PDA

Puna verzija : pa klikn'o sam i sad mi treba HELP..

yige_gui
22.04.2006, 05:40
negde sam klikn'o i nesto se desilo

ovo je kanda za mene stvorena recenica :osmeh:

elem, sad cu ja vama objasnim u cem' je problem.. pa ocem da neko od vas kompjuterskih Ftichica pomogne.. posto nema zive duse, moram cekam da ovo neko procita pa da mi kaze...

dakle, danas promenim sliku na desktopu i vidim kako slika nije preko celog monitora, vec stoji na sredini, a okolo nje neko jadno sivilo :roll: ne svidja mi se to.. nikako :jok: i nije mi tako pre bilo.. ne znam gde sam zeznula stvar.. :beyond: ozbiljno vam kazem, nisam uopste prchkala previse :jok:
e, a pre mi je bilo namesteno, da ako je slichka manja, onda bude puno malih slika preko celog monitora :uzbud: to je bilo fora :uredu:
dakle, pitanje je kako da vrnem puno malih slichki umesto ove jedne na sredini sa sve bednim sivilom okolo :roll:

swba
22.04.2006, 07:55
e sad ce tebi ovaj forumski Fticurak da objasni... jest da nisam neki expert al toliko znam :roll:
vako: kliknes duso moja desnim gde bilo na tvom ekranu i iskoci ti jedno malo prozorce... ondak tu kliknes na properties i iskoci ti novo prozorce... u tom novom prozorcetu na vrhu imas neke zajebancije a tebi treba desktop, jelte... kad odes na desktop sa desne strane imas position:, e u tome je tvoja caka... na tom positionu menjas kako oces da ti se vidi slika na ekranu, ako oces puno malih biras tile 8)

javi jesam ubo 8)

Phoenix
22.04.2006, 10:05
Ako nisi ništa dirala, onda ti verovatno pozadina koju si postavila na desktop ne odgovara rezolucijom. Probaj da uradiš kao što ti je swba objasnio, s tim da treba da izabereš razvučenu varijantu, pa ako ni tako ne funkcioniše, onda menjaj sličicu... :roll: Daću ti moju, izgubićeš volju da više sedneš za komp i završićeš studije u ekspresnom roku... :smeh: