Puna verzija : Koja vam je omiljena knjiga od Branka Ćopića?
veljko yaric
02.09.2007, 12:58
meni su sve njegove knjige dobre a u sjecanju mi je ostala Orlovi rano lete procitao sam je bezbroj puta i uvjek mi je jednako zanimljiva.
Ja sam najvise volela Magarece godine i procitala sma je bezbroj puta ali na zalost nekom mi ju je uzeo i vise je nemam,no nabavit cu :)
Imena luda nalaze se svuda.
Stevo Brljotina
:osmeh:
veljko yaric
03.09.2007, 09:14
zaboravio sam njegovu autobiografiju koja je takodje jako zanimljiva.
Magareće godine - uvek me oraspolože... Dule Dabić, Krsto - Buva... :lol:
la femme
03.09.2007, 11:22
Nisam procitala puno njegovih knjiga, ali "Orlovi rano lete" su sigurno obelezili jedan deo mog detinjstva... :)
Orlovi rano lete, Magarece godine, Osma ofanziva, Dozivljaji Nikoletine Bursaca, Basta sljezove boje...
Najlepse knjige koje sam ikad procitala, nateraju me i da se smejem i da placem!
veljko yaric
25.09.2007, 00:06
Nisam procitala puno njegovih knjiga, ali "Orlovi rano lete" su sigurno obelezili jedan deo mog detinjstva... :)
sve si to knjige koje su obiljezile nase djetinstvvo jer su djecije knjige:smeh::smeh::ok::roll::kiss:
пионирска трилогија, чак сам давно урадио и стрип по делу из књиге...:uredu:
незаборавни пољар лијан:hahaha:
па вук бубало :hahaha:
мислим да ми није силазио осмех са лица све време читања...
veljko yaric
26.09.2007, 11:48
пионирска трилогија, чак сам давно урадио и стрип по делу из књиге...:uredu:
незаборавни пољар лијан:hahaha:
па вук бубало :hahaha:
мислим да ми није силазио осмех са лица све време читања...
ni meni nije silazio osmeh sa lica dok sam citao ali mislim da u stvari nikom i nije silazio osmeh sa lica:smeh:
ni meni nije silazio osmeh sa lica dok sam citao ali mislim da u stvari nikom i nije silazio osmeh sa lica:smeh:
Mislim da je Veljko u pravu (a i broj310 :uredu:), biće da smo se svi smejali čitajući Ćopića. :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Hvala mu za sve izmamljene osmehe! :osmeh:
veljko yaric
26.09.2007, 15:58
Mislim da je Veljko u pravu (a i broj310 :uredu:), biće da smo se svi smejali čitajući Ćopića. :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Hvala mu za sve izmamljene osmehe! :osmeh:
Pa da kad covek umije da pise i to ne samo pise vec i da nasmije
I mene su sve njegove knjige koje sam procitala nasmijale do suza a najomiljenije su mi Orlovi rano lete i Dozivljaji Nikoletine Bursaca procitala sam ih bezbroj puta.
Ona sa plavo-sivim koricama ...
slaze mi se uz regal i tepih :uzbud:
veljko yaric
28.09.2007, 15:30
Znaci i dizajner :smeh::smeh::ok::uredu:
believer
26.01.2008, 14:39
obozavam ga....divan smisao za humor i beskrajna mastovitost....moj favorit je "Jezurko Jezic"....secam se da sam je danima citala svom,tada, cetvorogodisnjem sinu.....bili smo ludi za njom....
Bilo je davno kad sam čitala Magareće godine,
možda bi je trebala opet uzeti da se dobro ismejem.:smeh:
NSdjanka
27.01.2008, 21:05
Glava u klancu noge na vrancu...:ok:
Ca blues
27.01.2008, 21:44
:joint:....priče partizanke...šo pitaš...a????......:kul:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.