Puna verzija : Extremni sportovi
Svima nam je poznato da za ljudsku maštu granice ne postoje, za mene to se najbolje vidi na primjeru extremnih sportova. Kombinujuci razne, do sada odvojene, sportske discipline danas imamo masu extrmnih sportova kojima, iskreno, ja i neznam ime niti vidim raliku izmedju pojedinih.
Moje pitanje na temu bi naravno bilo šta mislite o ovoj vrsti sporta? Ali ono što mene stvarno zanima je koliko ste vi slobodnog duha, koliko se upuštate u neke avanture?
Za sad nemam neko vele iskustvo u nekom extremnom sportu. Ako cemo planinarenje svrstati u njih onda i ima nešto u čemu sma se okušao. Jest da nisu bile neke strančuge al ipak planinario sam malo. Ono što bih volio da probam je skok padobranom i paraglajding. A bez daha me ostavljaju i svi extremi na snijegu mada nešto nisam siguran da bih ja bio dovoljno hrabar da krenem sa vrha neke planine bez utabanih trasa :hmm:
Padobranska obuka mi je na vrhu liste prioriteta, za neredni period. Samo moram da skupim lovu, posto je nenormalno skup sport! :dry:
yige_gui
11.06.2006, 18:33
volEEEm ekstremne sportove i zelja mi je da probam skakanje padobranom.. samo sto kaze greco, to je skup sport, pa ce pricekati bolje dane :roll:
probala sam rafting i to mi je vrh od sporta :jeee: da se mene pita, stalno bi bila na vodi :skok:
-Za 2-3 nedelje, nadam se, letecu zmajem :osmeh: (znam lika)
-Imamo u B.C. i komercijalnu varjantu, mogu da proverim cene ?
-Za 2-3 nedelje, nadam se, letecu zmajem :osmeh:
Ja vec letela :uredu:
Ekstremni sportovi pojacavaju adrenalin. Kad se jednom osjeti adrenalin, izazivan na taj način, postoji zelja da se ponovo proba. Osim onih koji žive za adrenalin, i međusobno se takmice, sve više običnih ljudi koji isprobavaju svoje mogućnosti i upuštaju se u ekstremne poduhvate.
Planinarenje, alpinizam, sportsko penjenje, rafting, paintball, bungee jumping, brdski biciklizam, paragliding, base jumping i još mnogi drugi, sve su to ekstremni sportovi koji privlače odlučne i hrabre, željne pravog izazova i vrhunskog užitka.
Ja iskreno obozavam da se bavim sportom, i svaki slobodan trenutak koristim da ga upraznjavam :osmeh: Kakva vrsta sporta? Nije bitno :jok: Bitno je da uzvivam, da sticem kondiciju i da uzivam u andrenalinu, jer imam neku malu zavist od njega :smeh: ;)
Extremni sportovi, na zalost, nisu bas preterano zastupljeni u medijima i za njega nema nekog posebnog interesovanja, sto je po meni totalno bezveze :( Mislim, j***s sport ako nije uzbudljiv i zanimljiv. Ne kazem ja da su ostali sportovi (fudbal, kosarka, tenis,...) glupi, alii.... Razmotrimo, na primer, fudbal. Tu igraci trce, sutiraju loptu daju golove. To je nekad i bilo zanimljivo, al' sad gotovo svi igraju zbog para. Mislim, milioni i milioni evra za nekog ko zna dobro da kontrolise loptu :blink: :blink:
Elem, previse skrenuh od teme. Omiljeni exstremni sport - brdski biciklizam and bungee jumping, a ono sto definitivno moram da probam -> padobranstvo :ok:
:kafa:
Rafting me oduševio,bila sam više puta,prelepo.:ok:
http://www.fotorola.com/uploads/46b62d9d98.jpg
Alexander 37
01.12.2007, 22:39
Vozim rolere (ako je to extremni sport), i skacem sa mosta (ako je to sport)!! Ozbiljno!!:uzbud:
Dodala bih još nešto ... :roll:
extremnije od raftinga je bilo kupanje u Tari
bez ronilačkog odela, voda je 10-11 °C :brr:,
imate osećaj kao da vas secka 1000 žileta.
Ja ipak nisam mogla da odolim, a da ne uđem
u tako biserno čistu vodu (koju slobodno možete
koristiti za piće), pošto sam tamo provela nedelju dana.
Vozim rolere (ako je to extremni sport), i skacem sa mosta (ako je to sport)!! Ozbiljno!!:uzbud:
Pa dobro i ja to i umem i volim. I planinarenje i skijanje na vodi, al' ja to ništa ne računam u taj adrenalin. Od ovih ozbiljnijih meni je najprivlačniji base jumping. Tome se divim do imbecilnosti :uzbud:
YouTube - BASE Jumping - Wing Suits - Norway Terrain flying 2007 - A++
Posle može da se rikne. Komotno.
yige_gui
03.05.2008, 02:55
Od ovih ozbiljnijih meni je najprivlačniji base jumping. Tome se divim do imbecilnosti :uzbud:
base jumping je do DZaDZa :uzbud: ne kapiram samo kako se spuste na zemlju? :ces:
mene Parkour odushevljava.. nije sport, kazhu.. ali svejedno me odushevljava :uzbud:
Parkour
Parkour generations
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.