PDA

Puna verzija : Muškarci i horoskopski znaci

Invisibleman
16.08.2007, 11:14
Da li stvarno ima nešto u tome da vam muškarac odgovara samo ako je u horoskopu neki određeni znak?

Goga
16.08.2007, 17:45
Ne baš... ali sam primetila da se sa blizancima odlično uklapam... po izrađenom natalnom horoskopu mi je rečeno da će osoba mog života :lol: biti u '' vodenom '' znaku iz određenih razloga, koji su mi objašnjeni... i evo ga tu je - Rak - a da ni sanjala nisam... :srce:
Još jedno nepisano pravilo... Gde ima Vodolija - mora postojati i neki Ovan u porodici... ;)

Invisibleman
16.08.2007, 20:52
Ne znam da li "tu ima nešto" ali ja "RAK" odlično se slažem sa škorpijom. Ali kada sam skontao da sam u podznaku Blizanac. Čitao sam malo više o tome pa sam malo iznenadjen podudarnostima.

Ma ko sto sve smišlja? :blink:

Neuhvatljiva_
16.08.2007, 21:38
Meni su uvek govorili da se sa bikovima najbolje slazem...a isto tako dobar odnos mogu da ostvarim i sa jarčevima...
Mislim da ima istine u tome...
Mada evo sad sa lavom (koji je doduse jarac u podznaku ) i sve je :ok:

goldie
16.08.2007, 21:45
Ja mogu sa svima da se slozim, dovoljno sam tolerantna na sve znakove. :smeh: Tako da ne znam da li ima istine. Evo bivsi decko je bio ovan, prethodni rak ovaj sada je bik. A ja sam bik. U principu slagala sam se sa svom trojicom posto sam ih jednostavno prihvatila takve kakvi su i nisam tip osobe koji bi da menja svog partnera. Ja sve ljude koje volim, volim sa svim svojim kvalitetima i manama. :uredu: I oni mene treba samo da vole ovakvu kakva sam i to je to.

pero_M
16.08.2007, 23:35
Ja sam Skorpija, a supruga mi je u znaku Ribe.

Pa sad vi vidite (24 god. braka + par godina).
Da li je to slucajno il....

SansRomantic
18.08.2007, 18:15
:cesces:

viš...nisam o tome pre razmišljala baš

al sad laganom retrospekcijom u svoje bivše...kad ono tamo jedan ovan a tri lava

khm...

Andjelika
19.08.2007, 04:00
meni tje blizanci da dodju glave.... tako bar izgleda......

starsica
28.08.2007, 02:57
bas ne gledam na to..
kazu Skorpija se ne slaze sa Jarcevima.. bome slozili smo se :stid2:
a slazem se sa rakovima.. ribama.. bas ne.. znam da sam prvog decka (koji je riba u horoskopu) toliko terorisala.. kao da mi nije decko bio.. a slazemo se..
da to pratim, sa pola tipova sa kojima sam bila, ne bih bila jer mi se ne slaze horoskop? idi begaj :P

Daniela
29.08.2007, 15:25
Ja se sa mojim Lavom slažem već 12 godina i ne bih da menjam. I ja sam lav, pa možete da pretpostavite koja je rika u kući kada smo ljuti...:uzbud: