Puna verzija : Šta ste sinoć radili?
valentina
18.04.2006, 18:22
:( Ja sam sinoc bila neraspolozena,jer me bolela glava,pa sam rano isla na spavanje.A vi?:cesces:
... bilo je to bas ispunjeno vece :roll: 8)
yige_gui
18.04.2006, 23:08
jedna od stvari koje sam radila jeste da sam dubila na glavi :skok:
Pravila prezentaciju za group meeting
reNATO99
20.04.2006, 11:53
bio neraspolozen... igrao neku igricu... gledao simpsone... svirao...
Betty Boop
20.04.2006, 12:19
Namazala se svim mogucim kremicama, popila cajic, rasprostrla kojekakve djakonijice i namestila da gledam film. Kad...ne lezi vraze, fali mi titl. E poludela sam. :ljutko: Ma ne bi to bilo tako strasno da mi je zvuk valjao. Nego, em nema titla, em zvuk ne valja. Tako da sam, blago receno, sinoc histerisala. :ljutko:
lind cokolada
28.04.2006, 00:05
bila celo vece na msn:ok:
Gledala sam film i citala kojesta na netu. ;)
pisao esej... tj pisali smo esej :smeh:
Betty Boop
28.04.2006, 11:57
Bila u gostima kod mame i jela tortu. :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Ja pijancila sa nekim personama odavde :uredu:
zezala se sa klincem do ponoći.
lind cokolada
30.04.2006, 23:30
izlazila sam malo i posle bila na netu
Opet pijancila, ali sa nekim drugima odavde :osmeh:
Captain Jack
06.05.2006, 00:32
Bilo je ispunjeno vece,ipak vrhunac je bila Taverna "Opa",saganaki,spanapita,kefteti,musaka,sirtaki i Ouzo:pijani: mucho Ouzo:fijuk:
Betty Boop
06.05.2006, 09:28
Bolovala. :wacko: I dzaba cajici, supice... Nisam se posteno ni naspavala, a vrhunac je taj sto danas radim. :(
nattydread
06.05.2006, 12:09
bila jaaaaaaaaako gladna, pa jela pljeskavicu sa mucho luka, pa nisam nikud ni izlazila, pa sam onda gleduckala TV
lind cokolada
10.05.2006, 14:26
bila na netu igrala ne ljuti se covece citavo vece :)
bila na netu i pratila predvidiv ishod refernduma
SansRomantic
22.05.2006, 15:09
Završavala predloge za poboljšanje stanja oko protokai kontrole dokumentacije za firmu kojoj sam radila internu reviziju...
Baš romantično...zar ne?
lind cokolada
23.05.2006, 23:01
setala gradom :smeh:
nattydread
24.05.2006, 15:02
ja sam se konacno nakanila da nakon godinu dana ne odlazenja na bilijar, konacno raspalim par partija, medjutim, nisam se bas proslavila. u tri partije sam ubacila 5 kugli, a bijela mi je uletila bar nekih 10- tak puta, tako da sam danas bas ubedacena :bigcry: :bigcry: :bigcry:
lind cokolada
25.05.2006, 14:51
sinoc prespavala citavo vece jao bio je red :osmeh: :osmeh:
nattydread
25.05.2006, 15:39
konacno se skupilo drustvo, pa je palo puuuuuno kreveljenja :smeh: :smeh: :smeh: i naravno, dobra pijanka :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Sinoć sam se pošteno napio. :fijuk: Slavilo se 5 godina mature. 8)
Sinoc sam isla na svirku :jeee: :uzbud:
Skakala sam ravno 6 sati bez prestanka http://www.cosgan.de/images/midi/musik/a020.gif Davno se nisam tako dobro provela, napunila sam baterije i sad cu par dana da se lecim od upale misica :skok: Bar da je cesce 'vako :roll:
(za snimci otici "tamo" :uredu: )
Prvo mi je bio drug-gledali smo Hostel (oboje se bojimo,pa nismo smeli sami :smeh:),te onda udarismo po Sandri Bulock u Miss tajni agent 2...posle sam malo prichuckala na msn-u...i strovalila se oko 2 od umora.
nattydread
12.06.2006, 15:28
crtala ciklogram po jubilarni 5 put :komp: :komp: :komp: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
kuckala nesto, slusala direktan prenos utakmice iz susedne prostorije:roll: i naravno bila na netu:uzbud: :ok:
bancila i sinoc i preksinoc:pivo: :smoke: :mikrofon: :zurka:
kissigirl
19.06.2006, 18:08
Celo vece sam igrala u diskoteci :dance: Jedva sam otvorila oci jutros :wacko:
Betty Boop
21.06.2006, 13:05
Bila kod mame na rucku. Prvo smo rostiljale, :njam: :njam: a onda lagani filmic i na spavanje. Moram priznati da je bilo krajnje opustajuce. :ok:
Ne smem da vam kazem....sramota me :stid2: :osmeh: :osmeh:
nattydread
22.06.2006, 16:42
e blago vama. pojma nemate koliko ste sretni. ja sam se uspjela djavolski prehladiti, pa sam hapala C vitamine, limune i uzasno vruci caj na ovu vrucinu :wacko: :wacko: :wacko:
SansRomantic
22.06.2006, 16:58
Sinoć sam se uvalila u svoju ogromantnu kadu punu tople vode
i tako mirovala u njoj dok se nisam sva smežurala i dok mi se voda nije toliko ohladila da sam postala kockica leda...
Betty Boop
23.06.2006, 10:00
Ludovala jer sam postala TETKA!!!!!!!!!!:jeee: :jeee: :jeee:
kissigirl
23.06.2006, 13:48
Ja sam se strovalila u krevet jos u 10 sati.Bila sam uzasno umorna :zzzz:
highlander
24.06.2006, 03:57
ја сам се малопре вратио из Врњачке бање. Уопште се нисам лоше провео. Само што сам се контаминирао народњацима (турбе-фолк). Мораћу да радим декконтаминацију наредних неколико дана...
Pravila cevape... :njam:
(U toku je Grcki festival "Panegyri" u Cincinnati-ju, pa tamo prodajemo cevape i svi prihodi idu SPC u Cincinnati-ju)
šetala sa dragim mi ljudima (do iznemoglosti)
nattydread
24.06.2006, 13:52
prvo sam se dobro iznervirala, jer sam trebala ici u bioskop, ali kako je bilo samo troje zainteresiranih, a kvota za pustanje filma u bioskopu je petoro ljudi, tako da smo narodski ispu.ili. e onda smo se dosjetili da iznajmimo film, pa smo ga gledali kod druga, sve uz cjevcenje cocte iz flase i suskanjem kokica, da bi stimung bio potpun :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Ja sam imala goste :uzbud: Bili su mi i SQUAW i 'Lebac i Muckota i Kunic :uzbud: Samo sto Muckota i Kunic nisu znali da dolaze SQUAW i 'Lebac, a ja nisam znala da dolazi 'Lebac... ako ste me shvatili :lol: I napravili su mi sacekusu na autobuskoj i jako sam se smejala, a i mi smo posle njima napravili sacekusu :astasad: I svasta su mi doneli... i loodi su skroooooz :uzbud: Malopre su otisli i vec sam :(
gogothegreat
24.06.2006, 23:46
Bili su mi i SQUAW i 'Lebac i Muckota i Kunic :uzbud:
A tako znači! :ljutko: Pa... jeste l' ugovorili svadbu? :smeh:
Nije kom je rečeno, no kom je suđeno! :(
yige_gui
25.06.2006, 00:48
Ja sam imala goste :uzbud: Bili su mi i SQUAW i 'Lebac i Muckota i Kunic :uzbud:
zelim detaljan izveshtaj :uzbud: :uzbud: :uzbud:
zelim detaljan izveshtaj :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Ja imam svega par komada, cekaj da skvovatis posalje ostale :uzbud:
Ja juče nisam bila kući. Da mi autobus nije pao na glavu i da me nije napao jedan auto izvesne EGG (čak dva puta, od kojih je jedan bio fatalan), možda bih se i setila gde sam ja to bila :cesces: i sU kim :cesces: i kome je rođus :cesces: i koga su promatrali neki smajliji :cesces: i ko me vratio kući :cesces: al' znam da sam videla puuuno Madjara :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Ja sam sinoc pokusavao da 'farbarbam " crnci u belci al' nevredi , i dalje su crni ko crna zemlja !
:jok:
Irnik !:too: Da se menjamo recepata za cevape i pljeske?
Ja sam juce imala druzenje, sa dragim mi ljudima, sa kojima sam provela cetiri godine svog zivota. Slavili smo deset godina mature u gimnaziji :) Bilo je lepo, druzenje i caskanje i do kraja se nekolicina nas zapila do 4h... Ma kao u stara dobra vremena :)
yige_gui
26.06.2006, 00:32
taman sam se ponadala kako cu se naspavati, odmoriti i napokon uhvatiti knjige.. kad oko 22h zove drugarica da se opet ide van :roll:
nije im kao bilo dosta sto se zadnja 3 dana smucamo gradom do 4-5 ujutro (a vecina nas radila od 7 :lol:) pa ajd' kao i sinoc..
madaa nije me se trebalo nagovarati :fijuk:
Irnik !:too: Da se menjamo recepata za cevape i pljeske?
Moze, moze
Pravila cevape... :njam:
(U toku je Grcki festival "Panegyri" u Cincinnati-ju, pa tamo prodajemo cevape i svi prihodi idu SPC u Cincinnati-ju)
prodavao cevape koje je irnik skrckala... ala su se lepile 'merikanke za stand :fijuk:
Ja sam sinoc (kao i obicno ) visio na ovom sajtu. :osmeh: a posle toga sam gledao hororcinu "Krug".
yige_gui
02.07.2006, 21:14
zujala s drustvom po gradu dok se nismo ukorenili na krovu jedne zgrade na kojem je kafic sa bashtom :)
Sinoc sam... nocas sam blejala ns MSN-u do 4 sata :roll:
kissigirl
03.07.2006, 11:50
Mackala sam nokte :skok: I to sa crnim lakom :smoke: Bas su slatki sada :uredu:
Sedela na Kališu pod zelenim kišobranom, na kartonu, na zidiću, po pljusku, sa sve mokrim farmericama i bosim nogama, jer su mi i mokasine bile potpuno mokre i šetala po kiši... i sve to sa Ser Žiletom :)
Sinoc/nocas sam zaglavio na MSN-u pricajuci sa nekim drugaricama. Uglavnom, dobar provod.
nattydread
15.07.2006, 10:47
ja sam preksinoc pravila zurkicu konacno...konacno mi je skinut embargo na pice...bacila sam akcenat na domacu rakiju od jabuke, koja je bila tako dobra, da me cak ni glava nije bolila...:uzbud: :uzbud: :uzbud:
ispijala koktele plave boje na strandu, tacnije na spicu... slavili drugaricin rodjus... jos da je onaj njihov tzv. dj pustao neku muziku, mozda bi i ispala prava zurka.. no dobro, u pristojno vreme i u pristojnom stanju sam otisla kuci i to je veoma dobro :osmeh: :ok:
yige_gui
17.07.2006, 04:00
bili u "dark cave" klubu.. :lol: samo ime vam sve kaze.. darker do darkera.. samo sam ja odskaakala u svom sharenilu od svih :lol: super muzika bila.. bas sam se nadjuskala.. vec sam zaboravila kako je biti u darkerskom klubu.. sledeci vikend opet tamo :skok:
nattydread
22.07.2006, 13:11
konacno sam se kao sav normalan mlad i pametan svijet pocela navecer klatiti po gradu. e pa sinoc je bilo neko przenje, mladi bendovi, hard-cor:gitara: :rnr: , cigara u desnoj :joint: , pivcuga u lijevoj :bigbeer: , svi nesto raspolozeni i sretni :pivo: . ma, divota...:jeee: :jeee: :jeee:
nattydread
27.08.2006, 12:16
izvukla martine, nabacila anrachy look na moju nevinu facu, sacekala da "sunce opet zadje", pa "otisla tamo samo zbog para", "sjedila ispred kina zagreba" , konstatovala da je "glupost neunistiva" i osjecala se tako idiJotski :jeee: :jeee: :jeee: a pri tom je i pivo teklo u potocima :pivo: :pivo: :pivo:
izvukla martine, nabacila anrachy look na moju nevinu facu, sacekala da "sunce opet zadje", pa "otisla tamo samo zbog para", "sjedila ispred kina zagreba" , konstatovala da je "glupost neunistiva" i osjecala se tako idiJotski :jeee: :jeee: :jeee: a pri tom je i pivo teklo u potocima :pivo: :pivo: :pivo:
KUD Idijoti prođu tu trava ne raste! :skok: neko je išao na koncerAt :uzbud:
Ja sam juče skoro ceo dan, pa do kasno u noć, pikala karte i odrala ćaleta i poglavicu na prefu :pehar: a onda u neke sitne sate opet zabola ovde iako mi se neviđeno spavalo, pa čak i zavirila u igrice 8)
Sinoc se skupila ekipica, pa smo se strpali u kola i odvozali se na svirku... :uredu: Van Gogh, jasta... izmedju ostalog :jeee: Looodo... nije mi ni hladnoca smetala :gitara: :dance: Kod mene pivo nije teklo u potocima :jok: jer iz odredjenih razloga nisam smela da pijem (Swbo, tisina :lol:), al' su se zato neki poradovali da bih mogla da vozim back home kad se svirka zavrsi... a lepo sam ih pitala da l' vole brzu voznju 8)
Lady in red
27.08.2006, 18:22
Sinoc sam se neko vreme druzila sa knjigom, i onda divanila sa cimerkom do ranih jutarnjih casova :wtf:
Sinoc se Kikirikiju nije spavalo pa smo se igrali do skoro pa ponoći, promenilo dete sredinu..:beyond:
Sinoc sam ..... tj. juce izorganizovao rostilcic jer doslo mi da je pravo vreme za :party: uz :njam: a bogami i :pijani: ....
i trajalo je :skok: i trajalo :skok: i trajalo :skok:
i ja bogme bash i ne znam kako su neki na posao otisli :cesces: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Mind_reset
28.08.2006, 23:40
Izasli :love5: sa drustvom, nismo ih videli ko zna kada, bili na nekoj svirci, vratili se kuci, :stid2:, raspricali se i raskartali do 4 i nesto.:jeee: :ok:
nattydread
29.08.2006, 11:26
sinoc sam se kolektivno cerekala. naime, igrali smo igru "kojuneznamkakosezove", "aliznamkakoseigra": znate ono kad nekome na celo zaljepite papiric, pa doticni/na mora da pogodi tko je. pa on/ona postavlja pitanja, a ostali odgovaraju sa da ili ne. dakle, ja smislim da ce moja drugarica da bude "martina navratilova". i sada ona pocinje sa pitanjima: da li sam zensko? daaa (ali smo se onako femkali) da li sam poznata? daaa (to je bilo odrjesito) da li sam "angelina jolie"? neee (e tu je nastupio histerican cerek)
Telefonirala do u besvest i zaspala sa slušalicom u ruci :blink:
Pokusavala da smirim Kikija, koji je toliko uzivao sto je u centru paznje (kao i uvek), da se na kraju zaleteo i pokusao da prodje kroz zatvorena vrata:roll: Smirio se sam:hmm: Ljubi ga majka:kiss: :srce:
Kao doći će nam drug da gledamo utakmicu :ljutko: i polako je počela da se prikuplja ekipa :) pa smo pekli roštilj :uzbud::uzbud::uzbud: pa tako.....
Sad mi je :wacko::wacko::wacko: i umesto da radim ja visim na forumu :lupanje:
yige_gui
07.09.2006, 10:01
sad dodjoh s kartanja :lol:
Kuckala neki seminarski.. posle dosla "ovdi"..:komp2: :flower:
Lady in red
07.09.2006, 17:44
Ucila sam :(
kissigirl
07.09.2006, 18:14
Zavukla sam se u krevet, bacila pokrivac preko glave, ubacila disk Crvene jabuke u diskmen, i mislila na mog dragog... :(
Ivana-psy
15.09.2006, 13:42
Gledala sam super filmic na pinku!!! :ok: Koji se oduuuuuzio pa sam legla "rano", a ustala u 7:30h!!! Sad sam :wtf:
HLEBmaster
15.09.2006, 14:35
Lupo glavom o prozor autobusa kljucajuci, meshkoljio se u sedishtu ne bi li guzichetina dobila malo kiseonika..Al ne mnogo, opasno je kad se krv sjuri u guzicu..aneurizam, ovo ono..
Jela pastrmku kod koleginice :skok: Htela sinoc da se vratim kuci, al' ne moze kod nje bas sve tako lako da prodje :jok:
''Ubih'' se od spavanja..
SansRomantic
19.09.2006, 12:18
Zezala sam se sa majstorima koji mi renoviraju stan...
i koji ne prave razliku između bordo i karmin crvene :jok:
Ivana-psy
19.09.2006, 14:21
Otisla u lokalni kafic sa starim drugom, pili kaficu i caskali! :kafa: :)
nattydread
20.09.2006, 14:57
lomatala se sa drugom po beogradu...tako smo se izjurcali da jos ni danas ne mogu doci sebi...:wacko: :wacko: :wacko:
SansRomantic
20.09.2006, 15:20
razbila se od spavanja...od pola deset pa jutros do 6!!!
Čitala knjigu i čitajući zaspala sa sve upaljenim svetlom. Ma nisam se makla do ujutru, ni listić jedan izgužvala nisam :smeh:
Sinoć sam učila prečice na tastaturi. Bila prinuđena jerbo mi je mouse died. Naučila sam nekoliko, pa čak i ugasila komp preko tastature 8) Provalila sam onaj taster "Tab" šta taj sve može da radiiiii :uzbud: A ko bi rekao da imam računar 8 godina? :smeh:
Onda sam nešto čačkala telefon, nadam se da ništa nisam poremetila, i na kraju se opet bacila na čitanje dok nije svanulo... možda sam i spavala, ali to je bilo tek toliko da se ne sećam :smeh: al' znam da sam sanjala :osmeh:
yige_gui
21.09.2006, 15:19
Naučila sam nekoliko, pa čak i ugasila komp preko tastature 8)
bravoooo :uzbud: ponosim se tobom :uredu: ces me naucis, ces me naucis?? :skok: pa da i ja znam :lol:
Lady in red
21.09.2006, 16:27
Pravila palacinke, kuckala na forumu, nesto malo ucila i :zagrljaj:
euridika
21.09.2006, 22:35
Sinoć sam radila u pravom smislu te reči... Jedan od dužih radnih dana u mom životu, završio se negde oko pola sata posle ponoći, a počeo je jako rano...
makycica
29.09.2006, 10:31
Sinoć sam sređivala kuću, konačno smo zavšili krečenje i isterali molere napolje...:)
A6quattro
09.10.2006, 12:02
Nesto lepo! :)
Gledala sam Mikija (zajedno sa komšinicom) u emisiji ''Utisak nedelje'', onda jedva dočekala da se ''ukačim'' na Forum, pukla mi veza, pa se celu noć ''cimala'' oko toga i narrrrrravno tek jutros definitivnno rešila problemčić, pozivajući tehničku podršku...8)
Btw: Kiki se opet zaukao i zviznuo glavom u vrata, samo srlja, ljubi ga majka:)
Ivana-psy
15.10.2006, 18:26
Sinoc je bilo dinamicno!!! Prvo smo se skupili kod decka u stan na cirku sa drustvom i onda izasli u provod!!!! :jeee: Sve u svemu, bilo je jako dobro, djuskali smo do 4h!!! :dance:
Kod prijatelja na slavi smo se porazbijali domacom sljivovicom...:pijani:
Kasnije nas je bilo svuda po gradu, nismo znali kuda sa sobom, ali je bilo mnogo dobro! Uz savrseno drustvo, mora biti dobar provod. :uredu:
kissigirl
16.10.2006, 10:59
Gledala sam "Pirati sa Kariba" 1 deo... Dzoni Dep je tako sladak... AH! :lol:
SansRomantic
16.10.2006, 12:43
Mislim da to niko ovdI ne želi da zna... :plakanje:
Kuvala, peglala:dry: , bila ovdi:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Sinoc sam sat vremena trcao setalistem, pored Vrbasa. Napolju 5 stepeni, nigdje zive duse, samo jedna budala (u mom obliku) u trenerci i sa vunenom kapom na glavi, glumi Rokija! :smeh: :smeh: Osjecaj, kada sam stigao kuci, u toplu sobu i pod topao tus - fenomenalan! :fijuk:
Lady in red
17.10.2006, 22:19
Gledala TV, vecerala, svrnula do vas, opet gledala TV... :lazy:
Bila sam kod tate:) , videla krevetac za bebaru koja nam, ako Bog da ''stiže'':osmeh: oko Nove godine. Pravili smo spisak pod radnim naslovom:blink: ''šta poneti u porodilište?'':uzbud: :uzbud: :uzbud: :osmeh:
Izvalila se oko šest pred TV i zaspala. Spavala do jutra, odnosno dok zvuk umilnog mi alarma nije najavio još jedan dan na poslu.
Išla da proverim koliko košta nešto što planiram da kupim i zvrndačila malo... letela... sanjala... a nakon toga i zaspala :)
igrali se drustvenih igara kao i svakog cetvrtka:)
SansRomantic
21.10.2006, 11:30
Bila na jednoj užasno dosadnoj :zzzz: poslovnoj večeri
u strašno fensi :velikapegla: restoranu
u kome su tanjiri nikad veći a hrane nikad manje :njam:
u kome nema :smoke:
obučena u suknju :uzbud: i...
došlo mi je da :zid:
i jedva sam čekala da :gone:
Borila se sa Kikijevom kijavicom...
sinoc sam odmarao, cukajuci po compu:uzbud: :fijuk:
nattydread
22.10.2006, 12:26
klatila se po gradu...bila je jedna prilicno dobra opustena svirka, a i svi ostali su bili opusteni i veseli, tako da je sinoc bio pun pogodak...
Lady in red
22.10.2006, 15:45
Gledala Bigija, malo izasla u grad, :sex2: klopala, :sex2: :zzzz:
:osmeh:
Igrala "Clovek ne jezi se" do pola noci sa forumskom bandom :roll:
Igrala "Clovek ne jezi se" do pola noci sa forumskom bandom :roll:
oces reci pokusavala da igras :fijuk:
Ova poruka će tek sutra biti aktuelna kao
"šta ste radili sinoć"
Večeras putujem za Novi Sad! :uzbud:
prvi put nakon dve godine :uzbud: :uzbud:
ješću bureka :jeee:
videću taštu :gur:
piću tursku kafu :pegla:
ješću baklave kod muse na telepu :zurka:
legitimisaće me murija :cekic:
idem sa ženom :uzbud: (stoji mi iza leđa dok ovo pišem):toljaga:
Sinoć sam pustila Jajce da pobedi u ČNLJS-u. Pa red je bio. A onda se iz'zetno umorna stropoštala u krevet i taman se spremila da sanjam, sklopila oči... iz tog stanja me trže glasić sa vrata "Mamaaa :plakanje: muka mi je". Onda smo se družili sa wc školjkom, sedeli na kadi i čekali sledeći talas, pa se premestili u krevet sa lavorčetom. Rekla bih da sam spavala, ali nisam baš sigurna da bi to bila istina :cesces: A onda je moj genije skočio u 7 i 15 i izjavio kako on mora u školu i kako se super oseća :uzbud: I ode... nisam uspela da ga zadržim... svašta... ludo neko dete :blink:
A što ja sad ne spavam? Ne znam :beyond:
Popodne pozvana na roštilj. Pretresala već davno pretrešene teme, ali to je cena koju plaćaš kad hoćeš da budeš fin, pa dozvoljavaš da te guše tuđi roditelji. Sa meni najdražim čedom (tek se rodio, a slušao me je 45 minuta kako mu pričam da ni zakmekao nije, pa kako da ga ne najvolijem) radila domaći iz matematike (što volim da maltretiram decu:uzbud: :uzbud: :uzbud:)
''uništila'' se od spavanja:huh:
Radio citavu noc:( odo i sada da radim:wacko:
nattydread
31.10.2006, 12:10
sinoć je trebao da bude pakleni plan. zove me drug, da dodjem kod njega na gajbu, sa jos par ljudi, da cirkamo i zezamo se. i naravno dođosmo mi kod njega, kad ono, neplanski, njemu mama kod kuće. hajde nema veze, popićemo kafu, pa idemo onda negdje drugdje. ali, njegova se mama tako neplanski raspričala o svom ljubljenom sinčiću, tj. o našem divnom drugu. znači, popadali smo :uzbud: :uzbud: :uzbud: . ovo su samo neki od njenih citata, upućeni sinu ljubljenom koji za to cijelo vrijeme nije ni glasa pustio:
jučer me je tako iznervirao, da sam mislila da ću ga izgaziti na sred glavne ulice...
mozak ti je ispran od one satanističke muzike...
ti si antihrist...
i rođen si naopako...prvo guza i kitica, pa tek onda glava...:uzbud: :uzbud:
bilo je tu toga još, ali se ne mogu svega sjetiti. i tako, plan je propao, mi smo tako sjedili i slušali hvalospjeve njegove mame, i samo čekali pogodnu priliku kada ćemo reći: mi bi trebali da idemo (a prvu priliku smo ugrabili nakon puna 3 sata sjedenja i slušanja), ali ako ništa drugo, nisam se dugo ovako nasmijala.
eeeeeej hakeri 'bem li vam sortu :bes: što mog provajdera :bes: kad vam dodjem tamo uhh :grrr:
sinoć sam sedela od 10h do 2h (taman termin za šift) i pokušavala da uFatim makarkak'i signal...ali neee....
ondaK sam od muke pustila neki film kad ono :new: Bredić Pitić:huh: ...mislim se ja ajd kad si ti u pitanju...inače ne bih :jok:
nattydread
05.11.2006, 16:16
nakon paklenog dana (za detaljne informacije pročitati post "što vas je danas snašlo), bio je red da se ide na subotnju svirku (anger is a gift & E play) :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: . uglavnom, zaboravila sam i upalu mišića i promrzle ruke. zahvaljujem se zgodnom, relativno nepoznatom (zaboravila sam kako se zove) liku što mi je poklonio pola piva :osmeh: :osmeh: :osmeh:
jedina zamjerka je bila ta, što gdje god da sam stala, svi, ali bas svi od mase su morali prolaziti onuda, tako da sam se propisno ispomjerala, ali je to ipak bilo jedno veoma veselo veče :ok: :ok: :ok:
Ivana-psy
05.11.2006, 20:12
Izasla, zezala se sa starim drustvom u lokalnom pabu, i ...........
Otisao po djevojku, malo se vozikali po gradu, oko grada, slusali muziku, uzivali u netipicnoj subotnjoj veceri (klubovi, diskoteke...), pa sam joj poklonio suncokret... :uredu:
makycica
07.11.2006, 22:22
Razmišljala, razmišljala, razmišljala i na kraju zaspala i ništa nisam pametno uradila... :cesces:
A6quattro
11.11.2006, 08:11
Kako da ne.Bio napolju do oko 1am.
ostatak noci na Forumu.
Pojela brdo pečenog kestenja, šetala i smrzavala se sa 'Lebom http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a095.gifdošla kući, svratila samo da vidim šta se dešava ovde, a onda se stropoštala u krevet kao da odgledam film... yeah right http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b040.gifsećam se samo početka...
makycica
11.11.2006, 12:19
Došla kući s posla i ponešto radila po kući i bacila se na spavanje veoma rano negde oko 22h. bila sam iscrpljena... :(
kissigirl
11.11.2006, 15:02
zavukla se u krevet, ubacila sluske u usi i uzivala...
Ivana-psy
11.11.2006, 16:09
Izasla u grad sa deckom i super se provela, bila je extra svirka!!! :uzbud: :gitara:
Sinoć sam izašla ali nisam se baš nešto lepo provela :(
Sinoć sam imala veče sa trudnicama. 3 drugarice sa kojima sam bila su mi trudne i to u poodmakloj :) , a čekale smo da se četvrta porodi... Veče je obeležilo često mokrenje, razgovori o bakterijama, satiranje svega mogućeg i nemogućeg od hrane, etc... bile smo deep into vadžajna thing.
Kad više nisu mogle da sede, krenulo je sa podupiranjem jastucima, a kad više nije moglo ni tako, onda smo zvale ovu koja je u akciji da vidimo šta se dešava... "Evo me na stolu, zovem vas čim završim ovo" :smeh: Kakva profi porodilja :hahaha: Iako smo se rastale pre nego se javila, danas smo bogatiji za jednog muškog.
Pila sam sok od zoveeeeeeeeeeeeeeeeeee :uzbud: :uzbud: :uzbud: i češkala sam ih po stomacima :skok: i svaka mi se beba javila :osmeh: a ja im šapnula nazad nešto kroz pupak :osmeh:
nattydread
12.11.2006, 14:43
sinoć sam samo slušala...
dakle, kao i svako subote, krenulo je prenemaganje za grad. ja sa prenemaganjem uglavnom nemam problema i uvijek sam za neku akciju. međutim, što može jednostavno, kad se sve to može iskomplicirati. dakle, zove me drugarica oko 10 i kaže da je krenula kod mene i da za 10 minuta budem ispred pekare. ma nema šanse, kažem ja, da se baš tako brzo spremim i da se još nacrtam ispred pekare, neka ona dođe direkt kod mene. i tako, eto nje do mene, kud ćemo, šta ćemo, skontamo da ama baš ništa primamljivo nema u gradu, pa se ja sjetim da ja nama fino skuvam kaficu, sjetim se da čuvam neku domaću šljivku u ostavi, pa da mi fino zaćakulamo kod mene. prošlo nekih sat vremena, vidim, budi mi se baba, dolazi kod nas, krene priča: dobro veče, dobro veče, kako ste, šta ima, baba fino zasjela i onda naredna dva sata nije usta zakolpila (ja njenu priču nisam mogla povezati jer je spomenula bar 235 različitih ulica, 143 različite osobe, 27 vrsta raznoraznih boleština, 14 gradova, bar 5 država i još koječega). ajme nama, šta ćemo, slušamo babu, klimamo glavama, a ja sam u jednom trenutku skotala da ću prasnuti u smijeh, pa sam dohvatila prve novine i zabila glavu u njih. a moja the best frendica je još babu i zapitkivala, znatiželjno klimala glavom i odobravala svaku babinu priču. e onda je baba nakon dva sata priče skontala da je kasno i da bi mogla u krevet.
pravi saturday night fever ;) ;) ;)
Uglavnom se dopisivao preko ove poste,ovde...Bilo je i nesto malo MSN/a...:roll:
nattydread
26.11.2006, 13:41
srkutala koktu, jela mandarine i odgledala thelmu i louise po milijuniti put :uzbud: :uzbud: :uzbud:
A6quattro
26.11.2006, 13:54
Jutros do 4 svirka u klubu.
Tamosnji nastup i prijem,
vratili me u kasne 80's.
Oscao sam se kao da imam
25 yrs.Nezaborvno.:)
Skocio malo do grada sa prijateljima iz NS,pa se vratio ovde...
Ivana-psy
26.11.2006, 17:43
Izasla u grad sa dragom osobom :), bilo je veselo, zanimljivo, i uzbudljivo :uzbud:
kissigirl
26.11.2006, 18:00
djuskala!!!!!!!!!:jeee: u 5 sati ujutru sam dosla kuci :osmeh:
jbg, samo jednom punis 16 godina... :uzbud:
sladoledzija
26.11.2006, 18:34
popodne-veče pijanka sa društvom, pičenje nfs carbon u multiplejeru ;) kasnije malo zveranje po netu, tačnije samo provera pošte. nakon toga krevet, filmovi tj. samo jedan. Ujutru u sedam i nešto se probudih seth se da nisam poslao poruku tetki da mi ostavi hleb, šaljem poruku, nastavljam sa kuntanjem do 11 :)
Lady in red
27.11.2006, 00:15
Bila na jednoj smmmooooorrrrrrrr sedeljci
Bila na jednoj smmmooooorrrrrrrr sedeljci
i ja :( ako se to računa u sinoć :beyond:
Izasao sa drustvom, pa ono standardno: malo pića, malo smaranja, i puuuuno ljudi....:huh:
Kill Bill
03.12.2006, 13:57
sinoc nista..
al zato se preksinoc... :astasad: .... sita izigra fota s drugarima...:smeh:
Ivana-psy
03.12.2006, 13:58
Izasla u grad sa drustvom, kao na jedno pice, ali se to jedno, oduuuuuzilo i bilo luuudo! :)
A6quattro
03.12.2006, 14:35
kucao na jedna vrata koja ostase zatvorena:smeh:
Salim se,radio tezgu,:gitara:u klubu kao svakog vikenda
Whoooooaaaaaa :uzbud: Svirka je bila brutalno dobra :jeee: :dance: :mikrofon: Baterije ponovo pune :uredu: Eee, da je svaki dan tako 8)
nattydread
03.12.2006, 18:59
kod druga - karaoke večer sa njegovom domaćom iz nekih prastarih čokanjčića :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Zvonchica
03.12.2006, 21:11
Gledala odlazak Maje iz kuce VB:smeh:
Uspela sam da napijem :pijani: jednog druga iz detinjstva :smeh: 8)
A6quattro
04.12.2006, 05:33
Kao i svake nedjelje,koja je uzgred za mene
i najneinteresantniji dan u sedmici dobar
komad noci proveo za ovom masinom,naravno
na ovom forumu.;)
blueella
04.12.2006, 08:12
sedela na rendaljci za kupus :blink:
Proveo vreme ovde, na forumu...Za malo da od jedne teme napravim "Veliko dashtanje" ("Neven")...:uredu:
Kill Bill
04.12.2006, 13:56
djuskala... :jeee:
Zvonchica
04.12.2006, 14:43
bila ovde i lepo se provela...:ok:
nattydread
04.12.2006, 17:26
sinoć sam spavala kao klada :uzbud: :uzbud: :uzbud:
nattydread
09.12.2006, 20:55
sinoć je bio kocert i to još za dž (organizovan od strane neke stranke, malo predizbornog ulizivanja - mislim, crkla bih da ovo nisam napomenula), walking dub :uzbud: :uzbud: :uzbud: i eyesburn :uzbud: :uzbud: :uzbud: (i još neka grupa između, koja sam propustila čekajući red u wc-u, pa dok sam čekala i čekala; obilato se znojeći jer je stislo pivo na bešiku; usput sam se onako dobro i istračarila). uglavnom, biješe to dobro prženje, ekipa je bila na vrhuncu, tako da to biješe jedno odlično provedeno veče :jeee: :jeee: :jeee:
sladoledzija
09.12.2006, 22:01
E posle recite da naši političari ne valjaju, pa makar pred izbore :)
Sinoć se nisam nikako proveo, mada je moglo i bolje.
Bio ovde,dokuckavao se,pa malo po Net/u,skidao neke fotke i programe....
makycica
09.12.2006, 22:36
Gledala TV i zaspala kao i po običaju... :hmm:
Sinoc sam dobijao predivna pisamca,i odgovarao na njih...Bilo je Fantasticno!:kiss: :zagrljaj: (tako,nekako...):uredu: :uredu: :uredu:
Zvonchica
10.12.2006, 11:36
Po obicaju... Kupala bebu-malog Budu, pravila veceru, bila ovde i zaspala. :)
A6quattro
10.12.2006, 17:30
Do 2am radio tezgu,posle otisao na koktel party
"Bijelog Dugmeta",koncert sam propustio zbog obaveza,al'
na party-ju su odrzali neku vrstu mini-koncerta,tako
da i nisam mnogo propustio.Sreli smo se po prvi put
nakon 15godina.Danas smo,onako kao nekad zalomili
i sad me "sve boli", al'presrecan sam sto sam video svoje
stare drugare.:)
Imala trač partiju sa drugaricama :sto:
Mislim ne tračarim ja -to se tako kaže :stid2:
Zevao u plafon i razmisljao o nekome...
blueella
12.12.2006, 07:36
Pokušavala nešto da prevedem,ali sam najveći deo provela odgovarajući nekom na poruke :dry:
brown eye girl
12.12.2006, 17:30
Sinoc sam bila jako tuzna - preplakala celo vece, i ustala sa otecenim kapcima. Naime u roku od 2 nedelje izgubila sam dva svoja kucna ljubimca - mace!
Prvog garavog macka su pregazila kola, a drugi je juce oko podne uginuo na mojim rukama - od upale pluca. Bio je star samo 5 meseci:( :( :(
Borio se da mi ne bude svaki dan isti...:(
Išla sa 'Lebom na piće, torokanje i šetnju. Usput se i zamrzla do kuće :brr:
A6quattro
13.12.2006, 16:37
:jok: Auuu,sto neko lagi.a sa kim sam ja onada to chatovao do 3am
i umalo da zaspem na poslu:smeh:
Pa moje sinoć i tvoje sinoć nekako nisu u isto vreme :smeh:
A6quattro
13.12.2006, 16:45
:cesces: Sta bih ja da mi nije tebe,bio bih u zabludi
do novog budjenja.:blink: :smeh: :smeh:
Eto, znala sam da sam se rodila sa nekim ciljem :uzbud:
A6quattro
13.12.2006, 17:04
Jbt.meni veceras stvarno treba help.
U dej-shiftu ja ponovih ovo gore izreceno
i jos kao naljutih se,ko mi mazn'o post:smeh:
U pravu si,rodjena sa ciljem.Sad vidim da sam izgubljen bez tebe;) :smeh:
Izgleda da je cigla pronasla svoj "cilj"...:hmm:
Kitila sam jelku. Dolaze praznici zar ne!!!:) :)
nattydread
14.12.2006, 18:29
kuntala još od 8...
Ta ja sam se mlecio sinocke
blueella
14.12.2006, 19:37
kupila sam neke nove božićne ukrase,pa sam pravila kombinacije gde ću šta staviti..http://img306.imageshack.us/img306/1979/untitledbf5.png
Dvoumio se da li da "nestanem ili da ostanem...:(
A6quattro
16.12.2006, 07:40
Svirka (tezga) do 4 ujutro!:osmeh:
sladoledzija
16.12.2006, 11:29
Zapio se sa društvom, pa posle toga pravio budalu od sebe :uzbud:
... buraz diplomirao pa ..... ostatak naslutite...:pivo: :pivo: :pivo:
-Buraz otvorio kafic :too: :klanj:
nattydread
16.12.2006, 15:19
želudac me rasturao još od popodneva, pa sam lokala čajeve i kunjala...šmrc,šmrc
Sva kilava i prehladjena nosila bebu pola noci jer je i ona bolesna pa nece da spava...
blueella
17.12.2006, 10:34
pekla kolačiće http://img142.imageshack.us/img142/2103/0ix5.jpg
Bio na "okupljanju" u organizaciji ekipe sa jednog sajta...Opustena atmosfera,zezanje,izuzetna ekipa...Sedeli "kod konja"...
Posle dosao ovamo,malo....:roll:
Sinoc bila zurka,a ja bila tamo prisutna :osmeh:
makycica
18.12.2006, 15:18
Imala goste, družili smo se, zezali...
Zvonchica
18.12.2006, 15:28
pa opet bila ovde...
Bio na jednom"Instant provodu" u "Seheru" na Dedinju,pa kad sam se vrato,na Net/u,a tamoooooo.....;) :ok:
Vodio me 'Lebac u bioskop.
blueella
20.12.2006, 07:50
Išla sam na slavu!
makycica
20.12.2006, 11:49
Ništa posebno, slušala mjuzu ''punila baterije'' i na kraju zaspala...
Igrao TRL.
Ubio me load. Bezveze je skroz, pa sam morao "Peru" ispočetka :ljutko:
Crtala,gledala TV,rovarila po forumu i smarala nase informaticare:stid2:
Zvonchica
20.12.2006, 16:30
Bila na slavi,pa brze bolje dosla vamo kad je Buda zaspao.:osmeh:
blueella
21.12.2006, 07:37
kratko se prošetala gradom...pravila neki keksić...kuckala se sa xxxxx...:roll: ..i takooo:smeh:
Uzivao ovde,na forumu...Bash uzivao!
Posle je usledio nastavak na Messengeru:fijuk:
makycica
21.12.2006, 11:47
Radila nešto na kompjuteru i malko se zabavljala ovdi...
Captain Jack
21.12.2006, 18:45
Sinoc sam bio na nekom skupu koji je organizovala komsijska dijaspora,popio jedno pice,malo domace klope,video se sa ljudima i pravac kuci...nije lose za promenu...
blueella
24.12.2006, 10:59
kitila sam jelku http://img186.imageshack.us/img186/1632/f050oz9.gif i pakovala poklone http://img186.imageshack.us/img186/7933/gxd2.gif
makycica
24.12.2006, 15:35
Bila na rodjendanu... :uzbud:
:zurka:
Sinoć smo se dogovarali sa društvom gde ćemo da slavimo Novu godinu. Sve bi to bilo super da ti pregovori ne traju već danima :dry: a mesta za doček se polako popunjavaju.
nattydread
27.12.2006, 18:07
vodila mnooogo ćutljiviju polovinu (a i kad ćuti, gunđa) na večericu :ok: :ok: :ok:
Nakacio se na neke mnogo dobre sajtove...
Pripremala sam djakonije za novogodišnju trpezu... :osmeh: do ranih jutarnjih sati...8)
Kupovala neke poklončiće, gledala film, jela kao prase i zaspala.
blueella
30.12.2006, 22:41
Bila na divnoj večeri i nakon toga vodila ljubav do ranih jutarnjih časova!:fijuk:
Sinoć (ne samo sinoć, već ceo dan) sam se borila za vazduh zajedno sa 'Lebom dok su Veštica, Jaje i Valter dimili kao dimnjaci. Deo atmosfere prenosim:
http://img217.imageshack.us/img217/9463/img2200ji6.jpg (http://www.vojvodinacafe.com/forum/)
Šibala po netu i zaspala kao beba...;)
blueella
04.01.2007, 07:52
a ustala kao velika! :fijuk:
ne smem da kažem..nisam bila dobra..:hmm:
al sam se dobro zabavila 8)
Citao lepu knjigu...(napokon!)
Zvonchica
06.01.2007, 00:45
Blueella terala mene i medu na razgibavanje.
blueella
06.01.2007, 07:56
prevodila nesto do u sitne sate..:wacko:
makycica
06.01.2007, 10:35
Gledala film sa dragim...:uzbud:
Igrao sam partiju Jamba. Ulog je bio pranje sudova...
:wacko: dobio sam... masne zagorele šerpe.
Lepo se ispricala na tracu sa mojom komsinicom iz N.Sada:)
nattydread
06.01.2007, 20:43
razmetni sinovi i kćeri (ali bez suza u očima) su tamanili piće koje je ostalo od nove godine (i opet ga nismo popili)
makycica
08.01.2007, 13:05
Prvo bila na trčanju... :blink: I onda sam radila nešto na kompu... 8)
skidala nesto sa neta i naravno tracala :)
Bila u gostima do kasno :) 8)
Ivana-psy
08.01.2007, 18:55
Izasla sa sestrom i cimerkom u lokalni kafic, nista posebno, pople pice i dosle kuci.
blueella
08.01.2007, 23:20
igrala do kasno neku igricu..:wacko:
sve me boli danas od sedenja :ljutko:
shto me podseti...:cesces:
igrica!!!!:uzbud:
blueella
10.01.2007, 08:20
ishla sam na slavu i bilo je mnogo lepo!!!:ok:
dosao sa posla... odradio sve pripreme za danasnji dan i spakovao se na spavanjac... al ne lezi vraze :dry: prevrni se okreni i tako u nedogled dok nije poceo da zvrlji sat da je vreme za budjenje :wacko:
usput i odgledao jedan film :smeh: reko mozda me uspava 8)
ovde tracala,odgledala E.R. na discavery,uvukla se u krpice i zaspala :)
blueella
11.01.2007, 07:58
provela sam 4 sata u frizerskom salonu :uzbud: :wacko:
otishla na depilaciju koja je trajala 3 minute :uzbud: :wacko:
doshla kuci i legla :hmm:
Uzivao pjevajuci uz tamburase, slaveci djevojkin rodjendan sa svojom i njenom ekipom... :roll:
Ivana-psy
12.01.2007, 13:45
Bila sa dragim, pravili vecericu :) posle gledali film, ... a posle :fijuk:
mariposa
12.01.2007, 15:06
Ja celu noc radila:huh:
Malo se svrckala po forumu, a onda pocela da se pakujem.
Naime, selim se u novi stan. Ovaj u kome sam trenutno je prilicno skup, odnosno skupo je grejanje (gas) i struja, koju placam posebno + kirija.
Nasla sam sladak stan, koji je jeftiniji, a grejanje je ukljuceno u kiriju.:)
Tako sam razbio muslimane na Pokeru u Novom Sadu da sam se zaljubio u Novi Sad. VOJVODINA JE ZAKON!
Vece bese radno...........ucila:roll:
blueella
13.01.2007, 18:31
bila u Plavoj Frajli
bilo je sjajno!!!:uzbud:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.