Puna verzija : Srpski autoputevi
Sapunica oko ugovora o koncesiji za izgradnju autoputa Horgoš-Požega se i dalje nastavlja. Naime, novinarima je na uvid u kabinetu Velimira Ilića dat osnovni ugovor o koncesiji za autoput Horgoš–Požega, ali bez aneksa. E sad ko tu koga: Velja novirare ili novinari Velju; i ko tu krši zakon ako ga neko uopšte krši, ja nemam pojma :beyond:
Ja znam da su Srbiji autoputevi neophodni, ali ne znam dal' su joj neophodne ove usputne sapunice. Mada su prava razbibriga - ima narod ima čime da se zanima :osmeh:. Evo ja cu malo da dosolim :fijuk: i da dodam mapu autoputeva po ljepoj nam Hrvatskoj :kez:
http://img69.imageshack.us/img69/4337/2002474279108383144rscz9.jpg
Nenad_DPb
23.08.2007, 20:51
Eh kad bi i mi imali puteve kao u lepoj našoj! Sramota je ta priča oko koncesije, i ljudi konačno trebaju da se zapitaju ko nas to vodi... Svuda gde su Veljini nastane neka zabuna i neke malverzacije... Putevi su nam potrebni, ali ova priča nije dobar signal za strane kompanije koje planiraju ulaganja u našu infrastrukturu!
Neuhvatljiva_
25.08.2007, 20:51
Slažem se da su nam autoputevi preko potrebni...mada i mnogi drugi su zreli za rekonstrukciju...
A isto tako mislim da su nam putarine malo previsoke...:uredu:
Kad smo vec kod Hrvatske, nedavno sam se prijatno iznenadila njihovim "gestom". Naime, radili su deo autoputa i onda su lepo na putarini obračunali koliko su vas oštetili tj. koliko su vam "uskratili autoput" i za taj deo smanjili putarinu...MIslim ovo se nekako podrazumeva, verovatno....Ne znam zašto al ja čisto sumnjam da bi naši to uradili :cesces:...
veljko yaric
28.08.2007, 23:29
cu sam da nisu losi kod vas autoputevi i vidio takodjer vi ga makar imate kod nas cesta sa po dvije trake i zovu ga autoput doduse ima u sarejevu i to je sve
Podiže se velika prašina oko izgradnje nekih auto-puteva, zamrsiše političari i onako zamršeno klube. Neke stvari su po meni vrlo jasne, velike su pare u pitanju od ubiranja putarine. Pre neki dan na ulazu u Bgd, kod Bubanj potoka, čekao sam sat i po, da platim putarinu, koliko se tu para slilo, i koliko još će biti. Ono drugo je važnije koliko će biti vraćeno na izgradnju, ili popravku postojećih puteva, mislim vrlo malo. Najveću štetu od svađe trpimo mi obični građani. Od kako skloniše Velju centralna Srbija stade sa izgradnjom i poravkom puteva. Auto-put od Beograda prema Nišu već je ozbiljno načet(ko je skoro putovao, zna), po lokanim i regionalnim putevima se polako otvaraju rupe i sve se manje krpe. Jednom rečju pare pristižu, putevi propadaju, a zima ide.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.