PDA

Puna verzija : Ko voli sex vise, muskarci ili zene?

veljko yaric
12.09.2007, 16:33
sta vi mislite o ovome

Neuhvatljiva_
12.09.2007, 16:37
Hm...Generalno mislim da muškarci više vole...
Al opet s druge strane ja sam uvek raspoložena :stid2:... Doduše nisam uvek bila ovakva :smeh:...il su mi se hormoni poremetili il me ovaj zverko truje nečim :cesces: :hahaha:

veljko yaric
12.09.2007, 16:46
ja licno mislim da zene vole vise ali to samo vjesto kriju

Neuhvatljiva_
12.09.2007, 16:58
ja licno mislim da zene vole vise ali to samo vjesto kriju

:cesces: misliš...Ima istine u tome...:dry: ;)

veljko yaric
12.09.2007, 17:00
:cesces: misliš...Ima istine u tome...:dry: ;)

ne mislim vec je utvrdjeno

starsica
12.09.2007, 17:17
pa zene, naravno :lol:

lav71
12.09.2007, 21:31
...ja ne volim sex...:jok:

Andjelika
12.09.2007, 23:03
mozda mushkarci cheshtje imaju potrebu za sexom, ali to ne umanjuje zensku ljubav prema sexu ;)

starsica
13.09.2007, 15:45
...ja ne volim sex...:jok:

isfeminiziraj se pa ces voleti :lol:

Aca1983
15.09.2007, 00:05
:hmm:, generalno mislim da je Bog podario zenama osobinu da mogu bez prestanka ..., ako treba i ceta mala ali odabrana:wacko:, a muskarcima ne, sto ce logicno dovesti do zakljucka da su zene manje verne, i da vise vole sex.;)

starsica
15.09.2007, 00:06
:hmm:, generalno mislim da je Bog podario zenama osobinu da mogu bez prestanka ..., ako treba i ceta mala ali odabrana:wacko:, a muskarcima ne, sto ce logicno dovesti do zakljucka da su zene manje verne, i da vise vole sex.;)

sad znam razlog sto varamo :lol:

Duh
15.09.2007, 01:43
Xexexexe, ili ona moze bez prestanka, ili... ti ne mozes dugo... :kez:

Ne bih rekao da su zene nezasite...

Muskarci su definitivno manje verni, mada su u poslednje vreme devojke sve "emancipovanije" pa se opasno priblizavaju...

Odoh u off. Zavisi sve od osobe do osobe...

veljko yaric
15.09.2007, 17:30

ne mozete zbog jedne ili vise jedinica procjeniti citavu zensku populaciju

little fairy
15.09.2007, 22:40
Molim lijepo, čujte i počujte što teta Lorena ima da kaže..

Ovako, kome je seks na pameti svakih 10 min?? Muškarcima.

Za koga ja imam dokaze i saznanja da spadaju u 99% nevjernih partnera? Za muškarce.

Stoga, kako su tu žene došle na čelo nevjernika? I seks ovisnika?

Ne, ne , dragi moji. Tada ne bi postojale one šale i pošalice na temu ženske glavobolje.

Cheers :)

dr_Zeka
15.09.2007, 22:47
Evo rešenja,svi vole sex.Ali ipak žene vole malo više,samo to vešto kriju,iako je na izgled obrnuto!:):):)

Goga
15.09.2007, 22:59
Ne bih generalizovala stvari - uopšte, naročito ne ovde. :kez:

lav71
15.09.2007, 23:42

Za koga ja imam dokaze i saznanja da spadaju u 99% nevjernih partnera? Za muškarce.

Ne, ne , dragi moji. Tada ne bi postojale one šale i pošalice na temu ženske glavobolje.

...imam ja lek za žensku glavobolju...:roll: :fijuk: :roll: :fijuk:

...brufen, kafetin, panadol...:roll:...birajte...:smeh:

little fairy
16.09.2007, 00:06
...imam ja lek za žensku glavobolju...:roll: :fijuk: :roll: :fijuk:

...brufen, kafetin, panadol...:roll:...birajte...:smeh:

Hehehehehehe, to ti nama hoćeš reći da si se često susetao s tim pojmom 'ženske glavobolje'? :fijuk::fijuk::hahaha:

Aca1983
16.09.2007, 00:10
Xexexexe, ili ona moze bez prestanka, ili... ti ne mozes dugo... :kez:

Ne bih rekao da su zene nezasite...

Muskarci su definitivno manje verni, mada su u poslednje vreme devojke sve "emancipovanije" pa se opasno priblizavaju...

Odoh u off. Zavisi sve od osobe do osobe...

Malo sam se salio u komentaru, da zastitim malo i nas muske, ali …neki put to ocito I nije dobro ciniti, jer ko ce koga :bajk: ako ne svoj svoga:beyond:. A to koliko ja mogu, nek to ostane tajna za sve one srecnice koje ce je tek otkriti.:ok:

lav71
16.09.2007, 09:41
Hehehehehehe, to ti nama hoćeš reći da si se često susetao s tim pojmom 'ženske glavobolje'? :fijuk::fijuk::hahaha:

:uredu:...i uspešno je lečim...:roll: :fijuk: :hahaha:

biterlemon
16.09.2007, 10:23
Pa, pretpostavljam da je priroda to ravnomerno podelila:

muskarci i zene jednako...

ili dve zene, jedan muskarac, tada muskarac voli 2x vise...

ili 2 muskarca jedna zena, tada zena voli 2x...

i tako dalje...

a mogu i kombinacije, po neki muskarc sa 1, poneki sa 2, poneki sa 3, a tako i zene...

Naravno, ja ovo delim vremenski i prostorno!

Ako je neko pomislio da je to sve istovremeno, pa crne mu misli! :hahaha:

http://www.youtube.com/watch?v=sEH5zmAtLks&mode=related&search= :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

little fairy
16.09.2007, 11:18
:uredu:...i uspešno je lečim...:roll: :fijuk: :hahaha:

Je, je.. Brufen, kafetin, panadol.. Pravi koktel. Hm, pa ne čini mi se mala da je ošamućena. Baš zbori normalno :cesces:

lav71
16.09.2007, 15:46
Je, je.. Brufen, kafetin, panadol.. Pravi koktel. Hm, pa ne čini mi se mala da je ošamućena. Baš zbori normalno :cesces:

...dok je ošamućena ja joj ulazim u p....:roll: :fijuk:

...rofil...:roll: :roll:

veljko yaric
18.09.2007, 21:16

to jest ali opet ja kazem da zbog pojedinaca nemozes ocjeniti zensku populaciju to su neke mozda uradile pocetkom 20-tog vjeka ali ovo je 21 vjek sve se promjenilo pa i zenske navike danas se cak i muskarci pojavljuju sa glavoboljama

little fairy
19.09.2007, 06:53
to jest ali opet ja kazem da zbog pojedinaca nemozes ocjeniti zensku populaciju to su neke mozda uradile pocetkom 20-tog vjeka ali ovo je 21 vjek sve se promjenilo pa i zenske navike danas se cak i muskarci pojavljuju sa glavoboljama

Jel' to zato što mi žene postajemo ravnopravnije? :)

Goga
19.09.2007, 09:25

Ženske navike :hmm: - to su izgovori - zlata vredni :fijuk: . Sve se promenilo - a svaka promena je uvek na bolje - kako god delovala u prvom momentu. :uredu:

Postajemo ili smo postale? :uredu: ;)

lav71
19.09.2007, 09:29
Fairy kaže :Jel' to zato što mi žene postajemo ravnopravnije?

Postajemo ili smo postale? :uredu: ;)

...snovi pusti...:roll: :hahaha: :hahaha:

little fairy
19.09.2007, 09:47
...snovi pusti...:roll: :hahaha: :hahaha:

Isto kao i rečenica.. Veličina nije važna.. :cesces::stid2:

lav71
19.09.2007, 09:53
Isto kao i rečenica.. Veličina nije važna.. :cesces::stid2:

...naravno da nije kad sam snalažljiv...;) :smeh: :uzbud:

http://img464.imageshack.us/img464/2230/liongiraffehq2.jpg

:uzbud: :uzbud: :uzbud:

little fairy
19.09.2007, 10:02
...naravno da nije kad sam snalažljiv...;) :smeh: :uzbud:

http://img464.imageshack.us/img464/2230/liongiraffehq2.jpg

:uzbud: :uzbud: :uzbud:

Hahahaha, eto, na tvojem primjeru se vidi kome je stalo više do seksa :hahaha:

pumba
19.09.2007, 10:16
... poznata je činjenica da na jednog bika ide 5 krava , na jednog petla ide 15 kokoška :roll:... na jednog muškarca 5 devojaka :uzbud: ... samim tim dolazi se do zaključka daaaa.....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Goga
19.09.2007, 10:33
... poznata je činjenica da na jednog bika ide 5 krava , na jednog petla ide 15 kokoška :roll:... na jednog muškarca 5 devojaka :uzbud: ... samim tim dolazi se do zaključka daaaa.....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Dobro barataš netačnim statističkim podacima 8):plaz2: - izmišljenim :roll::fijuk: ...

Ili da studiraš poljoprivredu... :)

veljko yaric
19.09.2007, 17:21

da li postajete ravnopravnije ili ne to samo vi znate u to se ne mjesam ali sto se tice sexa tu jeste dominantnije ali zato sto ga vise volite pa ste imali vremena da razradite taktiku

a ti Lave ne brukaj nas

lilika
22.11.2007, 12:35
Evo rešenja,svi vole sex.Ali ipak žene vole malo više,samo to vešto kriju,iako je na izgled obrnuto!:):):)

ne samo na izgled vec jeste obrnuto vi ga vise volite a to ne zelite priznati ali nije ni bitno sve ga vole:smeh:

Galahad
22.11.2007, 12:38
Ma nema tu ko voli vishe, ko voli manje... Vole i zhene, volimo i mi... Ja mislim da je tu odnos isti... Nema tu neke filozofije...

_baba_
22.11.2007, 12:52
Kad uvo zasvrbi, tamo negde unutra :fijuk:...pa ga poceses prstom i jos onako malo zatreses...Ko vise uziva...prst ili uvo? :cesces:

Arthur Dent
22.11.2007, 13:16
Kad uvo zasvrbi, tamo negde unutra :fijuk:...pa ga poceses prstom i jos onako malo zatreses...Ko vise uziva...prst ili uvo? :cesces:uvo ;)
al' hoće i prst da zasvrbi
pa vuk sit, i ovce na broju :plaz2:

_baba_
22.11.2007, 14:14
5 bambija i tegla ajvara od babe za Arthura i tacan odgovor :uzbud: :smeh:

Mada, ako je prst neraspolozen za ceskanje uveta, dobro dodju i oni stapici za usi kao privremeno resenje.. A ima ih raznih oblika i velicina.. blago nama. :fijuk:

lav71
22.11.2007, 17:27
5 bambija i tegla ajvara od babe za Arthura i tacan odgovor :uzbud: :smeh:

Mada, ako je prst neraspolozen za ceskanje uveta, dobro dodju i oni stapici za usi kao privremeno resenje.. A ima ih raznih oblika i velicina.. blago nama. :fijuk:

...babaaaaaa....operi usi......:roll: :lol:

novi
22.11.2007, 21:41
Kad uvo zasvrbi, tamo negde unutra :fijuk:...pa ga poceses prstom i jos onako malo zatreses...Ko vise uziva...prst ili uvo? :cesces:

:smeh::hahaha::lol::too:

too... baba
ne slazem se ali mi se svidja kako razmisljas

principessa
04.02.2008, 16:01
da kazem na osnovu sebe odgovor... ne bi bilo Ok
to bi bilo kao nesto da se hvalim :jupi::smeh::stid2:
za zene nemam pojma nisam probala ni jednu:gur:
al bih se i ja slozila muskarci mnooogo vole sex
cesto mi se desava da moram da... :gone::stid2:

vrsac14
08.02.2008, 21:41
Da bi ostvario zelju ptreban partner tj.1:1 jednako.:uzbud: :uzbud:

dekini
17.02.2008, 19:24
muskarci naravno, zene ga bas i ne vole ali kad krenu da uzivaju pojedini muskarci ostanu bez teksta, ovaj hocu da kazem nmemaju cime da nastave.:uzbud::uzbud:

Neron
17.02.2008, 20:48
Ovde koliko ja primećujem niko ne voli dovoljno,pa diskutovati ko više,a ko manje nije primereno za ovo mesto...

p.s. 'ajde napušite me,to mi fali... ;)

kristina-cica
17.02.2008, 22:31
muskarci naravno, zene ga bas i ne vole ali kad krenu da uzivaju pojedini muskarci ostanu bez teksta, ovaj hocu da kazem nmemaju cime da nastave.:uzbud::uzbud:

Slazem se u potpunosti

:pst: neki ce da se uvrede

par4her
18.02.2008, 00:39
ko voli..nebitan je pol.cinjenica jeste da zene dozivljavaju drugacije..sex,jace i vise u proseku nego muskarci..tj drugacije.prosecan muskarac to nemoze da dokuci..seksualnost i uzivanje zene..naravno svesne zene..

triViALna
18.02.2008, 03:13
Ja se nesto mislEm da naj vis(kij)e volEDu sex oni koji apstiniraju.
A zasto tako mislim - e, pa necu da vam kazem! :plaz2:

kulturni_jelen
15.04.2008, 22:55
Pa mislim da je pitanje glupo. To je kao da pitaš ko više voli čokoladu, ili ko više voli da spava! Stvar je individualna, a generalno mislim da je ista stvar, samo što većina smatra da je "normalnije" da muškarci više i slobodnije pričaju o tome pa samim tim stiču krivu sliku o odnosu prema SEX-u!

Neron
15.04.2008, 23:37
jos o tome da lupam glavu..zaboli me qra'

exploited
15.04.2008, 23:51
nem' pojma...a i sve mi je jedno....
bitno da ga ima....

memento
16.04.2008, 06:42
Seks najvise vole oni najjebezljiviji. Bilo da su muskarci, ili zene...:uredu::smeh::smeh:

sneza67
16.04.2008, 07:58
slazem se sa mementom...znaci po pitanju ko vise voli, nema podele zensko/musko i jedni i drugi vole a sad u okviru svakog pola postoje oni koji su vise ili manje zainteresovani...

p

kulturni_jelen
16.04.2008, 23:14
Rode! Sto one vole sex. Pa to je čudo! I uopšte ne koriste kontraceptivna sretstva. Malo malo pa donesu bebu!:ortak:

bojana999
30.04.2008, 15:08

:sokiran::hahaha:Ma ajde...Otkud ti to??:fijuk:
Sex je sex....

kulturni_jelen
09.05.2008, 09:34

Baš bistro mladiću!!! :cucla: Kladim se da si imao gomilu devojaka do sada.:sex2: Ili bar gomilu ako ne devojke, pošto se vidi da si veoma iskusan po zapažanju o ženskom odnosu prema sexu!:pec:

kristina-cica
09.05.2008, 12:56
Ma vole bre podjednako samo neki to manje pokazuju neki vise, a zene naravno ne zele priznati jer odmah ispada da je (u ocima muskaraca) laka, losa, i bezvredna.

lav71
09.05.2008, 18:49
...mrzim sex... :dry:

kulturni_jelen
11.05.2008, 08:02
Volim sex ......... i rado ga se sećam! :deda2: