PDA

Puna verzija : urban-design

eboye
19.04.2006, 03:12
www.urban-design.co.sr (http://eboye.users.sbb.co.yu)
(http://eboye.users.sbb.co.yu/)

natasad
12.05.2007, 10:56
woowww,super radovi!!!

eboye
14.05.2007, 13:48
hvala!

fiona
14.10.2007, 01:38
Sajt je predivan!!!

Ja lično ne volim flash na sajtu..ni pod razno...al to nema veze...tvoj rad je odličan!

Verujem da imaš još lepih radova , gde ih ,,kriješ,,?;)

eboye
14.10.2007, 06:11
hvala na pohvalama.
uskoro cu updateovati sajt pa ce biti bolja galerija. Tako da ces imati uvida ;)
Samo cu morati da se snadjem za prostor, jer ovde imam samo 10mb

fiona
19.10.2007, 03:22
hvala na pohvalama.
uskoro cu updateovati sajt pa ce biti bolja galerija. Tako da ces imati uvida ;)
Samo cu morati da se snadjem za prostor, jer ovde imam samo 10mb

Sada sam videla radove vezane za arhitekturu- i oduševljena sam!:ok::ok:

Eno, Nataša kupila veliki stan, trebalo bi otići kod nje u posetu...:koktel: (možda joj treba ideje vezano za arhitekturu ) ;)

Bez šale, odlični su ti radovi.

A vezano za server sa više Mb, ako dobro razumem, imaš onaj baner na mom KompKampu- dečko je odličan sa cenama i kompletnom uslugom...moje preporuke retko ko dobije, ali on ih iskreno zaslužuje.

:)

eboye
19.10.2007, 11:44
Hvala, pogledacu, trenutno nemam bas vremena da se bakcem sa sajtom, ali mislim da ce biti do kraja meseca.
I hvala na pohvalama.

fiona
19.10.2007, 15:13
Stalno gledam ove tvoje ptice i uzivam...da li bi mogao malo da ih pustis da dolete do mene...necu ih ovde na forumu stavljati, nego na neko drugo mesto...
:molitva::molitva:

goldie
19.10.2007, 23:45
Ja gledam, kakve ptice spominjete i ne vidim ih nigde. :smeh: Inace drzim tamno sivu - Urban dark temu. ;) I tako ja blenem u post i ne kontam sta da gledam, a pre ove teme sam gledala temu o bubasvabama i u jednom momentu sam videla neke bubice koje mi setaju po monitoru. Jako sam se isprepadala, da nisam mozda otkrilla neku novu vrstu buba koje zive u ekranima i hrane se bojama na forumu. :hahaha: Mada sam prvo pomislila ipak da haluciniram. :hahaha: I onda prepoznah oblik ptica o kojima pricate, posto se kod mene jako slabo vide. :celepenka:

eboye
20.10.2007, 08:08
samo desni klik na nju "copy image location" ako je firefox u pitanju ;)

fiona
21.10.2007, 11:12
samo desni klik na nju "copy image location" ako je firefox u pitanju ;)

Sletele i kod mene :hahaha:
Sa opere...ne mora firefox...

Hvala, ja se nisam ni setila da probam tu opciju :stid::zid:

eboye
21.12.2007, 01:45
doslo je do promene domena, sajt je sad lociran na www.urban-design.org.uk

fiona
24.12.2007, 23:16
Odlicno se gleda i u Operi i u Safariju.
Q projekti mi se bas dopadaju! :ok:

A od ostalih radova Cyber Medusa je super!

I nesto sto je meni licno nedostajalo: desna polovina ekrana mi je nekako prazna kod fotki koje su po sirini male...da li bi to moglo nekim okvirima da se izjednaci, nesto mi ta neproporcija kod smenjivanja slajdova zasmetala...MADA, s druge strane to moze da se prihvati kao vrlo originalno...

ne znam, bice i drugih komentara

da li bi bilo dobro mozda da stavis neki background, jer boje divno slazes, pa bi se ta belina ubila...mozda neki blagi gradijenti...mislim da bi sajt tako malo vise zivnuo...

:)

eboye
25.12.2007, 02:58
Hvala na komentaru. Taj sajt je malo stariji. Trenutno radim na novoj verziji, jer PSD ovog nemam (otislo sa HDDom). A preview novog se moze videti na http://eboye.users.sbb.co.yu Da li ce biti zvanicna, jos nisam odlucio, ali ce sigurno biti nesto u tom fazonu.

Pozdrav!

fiona
26.12.2007, 02:28
E, super je sajt! Vrrrrlo elegantno!:ok::ok:

Sad ovo vec vise nema veze sa web sajtom:
Skinula sam-iz pazovackog slide-a, onaj deo kuhinje - pregradu letvicama - i police za knjige, da dam mom majstoru da mi napravi...

-- nego, cime bi se te police za knjige- one zelene su bas dobre!-vezale za zid? a da nosaci polica budu nevidljivi..:cesces:...imas li ideju?
pozdrav

eboye
26.12.2007, 03:19
pa najlakse je da i u zidu i u polici sa zadnje strane izbusis rupu busilicom, i da stavis metalnu "sipku" - neki vid klina. Samo bi trebalo da bude knap, a moglo bi da se doda i neki gumeni ili papirni omotac, tako da ne klizi. S tim da klin mora biti bar 6-7 cm dugacak i jedno 6-10mm precnika. Tako su te odradjene (ne u renderu :D nego u stvarnosti :P)