Puna verzija : Asocira me na sex...
Znamo da mnoge stvari mogu asocirati na sex... crvena posteljina, muška znojava tela, ženske ušne školjke... možda nešto što nije kliše?
Bez obzira na raspoloženje i trenutnu želju, šta je to što vas asocira na sex? :)
menjac u automobilu :smeh::smeh::smeh:
Bez obzira na raspoloženje i trenutnu želju, šta je to što vas asocira na sex? :)
Raspolozenje je meni jako vazno,osim ujutru,kada sam u onom polubudnom stanju.Tada je nebitno.Samo sto ne umem da objasnim koje su mi asocijacije.Nenadano se jave i toY 'e toy.;)
A inache,kada je osrednje ili sjajno raspolozenje,asocira me skoro sve.Pisem malocas o Joe Cockeru,a misli dodju nezvane-setim se pesme,pesma me seti na miris,miris na neki dan,taj dan na njega i tako zavrludaju misli...8)
Uh, mene barok. Umetnost, sve vezano za barok. I nameštaj ranog srednjeg veka, baldahin specijalno i masivni kreveti, pa kao da govore da je to što se tu dešava centar sveta :stid: In fact, kada vidim takav nameštaj, ja samo na sex i mislim :smeh:
O,divno dear!:roll: Podseti me na MalkoviCha,Glen...ijao......:uzbud:
la femme
31.08.2007, 12:40
Tango! Po meni, neprevazidjeni ples zavodjenja itd,itd...;)
starsica
01.09.2007, 03:43
odredjeni pokret.. sam miris moze u momentu da me asocira..
ali zavisi od raspolozenja.. poneka nema sanse da me ista asocira..
a ponekad sve.. od belila koje trenutno vidim koje je on drzao.. pa do te ruke i tih prstiju.. ufffff.. idem da spavam :dry:
Neuhvatljiva_
01.09.2007, 09:15
Rumba...pravi ples ljubavi...
A svasta me asocira na seks...kancelarija naročito...:stid2:...
...tange...definitivno...:roll: :smeh:
Neuhvatljiva me podseća: A svasta me asocira na seks...kancelarija naročito...
...spajalice...heftalice....mmmm....:stid2:
Oluja i kisa :roll:
K'o kad nestane struja pa nema televizije :smeh: Nema se šta pametnije radiT, pa udri na zabavu :uzbud::smeh: ;)
veverica
01.09.2007, 13:32
Ova moja "šljiva" :beyond: :hahaha:
K'o kad nestane struja pa nema televizije :smeh: Nema se šta pametnije radiT, pa udri na zabavu :uzbud::smeh: ;)
Pa nam je zbog toga za vreme bombardovanja naglo skočio natalitet. :fijuk:
A šta me asocira ... uh ... svašta ... :stid2:
.. sam miris moze u momentu da me asocira..
ali zavisi od raspolozenja.. ...i poneka pesma koja ima tako neki sexy ritam...ponekad me asociraju i naočare :cesces: ženske :roll::fijuk: one sa malim okvirom i nekom neznatnom dioptrijom 8) naravno samo ako dotičnoj dobro stoje :uredu: nekako...odmah je zamišljam...:stid2:
starsica
01.09.2007, 22:47
...i poneka pesma koja ima tako neki sexy ritam...
uh.. to zaboravih..
kad se prepustis razmisljanju, pa pesma krene.. :stid2:
...jastucici...dzins...vlazan jezik...vlazna usta...
Andjelika
01.09.2007, 23:45
ex asocira na sex.....
pa se josh i rimuje :)
Hm....:cesces: asocira me kreditna ili debitna kartica :hahaha:
... tuš kabina ... :beyond:
...dan i noc...:beyond:;):smeh:
MuadDibb
03.11.2007, 20:23
"....more od olova, i nebo od borova...."
pa mogao bih do sutra da nabrajam..... :roll:
ali hajde na primer Dolce Gabana Light Blue.... Ako ga inhaliram u većim količinama, pa efekat je otprilike rava Dr.Jeckyll i Mr.Hyde!!! 8):uredu::uzbud:
biterlemon
03.11.2007, 20:52
Ili imam slabu fantaziju, ili nemam (imam) crne misli.
Predmeti i ambijenti me obicno ne asociraju na sex.
Asociraju me jedino erotska stanja (polozaji), kao na pr.
Slag na ivici njenih usana
Blago otkopcana bluza
Uska farmerka ako hodam na ulici iza nje... (hm..., tada mozda miris deluje, feromoni?, moram to da istrazim! :uzbud:)
:smeh:
nattydread
04.11.2007, 19:27
martine i levis 501
njen nenameran stil stajanja:...sta gledas?svidja ti se?
MuadDibb
04.11.2007, 22:18
Pogled na grudi u beloj maji... bez brusa.... na 'ladnom!!! :uzbud::uzbud::uzbud:
Apsolutni "vrh Brate" Asocijacije Na Sex, I Stvar Koja Na Mene Deluje Kao Katalizator Najskrivenijih Primalnih Instikta Je:
Kada Ona Progovori Na SavrŠenom Dalmatinskom NareČju Hrvatskog Jezika!!!!
"oli Pomidore Za Salatu... Šporki Su Da Ih Operem... Ajme Ća Je To Lipo....."
E, Pa Vodi Me KuĆi Radi Mi Šta OĆeŠ!!!!!
Znamo da mnoge stvari mogu asocirati na sex... crvena posteljina, muška znojava tela, ženske ušne školjke... možda nešto što nije kliše?
Kliše:stid2:
http://aycu38.webshots.com/image/35477/2000139992072854468_rs.jpg
Pojavile su se i kod nas, kažu da su idealne kada nosimo haljine ili bilo šta je pripijeno uz telo,pa da se ne remeti sklad na bedrima,da se ne ocrtavaju kao one obicHne :smeh:Nas našli da zafrkavaju!:uzbud:Ovo mora da je extra neudobno,ali...ne sumnjam da ce ih nekako usavršiti :roll:Ideja je u principu dobra,jer onaj momenat svlačenja istih često je silovit, u žurbi npr. i nije ni malo ženstveno und sexipilno ono..."cHek samo da ih...uh...e,tak0o0" :roll:
A asociraju i na dobro jutro :too:
believer
05.12.2007, 17:16
direktan pogled u oci koji traje....
Pojavile su se i kod nas, kažu da su idealne kada nosimo haljine ili bilo šta je pripijeno uz telo,pa da se ne remeti sklad na bedrima,da se ne ocrtavaju kao one obicHne :smeh:Nas našli da zafrkavaju!:uzbud:Ovo mora da je extra neudobno,ali...ne sumnjam da ce ih nekako usavršiti :roll:Ideja je u principu dobra,jer onaj momenat svlačenja istih često je silovit, u žurbi npr. i nije ni malo ženstveno und sexipilno ono..."cHek samo da ih...uh...e,tak0o0" :roll:
A asociraju i na dobro jutro :too:
Asocira me na sex...
To što vidim nije asocijacija,možda skoro polovini lepših nam polovina bude i sam sex,što bi nas muškarce,em rastužilo,ali možda izazvalo i dodatnu motivaciju ili postalo svojevrsni izazov učestvovati posle tako lucidnog izuma za koji prvi put čujem i vidim takođe i zato hvala ti mila KoLEZInice na dobrom delu prema meni običnom smrtniku...
Nikada ne znaš šta naučiti možeš danom koji sledi....:newpm:
Ivana-psy
05.12.2007, 18:24
Hodnik.. :fijuk: Enigma.. Zgodno musko telo... :roll: messenger... ;) :fijuk:
Au bre, DrinChe mene asociraju na dnevni uložak za tange :smeh: Da se ne remeti sklad na bedrima živeli dani bez gaća, ako baš mora :pehar:
:smeh:
French,pogotovo ovo boldovano "r".Čujem Karlu Bruni,kaže da joj je neko nešto rekao.I kad se napiše,"seksije je",meni bar,quelqu'un m'a dit? :kuler:
Buba Erdeljan
01.02.2008, 10:16
Djoletov Remorker.
Pazi sad:
Otkači šlepove,
zaustavi jutro i pusti tu lađu da klizi,
pronašli su Ameri šifru za to:"Take it easy."
Lutko lepa,
zrela se breskva nebom cepa
(pa o onim prolaznim)
Odlaze selice,
lepršaju malena jedra po nebeskoj pučini,
taj odlazak gusaka uvek me starijim učini,..
Još da umesto "gusaka", stoji patana...ihhh..kako bi mi legla...
U partnerkinom pogledu se nalaze svi odgovori. Ko zna da čita, naravno. Sve ostalo je manje važno i sekundarno. U ovome se, izgleda, slažem sa Bealiever...
riders on the storm od doors-a..... kako mi je ova stvar vrela, znojava, lepljiva, snena, ..... njishe iz kukova s rukama na glavi dok grudi sporo podrhtavaju..... :roll: ..... mmmmm ....
Captain Jack
08.02.2008, 07:54
Kafa u Starbucksu...Juzna Amerika u bilo kom kontekstu...breskve...muzika Idola...mogu sa ovim tackicama do sutra:roll:
nattydread
08.02.2008, 12:16
eh, zid...:stid2::stid2::stid2:
believer
10.08.2008, 02:34
U partnerkinom pogledu se nalaze svi odgovori. Ko zna da čita, naravno. Sve ostalo je manje važno i sekundarno. U ovome se, izgleda, slažem sa Bealiever...
ih kako ste to rekli! ko da se svakodnevno satiremo na politickim temama,ma izgibosmo,al eto..u ovome se slazemo...:smeh:
...šarene sise i tregeri... :stid2::uzbud:
Kada bolje razmislim, na seks me moze asocirati zaista dosta toga, zavisno od situacije. Skoro sve sto nije u vezi sa mojim krvnim i ostalim rodjacima.:stid2:
Volim da se dvosmisleno šalim sa prijateljima.:zlocko: i tada može baš sve da me podseća na sex.Iskrivim svaku njihovu reč,pa i samu pomisao.Sve u cilju dobre zabave.:hahaha:
Kad sam dobro raspolozenen,moze me na seX asocirati bilo sta!:uredu:
Rec,pogled,predmet,biljka,zivotinja,mesec,sunce ... sve ! ;)
Volim da se dvosmisleno šalim sa prijateljima.:zlocko: i tada može baš sve da me podseća na sex.Iskrivim svaku njihovu reč,pa i samu pomisao.Sve u cilju dobre zabave.:hahaha:
swaka cast tako i ja:smeh:
nattydread
10.08.2008, 20:26
jugo 45
...sram te bilo...:roll:
Ma sram i tebe bilo baš!:plaz2:
Pokrio si se tu pa ništa ne vidim od šargarepa.
zvecarka5
11.08.2008, 21:28
Striptiz
Posebna, naša pesma, margarete i one čarobne reči koje samo on zna... :stid2:
YouTube - Da Ya Think I'm Sexy - Rod Stewart (HQ Audio)
...Roćkove helanke...:roll:
YouTube - Da Ya Think I'm Sexy - Rod Stewart (HQ Audio) (http://www.youtube.com/watch?v=M2O3Peo2Ozo)
...Roćkove helanke...:roll:
...noga m? :roll:
...mene tango...:roll:
Lizalica...cokoladni preliv kojim se najcesce preliva sladoled...golo musko telo koje se nazire kroz zavesu dok se tusira...ves masina...Strand...odredjena muzika...jedan mali brodic...
Ma sto uopste i nabrajam...mene ustvari sve asocira na sex :njam:
A mene sator asocira na seX !! :uredu:
A mene sator asocira na seX !! :uredu:
Znala sam da cu nesto zaboraviti u nabrajanju :smeh:
slag...
sladoled...(od nedavno sam "otkrila" JAGODICU/delta! kakav oblik,a jos i "pucketa" u ustima dok ga lizes i to tek kada ga do kraja.....!):ok::)
believer
12.08.2008, 00:58
prstaci,vongole i musule....8)
Pizdice (mušule ili dagnje) svakako! :smeh::smeh:
vodeni krevet:roll:
pescana plaza:fijuk:
...žablji bataci...:fijuk:
...tri zvezdice... * * *....:stid2:
Skoro svaka reč koja se završava na ara. Verovatno zbog stanovite rime.:roll:
Nole erotica
31.08.2008, 02:18
Ovca :cesces:
Kancelarijski sto može da me asocira :cesces: i kuhinja.
Neke koje sam vidjala po nekim salonima namešataja.
Odma' fleš.
Kliše :beyond:
Moderatorke na forumima.:komp2:
izabelitta
06.09.2008, 09:38
...Juzna Amerika u bilo kom kontekstu...
E, i mene...:uredu: Uz to i tihi metalni zvuk otkopcavanja kaisa, provlacenje rukom kroz kosu (posebno mokru), kad zacujem Santanu i Sade, kad mi on kaze "bubice"...
paparazzo
18.10.2008, 00:39
Svašta nešto...
Čelistkinje. Hjudž instrument između ženskih kolena i... ja onda najčešće muziku više i ne čujem dobro. Nisam tu.
Čelistkinje. Hjudž instrument između ženskih kolena i... ja onda najčešće muziku više i ne čujem dobro. Nisam tu.
fantasticno:ok:
ja se 'pogubim' kad je widim u bade ili u kosuljici nekoj:uredu:
...grickanje banane :stid2:....šejm on mi :stid2:
starsica
18.10.2008, 21:13
pendrek :stid2:
i.. kad devojka koja pusi, pa drzi cigaretu medju prstima.. i kad uzme dim, pa ga malo pucne, kad ne uvuce sve.. e to mi je.. :stid2:
Mene pale rep. poput ovog...eto sta se desi kad ni po rodjenju ni po nahodjenju ne budes glup..:ljubac:
K'o da sam je ja pravio za sebe...:wacko:
zena obucena u musku kosulju....mislim to me asocira da je bilo sexa:fijuk:
lepa seka
19.10.2008, 23:25
Tango...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.