PDA

Puna verzija : Imate li pravog prijatelja na forumu?

makilli
05.09.2007, 10:01
Kao što sam naslov kaže...Da li zaista imate pravog prijatelja na ovom forumu ili su to neka površna poznanstva koja će se završiti i izbledeti onog trenutka kada budete prestali da se logujete na VC? :cesces:

Da li postoji osoba ili osobe koje su vam zaista drage ili neke stvari radite čisto iz kurtoazije? :roll:

Da li smatrate da ovde ima pravih prijateljstva? :)

A da li ima možda i onih drugih,lažnih? :roll:

Goga
05.09.2007, 10:19
Kao što sam naslov kaže...Da li zaista imate pravog prijatelja na ovom forumu ili su to neka površna poznanstva koja će se završiti i izbledeti onog trenutka kada budete prestali da se logujete na VC? :cesces:

Naravno da imam prijateljstva koja se trudim da negujem... Naravno da postoje ljudi koji me oraspolože, kako vidim da su ovde...

Da li postoji osoba ili osobe koje su vam zaista drage ili neke stvari radite čisto iz kurtoazije? :roll:

:blink: Zašto bih nešto radila iz kurtoazije?

Ima :) :uzbud: naravno da ima :uredu:

U tu problematiku ne zalazim... nemam pojma 8)

stane37
05.09.2007, 12:56
Ja sam prilicno nov, tako da ako bih prestao da dolazim na VC, to bi znacilo momentalno gubljenje kontakta sa svim clanovima.

Ima ljudi koji mogu biti pravi prijatelji. A za lazne... ima li potrebe?

little fairy
05.09.2007, 13:17
Nađe se :) Ne libim se novih prijateljstava. Nije bitno gdje sam ih upoznala već koliko sam ih upoznala (njih same u dušu). Kao što smatram da je dosta slično upoznati nekog u discu, na ulici ili na netu, tako i sa prijateljima.. :uredu:

ZOE
05.09.2007, 14:13
Prijateljstvo na forumu, definitivno postoji:uredu:. Mislim da je rec "kurtoazija" suvisna, bar za ovu temu. Sve one koji su me prihvatili na ovom forumu, ovakvu kakva sam:roll:, smatram svojim prijateljima:uredu:, ali to ne znaci da one koji me ne simpatisu, smatram neprijateljima,:jok: samo izbegavam da se sa njima "kacim":dry:

Kill Bill
05.09.2007, 14:35

Sve sto radim, radim iz kurtoazije 8)

O da, ima onih koji su mi vrlo dragi van foruma, chak bi neke i da upoznam :stid2:
ali samo zato sto su i oni kurtoazni, just like me... :andjeo:

kissigirl
05.09.2007, 14:42
Pa moglo bi se reci da imam... Moja keva u koloru... :srce: :kiss:

starsica
05.09.2007, 14:52
relativno sam nova ovde, ali ima osoba sa kojima bih veoma volela da se upoznam u realu.. sa nekima znam da cu ostati u kontaktu cak i ako prestanem da dolazim ovde..
ali to se nece desiti ;)

sussi
05.09.2007, 16:43
Prijateljstvo na forumu, definitivno postoji:uredu:. Mislim da je rec "kurtoazija" suvisna, bar za ovu temu. Sve one koji su me prihvatili na ovom forumu, ovakvu kakva sam:roll:, smatram svojim prijateljima:uredu:, ali to ne znaci da one koji me ne simpatisu, smatram neprijateljima,:jok: samo izbegavam da se sa njima "kacim":dry:

:ok: zoe je to divno napisala samo jos da dodam da ima divnih ljudi na forumu i da je :jeee: divota druziti se s njima a i normalno drago mi je kada su tu ;).
:cesces: Da ima ljudi s kojima se druzim i van foruma.

Mish
05.09.2007, 17:20
Ono što ja znam je da sam na ovom forumu srela one koji u meni imaju pravog, iskrenog prijatelja.
I nadam se da to znaju i oni.

Kal_el
05.09.2007, 17:23
Moj prijatelj Lav me je ovamo i pozvao ...
şto je nekima sada i zao :smeh:

lav71
05.09.2007, 17:38
Moj prijatelj Lav me je ovamo i pozvao ...
şto je nekima sada i zao :smeh:

:roll: ...redovno me psuju zbog toga...:roll: :roll: :roll: :smeh:

...osobu iznad smatram za velikog prijatelja...:roll:...ali vam neću reći kako i gde smo se upoznali...:stid2: :smeh:

starsica
05.09.2007, 17:44
i tako su :deda: i Lav ziveli dugo i plodno.. :lol:

Kal_el
05.09.2007, 17:45

...osobu iznad smatram za velikog prijatelja...:roll:...ali vam neću reći kako i gde smo se upoznali...:stid2: :smeh:

:blink::jok:
:hahaha:

SQUAW
05.09.2007, 17:49
Imam jednog za kojeg znam sigurno da je pravi :uredu: 'Leba. Naše prijateljstvo nema veze ni sa kakvim logovanjem. Šta je taj čovek sve morao da istrpi i šta trpi, samo on zna :smeh: Evo, iz kurtoazije mu ovde šaljem jedan :kiss: zbog toga što je uvek tu za mene, što me zasmejava i što je moj Sunđer Bob za tugu, kad treba.

Prvo treba da se napravi razlika između onoga ko ti je prijatelj i onoga ko ti je drag ili se u nečijem "društvu" osećaš prijatno. Malo je glupo kontati da ti je prijatelj svako ko ti ostavi cveće na željama i čestitkama i da je sve to ima tu dubinu. Možda i grešim :uredu:

Onaj ko mi je drag i ko mi je prijatelj, to i zna :uredu:, zaista.
Samo, nemamo svi mi ovde isti pogled na stvari, što je i normalno, valjda.

HLEBmaster
05.09.2007, 20:07
Imam jednog za kojeg znam sigurno da je pravi :uredu: 'Leba. Naše prijateljstvo nema veze ni sa kakvim logovanjem. Šta je taj čovek sve morao da istrpi i šta trpi, samo on zna :smeh: Evo, iz kurtoazije mu ovde šaljem jedan :kiss: zbog toga što je uvek tu za mene, što me zasmejava i što je moj Sunđer Bob za tugu, kad treba.

Ah, najzad i malo kurtoazije sa tvoje strane :fijuk: ;)
Elem, nemam shta da dodam gore navedenom...

Ovaj indijanac gore se ulogovao u moj zzivot full time, flat rate forever...
Imam dosta dragih ljudi ovdi, ali ona chini poprilichan procenat razloga zashto sam tu:uredu:... EE to je takav nick, da svako ko ga nema online u zzivotu trachi svoj bandwith...

Znachi definitvno pravog prijatelja imam :)

A imam i puno dragih ljudi. Nemam nekoga koga neshto specijalno ne podnosim, navikne se chovek na svashta :hahaha: Shalim se... Ima ljudi sa kojima se ne slazzem, ima ljudi koji su malo teshki...a ima i poneko koga chitam kad bash imam vishak vremena ...

Shto se tiche kurtoazije... Paa.. hmm.. Istina je da ne mogu da stignem da ispratim i neshto procenim svakoga, istina je da ne stizzzem da ispratim i one koji su mi dragi, pa i propustim neko chestitanje i tako to... Ali, kad neshto nekom chestitam, i ako se prema nekome odnosim blagonaklono, ne radim to iz kurtoazije, niti to shto nekom nisam chestitao ili dao reput, ne znachi da imam neshto protiv njega... A opet nechu iz kurtoazije chestitati i pozdravljati nekoga koga inache nisam ni primetio ili na mene nije ostavio bilo kakav utisak...malo mi je bez veze...

swba
06.09.2007, 07:23
A opet nechu iz kurtoazije chestitati i pozdravljati nekoga koga inache nisam ni primetio ili na mene nije ostavio bilo kakav utisak...malo mi je bez veze...

a zbog broja poruka bre :huh:
(it was beyond my control 8))

bit cu ubiven ki da gledam :smeh:

Naravno da imam pravih prijatelja ovde a nadam se da sam i ja na njihovoj listi. Bilo je vise nego dovoljno neprospavanih noci zbog radi pojedinaca :ljutko:, ispijenih kafa, bola od smijeha zbog zunjavac likova i njima slicnih :hahaha:, milion malih tajnih koje samo ja znam :uzbud: (:fijuk:) i svih drugih malih sitnica koje cine prijateljstvo.

Mozda sam manje posvecen ovim virtuelnim u zadnje vreme :(, jeb'ga narode obaveze :dry:, al' mislim ja na vas nije da ne mislim 8)

HLEBmaster
06.09.2007, 07:49
a zbog broja poruka bre :huh:
(it was beyond my control 8))
8)

E, a ovog Swbu wecimo, ko je poznavao ni pako (raban) mu neche teshko pasti...:fijuk: To bre ne bi pozdravio ni iz kurtoafrike, a kamoli kurtoazije... Zbog slichnih moram swemena na weme da sovem popa da mi okadi comp...
:fijuk:

Nawawmo Swba :smeh: istaknuti chlan istakute ekipe koji chine vrednim sve ovo vreme potrosheno na netu 8)(istaknuti smajli)

(shto je sasvim dobra fora da se opravda 3,078. poruka:fijuk:)

Lillith
06.09.2007, 11:28
Imam prijatelja na ovom forumu,potencijalno pravih a koliko su to ce pokazati vreme kao i kakav sam ja prijatelj njima:)

Kal_el
06.09.2007, 11:37
E, a ovog Swbu wecimo, ko je poznavao ni pako (raban) mu neche teshko pasti...:fijuk: To bre ne bi pozdravio ni iz kurtoafrike, a kamoli kurtoazije... Zbog slichnih moram swemena na weme da sovem popa da mi okadi comp...
:fijuk:

Nawawmo Swba :smeh: istaknuti chlan istakute ekipe koji chine vrednim sve ovo vreme potrosheno na netu 8)(istaknuti smajli)

(shto je sasvim dobra fora da se opravda 3,078. poruka:fijuk:)

Kad smo veç kod kuroazije da i ja pozdravim iz Azije sve drage moje ...
u otadzbini :uzbud:

SQUAW
06.09.2007, 13:51
Bilo je vise nego dovoljno neprospavanih noci zbog radi pojedinaca :ljutko:, ispijenih kafa, bola od smijeha zbog zunjavac likova i njima slicnih :hahaha:, milion malih tajnih koje samo ja znam :uzbud: (:fijuk:) i svih drugih malih sitnica koje cine prijateljstvo.

:kiss:

euridika
06.09.2007, 20:06

Pravi prijatelj je jako ozbiljna kategorija. Meni najozbiljnija i najvažnija. Ne samo na forumu, već u životu uopšte.

Ovde, na forumu imam 1 pravog prijatelja, ustvari to nije više prijatelj, to je moj anđeo čuvar, dobra vila, sve moje nekako... To prijateljstvo nema veze sa forumom, to prijateljstvo slavi svoju 12-tu godišnjicu ove godine...

Osim toga, sa foruma lično poznajem još samo dve osobe. Jedna od njih je dugodišnji poznanik i dobar drugar, druga je poznanstvo preko foruma ili uz pomoć foruma, kakogod. Obe osobe su mi dovoljno drage, intenzitet nije isti jer se poznanstva potpuno razlikuju.

E, a sada o dragim ljudima koje još nisam imala čast da upoznam lično, o dragim ljudima sa foruma.
Ima ovde nekoliko njih koji su mi se opasno ušunjali u svakodnevicu i bez kojih bi sve bilo drugačije, i zbog kojih se nekada i preko volje, i ako nemam baš vremena ulogujem. Ne logujem se zbog njih, ali nekada presudi informacija da je tamo sa svoje strane monitora neka "srodna duša" i da ćemo se čitati u ovom ili onom obliku... Tih nekoliko izuzetno dragih bi verovatno bili moji pravi prijatelji da smo imali šanse da se sretnemo uživo, ili će možda (nadam se) postati moji pravi prijatelji pošto se srenemo uživo.

Jedino što ovde radim iz kurtoazije jeste da kada se ne slažem sa nekim ili kada mi je nešto glupo ili kada me nešto iznervira, ne bacam pesak u oči "protivniku" već se potrudim da kurotazno i argumentovano iznesem svoj stav.

Znam da ima :uredu:

I ovoga verovatno ima, ali me to uopšte ne zanima :)

nimitz
22.09.2007, 01:56
E, a ovog Swbu wecimo, ko je poznavao ni pako (raban) mu neche teshko pasti...:fijuk:

E to je covek...znaci SVAKA MU CAST!!!

brate, covek je ispao, ne prijatelj, nego PRIJATELjCINA - DRUGARCINA...ma svaka mu cast!!!

Srbo druze, rekao sam ti...cim dodjes, idemo da pijemo, hladim LaV-a samo za nas!!!

HVALA TI SRBO!!!

swba
22.09.2007, 07:00
E to je covek...znaci SVAKA MU CAST!!!

brate, covek je ispao, ne prijatelj, nego PRIJATELjCINA - DRUGARCINA...ma svaka mu cast!!!

Srbo druze, rekao sam ti...cim dodjes, idemo da pijemo, hladim LaV-a samo za nas!!!

:stid2: auuu ni rodjena majka me na hvali ovoliko :smeh:
no frks druze.... tu smo da se pomazemo ;)

HVALA TI SRBO!!!
ajmo ceo stadion :uzbud:
HVALA TI SRBO!!!

8)

biterlemon
22.09.2007, 07:45
Na ovom forumu jos nemam pravog prijatelja.
Pre svega zato sto pravim prijateljstvom smatram najcesce i bar povremeni zivi susret, i gomilu mailova, poruka, i caskanje na msn do besvesti...

Takve prijatelje sam stekao na jednom sajtu, i ponosim se sebi na oko 10 jako dobrih prijatelja i oko 3 deklarisana dozivotna prijateljstva.

Na ovom sajtu imam vrlo drage osobe, neka vrsta privlacnosti deluje i preko ovog sajta. Medjutim ambijent za sada je prilicno javni, i to sprecava neko ozbiljnije poznanstvo za kratko vreme.

Nadam se da ce pvt cat ipak tome doprineti, kao i deo za upoznavanje.

Ustvari postoji jedna osoba koja me asocira na belo... :roll:

Neuhvatljiva_
22.09.2007, 09:02
Na ovom forumu jos nemam pravog prijatelja.
Pre svega zato sto pravim prijateljstvom smatram najcesce i bar povremeni zivi susret, i gomilu mailova, poruka
Otprilike isto tako...
Mada ima jedna osoba sa kojom se dugo vremena kuckam :roll:...al čekam da dodje malo blize, pa da se družimo :fijuk: :smeh:

Kal_el
25.09.2007, 09:12

:stid2:
Mi smo nerazdvojni :uzbud:

morrib
03.10.2007, 21:10
Kako da ne, nismo se zaklinjali na prijateljstvo ali tanane ali mnogo jake niti nas povezuju.

*MaLa*
08.10.2007, 09:52
Ne poznajem nikoga :hahaha:

mickom
12.10.2007, 11:19
nemam jos,ali se nadam da hocu!!!

sussi
13.10.2007, 09:15
..:jeee: imam i to divne prijatelje :ortak: fantasticni su :kiss:...
...:) ni u snu nisam mogla predvideti da cu takve prijatelje :ortak: naci bas ovde na vasem sajtu ...

makilli
14.10.2007, 10:47
:uredu: Tek nekolicinu ali ih ne dam nikom :ortak:

SansRomantic
17.10.2007, 10:16
mislim da da... :stid2:

i to nije ona varijanta, svaki dan smo satima na telefonu, ispijamo kafe i sl.
ali zbog nje eto me opet ovde i naši retki ali dugi razgovori preko msn-a mi zaista mnogo znače

:kiss: za tebe, a sigurna sam da znaš ko si ;)

Kal_el
17.10.2007, 10:28
:uredu: Tek nekolicinu ali ih ne dam nikom :ortak:

daçeş daçeş ... :roll:

yige_gui
18.10.2007, 01:07
nemam jebote :uzbud:
s nikim se ja ovde ne druzhim :jokjok:
pa bre, ovde nema nikog s kim bi cho'ek mog'o da se druzhi :roll:

nema ovde normalnih ljudi :uzbud: :jupi:

xmm... jes.. zato i dolazim ovako retko :roll:

biterlemon
18.10.2007, 03:31
Polako sticem jednu zenu :heart:, i par prijateljica, nadam se onih pravih:kiss:!

S obzirom da plakati necu, ne treba mi rame za plakanje, a ja da posluzim nekom, pa nikad se ne zna.
Ipak prijatelj je prijatelj, kada je tu, kada zatreba, koju mogu materijalizovati, ako zatreba, pa zagrliti, smejati se i otici na kaficu.
Ma koja kafica, kotlic, bweee, ja kuvam!
:smeh:

Ma volem jednu belinu, jedno zelenilo, nesto ljubicastog, malo roze i nesto od ostale bolje....
Sta cu, volim da sam leptiric u cvetnoj basti...
:smeh:

Kal_el
18.10.2007, 07:45
nemam jebote :uzbud:
s nikim se ja ovde ne druzhim :jokjok:
pa bre, ovde nema nikog s kim bi cho'ek mog'o da se druzhi :roll:

xmm... jes.. zato i dolazim ovako retko :roll:

Ako meni budeş drugarica :stid2: daçu ti jedan krug na usisivaçu ...
po stanu :fijuk:

SQUAW
18.10.2007, 08:50
A ti se kao družiš sa normalnima? Yeah right :kiss: :ortak:

anjich
19.10.2007, 15:10
moze li se pod 'pravi prijatelj' navesti sestra?
ako da, onda imam-to je mrvacha(sto vjerovatno vec svi forumasi znaju :))

Kalina
24.10.2007, 13:40
...imam....taj prijatelj mi je i pokazao forum....

Hvala mu...

:stid2:

Crazy Angel
25.10.2007, 14:42
..zelim da verujem da imam :)..

coolgirl
26.11.2007, 15:21
Za jednu osobu znam da mi je prijatelj,i ta osoba zna da mislim na nju/njega... Hahha... U siframa... :-P Osoba koja je cijeli vikend strebala i dobila 5 keceva :fijuk: :kiss:

believer
26.11.2007, 16:25
ovde imam dva prijatelja
svi smo dosli s nekog tamo foruma
upoznali smo se preko nekog tamo foruma
zaljubili jedni u druge
kad je na tom tamo forumu postalo bezveze mi dosli ovde
podrazumevalo se
njega obozavam,ko najrodjenijeg
ona mi je kuma
i tako.....

Uriel
28.11.2007, 02:05
pa ima ovde jedan anđeo i jedan malo manje anđeo...:fijuk:
uvek kada se jako bedno osećam, jedan od ovih me podseti da nije sve baš tako crno.

:kiss: ovom malo manje anđelu :vocka:
i naravno :kiss: anđelu

Ivana-psy
28.11.2007, 02:41
Imam jedno divno stvorenje ovde :uredu: prvenstveno je prijatelj.. :stid2:
zatim naravno moju cimerku, ona me je i dovela ovdi, hvala joj na tome :kiss: a imam i nekoliko divnih ljudi sa kojima volim da razmenjujem misljenja preko pp..

Joanna
28.11.2007, 12:05
...imam...i to barem 2 prava prijatelja...:)

Najgora
28.11.2007, 22:23
Ja imam najboljeg druga na forumu :jupi: :jeee: (prepoznaće se :smeh:)

Doduše nadje se tu (uvek kad treba :uredu:) jedna moja magic duša :kiss:a jednog pecaroša puno volim baš zato što ne ume da postavi taj mamac:vocka: :fijuk:

I ima jedna lepotinja sa kojom baš volEm da se ljubim :stid:

kissigirl
28.11.2007, 23:22
Pa, ne znam bas... Prijatelje imam, ali prave... To ne znam, jos :)

Adora
30.11.2007, 09:27
:plakanje::placko: Mene niko ne voli! Niko mi ne šalje ni pp. ;)

A ni ne zameram, ne provodim dovoljno vremena na VC,ubiše me drugi poslovi.
Kažem ja malo mi je 24h.

Alexander 37
03.12.2007, 16:50
Ne!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(

coolgirl
10.12.2007, 19:13
Ne znam,imam prijatelja,ali nije to bas PRAVO prijateljstvo...
Alex,haha,nemo' places... :lol:
Bice s vremenom ;)

lily66
11.12.2007, 23:16
ima ih nekoliko ovde..samo da vidim pod kojim se nickovima kriju, pa cu onda regularno da prijavim...:)

maski
12.12.2007, 14:13
shta ce mi pravi prijatelji.... i ovi krivi su mi sasvim po volji

Goga
12.12.2007, 15:25
Ma... :kez: ... Moji prijtelji su Najgori ljudi na Forumu... :beyond:

S' kim si - s' njim si... 8)

coolgirl
15.12.2007, 23:02
Ma,skontala sam ja...:lol:
Imam jednog veoma dobrog frenda,dopisujemo se oko 1 godinu,i tako super smo...Ali nije tu cesto... Od ostalih nemam PRAVOG prijatelja :beyond:

**princess**
15.12.2007, 23:11
svi ste mi moji syber drugari i sve vas voleeeemmm! :zagrljaj:

uuu... opet moji naleti ljubavi... :smah:

Ca blues
16.12.2007, 00:49
..:joint:...kako je bagra promenila kafanu.....aha.....tuce komada....:kul:

lily66
16.12.2007, 04:26
bagra menja kaVanu..al srce i dusu ne prodaje...:ok:

Ca blues
16.12.2007, 11:17
..:joint:..........srce dam, dušu dam, al tebe nikad nećuuuu.....:kul:

Vronsky
17.12.2007, 13:54
DA ...

http://i101.photobucket.com/albums/m42/sarmantniv/Ada7.jpg

:uredu:

Temly
22.12.2007, 17:16
NE :jok:Medju prijateljima treba voleti ne samo one koje zaloste nase nesrece nego i one koji nam ne zavide na sreci.

Najgora
22.12.2007, 18:49
NE :jok:Medju prijateljima treba voleti ne samo one koje zaloste nase nesrece nego i one koji nam ne zavide na sreci.

Izvini Temly ali kako možeš i imati prijatelja na Ovom forumu kad si nova ;)

morrib
29.12.2007, 01:32
Posle skoro godinu dana na VC-u, kad sam pročitao ovo pitanje, spontano mi je palo na pamet, pa ja ovde imam mnogo prijatelja, i zato mi je lepo i lepo se osećam. Kako sam došao do toga saznanja, lako spontano i neposredno. Kad se mnogo nerazmišlja, onda jednostavno shvatiš da su ti svi ovde, ili skoro svi dragi.Nevidimo se, slažemo se ili neslažemo, ali između većine nas postoji neki lep fluid prijateljstva, e to je ono!

nightknight
29.12.2007, 22:35
Za sada ne....ali nadam se....;)

fiona
09.01.2008, 03:09
Posle skoro godinu dana na VC-u, kad sam pro?itao ovo pitanje, spontano mi je palo na pamet, pa ja ovde imam mnogo prijatelja, i zato mi je lepo i lepo se ose?am. Kako sam došao do toga saznanja, lako spontano i neposredno. Kad se mnogo nerazmišlja, onda jednostavno shvatiš da su ti svi ovde, ili skoro svi dragi.Nevidimo se, slažemo se ili neslažemo, ali izme?u ve?ine nas postoji neki lep fluid prijateljstva, e to je ono!

...to bih i ja rekla, pa da se ne ponavljamo..
Imam osecaj da ovde imam mnoogo prijatelja!

Pa, da pomenem neke, za koje gajim taj lepi osecaj,
uz izvinjenje iskreno ako koga ovog momenta * sitni sati, zaboravim
42
joanna
sussi
najgora
irnik
baba
sonja_ns
drinChe
SQUAW
mrvacha
robi
silvia
310
zdenkavuk
necro
galahad - mada se retko posecujemo, ali ga pratim, da ne kazem ,,samo te gledam,, ;)
eboye
simke
....
ne zamerite nepomenuti , pls :celepenka:

ma sve vas volem :stid2::sto:

vojvodjan
13.01.2008, 15:09
Teška tema....:cesces:

Ali hajde da probam. IMAM, mada je sve redje ovde, a ja sam sve redje tamo...

Postoji i nekoliko osoba čije tekstove i komentare rado čitam i izuzetno cenim, iako sve manje vremena imam za sajt, i to se računa jelda.....:)

Neron
16.01.2008, 17:07
Imao sam jednog ortaka/ortakinju mada sa ženama bih sve samo ne da budem ortak... i taman se primim na ortakluk i posle malo vremena shvatim da mi nije ortak i sada patim k'o patika bez pertle,a nisam pomišljao da surova ume tako biti ili da premotam film i shvatim gde sam pogrešio...:(:stid2:

ZOE
16.01.2008, 19:11
Sta je pisac time hteo reci!
Ko ti zavidi na sreci?:cesces:
Ja sam na ovom forumu delila i dobre i lose, i srecne i nesrecne trenutke svog zivota, i uvek sam nailazila (ili bar skoro uvek) na razumevanje i podrsku.
Meni izgleda da si ti promasila temu.....:cesces: ili mozda, cak i forum.

Lady in red
16.01.2008, 19:52
Da, i to dva :)

duga12
08.04.2008, 00:58
Već negde napisah,da me Bog zaista nagradio sa te strane,de god maknem imam prijatelje :)...

A ovde ih nema mnogo,al su pravi :)...moja divna bića...oni znaju ko su :srce:

ps. i jedno obožavano Super Divno Biće :zagrljaj:

Aca1983
08.04.2008, 01:41
Znam kome sam ja najbolji i pravi prijatelj, a da li su oni meni to znaju samo oni a ne ja.;)

shacky
11.04.2008, 20:26
izgleda da imam vise prijatelja no sto znam :ok::sto:

Kal_el
11.04.2008, 20:44
naravno Lava :uzbud:
a i prijateljicu :stid2:

lav71
11.04.2008, 20:56

:stid2: :kiss:

...a ko ti je lav...:toljaga:

starsica
11.04.2008, 20:58
i to duplo.. :smeh:

_baba_
30.07.2008, 05:39
Kako da imam kad sa mnom nece niko da se druzi http://i189.photobucket.com/albums/z201/Nensi021/Beyond.gif
Oni i sto su hteli, kad su me malo bolje upoznali su pobegli glavom bez obzira.
Mnogo sam teska osoba ( i po kilazi i po karakteru) pa im ni ne zameram. :blabla:
Jel neko vid'o di sam zaturila levu crnu carapu probusenu na peti? :ces:

memento
30.07.2008, 07:47
Želim da verujem da imam pravih prijatelja na ovom forumu. Mislim da su neke osobe pogresile u proceni mene pa su postale moji prijatelji. Valjda me neće prokužiti ;)...

Nadam se i da nemam neprijatelja na ovom forumu :huh:. Ali, to je već za neku drugu temu...

Zvonchica
30.07.2008, 11:03
Ako nikog drugog, imam onu moju blesavu... prepoznaće se.. ;)

:kiss:

Rohalj Baze
30.07.2008, 17:12
imam jednog koji mozda cita moje poruke ....:)

NSdjanka
30.07.2008, 22:38
O da... Čak više njih... I sve ih :dvapara:

bubasvaba
30.07.2008, 22:43
mislim da imam...:kiss:

Sokica
04.08.2008, 12:39
Naravno... i mnogo ih voleeem... :ortak:

Samuraj
09.11.2008, 12:56
Siguran sam da ih imam, recimo ovako ..... ma neću da ti kažem imena jer niko nije pitao kako se zovu.....a, baš su likovi i to pravi.....češljaju se maramicom, lete, ku....će se, mašu, jašu, plivaju, namiguju, navijaju za crno - bele, vole se, vrište ....

Baš sam ponosan na njih sve :ok:!!!!

veverica
09.11.2008, 13:46
O, da, imam. :uredu: Par puta sam se i zahebala, pa mislila da mi je neko prijatelj, kad ono, ispostavilo se - običan drkoš, ali to se relativno retko dešavalo... :beyond:

gaga73
09.11.2008, 19:08
da,i mnogo ga volEm!"dusa mala"!;)
:zagrljaj:

misti
09.11.2008, 19:50
imam ih više i sve ih :love4:

:kiss2::kiss2::kiss2:

BoginjaMarija
11.11.2008, 00:18
izgleda da zaista imam...saljem joj veliki prijateljski :zagrljaj:

ser_gogsy
15.11.2008, 20:32
- Kad se jede i pije, onda je dosta prijatelja ! - ......

.... I dobro je što ovde nije tako :) . . .

Ovom prilikom ih i pozdravljam--->

Du...., Flx....., Me....., Go....., It....., Eg....., Mo......N..... :mahanje: Oni će se već i prepoznati.....

I sve ostale ne smatram neprijateljima , već --> good people .... ;)

coolgirl
16.11.2008, 18:51
na forumu imam prijatelja ^^ :zagrljaj:
ali bas pravih prijatelja ne. nemam ih ni u svom zivotu mnogo,u stvari,imam ih bas malo,jer za mene 'pravo prijateljstvo' znaci nesto vrlo vazno,sto je malo teze naci... :)

visanthia
21.11.2008, 21:32
ne.

jovuk
24.11.2008, 22:03
Mala grupa...ali odabrana:zagrljaj:
:sto:

tutifruti
24.11.2008, 22:23
Nemam. Imam dva draga forumasa, bili smo zajedno na jednom drugom forumu. Svaki mi je drag na svoj nacin. Jedno im je zajednicko, dobri su ljudi.

maja bg
05.12.2008, 01:17
imam:)