Puna verzija : Resavanje kvizova
sinisa.medic
18.08.2007, 00:32
Pozdrav svima,
kao moj drugi post (ceo drugi :) ) na ovom forumu za sve one koji vole da resavaju kvizove i testove licnosti, ili da prave iste, licno moj sajt (i svih korisnika):
http://www.kvizomanija.net
Naišla sam sasvim slučajno na ovaj sajt pre par dana i baš mi se svideo... :) Registrovala sam se, ali mi nije stigao aktivacioni link, pa sam odustala od kvizova :(
Arthur Dent
14.10.2007, 02:42
Naišla sam sasvim slučajno na ovaj sajt pre par dana i baš mi se svideo... :) Registrovala sam se, ali mi nije stigao aktivacioni link, pa sam odustala od kvizova :(:hahaha::hahaha::hahaha: znači ne dešava se samo meni da pogrešno upišem adresu :zid: ovde .com, tamo .net ma ko će zapamtiti sve.
sajt radi, aktivacioni link je stigao u roku 15-tak sekundi
pokušaj ponovo i nemoj :plakanje: pa nisi ti narandžasta ovaj mesec ;)
utisci:
više volim teža pitanja
ima dosta netačnih odgovora
doduše, administracija sajta se odmah ogradila od toga
preporuka: ostaviti negde link za prijavljivanje pitanja, za koja ne postoji opcija za davanje tačnog odgovora... pa ispravljati polako
:hahaha::hahaha::hahaha: znači ne dešava se samo meni da pogrešno upišem adresu :zid: ovde .com, tamo .net ma ko će zapamtiti sve.
Ma upisala sam dobru adresu, ne zezaj :lol:
Arthur Dent
14.10.2007, 03:16
:blink: što bih zezo
znam ja biti i ozbiljan nekad :uredu:
i stvarno mi se često dešavalo da kod adresa koje se završavaju sa net, na kraju upišem com :beyond:
sinisa.medic
14.10.2007, 10:35
:hahaha::hahaha::hahaha: znači ne dešava se samo meni da pogrešno upišem adresu :zid: ovde .com, tamo .net ma ko će zapamtiti sve.
sajt radi, aktivacioni link je stigao u roku 15-tak sekundi
pokušaj ponovo i nemoj :plakanje: pa nisi ti narandžasta ovaj mesec ;)
utisci:
više volim teža pitanja
ima dosta netačnih odgovora
doduše, administracija sajta se odmah ogradila od toga
preporuka: ostaviti negde link za prijavljivanje pitanja, za koja ne postoji opcija za davanje tačnog odgovora... pa ispravljati polako
Molim Vas da sve pogresne odgovore prijavite, ja ne mogu bas sve da ih proverim, jer ipak ima previse. Za one koje ste sigurni da su pogresni, javite na mail i ja cu proveriti tacnost i ispraviti. Na zalost mora tako :(
Naišla sam sasvim slučajno na ovaj sajt pre par dana i baš mi se svideo... :) Registrovala sam se, ali mi nije stigao aktivacioni link, pa sam odustala od kvizova :(
Lady S, trebalo bi da ste dobili email sa lozinkom; mozda Vam je stigao u Junk mail, ili nesto tako. U svakom slucaju, ako niste dobili mail sa lozinkom, molim Vas da mi posaljete Vase korisnicko ime i email adresu, pa cu da Vam ja posaljem lozinku na email.
pozdrav, Sinisa
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.