca ovo prija, pogotovo ako je prostata obolela, a nekima pruža i prilično zadovoljstvo, što se očituje verovatnom erekcijom. To može da zbuni, pa i da odvrati čoveka od primene ove vrste nege prostate, jer se ne uklapa u naše poimanje telesnosti i polnosti. No, ne bi trebalo sebi praviti problem na ovu temu, jer telo je tako napravljeno, pa ako neko nema homoseksulanih pretenzija, ne bi trebalo da se plaši ni da će ih od ove, moguće prijatne, aktivnosti dobiti, i prostatu ipak treba povremeno da izmasira... (Neki ljudi ovu vrstu intimne nege prepuštaju svojoj partnerki.)
http://www.zlatolek.com/prostata.php

novi
18.11.2007, 21:35
Pa pročitaj nešto, vezano za medicinu (da ne kažem - obazuj se)..provjeri i sl. Nema potrebe za ismijavanjem. Al' sam kulturan. 8)

http://www.zlatolek.com/prostata.php

Procitao sam sto si napisao i usr.. sam se. :brr:Izgleda mi opasno.
Probala moja bivsa nesto slicno dok smo se sexali i odma je doslo do prekida posla... sorry nisam ja za to :jok:

zvecarka5
16.08.2008, 02:56
nista bez poze >69< :cesces:

memento
17.08.2008, 10:37
Jbt, meni muka od nekih navedenih iskustava i metoda.

lav71
17.08.2008, 10:58
Jbt, meni muka od nekih navedenih iskustava i metoda.

...prob'o ili?...:roll::roll:

memento
17.08.2008, 11:07
...prob'o ili?...:roll::roll:

Ma kakvi prob`o, i od citanja mi zlo.