Puna verzija : Zasto uopste pisete na forumu?
love hunter
28.08.2007, 16:56
Primecujem da se ovde ocenjuje sve sto se uradi (tim povodom,zahvaljujem se najiskrenije svima koji su mi poboljsavali rejting :)), sto mi je malo...pa,neobicno.
Razlog zbog koga ja pisem na forumu je krajnje sebican: pokusavam da se resim malih demona koji zive u mojoj glavi tako sto cu da ih prenesem u elektronski svet...i tu ih rastavim,sastavim,iseciram (naravno,sve uz pomoc drugih ljudi) i,ako mogu,zauvek unistim...dobro,tu su i neke lepe misli koje volim da podelim sa drugima...
...a vi?
pokusavam da se resim malih demona koji zive u mojoj glavi
...tako što ih uglavnom ignorišem :kuler: neke sam uspela da oteram 8) neki opet, došli nepozvani :grrr: Ponekad pokušavam da prepoznam demone koji gostuju kod drugih, pitam se kako mogu u isto vreme da budu na više strana :cesces: neke srećem prvi put :blink: često vidjam neke koje ne razumem :wacko: neke đavolčiće prepoznam na prvi pogled :uzbud:
Ne pišem po forumu zato što imam potrebu nešto da kažem, često ćutim i posmatram danima a nekad krene navala dobrog raspoloženja i satima se zezam :zongler:
Sve u svemu zabavaljam se u slobodno vreme koje nekad i nije slobodno :beyond: ali je rezervisano za veselo društvo :uzbud:
euridika
28.08.2007, 17:45
Razlog zbog koga ja pisem na forumu je krajnje sebican: pokusavam da se resim malih demona koji zive u mojoj glavi tako sto cu da ih prenesem u elektronski svet...i tu ih rastavim,sastavim,iseciram (naravno,sve uz pomoc drugih ljudi) i,ako mogu,zauvek unistim...dobro,tu su i neke lepe misli koje volim da podelim sa drugima...
...a vi?
ehehe, demoni, demončići u svim oblicima i veličinama.... Ja se njih rešavam na neke druge načine... Pišem, ali ne na forumima, pravim neku koliekciju misli koja će im biti čitulja na kraju...
Ali ti si pitao za forum i pitao si za ovaj forum i zašto neko piše ovde i pitanje je po mom mišljenju jako privatno, svako od nas ima neke svoje psihologije i ne verujem da ćemo baš tako da se otkrivamo jedni drugima, ili možda grešim...
Ja sam ovde došla jer mi ga je preporučila jedna od najdražih prijateljica, počela da žvrljuckam, onda mi se dopalo ovo, pa ono, otvarale se diskusije na najrazličitijim poljima, nekada je to (aha svečano priznajem) bilo bekstvo od nekih osama i momenata koji se možda ne bi mogli progurati da se nisi našalio sa nekim virtualnim drugarima na traču, ali u tome i jeste čarolija. Provela sam neke nezaboravne momente pišući i čitajući ono što su drugi napisali...
Zašto trenutno pišem?
Zato što sam ga nekako doživela kao neki svoj mali prostor u kome pričam sa nekim ljudima o svemu i svačemu. Može mnogo toga da se nauči ovde, upoznaju se neki interesantni ljudi, vidiš kako narod razmišlja o ovome ili onome, na koji način se bori da odbrani svoj stav, ili kako se neko raduje ili ne kada uvidi da si ga ti možda nečemu naučio, u mom slučaju dobijem i po porciju domovine every now and then kada mi zatreba, stiču se neka prijateljstva, verujem da se i ljubavi rađaju i umiru, kao i u realnom živout, samo što ne može nas 7000 hiljada i još nešto da se okupi zajedno na jednom stadionu i da hodamo jedni pored drugih pričajući šta i kako razmišljamo, ovako je praktičnije i lepše....
пааа... да би људи створили неку слику о мени. да би се дружио... да би оставио дојам... да убијем доколицу... да ми људи одговоре на нека питања... да их разумем... да...
ма, верујем да све ово има некаког смисла. то је факат. :uredu:
Zato sto mogu da se raspravljam o nekim stvarima a da nikoga ne povredim,uvredim,da se ne posvadjam(ne zato sto ja to hocu vec sto moram da odaberem stranu) isl...
Takodjer ovde lakse nalazim sagovornike za sve sto me zanima,a toga je jako puno i mogu o svemu odjednom a i ovo mi je izduvni ventil na neki nacin...
Ali uglavnom zbog rasprave :osmeh:
PropelerZviz
28.08.2007, 18:49
Pisanje je uživanje za pismene....
Jako je lepo biti čitan.... slova nisu mrtva na papiru... ovo je živa stvar...
Menjaš sebe, menjaš druge... pa dok ti ne dosadi...
Pisanje je uživanje za pismene....
Verujess li da sam to i ja rekao pre neki dan?
Moj trener je zapazio da volim da pisem. I podsticao me je da uvek pisem sve sto treba da se zapise. A i ono sto ne treba. I tek kada nesto zapises, i to isto procitas, mozes shvatiti ko si i sta si TI u stvari. Npr, ja najbolje izvalim svoje raspolozenje tako sto se prisecam nekog dogadjaja. Ponovo napisem taj isti dogadjaj, ali u drugom vremenskom periodu, kada sam drugog raspolozenja. Razlika je drasticna.
Pisanje je moja treca ljubav. Prva su devojke, druga rvanje.
Eto. Now you know my sick twisted fantasies.
biterlemon
28.08.2007, 20:21
Nemam pojma...
Nit muvam, nit me muvaju, u srcu mi je kamen, nemam snage ni za nova drugarstva...
Gubim stare kontakte, a jos sam i prezauzet...
10000 napisanih postova je mozda dovoljno da coveka zasiti...
...ili je samo potrebna neka draga dusa da da snagu da se sve pocne iznova?
Nema vise stare jacine, stare ostrine, lucidnosti pomesane sa kreativnoscu...
Nema vise maja, dolazi jesen.... A jesen podseca na...
Iako je ovo njabolji sajt od svih koje znam, mozda necu imati snage da nastavim...
Oprostit se necu, da ne zazalim, ali sam previse...
starsica
28.08.2007, 20:29
volim da razmenjujem misljenje sa ljudima.. pa i kroz pisanu formu..
ovo je zaista extra mesto, jedini forum na koji sam naisla a da nema svadje.. :)
Retko kada sam u fazonu da pišem '' ozbiljno '' , ali kada dobijem '' napad ozbiljnosti '' :lol: raspišem se - da samoj sebi ne mogu da se načudim... :kez: , više sam sa opuštenije temice, igrice..
Zašto uopšte pišem? :hmm:
Zato što volim ovaj Forum :uredu: :skok:
...zato da bi goga imala šta da briše...:roll:
little fairy
29.08.2007, 07:07
ovo je zaista extra mesto, jedini forum na koji sam naisla a da nema svadje.. :)
Točno. Jedini i nadam se da će tako ostati. Ako tu sad počnu svađe, mene 'šutenzi out' :sutoguz:. Očito da tada imam lošu karmu.. Stavite me na testiranje :gur: da otkrijete problem. Majke mi, nisam ja! :jok:
Ok, tu sam da si skratim vrijeme na poslu jer su mi kolegice rekle da prebrzo rješavam stvari pa da smanjim tempo. Radije ja smanjim tempo nego da njima pomognem previše. :help: Naime, hvala im je nepoznata riječ.
I tako.. Ja našla zanimaciju :komp:
starsica
29.08.2007, 16:21
Naime, hvala im je nepoznata riječ.
e to treba:sutoguz:
Zbog sebe,Grini,Cileta,Tebe...:stid2: Uz Ciletovo odobrenje.Zbog meraka.
Znam, zakasniću. čekaju me poslovi. Nije baš da me žuljaju pare u novčaniku. Obaveze će me potopiti. A iznad svega - ako uključim mozak, isključicu ove želje. Al' merak nema cenu! I platit' se ne može. I činim "... da učinim što je srcu drago".
a i... ybog prvog gutljaja...
:srce:
Od Filipa Delerma i mua!
Jedini bitan. Ostali, sve duži i duži, sve beznačajniji, ostavljaju utisak bljutavog kljukanja, nepotrebnog obilja. U poslednjem, možda, dok razočarano ispijamo čašu, ponovo pronalazimo nekakav privid moći...
Ali taj prvi gutljaj! Gutljaj? To počinje mnogo pre gutanja. Na usnama već, to penušavo zlato, svežina pojačana penom, zatim lagano na nepcu, prikriveno zadovoljstvo gorčine. Kako se čini dugim, taj prvi gutljaj. Pijemo ga odmah, sa lažno urođenom halapljivošću. A u stvari, sve se unapred zna: količina, to ni previše ni premalo koje predstavlja savršeni početak; neposredno zadovoljstvo podvučeno uzdahom, cokotom jezika, ili ćutanje koje ne znači ništa manje; varljivi osećaj beskrajnog zadovoljstva koje nam predstoji. Istovremeno, već znamo. Ono najbolje je prošlo. Spuštamo čašu, malo je čak i udaljavamo na malom papirnom podmetaču. Uživamo u boji, lažni med, hladno sunce. Čitavim jednim ritualom mudrosti i čekanja želeli bismo da upravljamo čudom koje se upravo desilo, a već nam izmiče. Sa zadovoljstvom čitamo na čaši tačno ime poručenog piva. No posednik i posedovano mogu da se ispituju, da se dozivaju odjecima, ništa se više neće ponoviti. Hteli bismo da sačuvamo tajnu čistog zlata, da je zatvorimo u formulama. Ali ispred svog malog belog stola poprskanog suncem, razočarani alhemičar pokušava da sačuva obraz i ispija sve više i više piva sa sve manje i manje radosti. Gorka je to sreća: pijemo da zaboravimo prvi gutljaj.
Ovo da nestane ne dam.VolimJednostavno.Zelenojedobrozaoči.
zdenkavuk
04.09.2007, 23:17
volim da se opustim i ovo pravo mesto za to, mogu da podelim tugu ,radost i svoje misli ,a da mi niko ne zameri na tome
sto Goga rece : jednostavno :srce: volim ovaj Forum
Nemam pojma, i ja se pitam... Uglavnom se sprdam, to mi zanimljivo... Ponekad napisem nesto ozbilno... Mada sve cesce krenem da kucam i ugasim browser...
Neuhvatljiva_
04.09.2007, 23:47
Opusta me....Kad sam raspolozena ima tema gde mogu da se raspišem, kad nisam opet ima tema gde mogu koju reč da prozborim...
I nekako imam osecaj da sam uvek u nekom društvu, pa i kad sam sama...:roll:
Nemam pojma, i ja se pitam... Uglavnom se sprdam, to mi zanimljivo... Ponekad napisem nesto ozbilno... Mada sve cesce krenem da kucam i ugasim browser...
A što gasiš, bre? Niko te ne muva? :cesces: Kaži baba seri, evo ja ću :uredu:
Pa, ja volim da se pravim važna i volim što imam najviše postova i što imam najveću reputaciju. Zato sam pisala i pišem :uredu: A imam i malo viška vremena :uredu: a i volim da zajebavam narod.
Ma ne, nego ne vidim poentu da ponovo zvacem o necemu o cemu sam vec pisao pa izgubim volju da se smaram...
Xexe, ovakva si ti, djole zloba :P :kez: YouTube - Crazy Old Women Driver ((FUNNY))
yige_gui
05.09.2007, 03:35
Pa, ja volim da se pravim važna i volim što imam najviše postova i što imam najveću reputaciju. Zato sam pisala i pišem :uredu: A imam i malo viška vremena :uredu: a i volim da zajebavam narod.
:dry: kad sam prochitala naslov taman sam se odushevila :uzbud:
htjela sam da napishem isto.. pa opce poznata stvar je zashto ja pishem.. zbog broja postova :uredu: i ostalih, gore vec navedenih stvari.. sve stoji shto je JA rekla.. sem onog detalja sa vremenom :fijuk: s tim nikako na zelenu granu :roll:
...da dobijem što više reputacija... :uzbud:
...a volim i kad mi se ladys obrati u četiri oka... :stid2: :stid2:
...slab sam na plavuše....:fijuk: :roll:
Zato şto tu imam drugovarice pa se mi druzimo lepo i tako :stid2:
a i şalimo se i pişemo joş tajne poruke u şifre ...
s Ladu S crvene cipele :uzbud:8):uzbud:
pa ja nesto i ne pisem (kao sto se i vidi iz broja postova), preveliki mi je smor da teme koje sam vec jednom procitao i odgovarao na njih da ponavljam sebe, ali evo zasto konkretno danas pisem, kada sam usao na pocetnu stranu zatekla me je sledeca poruka:
"Zdravo nimitz,
Prošlo je dosta vremena od kada niste pisali na forumu. Izdvojte par minuta i napišite nešto. Sigurni smo da imate mnogo toga da kažete."
pa rekoh, ajde da napisem bilo sta, i evo sad sam opet miran neko vreme.
p.s. Na nekom drugom forumu sam nabio 2000 postova i to mi je sasvim dovoljno, ali pritome nisam vijao nikakvu reputaciju niti sam jurio broj postova, kao sto je vecina tamo radila a radi i ovde.
Jednostavno sam odgovarao na poruke koje su mu bile interesantne, a ne kao vecina.
tako da...iskulirajte, odgovarajte na one teme koje vas zanimaju, a ne da stancujete postove, jer to niste vi, nego neka osoba koja se folira. Treba da budete ono sto jeste.
a ja sad odo da jos malo citam ove vase postove :plaz2:
p.p.s. e da, a ako me neko pita zasto sam ondak na ovom forumu, e pa zato sto je citavo drustvo preslo sa starog na ovaj, eto zato!
I prekinite da mi gwirite u profil! :plaz2:
Hm..:cesces:to sam se i ja pitala,nemam blagog pojma..verovatno kad budem imala adekvatan odgovor to više neću raditi :fijuk:
Hm..:cesces:to sam se i ja pitala,nemam blagog pojma..verovatno kad budem imala adekvatan odgovor to više neću raditi :fijuk:
Upravo tako :) :uredu:
Zbog mogućnosti za ostvarenja kulturnog dijaloga, gde je zagarantovano da ćemo jedni druge saslušati, ili pročitati, i što daje mogućnost replike, a opet bez uvreda!
Jer mi je dosadno :hahaha:
love hunter
11.10.2007, 21:09
Ponekad, lovim toplinu...
...tragam za njom, za njenim najizvornijim oblicima...volim kad je osetim, kad izadje iz necijih isto takvih prstiju, kad prepoznam misao, kad krenem za njom i dopustim da nam se tokovi ispreplicu...nesto kao stope u snegu, kad ides za njima, ali otisci ne mogu biti sto posto identicni...u cemu i jeste draz: nasi su, a ipak su mali delovi samo moji...
...cudni su putevi elektronski...onaj ko kaze da su hladni, verovatno nije trazio dovoljno dugo ni kopao dovoljno duboko...i nije ostavljao sebe...
...i nije ni mogao da pronadje jedinu vrednu stvar koja je tu, samo je treba prepoznati i dozvoliti da vas preplavi - toplinu...
grobarka4ever
26.11.2007, 17:11
Zbog mogućnosti za ostvarenja kulturnog dijaloga, gde je zagarantovano da ćemo jedni druge saslušati, ili pročitati, i što daje mogućnost replike, a opet bez uvreda! To je jedan od razloga... :) drugi je taj sto volim da pisem... :) mada, na nekim forumima retko pisem, vec samo citam tudje odgovore... ali to se uglavnom odnosi na teme o kojima malo znam, a volela bih da znam vise...
Ovaj forum sam slucajno nasla, i dopao mi se, inace ne bih sad bila ovde... :)
coolgirl
26.11.2007, 18:22
Pa,sta ja znam... Dosadno mi je,volim se zezati s ljudima... Ma ne znam... Sta drugo da radim na netu?
Zato sto mi je ponestalo vune za strikanje :strikeraj: :fijuk:
A i moram da vedzbam kuckanje :uredu: ( odlucila sam da se zaposlim kao sekretarica i time razbijem predrasude da je starijima tesko da se zaposle) :cica:
...uglavnom zbog freekova poput ovog iznad mene...:roll: :roll:
Prvi post sam postavila da bi ljudi koji imaju problem koji sam ja imala znali da postoji resenje i da nisu usamljeni, pa mi je bilo simpaticno da me neko pita "kako se osecate sada", a onda je sve nekako nastavilo spontano da se desava, procitam misljenja drugih na neku temu pa dam svoje misljenje, pa dobijem reakciju na svoje i tako udjoh u zacarani krug.......:ok:
Dopada mi se sto je "vojvodjanski", sto su ljudi kulturni i dijalozi su na nivou, sto su neki clanovi pojam duhovitosti, sto uvek nabacim osmeh na lice kad imam vremena da se ulogujem jer znam da cu se sigurno dobro provesti itd. itd. itd.:hahaha:
Pre 7 godina,jedne zime,krisom da me neko ne bi video,bila zima sa snegom pohadjao kurs sa decom,kako bih naucio da upalim komp i odradim ponesto u word-u zarad posla kojim poceh da se bavim...
Pre 4 godine,zahladneli odnosi mene me i zene me,deca velika,sa komsinicom mladjom od sebe 22 godine u vezi vec godinu i nesto,resim da prelomim,jer je ispalo da i pored zarade ne valjam zeni,mami,deci,osim pok. ocu kojem sam valjao uvek,pa verovatno i tako pokojnom sto tada bese...
Naravno iz postovanja prema majci moje dece i zeni koju sam najvise voleo u zivotu,ako ne tada onda nekada bas tako,raskinem sa Bojanom za koju se nije ni znalo,tek da ne ispadne da porodicu rasturam zbog pomenute,mada ne znam koga sam vise voleo osim nje toliko (od 365 dana mozda se 3 dana nismo videli..devica u horoskopu)
Zbog problema koji su proistekli zbog potrosenih nekoliko desetina hiljada evra,vracanja kuci posle 72 sata ludovanja sa pauzama od 12 sati odmora,morao sam da potegnem svoje kartele i prijateljstva,znaci budem sa losim drustvom zarad sigurnosti pre svega moje dece i ex zene,mada ona ni sada ne zna pravu istinu,pa tako dodjem u priliku da prodam sve sto sam imao pokretnosti,auto,bacim karticu iz mobilnog i zakucam se u 4 zida,pa bukvalno 6 meseci nisam izasao do trafike po cigarete...
Ostane cerka sa mnom od 19 godina i dovedemo moju kevu da nam kuva i odrzava u zivotu...klinac je i tada dolazio,sada jos vise,bivsa takodje,ali ja sam bio kao na cekanju za smrt u redu sa 40-41 godinu...
Neko mi objasni kako na netu ima chata,foruma i slicnoga i onda je sve pocelo...
Nisam mislio da to uspeva i dok sam spoznao vec je bilo kasno...poceh da ulepsavam i sebi zivot i drugima,a isto tako i da komplikujem...tesi me da nisam cuo da se neko pokajao zato sto je mene upoznao ili samo kuckao...
Usput iskoristim priliku i smislim kako da iz 4 zida napravim neke pare ponovo,otvorim opet nesto,zivim od neta,kontrol panela,042 dial up veza,0900 servisa...izadjem jednom u mesec - dva tek da isplatim nekom nesto ili potpisem ugovor...Sve ostalo je zabava i ne znam drugacije da zivim...izlazim 1-3 puta nedeljno...Ili sam u kuci ili sam u full-u sto bi dileri auta rekli...
Eto ,ukratko to sam..Nebojsa,29 februara 2008. 44 godine vec,klinci Jovana 19 i Nikola 9 i u maju jedno vanbracno po svemu sudeci...sto sam iskreniji manje mi veruju,pa tako ne mislim da je ovo nesto neprimereno za napisati sto napisao sam vec..
Zato što ponekad nemam nikog pored sebe da me sasluša...
...Dopada mi se sto je "vojvodjanski", sto su ljudi kulturni i dijalozi su na nivou, sto su neki clanovi pojam duhovitosti, sto uvek nabacim osmeh na lice kad imam vremena da se ulogujem jer znam da cu se sigurno dobro provesti itd. itd. itd.:hahaha:
I zato sto ste mi najbolje drustvo koje sam ikada imala!
:uredu::ok:
Ca blues
06.12.2007, 02:00
Zato što ponekad nemam nikog pored sebe da me sasluša...
:joint:....zato što neću da me slušaju nego čitaju.....:kul:
antiprotivna
06.12.2007, 13:03
Nemam pojma takođe...nagovorili su me..pa gde mujo..tu i hasinica..:jok::plaz2:
Pera Mitic
09.12.2007, 21:17
Mogu da gundjam bezbedno. I o zeni i o deci i o komsijama. Sve kazem ovde naglas sto precutim kuci zbog mira u kuci.
pa...pisem zato sto mi je tesko da sve drzim u glavi...:roll:
pisem kad mi je lepo...
pisem kad sam tuzna..
a i egzibicionista sam..volem na javnom mestu..misim pred ljudima..:uredu:;)
kisna glista
13.12.2007, 21:58
Forum je idealno mesto za odmaranje mozga. Baciš neke misli na ekran i nekako se čine manje, lakše, preživljivije... A i volim diskusiju..
Kiss
ја ево пишем јер ми се чини да ме неко тамо, далеко, чује, слуша и :mahanje:
добро вече, добри људи :king:
Ca blues
14.12.2007, 00:11
:joint:...volem da serunjam po ovija foruma......:kul:
...lakse mi je da pisem,nego 8 sati da sljakam...:fijuk:
Pis'o po zidu pa me ispendrecili ...
:uredu:
dete se dere....muzz sere....pa moram i ja negde neshto da reKnem.....:uzbud:
volem ja i po zidu da pisem...:roll:
ostale upisane razne frljoke po kafanskim zidovima..i provereno..nisu ih prekrecili..:skok:
Ca blues
16.12.2007, 01:07
:joint:....šo b džaba krečili...a?????....:usne2:......:kul:
... зато што волим да се правим важна...;) ... а да уједно могу да се разгаћим, подригнем, чачкам нос док куцкам.... и глумим рибетину.... и тако.... форум трпи све... и свакога.... јес, вала.... :uredu:
love hunter
13.04.2008, 17:08
Da bih ulovio misao...tudju...uporedio sa svojom...nadogradio...proverio u kom pravcu moze da ode...
:)
ima nesto i u tome,sto je napisao prika odgore...
opustim se,rasteretim,izrazim,podelim raspoloznje,udelim komplimente i emocije,odrzavam zdrav razum,druzim se i zabavljam,naucim nesto novo,naucim nekog novim,upoznajem se sa mnogima,ponudim se,prihvatam...
....da se rasteretim, da se zabavim, da se nasmejem, da se osećam da sam u društvu i kada sam sama, da iznesem svoje mišljenje i dobijem reakciju na isto.....
....ma pišem jer sam postala zavisnik ovog foruma...:smeh:
Radi zabave i druzenja. Mislim da ovako uz prikrivena imena i likove zafrkavanje i humor mogu biti iskreniji i jaci :ok:
Pa, uglavnom zbog druženja. Ovde sam upoznala drage likove sa kojima razmenjujem mišljenja na opuštenim temama i igram igre bez granica...
A uz druženje , skoro svakodnevno , postala sam zavisnik od kuckanja i boravka ovde... :cesces:
Sve što bih napisao već je rečeno. Zato ću sa malo našaliti:
-Zbog čistog egzibicionizma!:smeh:
little fairy
16.06.2008, 13:12
Da malo razbijem monotoniju na poslu. A i zbog društva i nekog svojeg traga tu.
NSdjanka
16.06.2008, 15:57
Nisam odmah počela... Kod mene je sve išlo nekako postepeno... Najpre sam virila iz prikrajka, pa se registrovala posle nekog vremena, a počela da pišem posle skoro šest meseci... Sama sebi sam ličila na neznatnog mišića naspram koga su ostali izgledali kao iskusni vukovi... Ali, onda sam dobila prvi reput od Silvije (:kiss:) i to me je baš, baš ohrabrilo da nastavim... Sada ne mogu da zamislim da mi prođe dan da makar ne zavirim na VC...
starsica
16.06.2008, 18:16
sad cu da se ponovim.. kad sam ovde, ja nikako nemam osecaj da sam sama.. neverovatno koliko mi upotpuni vreme i koliko sam postala zavisna od njega :roll: atmosfera je toliko prijateljski nastrojena.. ma sve bre, i ljudi i teme i mentalitet foruma..
ovo je moja drzava..
...da se uzdignem...:roll: ...kulturno...:fijuk:
coolgirl
17.06.2008, 22:11
Ne'am poojma.. Najcesce kad mi je dosadno ili kad nemam sta da radim na netu.. Ili.. Ne znam ni ja JOOOOOOJ,glupa Italijaaaaaaaaaaaaaaaa :bes::ticesmeni::zid:
prewrnuta_torta
18.06.2008, 04:56
hm... pa trenutno ne mogu da zaspim... a slucajno sam naletela na forum i moram priznati da mi se bas svideo (: :ok:
Snoopy Red B
18.06.2008, 08:17
E BAŠ HOĆU :uzbud:
Zvonchica
22.06.2008, 15:35
Dođem ovde da se opustim, ubijem dosadu, malo zabavim. Ne pišem baš na neke ozbiljne teme, držim se Zabava foruma i baš mi je lepo. prija mi ovo virtualno druženje.
Neko je negde napisao nešto u smislu; ''koga zanima šta sam radio-la pre nego što sam se ulogovao-la?''. Ja pišem i tamo, baš me briga El će to neko da čita... piskaram kad mi se hoće, gde mi se hoće... :uredu:
VC Forum = Zabava ;)
Forumi su za mene relativno novo iskustvo iako forumasim vec oko dve godine.
Svasta sam na njima dozivela za sve ovo vreme i lepog i ruznog.
Pokusavam da spoznam ovaj vid komunikacije u potpunosti, koje su zamke a kakve su prednosti...
Zato što ne volim da pijem kafu sama :beyond:
Paa..
Baš mi je nešto lepooo...prija mi....barem me neko sasluša(pročita), ako me već u realiti svi ignorišu....ah! tužna je moja priča....:hahaha:
Imam malko vremena....
Imam potrebu....
Jednostavno....:ok:
Rohalj Baze
22.07.2008, 18:51
Mozda me neko ovde razume.....:)
па нећу валда да причам сам са собом :blink: ок, понекад и то радим, али... пишем да ми то не пређе у навику.
мада је лепо и ћутати.
:dry:
Pisem kada sam srecna
Kada sam tuzna
Kada mi ide od ruke i kada ne ide
Pisem i kada sam ljuta i kada nisam
Kada se osecam usamljenom
Kada sam puna i kad sam svorc
...i kada me nema, ja sam tu...:)
little fairy
30.07.2008, 14:33
Moram. Ne date mi mira u mojoj glavi. Stalno me zovete 'dođiiiiii', 'dođiiii'..
I ja dođem.
Rohalj Baze
30.07.2008, 17:08
ima ineteresantnih pitanja na koja moram da odgovirm....
bellissima
31.07.2008, 20:42
Pisite bez bednog obzira i laznog stida, sa jednostavnom iskrenoscu same prirode, sa neumoljivoscu svetlog razuma.;)
Pisite i znajte da vam je iz okeana vremena darovan jedan tren i u njemu misao, slika ili rec ,koja se takva kakva je ,vise nikad ni vama ni drugom nece javiti.......;)
...pišem jel imam svašta pametno sa vama da podelim...:roll: :fijuk:
U drugoj polovini meseca imam popravni iz srpskog pa vezbam za pismeni.:uredu::roll:
...a ja iz španskog poštovani padre...:hahaha:
...a ja iz španskog poštovani padre...:hahaha:
Casne sestre odlicno vladaju jezikom.:hahaha::hahaha:
U drugoj polovini meseca imam popravni iz srpskog pa vezbam za pismeni.:uredu::roll:
Bolje mu reci ti nego da mu govorim ja :roll:
Pišem zato što volim kad me ovaj lav juri po forumu :uzbud: a ne mož' da me uhvati 8)
Bolje mu reci ti nego da mu govorim ja :roll:
Pišem zato što volim kad me ovaj lav juri po forumu :uzbud: a ne mož' da me uhvati 8)
Cekajte bre! Koliko to ima Neohvatljivih na ovom forumu?:huh:
:cica:...ja volim kad ti bežiš... :roll:
Cekajte bre! Koliko to ima Neohvatljivih na ovom forumu?:huh:
...dok ja ne dodjem...:roll:...mnogo...:fijuk:
veverica
28.08.2008, 15:32
Pišem, :cesces: ali uglavnom o nevažnim stvarima ili sam na igrama i puno mojih postova ostaje nenapisano iako sam gotovo sigurna da o mnogo čemu imam šta da kažem... :hmm:
Držim neko odstojanje i dolazim više da bih čitala neke druge...
CHichaGlisha
28.08.2008, 16:10
Relaksira me.
I zabavlja .
osjecam da je potrebno,jer ja sam odje da wam obraz oswijetlim:uredu::smeh:
Zato što nisam normalan, pa se među normalnim ljudim osećam nekako i ja normalnije i prijatnije.:roll:
...lecim traume iz detinjstva i komplexe...:lazy:
believer
28.08.2008, 17:50
...lecim traume iz detinjstva i komplexe...:lazy:
menjaj terapiju....nema pomaka,zar ne vidis....:cesces:
bolje je bilo kad smo pijancili po Zemunu......
coolgirl
28.08.2008, 20:03
ne znam ni ja vala :blink: nije zbog 'skupljanja' sto vise postova,ni zbog reputacije narocito.. vjerovatno da je najvise iz dosade.. nemam sta drugo da radim :beyond: na netu radim samo iste stvari,tako sam i na ovom forumu uvijek.. :beyond:
CHichaGlisha
29.08.2008, 12:39
jebemliga zashto? :wacko:
da prozborim i ja koju
valjda?
mislim kuci mi dushmani ne daju ni da pisnem http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/smiley/nea.gif
ovde piskaram:)bar
lepo je druziti se sa vama:ok::ok::ok:
nemam pojma, mora da mi prija :roll:
ja tu uvek doživim nekakvo prosvetljenje :roll: iako ne pišem mnogo dešava mi se da mi se nešto danima mota po glavi, a onda dođem tu i naiđem tačno na ono što mi treba. I to često na nekom mestu gde najmanje očekujem.. Nekad samo u nekoliko reči ili u slici :ok: To me inspiriše.
da bi me oni koji me poznaju, upoznali još bolje:roll:
itebejac
30.08.2008, 14:03
Nemam pojma zašto još uvek pišem na forum.
Još?! Da, "još?", jer uglavnom pišem na teme politike i religijske, a tamo srećem ljude koji misle da nisam iskren..
..nemam ni ja pojma :nempojma:
...a pojedince koje ''srećem''..ne shvatam ''lično''..uglavnom :roll:
...osim nekih dragih ljudi ovde :uzbud:
menjaj terapiju....nema pomaka,zar ne vidis....:cesces:
bolje je bilo kad smo pijancili po Zemunu......
...:cesces:...da ga jebem...ne secam se...:wacko:
CHichaGlisha
02.09.2008, 13:18
pa
kad mnogo volim
da SE zajebavam sa oshtroumnima
da SE podjebavam sa umnima
da jebavam maloumne
ako mi natrche
mislim :roll: ako mi SE natrte!
ajn cvaj draj :) chisti pederaj
Pišem jer ponekad nekom ulepšam dan, nabacim osmeh na lice ili popravim raspoloženje :roll: (skromno)
Čitam da meni neko ulepša dan, nabaci osmeh na lice, popravi raspoloženje :raspolozise:
I funkcioniše taj recepAt, iz dana u dan :uredu:
coolgirl
31.10.2008, 14:54
Nemam pojma zasto.Nema nekih posebnih razloga..Mozda zato sto mi tako dodje da mi se pise nesto,i onda dodjem malo ovde.:beyond:
'sikiChki se rastereCavam...:uredu:
ako znam,oca mi jebi:smeh:
swidja mi se swidjaaa:smeh:
meni se isto svidja....:sex2:
Lepo su pametniji od mene,čuveniji i stariji napisali da je pisanje neka vrsta oslobađanja i mislili su verovatno i u poz. i u neg. smislu,jer sam sam sebe hvatao da stvarno jeste baš tako i ma kako ja uvek bio u pravu kada se setim nekih delova svog života i načina na koji sam tada pisao,zaista mogu da stavim stanje u mozgu i okruženju sa načinom pisanja,odgovaranja na ružne reči,kao i razgovora koji nije ličio ni na šta ružno....trebalo je da prođe vreme da sam sebe uverim da je tako da bih sada napisao da jeste drugačije pisati ako ti je džak cementa na leđima,a sasvim drugačije kada vrtiš ključeve skoro nove alfe 166 sa klimom i navigacijom...
Negde svuda jesam to ja,srećom pa se volim i ne treba mi previše tuđe pažnje i ljubavi ili mi bar iste ne treba od svakoga,pa me uvek lako bilo prepoznati,čak kada sam pokušavao da budem neko drugi...
Sada druge kriviti ili pominjati frustraciju,pa zato kvalifikovati pisanje kao ovakvo ili onakvo,nije primereno ako već znam sebe,ali i priznaću da je neko rođen bez stila i karaktera i neka to bude da je kriva majka priroda...što kažu neko nasledi kuće i gradove,a neko rak...nekom Bog da i previše,a nekom ni sledovanje...surovo naravno,pa i kao sam život šta god nasledio čovek i kako god završio na kraju niko nije srećan umro i svako će reći i sa vrha i s adna da je proživljeno surovije nego je moglo biti...
Neko se samo ne bi menjao ni sa kim,a neko nema šta da zameni,pa ni kada bi sam birao...
Na kraju klozetske elegije kako jedan kolega sa Menhetna ume da nazove 'pravim' imenom ono što ja nekada napišem kada se oslobađam vulgarnog iz sebe...šta reći nego treba pisati i pisati sve dok imaš volje i inspiracije,a neka neko ko takođe piše pomisli da nemaš drugi život (kao što i nema niko ako ćemo bukvalno),pa makar i u negativnom smislu...neka...to više govori o tom nekom nego o istini koja je jedna za sve forume i sva ova pisanja...
Šta mi bi da prostite...:wacko:
zato sto ima zanimljivih tema za ragovor....
Uvek se nadje nesto zanimljivo.
volim da se druzzim sa budalama....:lazy:
biterlemon
30.11.2008, 12:19
Volim da me zapazaju clanice...
Nekad mi dodje kao muvanje...
:smeh:
Lilith_021
30.11.2008, 12:28
volim da se druzzim sa budalama....:lazy:
Fala na lepim recima :plaz2:
Pa ima zanimljivih tema, mada vise citam nego sto pisem..
DzuPiter
30.11.2008, 12:41
Zato sto moram da pisem, a moram zato sto mogu i hocu, da ne moram nebi
hteo ni mogao da pisem, a da ne mogu, nebi ni morao, ni hteo.
To vazi za sve koji su na forumu, a misle da to za njih ne vazi. ;)
YU piter
To vazi za sve koji su na forumu, a misle da to za njih ne vazi. ;)
Ja kad te pročitam nisam sigurna ponekad ni da umem da mislim da mislim :wacko: Al' nema veze, od sad pišem zato što moram! A moram jer Pera sa Jupitera kaže da se to tako zove, kad hoću i mogu :)
DzuPiter
30.11.2008, 13:41
Ja kad te pročitam nisam sigurna ponekad ni da umem da mislim da mislim :wacko:
To je sestro apsolutno nemoguce, posto ocigledno mislis.
Kada su najveceg spiritualistu danasnjice kiji se zove Deepak Chopra pitali
sta je dusha, on je odgovorio - osecaj prisutnosti.
Ti sad pokusavas da me ubedis kako ti nisi u stvari prisutna.
Al' nema veze, od sad pišem zato što moram! A moram jer Pera sa Jupitera kaže da se to tako zove, kad hoću i mogu :)
Prvo nisam ja sa Jupitera, ja sam Jupiter (piter iz Jugoslavije), duh je nematerijalna dimenzija, nema lokaciju izvan ljudskog mozga.
Drugo nerazumes koncept moranja, Nije moranje pre pisanja, nego posle, tek
kad mi napisemo nesto, mozemo da shvatimo da smo to morali, posto se desilo, jer, da nismo morali, nebi se desilo. Ti mislis na moranje, kada te neko/nesto primorava/tera. Sta je ocigledno je da mi mozemo i hocemo, za razliku od nekih koji nemogu i nece, zato sto nisu morali, jer da su morali,
oni bi mogli i hteli.
Zasuskana si toplim cebetom iluzije koja se zove "slobodna volja", i to te sprecava da shvatis realnost u kojoj nikakav vid slobode ne postoji, posto je
'sloboda' dimenzija koja nema ogranicenja/limitaciju, a apsolutno sve u zivotu
je ima.
Ali ti si super zena u moru drugih koje nisu.
jewpiter
Pa znam, bre, Pero da si iz Jugoslavije, više puta si to objasnio, znala sam i da ćeš da mi objasniš da mislim i šta je moranje, a možda ćeš mi objašnjavati i da li sam ja uopšte nešto znala ili nisam... i da postoji toliko stvari koje nisam uradila a mogla sam umesto što sam pisala, moranje je kap u moru nemoranja, mali trun koji sam odredila slobodnom voljom trt mrt... nema ni veze, htedoh reć, ja te zovem Pera sa Jupitera i meni je to simpatično :) imaš pravo da ti se ne sviđa :fijuk:
DzuPiter
01.12.2008, 11:13
Pa znam, bre, Pero da si iz Jugoslavije, više puta si to objasnio, znala sam i da ćeš da mi objasniš da mislim i šta je moranje, a možda ćeš mi objašnjavati i da li sam ja uopšte nešto znala ili nisam... i da postoji toliko stvari koje nisam uradila a mogla sam umesto što sam pisala, moranje je kap u moru nemoranja, mali trun koji sam odredila slobodnom voljom trt mrt... nema ni veze, htedoh reć, ja te zovem Pera sa Jupitera i meni je to simpatično :) imaš pravo da ti se ne sviđa :fijuk:
Postoji mali segment u nasem ponasanju, koji se odnosi i na pisanje na forumu,
("umesto da se rade neke druge stvari") kao i na sve druge stvari koje radimo.
A zove se "prioritet". Sto znaci da si ti odlucila da provedes vreme komunicirajuci na forumu pre nego sto si pomislila da bi mogla da radis nesto drugo, posto je evidentno da ako su ti neke druge stvari bile veci prioritet od sedenja i sajber komunikacije, ti bi radila te druge stvari.
Sto opet objasnjava cinjenicu da si ti morala da budes na net-u, a samo verujes da si mogla raditi nesto drugo.
Da li je ovo ne logicno, ako jeste, zasto ?
Znam da ti ne zelis da koristis "Pera sa Jupitera" kao negativnu vibraciju.
To je isto kao kada ti prijatelj kaze "Al' si stoka" pa ti je simpaticno, a ako ti
potpuni stranac to kaze vec je drugaciji osecaj. Ti definitivno nisi 'stranac'.
O'Pera operatera
tutifruti
01.12.2008, 20:21
Forume i posecujemo da bismo kucali. Sve je to zabava, razmena misljenja, ponekad i gubljenje vremena:hahaha::hahaha: ali zna i lepo da bude. Sve u svemu, virtualno druzenje, koje postaje sve vise popularno. Samo me brine da ne dodje to otudjenja. Valjda nece.:cesces:
Da li je ovo ne logicno, ako jeste, zasto ?
Sasvim je logično. Prioritet je ono što ja odlučim da jeste, a ne odlučujem na osnovu moranja. Moji su prioriteti sad ušli na vrata i bacaju jakne na mene, pa pošto sam odlučila da ih zagrlim, napuštam kafanu.
Ajde sad da puŠtimo malo druge da kažu šta imaju na ovu temu ;)
coolgirl
02.12.2008, 17:50
Ajde sad da puŠtimo malo druge da kažu šta imaju na ovu temu
'fala seko :lol:
U posljednje vrijeme razlog zasto ovde pisem je zato sto mi se cesto nesto kucka,a navikla sam ovde da dolazim,pa eto..
A i zato sto hocu da napisem svoje misljenje svudaaa :lol: hehe
DzuPiter
03.12.2008, 11:25
Ajde sad da puŠtimo malo druge da kažu šta imaju na ovu temu ;)
A kako ja to onim sto govorim, pishuci na forumu, ne pushtam druge da kazu ono sto oni hoce da napishu ?!?
Zasto zelis da mom pisanju na forumu das bilo kakvu negativnu konotaciju ?
Jew
coolgirl
03.12.2008, 18:27
Moram da se umijesam...
Piter,pretjerujes sa svojim nepotrebnim komplikovanjem stvari. Ja ne mogu da vjerujem da ti zaista nisi shvatio sta je SQUAW mislila sa tim.. Zasto to mora da se odnosi na tebe?
Stvar je u tome da ste malo skrenuli sa teme,pa je SQUAW ovo napisala,jer ne bi bilo fino da se tema presalta na neku trecu,jer ovo o cemu ste poceli da pisete nije odgovor na temu ;)
Eto,to je to. I molim te da ne skrecemo vise sa teme...
;)
Prvo da se zahvalim devojčici na tumačenju, ja ne bih bolje. A ne bih možda ni primetila temu da nisi malopre odgovorila na nju :)
A kako ja to onim sto govorim, pishuci na forumu, ne pushtam druge da kazu ono sto oni hoce da napishu ?!?
Zasto zelis da mom pisanju na forumu das bilo kakvu negativnu konotaciju ?
Jew
Prvo, napisah u množini, znači da i ti i ja ne davimo po temi i ćaskamo o onom što je za pp, nisam mislila bukvalno da nekog ne puštaš, jer to i ne možeš. A drugo, mislila sam da ćeš shvatiti napisano. No dobro, nisi, čim postavljaš i dalje pitanja. Stvar je u tome što ni meni, a verovatno ni ostalim članovima prosto nije zanimljivo to beskrajno i autistično insistiranje na besmislu (bar ga ja ne vidim posle određenog vremena, no dobro možda ga neko drugi vidi, nismo svi isti). Razmeniti mišljenje i ukrstiti stavove je jedno, a ovo što ti i ja trenutno radimo je ćaskanje koje ne mora nikoga da se tiče i zatrpava temu. Ovu, kao i nijednu drugu. Ima dosta foruma koji služe tome. Ja sam se sa tobom izrazgovarala na ovoj temi o temi, koliko mi je bilo interesantno, i mislila sam da ćeš to shvatiti, više nije, a ti sad možeš obrtati napisano, postavljati pitanja i slično, hvatati se za svaku reč, džaba pisanje ako si smorio sagovornika. Jedino ako to možda nije tvoj razlog pisanja na forumu :) Eto, vratih se nekako i na temu :smeh:
Pozdrav od mene, pozitivni :mahanje:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.