PDA

Puna verzija : Koji bi vam posao najbolje lezao?

veljko yaric
26.08.2007, 20:54
meni licno bi najbolje bilo lezati i odmarati ali ako vec nesto moram raditi onda je to definitivno rad na PC

PropelerZviz
26.08.2007, 21:11
Ja bi da radim kao gospodar svemira, ali ako ne može to, onda bar nešto u struci... Nebih želeo da mi hobi bude posao... često to čujem od ljudi, kao lepo i korisno... ipak mislim da su stvarno korisne stvari i društveno korisne i da je to neki cilj, pa makar i neostvaren...

pero_M
27.08.2007, 19:00
Posao koji obavljam (informatika) mi je bio i hobi, volim svoj posao i dobro mi lezi.

Doduse, evo u zadnjih desetak godina sam primetio da se izuzetno dobro snalazim u komunikaciji sa ljudima. Mozda bi mi lezao i posao politicara (narocito ako je dobro placen). :uzbud:
Ko mi nadje jedan takav posao, castim ga pivom :lol: :bigbeer: :lol:

Andjelika
29.08.2007, 18:59
ma ja jedva chekam da izadjem na gradilishte i krenem da radim na terenu.
volim organizaciju i menadzment, projektovanje....
akcija, akcija :)

samo da nije dosadno :)

little fairy
30.08.2007, 13:41
Posao gdje ne ovisim o drugima. Naime, volim da moje kvalitete dođu do izražaja. A i dosta dobro se snalazim u stesnim situacijama.

Dakle, što? Komunikacija s ljudima, računovodstvo.. To sam probala i mislim da obavljam jaaaaaako dobro :)

A što bih htjela još probati? Tko zna.. Svaki posao svladam jer volim raditi i imam želju raditi. Stoga se ne libim nepoznatog. Pomislim hoću li moći ali nakratko. Sigurna sam u sebe. Borac sam :)

veljko yaric
25.09.2007, 00:10
Posao gdje ne ovisim o drugima. Naime, volim da moje kvalitete dođu do izražaja. A i dosta dobro se snalazim u stesnim situacijama.

Dakle, što? Komunikacija s ljudima, računovodstvo.. To sam probala i mislim da obavljam jaaaaaako dobro :)

A što bih htjela još probati? Tko zna.. Svaki posao svladam jer volim raditi i imam želju raditi. Stoga se ne libim nepoznatog. Pomislim hoću li moći ali nakratko. Sigurna sam u sebe. Borac sam :)

Izgleda da svi vole radititi nesto oko informatike

little fairy
25.09.2007, 09:19
Izgleda da svi vole radititi nesto oko informatike

Ne da volimo nego smo primorani. Nema posla bez računala. Netko više, netko manje ali za posao, danas svi traže osnovno znanje rada na PC-u :uredu:

veljko yaric
26.09.2007, 00:06
Ne da volimo nego smo primorani. Nema posla bez računala. Netko više, netko manje ali za posao, danas svi traže osnovno znanje rada na PC-u :uredu:
ne traze nego zahtjevaju:smeh::ok:;)http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_13_17.gif

Aca1983
26.09.2007, 10:20
Posao guvernera Narodne Banke.:fijuk:, ajd bicu skromniji, pa lezao bi mi posao u nekom od instituta, na ispitivanju bilja-neka istrazivanja,stvaranje novih sorti, ili nesto slicno.:uredu:

veljko yaric
27.09.2007, 17:08
Posao guvernera Narodne Banke.:fijuk:, ajd bicu skromniji, pa lezao bi mi posao u nekom od instituta, na ispitivanju bilja-neka istrazivanja,stvaranje novih sorti, ili nesto slicno.:uredu:
znas sta aca ne pretjeruj ko to nebi volio mislim za guvernera

piquer
30.09.2007, 09:47
ja bih voleo da ti nadjesh neki test ,, chisto da ti ne potone tema a i ja bih da promenim posao samo ne znam sta bih sledecje radio al def. bih ga promenio

little fairy
01.10.2007, 07:20
Znate kako se danas osjećam? Dolazi mi da zašprehavam nekog.. Dakle nekakva prodaja... A tko zna. Nešto se krčka u bliskoj budućnosti pa možda i budem zašrehavala nekog.. :fijuk:

Mish
01.10.2007, 18:06
I dalje smatram da bih bila idealan nastavnik matematike osnovcima, kao što sam to mislila i kad sam trebala da se opredelim posle osnovne škole (i nisam se tako opredelila).
Mada, onomad kada sam to rekla klincu kojeg malo driblam za školu, deran je odgovorio: "Dobro je što nisi nastavnica. Ovako mučiš samo mene, onako bi mučila ko zna koliko đaka u ko zna koliko generacija." :hahaha:

dmrpejic
01.10.2007, 20:44
Ja svoj posao volim i lezi mi. Bavim se mlm poslovanjem i moje radno vreme ukupno iznosi oko 15 sati efektivnog rada nedeljno. Radim ga iskljucivo online putem web konferencija

Napokon imam dovoljno vremena za sebe i za stvari koje volim da radim.

private_zg
03.10.2007, 13:45
ja mislim da bi najvise uzivao kada bih svaki dan radio ovo sto radim.
steta da nema toliko posla.
volim se igrati glazbom.

kamiondzija
07.10.2007, 07:08
kad nebi nista radio a imao pltu ka ston sad imam dok radim.......:roll:

inace jako zadovoljan svojim poslom.........:ok:

vozaca drumskih krstariica......

biterlemon
07.10.2007, 09:00
Voleo bi voziti tramvaj.
:uredu:

Angus
20.10.2007, 14:47
...lichni kondicioni trener...:uzbud:

valter
22.10.2007, 09:12
-Da sam glavni. Umem, volim i na kraju moram da komandujem jer na kraju to od mene i ocekuju, da im kazem sta da rade.
...jednu davnu nikad prezaljenu ljubav, tanku dugacku cigaru, par mamuza od zlata...
*nista bez pleonazma

mrvacha
22.10.2007, 14:02
Meni supre ide posao koji radim-novinar :komp:
A kad ne bih to radila, voljela bih raditi s djecom! :baby:

greda23
23.10.2007, 16:41
Nijedan... Lencarenje kod kuce No1

MuadDibb
04.11.2007, 11:37
Neka varijanta key account managera, ili regionalnog managera, ili slično, što podrazumeva tim )ozbiljnih) ljudi ispod mene koje bih motivisao, učio, savetovao, kontrolisao.... Brain storming!!!

Naravno navedeno je realno ostvarivo, a cilj života i poslovne karijere, želja pusta je da imam svoj bar (nešto kao Nick Slaughter) na nekoj Kubanskoj plaži i dva ribarska čamca koja bih iznajmljivao turistima..... I 7 debelih crnkinja!!!! :hahaha:

ako_odem
26.12.2007, 22:51
najbolje mi ''lezao'' neki lezetji poslitj :)

believer
26.12.2007, 22:58
eh....
jedan splavic na reci...nista speshl....cetri-pet stola...muskatle na ogradi.....moje kuce negde izmedju stolova.....riblji paprikas s testeninom,przena riba i riblja corba na meniju....salate se podrazumevaju.....vinca u bokalima....
svaki dan kaplje neka lovica....nista megalomanski,nista fensi.....dolaze retro ljudi.....

Captain Jack
27.12.2007, 07:34
Cuvar plaze u zimskom periodu-to mi je prvo sto mi je palo na pamet i trenutno bi mi najbolje leglo:uredu:
Profesionalno bi bio zadovoljan sa nekim knjigovodstvom,a idemo ka tome,zdravlje od boga!

Savannah
01.01.2008, 17:58
Ja sam rodjeni prodavac. Mislim da bih i vragu prodala svetu vodu. Marketing je moj teritorij. :uredu:

vojvodjan
08.01.2008, 14:47
Ja sam rodjeni prodavac. Mislim da bih i vragu prodala svetu vodu. Marketing je moj teritorij. :uredu:

Hmm....:cesces:

meissa
29.01.2008, 01:26
Malo kasnim, al' evo me!!! :mig2:

Ne bi bilo lose raditi negde na primorju! UZIVANCIJAAAA......... :roll:

Mozda kao neki turisticki vodic ili nesto u vezi turizma...

Ili, najjace, PODVODNI BIOLOG!!!

tamaraart
09.02.2008, 00:01
Najbolji posao je onaj posao u kome si sam svoj gazda i jos ako gazdujes nad onim sto volis to je onda :uzbud:i :)i :ok:

Seik
16.02.2008, 02:12
Hladovina :smeh:

Buba Erdeljan
16.02.2008, 12:18
Turistički vodič :uredu:
Tja..kako je njima leepooo :)

Neron
16.02.2008, 12:34
žigolo za mlađe...:wacko: najviše bih zaradio:wacko:,ali više volim ovaj koji mi po svim parametrima i statistici u poslednje 2 godine baš leži,tj. radim,a ležim... samo telefoni i 10 e-mail adresa... kada me probude znam da sam nešto zaradio već,pa ne žalim... i bukvalno je tako

Mada nije zdravo i zarad sopstvene mentalne strukture počeću da odlazim u offis kako bi počeo noću i da spavam,a ne samo danju... a i da prestanem da se qrvam na netu ili bar da pomešam malo... jbt zaboravio sam da pričam uživo.. samo kuckanje i telefonom... :stid2:

jamiroyu
16.02.2008, 16:15
Da prodajem kokice,ne mogu vise muka mi je od fona,kompa,sastanaka i 12 sati rada (a da prodajem kokice tako bih rastereceno uzivao i samo se brinuo "Zelite li sa vise ili manje soli,molim")

papula
19.04.2008, 23:03
Nema lepšeg rada od nerada, nit bolje plate od penzije.

Grobarka89
22.04.2008, 14:27
Bebisiterka:)

love hunter
22.04.2008, 17:59
Rok zvezda...ali inoZemna...mislim da bi mi to bash lezalo...:fijuk:

starsica
22.04.2008, 18:24
biJo bi' pevaljka iz Grand :lol:
to bi mi pasovalo kao kobaja pasulju :lol:

salim se, naravno.. :lol:
iskreno, sebe vidim kao nekoga ko je poznat.. :stid2:
kao gitaristu mozda.. ili kao bubnjara neke grupe.. :)

strong_coffee
22.04.2008, 22:11
Neki koji bih obavljala sama, tj. bez kolega i koleginica.:)
Nešto uz šta bih mogla da slušam muziku i pijem kafu.

SVETICA
23.04.2008, 08:50
Volela bih da radim u porodilistu kao babica. Nema niceg lepseg nego kad se rodi novi zivot!!!:ok:

memento
23.04.2008, 11:42
Od svih mnogobrojnih aktivnosti kojima sam se bavio u svom zivotu, mislim da sam najvise uspeha imao kao kockar. Dve godine svoje mladosti sam skoro u celosti posvetio kartama, odnosno preferansu, beli, raubu, kanasti, firciku (marjas), briskuli, treseti, trijumfu...
Nezdravi magnetizam triestina, madjarica i pjatnikovih karti me je opasno zarazio, tako da se culo za mene i u nekim specificnim krugovima i jednu zimu sam proveo u F krilu jednog od paviljona u studentskom gradu u Beogradu kockajuci preferans za interese tada poznatog zestogog momka iz kraja. Sva sreca sto sam zbog skolovanja morao poci u drugi grad i drugu republiku, tako da sam napravio radikalan razlaz sa kartama koje, kasnije, godinama nisam uzimao u ruke....

Bas sinoc sam posetio jedno malo selo u blizini, kad tamo u lokalnoj kafani se na moje ogromno iznenadjenje, masovno igrala bela, ili belot. Za neupucene, bela je karakteristicna za Zagreb, Hrvatsko Zagorje i eventualno Liku i Slavoniju. Brzo su mi objasnili da su igru u selo donele izbeglice upravo iz navedenih oblasti.

Naravno, odigrao sam jednu partiju. U pice. Iako sam imao sam srecu i pobedio sa mojom partnerkom, platio sam turu. Da me ne bije maler....

miloradv
24.04.2008, 15:23
Трговачки путник

jega
11.05.2008, 21:13
obozavao enciklopedije jos kao dete...sada se davim u strucnim emisijama...imam veliko znanje o zivotinjama,pa bih mogao da budem veterinar ili pak da sam u policiji za ugrozene zivotinje ili u udruzenju za ugrozene zivotinjske vrste!!
a sve vise uvidjam da bih bio i odlican predavac,prosvetni radnik ili nesto slicno,jer imam jako dobar pristup mladim umovima,imam strpljenje i ogromnu zelju da prenesem znanje!!!

Kal_el
11.05.2008, 21:38
ja bih da budem ... gradonačelnik Ležimira :uzbud:
to bi mi ležalo :hahaha:

The Gunslinger
15.05.2008, 08:10
Posao pisca bi mi najbolje ležao. :uredu: Zato što, eto taj posao nema određeno radno vreme, niti određanu platu, a meni se tako sviđa. Takođe uživam da pišem, i to me opušta tako da bi to bio jedini posao koji bi mi bio zabavan, i najbolje bi mi ležao. Mislim, pišeš gluposti, i dobijaš pare za to, a ne mrdaš se iz kuće - najbolji posao na svetu! :smeh:

Kal_el
15.05.2008, 08:43
Direktor radne jedinice Zadrugar u Neradinu :zzzz:

zillertal
18.05.2008, 12:23
Volela bih da radim u porodilistu kao babica. Nema niceg lepseg nego kad se rodi novi zivot!!!:ok:

E, to sam i ja zelela, da budem ginekolog akusher, jer pratim samo pocetak zivota, a ne i kraj, ali...Nikada se ne moze znati kako se porodjaj zavrsava, sretno ili nesretno. Nauka napreduje, kontrole sve vise, ali i tuge u porodilistu sve vise.

Tigerlily
25.06.2008, 18:20
Najbolje bi mi ležao posao doktora, ali sam to malo kasno shvatila :dry::(

xenia
25.06.2008, 19:26
Slikara.. Vajara.. Neki umetnicki gde bih mogla da prenesem osecanja na dela..

ZOE
26.06.2008, 00:21
ashov i motika :uzbud:

_baba_
26.06.2008, 00:45
Pa recimo...leglo bi mi da shushtim posle programa...ili da mashem putnicima na zeleznickoj stanici...
Ma ja sam postala jedan veliki dzabalebarosh. :dry:
Mislim da ce mi sledece zanimanje biti kamiondzija. Ako mi ne legne, odoh u penziju.

lav71
26.06.2008, 07:50
...fotograf... :fijuk:

Samuraj
20.08.2008, 19:22
Па рецимо, инструктор роњења у неком хотелу на егзотичној локацији или.....можда, масер у женској одбојкашкој репрезентацији Србије :smeh:!

mitar-faca
30.08.2008, 00:13
pa najvise bi mi lezao neki direktorski posao da nista ne radim a primam platu pa ko to ne zeli 8)

BoginjaMarija
21.10.2008, 23:46
lezi mi bas ovaj sto i radim,zato sto sam brbljiva

Painkiller
22.10.2008, 12:25
Pa recimo programer,o tome sam oduvek sanjao da budem,i nadam se da cu biti....

Neron
22.10.2008, 15:16
...ležanje naravno,možda se negde i plaća pomenuto...;)

p.s. posao ubija,da ne kažem rad,al' zato i jeste istina da je svako umro od onoga što je najviše voleo...a oni koji svoj posao ne vole stradaju verovatno od hobija ili slučajno...

izabelitta
22.10.2008, 15:29
p.s. posao ubija,da ne kažem rad,al' zato i jeste istina da je svako umro od onoga što je najviše voleo...a oni koji svoj posao ne vole stradaju verovatno od hobija ili slučajno...

E ja sam nedavno skoro izginula, jer sam se ušinula dok sam tukla koleginicu, a posle vukla mrtvog kolegu... Ne izmišljam ni reč, iako je bilo kobajagi... :smeh:
I volela bih da, ako me išta dotuče, to bude moj posao... Da ga radim dok mogu da mrdam, pa makar se nekim drugim, mlađima, kočila leđa dok me izvlače sa scene... :)

Neron
22.10.2008, 15:40
E ja sam nedavno skoro izginula, jer sam se ušinula dok sam tukla koleginicu, a posle vukla mrtvog kolegu... Ne izmišljam ni reč, iako je bilo kobajagi... :smeh:
I volela bih da, ako me išta dotuče, to bude moj posao... Da ga radim dok mogu da mrdam, pa makar se nekim drugim, mlađima, kočila leđa dok me izvlače sa scene... :)

Pa zato i pomenuh boldovano u citatu tvom...dovoljno govori i o ležanju posla i poslu svačijem...;)

Leonard Peltier
24.10.2008, 13:15
U Srbiji se najviše isplati biti poslanik u skupštini. Kako je njima tamo lepo, pa to je milina jedna :uredu:
Odeš tako par puta mesešno na posao, lepo se izdereš na sve i svakoga sa one govornice (ne moraš uopšte da se držiš dnevnog reda, samo raspališ o onome što te muči). Lepo izbaciš sve frustracije i negativnu energiju iz sebe i lepo se vratiš odmoran, rasterćen, mio i čio u toplo porodično gnezdo (oslobođen svega što te je pritiskalo). Plata je sjajna, klopa odlična (i jeftina :uredu:), još kad legnu putni troškovi - ma idi begaj 8)
Za vreme skupštinskog zasedanja doneseš laptop, slušaš glasno muziku preko slušalica :music: i visiš ovde na forumu. Uživancija .... :lazy:

Ala bi to bilo lepo :smeh:

makilli
24.10.2008, 13:35
U poslednje vreme hvatam sebe kako ljubomorno gledam žene koje rade u salonima lepote(frizeri,kozmetičari,etc.) nešto mi se čini kao zanimljiva delatnost,veze nemam zašto :beyond: