Puna verzija : Sta pokloniti voljenoj osobi?
jamiroyu
03.08.2007, 17:32
Da li ste i vi u dilemi sta da izaberete kao poklon za prvu,drugu,osmu...godisnjicu braka ili veze.Jedino sto je sigurno je da necete pokloniti istu stvar istim povodom.Da li je neophodno da poklon bude skupocen ili je stvarno dovoljno da je od srca ma kakvu vrednost imao?
veljko yaric
03.08.2007, 20:11
ako volis osobu znaci da je veoma dobro znas a onda i znas sta ona voli i koji joj je poklon prikladan
Ja uvijek prije nego sto hocu da mu poklonim nesto ispitam sta bi on to volio imati i tu mu naravno i poklonim ako nije skupo:smeh::smeh::smeh:
little fairy
01.10.2007, 10:55
ako volis osobu znaci da je veoma dobro znas a onda i znas sta ona voli i koji joj je poklon prikladan
Apsolutno se slažem :ok:
A skupo ili jefitno.. Svejedno. Ono što je poklonjeno od srca, više mi znači.
Jednom sam od malene dobila srčeko od gline pobojano crvenom bojom na crnoj špagici, koje je napravila u vrtiću, a znači mi.. :uredu: Da ne kažem koliko. Nema riječi jer mi je neprocjenjivo.
Samo da se vratim na temu.. Ako voliš tu osobu, nemoj se bojat i priupitat za želju za nečim. U ljubavi nema srama. Pogotovo tako nećeš pogriješiti. Za savršen poklon se uvijek nađe način.
ne bih se bas u potpunosti slozila...
voljeti ne znaci sve znati o toj osobi, nego prihvatiti ju kakva je...
ne treba razbijati glavu sta uzeti, vec kako je fairy rekla, darovati sa ljubavlju... tu je dragoc;)jenost poklona!
;)
...sitnice zivot znache...:lazy:
EJZIVOTE
21.10.2007, 00:25
Voljenoj osobi bih ja poklonio novi servis tanjira i ona bi mene voljela do kraja života:smeh:
On je za godisnjicu braka dobio od mene novi mobilni telefon.:uredu:
Ja sam od njega dobila novu unutrasnju gumu za bicikli.:blink:
Od srca srcu?!?!:neznam:
coolgirl
23.10.2007, 19:08
Ja ne bih nista dala... Rekla bih da nemam sitno... :fijuk:
uopste ne bih bila u dilemi...ribice...neke odredjene vrste... :)
Stopedeset ko krv crvenih ruža (isporuka home sa sve porukicom), al´ ne lezi vraže napiči me Mala preko fona pa sam morao trčati u cvećaru da otkažem isporuku.
Ca blues
06.12.2007, 01:43
:joint:.....cveće, poljupce i sedam puta bez vađenja.....:kul:
..sve gubi cenu vremenom sem zlata..znaci zlato treba pokloniti,ali ja na zalost ne poklanjam materijalne stvari...obogacujem duh i iskustvo,kako bi joj ostalo nesto da pamti u inace dosadnom zivotu...:uredu:
sat da ne kasni...:)
Slažem se sa svima koji su za parolu da sitnice život znače.:uredu:
**princess**
06.12.2007, 22:04
...nisam osoba koja voli da prima poklone... nekako se uvek osecam neprijatno na neki chudan nachin... najlepshi poklon koji voljena osoba moze da mi da su ljubav i paznja... lepe uspomene, neshto na shta cu se uvek sa osmehom secati...
zato ni ja ne dajem poklone... voljenoj osobi dajem sebe, trenutke koje nece zaboraviti, osmeh, zagrljaj, poljubac, podrshku... kad god zatreba i kad je teshko... a i kad nije :)
Volim da mi poklanjaju sve osim cveća. Parfeme, slatkiše (doduše, ne bunim se ni kada je Njeguška u pitanju ili crnogorski sir) i nakit - najviše.
Voljenom volim da poklanjam parfeme i košulje. :)
Leonard Peltier
07.12.2007, 00:35
Definitivno knjigu 8)
Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji.........:)
Za razliku od mnogih drugih stvari, one nikada ne gube na vrednosti/sjaju :jok:
Prava knjiga, poklonjena u pravo vreme - pravoj osobi............ neprocenjivo :uredu:
coolgirl
07.12.2007, 14:41
100 marki :-P
pa posle relativo mnogo razmisljanja odlucila sam da voljenom za ovaj Bozic poklonim Flash memorystick jer mu je stvarno neophodan:)
Ako ne znate, tanka je to ljubav ...
:uredu:
volim sebe najvishe.....
http://www.elliptical-machines-n-trainers.com/images/smooth-ce-elliptical-trainer.jpg
...a i detence ima da vesla....kol'ko sati na CallOfDuty 4 toliko i na makini... da mu ebem sve po spisku i njemu i igricama nanuliminaninumalu....:ljutko:
makica @-,-'-
28.01.2008, 20:09
...sitnice zivot znache...
slazem se u potpunosti.
a i kako je neko pre mene rekao nekako se osecam neprijatno kada dobijam poklon. radije bih da me pozove kaze nesto ili posalje porukicu, ma samo da me dugo grli, to mi je najlepse...
najlepsi poklon je iskrenost,vernost i razumevanje,a sve ostalo je irelevantno....
makica @-,-'-
07.02.2008, 10:48
drustvo sada ce dan zaljubljenih jeste li planirali nesto sa uzmete voljenoj osobi i sta, ako sme da se zna?
jamiroyu
07.02.2008, 19:01
ja sam do sada u tajnosti drzao a sada premijerno saznajete moja draga za dan zaljubljenih dobija mobilni telefom sonyericson k850 i jedan cvetic (cvece-cvecu)
Za 20-godisnjicu srecnog razvoda (maj 1988.) svom dragom bivsem muzu, inace mom najvecem i najiskrenijem prijatelju spremila sam iznenadjenje. Odnosno iznenadjenje ce biti za njegov jubilarni 50. rodjendan, sada u martu. Nema pojma da dolazim - ima sve da se isprevrce kad mu budem upala u kucu:smeh: Mislim da ce to da bude najveci poklon za njega - moj dolazak:stid2: A sto se tice konkretnog poklona - to je strava slika naseg Dragana Stojkovica, poklon set "Canadian Club" sa sejkerom za koktele, zatim sediste za kola koje se zimi automatski greje kad sednes na njega:smeh: i "Shimano" masinicu za pecanje!
Toliko od mene za dragog mi bivseg muza!
suvogoozastrebk
09.02.2008, 05:47
blowjob sa mu priredila :))
jamiroyu
11.02.2008, 02:03
blowjob sa mu priredila :))
valjda ce znati da ceni tvoj poklon:fijuk:
Srebrni ajncer pa nek shvati ako moze :):):):):):):):):):):)
Najlepše je kad znam da me neko "čuje"...i zapamti šta volim...
Te "male" stvari su ...ustvari..najveće na svetu...
Skromno :lazy:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.