PDA

Puna verzija : Najbolji horoskopski spoj - pročitaj uvodni post

Lillith
29.07.2007, 12:16
Najbolji horoskopski spoj je(kada se gledaju njihove karte uporedo sto se zove sinastrija):

-Ascedent u konjukciji sa Descedentom :)
-Njegovo Sunce u konjukciji s njenim Mesecom a moze i sekstil i trigon...pozeljno je i obrnuto...
-Njegov Mars u trigonu a moze i sextilu sa njenom Venerom a moze i obrnuto...
-Venera u trigonu ili sextilu sa Merkurom
-Venera u trigonu sa Jupiterom a moze i sextil
-Vladari descedanta u trigonu ili sextilu
-Da s dobrim planetama ulaze jedno drugom u 4,5 i sedmu a moze i 11u kucu...
-Da nicija Venera i Mesec kao i vladari Descedenta ne ulaze ovom drugom u 12 polje a i 6...
-Da nemaju nikakve aspekte sa Uranom i negativne sa neptunom i da niciji Pluton ne aspektira niciji Mesec...
-Da nemaju losih aspekata sa Saturnom...

I za brak posebno,da su im sedme kuce(u vlastitom natalu) prazne :)

Ascedent je vrh prvog polja,podznak a Descedent je vrh 7 polja,polja braka :)

Ovo je bilo sa strucne tacke gledista a koji su po vama najbolji spojevi suncevih znakova?S kojim znacima ste se najbolje slagali?

Bilo bi pozeljno da uz odgovor postavite i svoju natalnu kartu...
To cete uciniti tako sto cete otici na ovaj link Klik (http://www.astro.com/horoscopes/ahor.asp) zatim otici na my astro u gornjem desnom uglu i kreirati svoj profil(ako ga vec imate samo se ulogujte) i posla toga na Free Horoscopes...Tu odaberite Extended Chart Selection koja se nalazi u drugoj koloni i samo kliknite na Click here to show the chart...Kada vam se pokaze karta sacuvajte je i posle zalepite u svoj post...
Na taj nacin cemo lakse videti zasto vas je bas taj znak najvise privlacio i s njim ste se najbolje slagali a usput cemo i nesto nauciti;)

SQUAW
29.07.2007, 12:32
E mene mrzi malo da idem na tu natalnu kartu jer sam je već na nekoj temi ovde lepila kartu, ali svi koji čitaju te horoskope su mi rekli da za vezu (brak) furam najbolji horoskopski spoj, obzirom da ja uopšte nisam za brak :smeh: i da je ovaj znak jedini koji u istom i može da me zadrži, koji me ispunjava i koji me neće gušiti :beyond:

A, da. Ja Vodolija, on Blizanac :)
I ispade tačno bokte :osmeh: