Puna verzija : Kako da budemo uvek nasmejani???
Zivot nosi sa sobom i lepe i lose strane. Znamo da smeh produzava zivot pa kako da prevazidjemo ono lose i zadrizimo divno raspolozenje/kako da budemo uvek nasmejani???
:cesces: Ja sam skoro uvek dobro raspolozena i nasmejana. Kada mi se dogodi da me nesto izbaci iz balansa ja uvek mislim na nesto divno i povratim osmeh na licu :) Cesto se dogodi da me moja kucna mezimica nasmeje :kiss:
Teško ako si čovek koji ne zna da se smeje :beyond: takvima ne bi pomoglo ni razvlačenje uglova usana selotejpom... mislim na one koji su po difoltu i bez razloga namršteni... A ko zna šta se sve ljudima u životu dešava i zašto su namršteni...
I ja važim za nasmejanu osobu, čak i kad se ne smejem... valjda mi se oči smeju i gledam da svaki trenutak na zajebanciju potrošim. I u svemu vidim razlog za smeh, čak i onda kada mi do smejanja nije. Kako meni, tako i ljudima oko mene. Al' tako je valjda lakše kroz život koji ponekada ume da bude baš nemilosrdan :)
Posedujem neverovatnu količinu talenta da nasmejem onog koji plače, probala više puta :)
**princess**
08.08.2007, 00:50
pa da u svmeu trazimo najbolje... u svakoj sreci nesrecu... i pretvorimo osmeh u nashe najjache oruzje :) :) :)
Prisetiti se neke simpatične, smešne dogodovštine.. Smejanje je, ne samo moj lek, a Kiki je prava osoba koja će me uvek oraspoložiti... :baby: i nasmejati... :osmeh: ;)
Lako je vama s decom, imate pored sebe mali generator srece :kez: Ja sam u subotu upoznao 2 klinca od svojih drugara... Pa ono je da ti ceo dan bude lepo... Kakve izjave, kakvi komentari, kakvi gestovi, kakve face :smeh: A inace, sto kaze Squaw, ako si mrgud, nista ti ne moze pomoci. Ich bin spadalo :kez: I ceo dan se nesto srpdam... :kez: Nema tu sta da se trudis, ili jesi ili nisi.:)
да нам неко прича вицОве 24 сата дневно
да нас неко голица исто толико сати дневно
да гледамо комедије по цео дан
:ljutko:
Okružiš se pozitivnim ljudima i smeh sam dolazi. :)
Postoje ljudi koji koračaju uvek sa svim brigama ovog sveta. To breme im se vidi u hodu, izrazu lica, polusavijenoj (naravno, na dole) ili u najboljem slučaju ravnoj crti usana, pogleda ozbiljnog i zabrinutog.
E, ja tak'e ne volim da srećem.
I ne želim da iko mene sreće takvu.
Volim ljude i valjda mi se to vidi i u pogledu. Ne delim izveštačene osmehe, ali za svakog imam bar osmejak.
I nije mi teško osmeh da zadržim na licu. Jer uglavnom kad se osmehnem, kad sa dovoljno pozitivne energije pristupam drugima, uvek mi se (naravno, ne od na početku imenovanih tipova osoba) pozitivna energija vrati. I uvek se nađe neki razlog da osmeh zadržim.
Neuhvatljiva_
15.08.2007, 15:27
"Širok osmeh i zlatan zub,znam da nije ti lako al danas nemoj biti grub...."
Pošto je ustanovljeno da ne umem da se svadjam, i da zaplačem veoma lako, sa gospodinom "osmehom" sam sklopila jedan pakt...Borimo se nas dvoje do kraja...Ko ga šiša, nek crknu dušmani, ja se smejem...Ma i kad bih plakala nabacim osmeh, kiseo jeste, al ne da se :)
la femme
15.08.2007, 16:30
Samo pustite pesmu "Always look on the bright side of life"! :smeh:
Uvek se moze naci razlog za osmeh (pa, makar i skroman)! Meni najvise pomazu ljudi oko mene koji su veseli, pozitivni...
pa... ulogujes se na Vojvodinacafe:ok: i to je to.... ceris se dok te usta ne zabole.... Meni je bar tako:):) dok god sam na VC ja se kezim;);)
Crazy Angel
15.08.2007, 16:50
..kazu da mi se tuga vidi samo u ocima ali da me niko nikada nije video bez osmeha..
..zaplakala nisam cak ni tada kad mi je umro brat i najbolji drug..
..neznam gde crpim energiju ali znam da bez smeha ne mogu-niti umem..
..volim pozitivne osobe i one ljude koji znaju reci lepu rec u svakom momentu..
..ovde na VC ima par takvih osoba i volim ih od srca bas..
..a inace ni nemozes da se :jok: keseris kad si ovde na forumu..
..moj savet: kako da budemo uvek nasmejani? :)..
..budite okruzeni pozitivnim ljudima, plesite, cenite sitnice i najbitnije-volite i postujte sva stvorenja koja su oko vas..
..ljubav cini cuda :uredu:..
Nikako! Bar ja nemogu uvjek biti nasmijana.
love hunter
30.09.2007, 19:37
Cini mi se da se nacin za tako nesto zove facijalni grch...
Nasmejani sto cesce-to bolje, a kako?Lako :uzbud:Sa sobom(& predsobljem ;) ) se dogovoriti prvo sta nas iskreno raduje , pa udaljiti ometacHe - namcore cHangrizave koji cepidlacHe i osmehe ne donose niti odnose i posle kojih se osecamo kao da nas je tramvaj pregazio.One druge kao blago okupiti i cuvati najefikasnije sto umemo :ortak: od kontaminacije i grcHa,pa i facijalnog jer on se dobija na promaji :uredu: uglavnom, a lice tada ljutit izgled poprimi (ovako: :ljutko: ) .
http://aycu37.webshots.com/image/37596/2004361002016628115_rs.jpg
Gledam sad na "Your Daily Fun Dose"bakutu i kazze i ona svoj Rp:)
A passer-by noticed an old lady sitting on her front step:
"I couldn't help noticing how happy you look! What is your secret for such a long, happy life?"
"I smoke 4 packs of cigarettes a day", she said.
"Before I go to bed, I smoke a nice big :joint: . Apart from that, I drink a whole bottle of Jack Daniels every week, and eat only junk food. On weekends I pop a huge number of pills and do no exercise at all."
"This is absolutely amazing at your age", says the passer-by. "How old are you?"
"Twenty four"!!!:uzbud:
Teško da se možemo uvijek smijati,al treba.Osmijeh je zdrav i zarazan.
Smijte se,svojim smijehom zarazite druge.
Kad sam bila mala pjevala sam pjesmicu a ide ovako
....Sa mnom ima neka greška
lice mi se stalno smiješka
bez razloga i bezveze
usta mi se stalno keze
ha,ho,hu,hi
hi,ha,ho........:)
Mene ko upozna i vidi osmeh mu neće sa lica silaziti...što zbog utehe kakvih ima,a slutili niste,što zbog sopstvenog humora kojim kompenzujem sve svoje falinke što u životu što u sopstvenom biću...:hahaha:
:hahaha:...citajuci neke postove na forumu:hahaha:
Ja se smejem kad nasmejem druge. Nikad mi nije bilo teško da od sebe napravim budalu i da radim sve što mi dune, a za šta drugi nemaju petlju... valjda je važnije uvek ostavljati utisak... pa onda zaboraviš da se smeješ... I volim da vidim kako ljudi reaguju :beyond:
Smišljam zajebancije raznorazne. Meni mozak tako funkcioniše :) Čitavu trudnoću sam jedva čekala deveti mesec da ih zajebem sve onako na gomili porodično u nekom najneverovatnijem trenutku i napravim paniku sa " :new: AJOOJJJJ, počelooooooooo je :aaa:" :hahaha: Posle me hteli ubiju što ih zeVzam :beyond: A i dobro bude kad ostavim onu kreč masku na licu od kozmetičarke do kuće, a ponašam se skroz opušteno, normalno, kao da ništa nije, pa gledaš onako mrtav ozbiljan kako se ljudi smeju iz drugih kola na semaforu i smeješ se u sebi :) Malo treba za smeh, a malo nekima baš nedostaje da bude lepše :uredu:
Samo se cepajte...:fijuk: od smeha,zdravije je
...Igra, sala i smeh to sam ja :uredu:...Zivot shvatam kao igru :jeee:...igrajuci se pada sala i smeh...nikada ne kazem ozbiljno i kada najozbiljnije mislim...kroz igru, salu i smeh zavrsila sam fakultet, sretno se udala, sretna majka i uspesna poslovna zena :jeee:...ko me ne poznaje taj ce me upoznati ;)...smej se, smej i samo smej :smeh:...udri brigu na veselje :hahaha:...ne zaboravi da uvek ima ko da vodi tvoju brigu :hahaha:...druzi se s pozitivnim ljudima oni ti daju energiju :uzbud:...pozitivnost i smeh produzuju zivot, kazu za oko 20 godina :uzbud: pa ti vidi...
recimo,družiti se sa sussi što češće...:stid2:
;)
chapi_unique
07.02.2008, 20:56
Kod mene je fazon da sam sa nekim i ja se uvek smejem,..cak i kad me profa prozove da odgovaram,..ili kad me grde moji,..ja pocnem da se smejem,..ne znam zasto,...
mali savet:probajte se nekad saliti na sopstveni racun.. :ok:
NSdjanka
05.04.2008, 23:52
To je bar jednostavno... Samo razvučeš usne u osmeh kad god ti to padne na pamet... Mnogo je lakše nego namrštiti se :uredu: :smeh:
Nemogu da se smejem kad mi nije smesno, imam jednu drugaricu koja se cepa non stop i nemogu a da ne pomislim da mi je to malo debilno! Nisam namcor ali se ni nesmejem na svaku glupost!:smeh:
Udajte se za mene... Mojoj ženi je za par godina u početku braka toliko oslabio mišić koji drži bešiku zatvorenom da se u celih 17 koliko je izdržala sa mnom desetak puta upiškila pred gostima ili u društvu pošto sam tada posebno inspirisan...
Recite: E! :skok: i budite uVek u najboljem društvu :uzbud: :jupi: :skok: ...
starsica
06.04.2008, 02:33
mene ko zna, zna i da mu pored mene nece biti dosadno..
jednostavno sam vesela, volim da se smejem, a posebno da zasmejavam osobe oko sebe.. a i ide mi dobro.. :lol:
juce mi je kuma u gradu rekla, posle nekog smehotresa: "Meni bi zivot bez tebe bio smrtno dosadan" a ja u momentu pozelih da je ozenim :lol:
smeh i osmeh je glavni pokretac pored ljubavi, glavno orudje protiv svega loseg.. jednostavno, kad se kez nabaci na lice sve je lakse :roll:
"budali je tako malo potrebno da se smeje.." :lol:
...da ne prepisujem,dole napisano ;)...dodala bi,i od gluposti napraviti smeh :smeh:..e to je pravo...
to je barem lako:uredu:
prvo...
http://img135.imageshack.us/img135/5844/joint1lc9.jpg (http://imageshack.us)
pa zatim...
http://img135.imageshack.us/img135/7929/cannabiskasvorn2thb1cp7.jpg (http://imageshack.us)
i na kraju malo...
http://img135.imageshack.us/img135/5133/banner2061ns7.jpg (http://imageshack.us)
eto jel vidite kako su cure nasmejane :roll:
Leonard Peltier
08.04.2008, 14:52
Zivot nosi sa sobom i lepe i lose strane. Znamo da smeh produzava zivot pa kako da prevazidjemo ono lose i zadrizimo divno raspolozenje/kako da budemo uvek nasmejani???
Mene su danas pokušali da oraspolože sa ovim, pa ću ja probati i vas :uredu:
The Secret to You
E, jesi me oraspolozio, slatki!
:zagrljaj:
http://i203.photobucket.com/albums/aa5/fionakomp/th_NATURE-LifeIsFullOfColors_ForWEB.jpg (http://i203.photobucket.com/albums/aa5/fionakomp/NATURE-LifeIsFullOfColors_ForWEB.jpg)
Mene su danas pokušali da oraspolože sa ovim, pa ću ja probati i vas :uredu:
The Secret to You (http://www.youtube.com/watch?v=phL0RLKL8bc)
Hvala ti.:)Zaista si uspeo da me oraspolozis.Potsetio si me na stvari koje cesto zaboravljamo u svom vrtlogu...
..stalno se smeskam, osmehujem, smejem.....ponekad sa razlogom, ponekad ne...Par puta sam zapala u vrlo neprijatne situacije, dobila sam napad smeha kad nikako nije trebalo...8)
...uvek postoji nesto sto je lepo i drago, i tome se smeskam i kada mi je najteze...
:)
Uvek se nađe razlog za osmeh - smeh.
Može to da bude prijatna šetnja, lepa muzika, ples, dobro društvo :uzbud:
molite Boga da me uhwatite kad sam pijan,mozda na more kad budete bili:smeh:i samo se tako sjetite i uwjek ste ka naduwani:hahaha:
Alexander 37
27.10.2008, 00:45
:cesces: Sto bi bili? Bas je lepo biti tuzan....:hmm:... i posle izvesnog vremena se opet oraspoloziti i smesiti kao nikad do tada...:hahaha::hahaha: I tako u krug..., Pa kome dosadi....:uzbud::uzbud:
Lilith_021
27.10.2008, 00:54
:cesces: Sto bi bili? Bas je lepo biti tuzan....:hmm:... i posle izvesnog vremena se opet oraspoloziti i smesiti kao nikad do tada...:hahaha::hahaha: I tako u krug..., Pa kome dosadi....:uzbud::uzbud:
Slazem se. Nemoguce je uvek, nije prirodno, nije iskreno..
Kako da budem nasmejana kad nam zabranili da se "druzimo"...:ljutko:
pa zar to nije smeshno.....:smeh:
Pa to je bar lako!!!
nek vam je cilj,tudji osmeh,pa ce te videti efekat!!!
believer
27.10.2008, 21:23
pa zar to nije smeshno.....:smeh:
pa kako nije ,qmo...:rasta2:
nebudete sebicni,pa zaboravite na sopstvenu muku...tek toliko da nekom unesete malo humora,koji vama treba...
Jedino da se izložim elektrošokovima, ili da izvadim znatan deo mozga!:dry:
pa ugradis automatske osigurace...
pa ostavis rupicu na glavi,da bi ukljucivao te iste osigurace...
pa jednu antenu,da bi se gromoglasno praznio...
pa ...
ajde bre...sha ti je sine...pa od tog moz se rikne
ja sebi pustim muziku od bar jednog orkestra iz moje glave i oni mi pevuşe :uzbud:
Sanjallica
28.10.2008, 00:27
Spavaj s ofingerom u ustima... Efekat je isti, svi vide samo ti znas :bek:
Ja koristim muzku iz glave za osmeh ;) to sam veç napomenuo najbezobrazna :smeh:
Al' deliš savete jel? :roll:
Ovaj za orkestar ti je pravi :ok: doduše ja imam Djuru :uredu: on me uvek nasmeje :smeh:
BoginjaMarija
28.10.2008, 07:30
razmisljajte pozitivno:ok:
Ja imam Djoku da zabavlja neraspolozene ;)
ognjen56
01.11.2008, 20:07
Čitajte dedine postove i rješen problem :smeh:
robert ns
01.11.2008, 20:17
-tesko je biti uvek nasmejan:smeh: neko bi odmah pomislio da nesto nije u redu :uzbud:
-ali deca umeju da sire osmeh oko sebe
-ili birati pozitivne osobe oko sebe:hahaha: i onda ponekad izleti da je neko nasmejan
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.