Puna verzija : Da li vas je ikada ujela neka životinja?
Imala sam kornjaču koja je kasapila prste. Kakvi su to čudni zubići a boliiiiiiii, sve seva. Jednom me ujeo labud. Ako ne računam to što su me par puta napale kokoške kao malu, jer sam im uzimala jaja dok su one još ležale na njima :uzbud: i to što su me jednom ose tako dobro iznabadale dok sam jela breskvu, i to 2 uboda u usne, pa sam bila kao bantu crnac cele nedelje, i nisam nešto specijalno nastradala. :)
Svakom psu smem da priđem, i pomazim ga, poigram se, i nikada nisam imala problem sa psima. :jok:
Kada sam bila u Africi, u prihvatilištu za mace siročiće, ujeo me je lavić, ali za cipelu, tako da nije bilo neke drame, iako su tamo i životinje zaražene sidom. Sa domaćim mačkama nisam imala okršaje, po neka ogrebotina i to je to. ;)
Da li vas je nekada gricnula životinja, i koja?
HLEBmaster
16.04.2006, 15:33
Pa pored toga shto me moje rodjeno kuche ujeda relativno redovno.. imadoh proshle godine jedan okrshaj sa kerushicom velichine chivave. Izadje iz zzbunja i dok sam se sagnuo da je pomazim ona cap za list. Nije probushila pantalone ali nogu jeste. Reflex korak nazad .. shut u predeo stomaka .. kuche leti metar dva.. meni zao jedno vreme i takoo... vverovatno je tu negde u zzbunjetu imala kuchice.. Ujedale su me u glavnom pchele i pauci kad sam bio klinac ..bezopasne beloushke i gushteri koje sam jurio.. shtipali me rechni rakovi ..przzile meduze.. ali nishta egzotichnije od toga. Danas me u glavnom ujedaju raznorazne kokoshke i kuchke, al ove dvonozzne ;)
Paaa...ja imam jedno neprijatno iskustvo iz rane mladosti. :stid2:
Naime, kada sam imao tri-cetiri godine, kod bake na selu sam strasno volio da mokrim po kokoskama u kokosinjcu. Lijepo pridjem ogradi i lagano. :smeh:
Dan za danom sam se tako zabavljao, ali jedan dan nisam primjetio da me je pijetao (koji je takodje bio u kokosinjcu) pomno pratio i posmatrao sta radim. Tek kada se priblizio na nekih metar - metar i po, ja ga skontam, ali kasno. Frajer je skocio i ugrizao me za... :smeh:
Srecom, nista se nije desilo, sve je ostalo na svom mjestu, ali je pijetao isti dan zavrsio u supi. Sjecam se da mi ga je bilo zao. Kakav je to kavaljer bio. :fijuk:
nattydread
25.05.2006, 17:29
mene su prije dvije godine izujedala dva psa - lutalice, usred noci, dok sam vozila bajs, sve po nogama. premrla sam od straha, a one silne tetanuse sto sam dobila, necu ni da spominjem. nije ni to toliko strasno, nego sada svaki put cvikam od pasa na ulici.
Jeste :uzbud: Ono nervozno kučište mog druga :lol:
Vracala se ja sa caletom iz NS-a i kazem mu da svratimo do tog mog druga jer sam mu ostavila da mi nesto snimi, pa taman da pokupim usput... dolazimo cale i ja do kapije na kojoj stoji natpis "Cuvaj se psa"... pre je imao erdel terijera (thanx to squaw sto mi pomogla da se setim :osmeh: ), a sad nekog avlijanera zeMskog roda koji je sve samo ne opasan :lol: Kazem ja caletu: "A gle sad zver" :lol: i ulazim u dvoriste kao i milion puta do tad, jer kuce je smesno do bola i samo trazi sa nekim da se igra... Dakle, ulazimo i mala pocinje da laje kao sumanuta :hmm: Ja nista, prolazim i ne obracam paznju... i onda samo osetim kako me bloody dog ujede za petu :wtf: a onda malo dalje vidim mawecke potomke male agresivke i sve mi bude jasno ;) Sva sreca, bila zima pa sam imala neke jebitacno debele cipele, inace bi bila zurka :lol: Ovako sam prosla sa malo jacom "ogrebotinom" na peti i dve rupice na cipeli :roll:
Ujeo me i strsljen kod bake na selu... To iskustvo nije bilo ni malo prijatno :roll: Imala sam jednu ping-pong lopticu na nadlaktici :uzbud:
Jendom me ugrizlo kuce od komsije. Nikada ni prema kome nije pokazivalo agresivnost, bio maza nevidjena. Vise licio na macku nego na kuce. A ja sam ga redovno vucao sa sobom gdje god bi isao. I tako uobicajeno dodjem ja kod njih da pokupim kuce pa u jurnjavu. Okrenuo sam se samo na sekund da ne gledam prema njemu i on lap za butku :wacko: Znam samo da sam u ruci imao neki stap i da sam ga odvalio po rebrima kad sam ga vidio kako mi visi na nozi. Nije bio otvoreni ujed (sreca jos su mi samo inekcije trebale :wacko: ) al mi je zato noga bila totalno plava. Posle sam ga drzao na odostojanju ali nikada vise nije pokusao ni da me napadne niti je rezao kad bi ja dolazio.
E onda jednom ja kod tetke na selu. Jest da nije me ujeo al me napicio neki blesavi ovan. Bio neki naduvanko i volio da se pravi vazan. Sve je zivo juri po avliji, pocev od kokosaka do ljudi. I tako jedanom ja u neznanju se najdem u njegovoj blizini i on kreten pravac na mene.
E onda u tom istom dvoristu me najuri neka kokoska. Imala je pilice pa se uplasila strendzera. Al tu sam ja kriv bio jer od kako sam ih ugledao jurio sam za njima. I tako koki dosadilo i op, copne me za ruku :smeh:
Svakom psu smem da priđem, i pomazim ga, poigram se, i nikada nisam imala problem sa psima. :jok:
Takođe. ;)
Ako izuzmem kojekakve bubetine, ostaje jedino rak na moru i ždrebe u zoo vrtu. Ja htedoh da mu dam jabuku, a ono mene gric za ruku. E onda je dobio jabuku u glavu. :roll: Baš me je dobro istraumiralo, a posle mi ga je bilo žao, pa je dobio lepo drugu jabuku. :)
E da, zamalo da me ujede gusan za dupe, ali sam bio brži. Pobegao sam mu ko zec. :smeh:
SansRomantic
26.05.2006, 11:06
jao greco..ista sudbina!
mislim, nisam ja šiškiriškila po kokama i kokošinjcu, ali kod dede u selu je bio taj petao koji me nikako nije voleo...ko zna zašto (nisam ni je volela njega)
i tako, jednog lepog letnjeg dana,ja se igram u vrtu i one se smrad prikrade i kljucne me za koleno.
imam i dan danas ožiljak od tog kretena pilećeg!
možda zato od sveg mesa samo piletinu i jedem :uzbud:
Ja imam uzasno traumaticno iskustvo sa psima.
Pre tacno 6 godina me je izujedao na pravdi boga komsijski Edrel Terijer (mrzim tu rasu,zaista nije za drzanje ... preterano agresivni)!I dan danas imam tragove celjusti po nadlaktici,kao i na levoj saci..uzas!
Izujedale su me ose,to mi mama rekla,kad sam bila mala,posto sam jela sladoled i onda sa batom u grmlje da beremo bobice....kad ono,nabrasmo otekline oko usta :(
zdenkavuk
28.01.2007, 17:31
Mene je gricnuo mo j ljubimac:(
A kad se zapitamo ko je bio kriv?Odgovor je lak Ja!
Bilo je to jednog jesenjeg dana kada su deca prebacila loptu u nase dvoriste.Posto je lud za loptama i nema mira dok je ne probusi, ja se sagla i uzela je a on ni pet ni sest :skok: skocio i capio za ruku(hteo je loptu) Nije bilo strasno :wacko: posto me je kosulja zastitila.Nisam ga osudjivala ni grdila :tiganj: posto sam je napravila gresku(nije se vise ponovilo)
blueella
29.01.2007, 21:12
ujeda me redovno moj papagaj!!!!!!:uzbud:
nikad me u zivotu nishta drugo nije ujelo..komarce ne rachunam :fijuk:
ali ovaj blesan ne propushta ni jednu priliku da me capi!!!:jok:
a ja ga hranim,chistim,nosam tamo-vamo
pevam mu,pricham mu...
a on mi tako vraca :(
Lady in red
29.01.2007, 22:11
Gricnuo me je moj macak dok jos nismo bili u dobrim odnosima. Posle smo se pomirili, ali on na zalost vise nije samnom... :(
Neuhvatljiva_
27.02.2007, 16:08
NIje me nikad ujela životinja, ali me je par puta ogrebala mačka i poprskao slon :uzbud:
Poni konj,pas,prase,kamila,pustinjski guster,raza,stuka,....
ali sam dovoljno brz da nemam velike oziljke.
Zvonchica
27.02.2007, 16:26
Macka jer sam pametna dala joj da mi polize ruke na kojima bilo mlevenog mesa, :celepenka:
pas jer sam ga cackala dok je jeo..., 8)
terpan dok sam htela da mu izvadim udicu, :beyond:
buva :smeh: :huh:
To je valjda to.
topic_tem
27.02.2007, 18:36
e a mene nema ni ko da ujede , nemam macku, nemak kera a komsijin ne ujeda
Moje morsko prase i novi zec :) LoL
Mene je ujeo magarac. :ljutko:
Ne znam zasto. Bas sam ga nekako nezno jahala, a on mene am am za nogu.
I uplasio me posteno, pa sam se trgla i pala u onu bodljikavu travu kojom se magarci hrane. :ljutko:
I kad sam bila mala, babin petao mi skocio na ledja i kljucnuo me par puta u glavu.
Isto ne znam sta mu bi. :blink:
Probao je i gusan, al' sam mu utekla! 8)
Pas mi je rastrgnuo nogu. E to znam zasto. :dry:
Preskocila sam u njegovo dvoriste po loptu. :dry:
I nisam se dobro provela, jer mu vlasnici nisu bili kod kuce, pa sam 2 sata mlatarala nogom i vikala :"Ish, ish!" :ljutko: :smeh:
Naravno da jeste.Pas.I to par puta kad sam bila mala,od onda ih se i plasim iako ih zaista najvise volim od svih zivotinja.
Kao dete sam sa sestrom voleo da njuškam po dedinim šupama, i tamo sam u jednom starom kavezu za papagaje video miša i hteo da pokažem sestri kako je sladak. Ćapio sam ga za rep, a tad je počelo nešto jako čudno, miš je počeo da me ubada zubima u prstiće kao singer šivaća mašina. Ja sam ga neko vreme premeštao iz ruke u ruku, ali nije prestajao da ujeda. Onda sam ga lepo zavrteo da ga zabunim i hitno kod komšije (a da kod koga ću???). Taj ujed pamtim, bilo ih je još, ali nisu zanimljivi...A najviše volim kad me ujeda gušter...
Neuhvatljiva_
17.04.2007, 15:44
Kada sam bila mala...pojurio me petao pa me je kljucnuo za mali prst na nozi...i jednom kod kumova me ogrebla mačka... :fijuk:
...redovno me svako leto izujedaju komarci....:roll:
Crazy Angel
18.04.2007, 13:22
Celo Detinstvo Nisam Bila U Situaciji U Kojoj Bi Me Ujela Neka Zivotinja, Ali Sam Zato Brzo Trcala.. :kez: Sve Do 2002 Godine..
Posto Sam Imala Par Povreda Te Godine (Smatrala Sam Sebe Za Najveceg Baksuza Na Celom Svetu :uredu: )..
Tacka Na i Bio Je Ujed :pas: Haskija :wacko: Ujeo Me Je (Verovali Ili Ne Za Usnu :blink:), Srecom Se Sada Skoro Nista Vise Nevidi :ok:
Vise puta me je ujela moja posestrima ZOLJA:smeh: :smeh:
Pre mnogo godina ujela me je krava (za guzu):uzbud: -bez zezanja:huh:
Ujeo me je Astor - komsijski pas:wacko:
A o komarcima, da i ne govorim:uzbud:
yige_gui
19.04.2007, 02:19
celo vreme razmishljam i ne verujem da me nishta vece od letecih zhivina nije ujelo :hmm: provela sam detinjstvo kod babe i dede na selu, vucarali smo se svuda i svakuda, zavlachili u rupe i rupice, gnjavili sve moguce seoske zhivotinje i naganjali divlje.. al' sve shto je mene ubolo su bile pchele (iako je moj deda uvek tvrdio da je to dobro za reumu :osmeh:) i krpelji.. drugo nishta :cesces:
mislim ne rachunam ogrebotine machaka, naguravanje krava i punu petu jezhevih bodlji :lol:
vojvodjan
19.04.2007, 04:49
Kao i -mlogi ovdi,- i ja sam odrastao na selu, a zna se sta to znaci....nemam vise pojma sta me sve nije ujelo, kljucnulo, bocnulo...
a posto u mom selu ima puno voda i mocvara, bilo je tu puno pijavica, komaraca, zmije (nisu ujele, samo stisnule usnama...ove nase nemaju zube, na srecu):) pa i par stuka..(u samoodbrani naravno)
Sve sto hoda, leti, skace, puzi, pliva, voli da gricka nas ljude.....:)
Ali zato ce im se osvetimo, ima da unistimo planetu, da bude samo beton i metal...:uzbud: .....
Ali najvise je bolelo kada me ujela supruga (jel se i to racuna?)...:stid2:
Andjelika
20.04.2007, 04:26
bila sam bash mala... oko 5 godina... izujedali me komshijini kuchitji... uzas...
komarci, osice..... to da ne rachunam :)
p.s.
par puta me brat ujeo...
Da, pas. Imao sam tri godine kada me gricnuo za vrat, jer sam mu prisao dok je jeo, i pokusao da ga pomazim po vratu. Hvala Bogu, gotovo nista se nevidi, samo dve male rupice-al treba se bas zagledati.:uredu: I pored toga, ja obozavam pse, i jako me slusaju.(samo taj jedan eksces-al bio sam mali):fijuk:
ujela me je riba na moru. Da da... RIBA! I pamtim da sam bila jedini takav slucaj u Marmarisu. A bas sam bila ponosna na sebe sto nisam nikada bila ujedena (kao vole me zivotinje i to ;) ).
Kao klinka sam sa babom kad dodje iz Nemačke obavezno išla u razne posete njenih mnogobrojnih sestara po Temerinu i Budisavi i ko zna gde još. Te me je u Budisavi , pošto se nisam bojala psa, cepnuo za nogu jedan profesionalni čuvar lubenica:pas: ."Kuco,kuco" i kuca njam odvali mi pola moje jadne butine.Ali ništa zato ,mene je samo brinulo šta će mi mama reći. Naravno to nije uticalo na moj strah od pasa, i dalje se nisam bojala.A ovi drugi ugrizi mačora za palac(nožni),ugrizi zečeva,papagaja i ostalog življa ni ne računam.:pipi: :zec: :krava: :meda:
можда само пас,али за панталоне и то даавно... иначе ме редовно грицкају комарци и остали сродни инсекти...:huh:
salabajzer
18.07.2007, 21:19
Ujeo me gusan verovali ili ne .I mogu da vam kazem da je veoma bolno i da ta luda ptica ima neke nabore u kljunu koji podsecaju na zube .:ljutko:
.:gamer:....:uredu: samo komarci...puno sam sa zivotinjama i volim ih al izgleda da imam srece snjima il /imala bar do sada ...:cesces:
Nenad_DPb
23.08.2007, 02:05
Da, ujeo me je pas, a i kornjaca zna da me stipne.
Juče me ujela pčela! Na Vencu, u vožnji. I videla sam je kada je uletila kroz prozor, ali nisam stigla da zaustavim auto, a već sam bila "ujedena". :plakanje:
veljko yaric
29.08.2007, 10:11
Da ujeo me je moj pas Medo kada je ostario valjda je pobjesnio i ujeo me.
Alexander 37
07.11.2007, 01:27
Da, lisce!!!!:smeh::smeh::smeh::hahaha:
veverica
07.11.2007, 01:33
Pas (najmanje 2 puta, toliko se sećam). Ove sitne životinje ne brojim. Mada ume da bude neprijatno, kada me ujede neki insekt, završim na injekcijama nekoliko dana, zbog otoka...
...ujela me veverica...:roll:
Invisibleman
07.11.2007, 09:56
jednom neki veliki žuti džukac na tvrđavi. ali me je više samo "zakačio" čeljustima.
krpelj!
zbog kog sam mesec tokom leta dana pio antibiotike. nisam smeo na sunce niti da pijem alkohol.
jednom me je ujeo pas...bokser...imala sam 7godina...na srecu nije bio besan ali jos uvek imam oziljak...
grobarka4ever
26.11.2007, 17:07
Kada sam bila mala ujeo me je petao! Ali nisam plakala... plakala je moja godinu dana mladja sestra, jer mene boli... :smeh:
Svake godine... Bar jedna zhivotinja me ujede... Mrzim komarce!!!!
пчела, комарац, бува :blink:
grobarka4ever
26.11.2007, 19:41
пчела, комарац, бува :blink:
Pcele ne ujedaju, one bodu. :)
A komarci su i mene ujedali, na njih sam potpuno zaboravila... jer ih nekako i ne smatram zivotinjama... nego beskorisnim stvorenjima koja samo smaraju coveka dok ih ne spljeska... :ljutko:
visanthia
25.04.2008, 09:32
:( јесте... мишица
Da. Ujeo me je covek. U ratu. Sva sreca sto je tip imao tek poneki zub u donjoj vilici, tako da me je ugrizao sa jednim jedinim zubom. Dobio sam vise inekcija nego da me je ujeo poskok...
I sada imam na zglobu desne sake oziljak od tog nemilog dogadjaja...
ujeo me pas pre par godina, neki mali avlijaner al' sa ostrim zubima, iz cista mira mi je skocio na nogu i ugrizao me za butinu :beyond:
...ujela me maca...:roll: ...sad dobro razmislim koju cu macu da pomazim... :roll: :fijuk:
strong_coffee
28.04.2008, 14:17
Pre desetak godina ujeo me je hrčak, za kažiprst desne ruke. Sveti Nikola, kod tetke na svečarima, hrčak mali, ja radoznala, prst u kavez... Al sam jaukala:)
mene je ujela jedna ribica ali nije jako jer nema zube ustvari samo me je glodala :beyond:
mene je ujela jedna ribica ali nije jako jer nema zube ustvari samo me je glodala :beyond:
I ja sam imao slicna iskustva sa bezubim piranama, ali sam mislio da se to ne racuna.;):smeh::smeh:
Snoopy Red B
03.05.2008, 17:21
Ujeda li BUMBAR ???
Marijana Rajic
24.06.2008, 23:58
ujela me je buba,tj.bumbar.vise puta ,na razlicita mesta.na svu srecu pa nisam alergicna.inace pas me nikad nije ujeo...
Ujela me je macka:smeh::hahaha::roll:
ujedaju me sve moguce krvopije. naprosto me obozavaju:(
Jeste,pas i to dvared. :roll:
Od jednog još uvek imam ožiljak na nozi. :hmm:
Bome i ja sam imala bliskih susreta sa dragim mi životinjama :uredu:.
Kad sam bila baš mawa,ujeo me konj za prst :smeh:,ne samo da me je bolelo već me i strašno uvredilo,ja ga mazim,a on grize :roll:.
Zatim jedan opaki kuca,vlasništvo još opakije gazdarice,oboje su prave :zlocko:...,takođe za butinu,kao i moje predhodnike,pitam se zašto baš tu :cesces:
I imala sam jedno blisko iskustvo sa zmijom...:huh:
Nije me ujela,al za malo,sve zahvaljujući mojoj radoznalosti :roll:
Da ne dužim priču,visila je okačena bukvalno u visini moje glave,i lepo mi okrenula leđa :roll:,pošavši svojim putem,al dugi ne da đavo mira :uzbud:,hoće da joj vidi facu,a razdaljina između moje glave i nje svega nekih 10 cm. :wacko:,i tako sam obigravala oko nje..sve dok joj nisam videla facu,e tad je siknula...a ja bežanija :gone:...nećem više nikad,da joj vidim facu od tada :beyond:
prewrnuta_torta
05.08.2008, 15:45
da... komarci stalno... mada su me ovo leto zaobisli :jupi:
a inace... macka me je ujela nekoliko puta... (dok sam je imala)... zec... hrchak... i papagaj... a kada sam bila mala u zooloskom vrtu me je zamalo ujeo majmun... i ukrao mi je kapu... :(
i bumbar me je 2x bocnuo...
Snoopy Red B
05.08.2008, 15:45
jedan hrčak (nisam mu zamerio)
jedno pašče (nisam mu zamerio)
gušter više puta (nisam mu zamerio)
( a jel se računa i ono za srce :love3: ako se računa onda 2X :bes4: )
i opet živi zdrav i delimično čitav :plaz2:
Skoro da ne postoji stvorenje koje ujeda,a da me je zaobislo.Zato nemam veliki zadnji trap.:aaa::closed:
yige_gui
07.08.2008, 03:45
ujedaju me komarci svaku vecher :uredu: :cica:
Rohalj Baze
17.08.2008, 14:32
ujeo me bivsi za nogu ;)
believer
17.08.2008, 16:11
ujedaju me komarci svaku vecher :uredu: :cica:
takodje
samo,ovi nashi ne biraju vreme...ujedaju kad i gde stignu....:dry:
NSdjanka
18.08.2008, 18:48
Nije nikada... Ne računam tu cimanje za nogavicu jednog neurotičnog pekinezera... Doduše, pošto mi se to desilo kada sam bila mala, dugo sam zentovala od buljookih kučića... Ali sve to prođe...Sad su mi slatki :)
Mene je opekla meguza. Pardon meduza. Više puta. Jednom sam dobijao i boce.:uredu:
Ostalo ne. Hvala bogu.
zvecarka5
20.08.2008, 10:33
Imala sam kornjaču koja je kasapila prste. Kakvi su to čudni zubići a boliiiiiiii, sve seva. Jednom me ujeo labud. Ako ne računam to što su me par puta napale kokoške kao malu, jer sam im uzimala jaja dok su one još ležale na njima :uzbud: i to što su me jednom ose tako dobro iznabadale dok sam jela breskvu, i to 2 uboda u usne, pa sam bila kao bantu crnac cele nedelje, i nisam nešto specijalno nastradala. :)
Kada sam bila u Africi, u prihvatilištu za mace siročiće, ujeo me je lavić, ali za cipelu, tako da nije bilo neke drame, iako su tamo i životinje zaražene sidom. Sa domaćim mačkama nisam imala okršaje, po neka ogrebotina i to je to. ;)
Najvise me ubadali komarci i nesto malo pcele....nijedna zivotinja me nije ugrizla.
A, joooj, kad se setim!!!
Komarce svakodnevno i ne računam! :dry:
Pčele su me kao malu ubadale, jer je moj deda bio pčelar i ja sam volela da zabadam nos gde ne treba... :uredu:
Moja baka je imala strašnog petla koji je kljucao kad god bi prišla gnezdu da pokupim jaja i kad je jednom skočio da me kljucne za lice, deda ga je udesio i mi ručali taj dan paprikaš!!! :njam:
Kod moje bake na selu, komšija je guske izvodio napolje pred kuću i kad god smo prolazili pored njih, trenirali smo sprint jer je gusan bio naopako nasađen! Jednom me je dohvatio za nogu i bome sam imala lep ožiljak...
Na moru su me meduze redovno častile... :huh: Mi dođemo na more i komšija kaže ''Super je more, divno i čisto, nema ni meduza, baš je idealno za kupanje...'' Čim uđem u vodu ja pazarim meduzu...
Sad kad malo pogledam, :cesces: baš sam imala sreće sa raznoraznim životinjama... :dry:
Snoopy Red B
20.08.2008, 13:36
da dodam i jedna komšinica
Painkiller
26.09.2008, 15:39
Sem insekata ni jedna.....
na listi najwecih baksuza zauzimam prwo mjesto..kao mali sjecam se ujeo me dzukac jedan,od gazdarice kod koje smo bili na more,isli smo na weceru nas 5 (djece),i ja zadnji bio u kolonu,i swi ga pljunu,i ja narawno,i on se zalece put mene i dohwati me ispod kuka,pi,plakao sam..odma u bolnicu gaza i swe me to peklo i boljelo,mrtwi dzukac BObi se zwao,mater mu jebem,samo kad se sjetim...:ljutko:
itebejac
27.09.2008, 03:25
Kad sam imao sedam godina, ujeo me pas, otad se ne plašim pasa, ali uvek imam taj čudan osećaj kad god pas zalaje na mene i snažan priliv adrenalina...
No, taktiku sam izučio - ako te pas tera, ganja, ti potrči prema njemu i počni da ga proganjaš. Zbuniće se i pobeći će.. uvek pali.
Jednom sam tero biciklo monteinbajk na ulici. A kera za mnom, ja prikočim, jer na bajku uvek imam efikasne kočnice, okrenem biciklo i poteram ga u pravcu kere. Ono je zastalo i pobeglo pet metara pa opet zastalo, misleći da ću da produžim. Ali, tad se pseto stvarno zbunilo kad me videlo da ja i dalje teram biciklo na njega. Kera je počela "taktički" da beži: preko jarka, na šor, među drvećem, šljivama - a ja - na montenbajku isto preko jarka i među šljive - poterah ga dvadeset metara dok nije procvilelo i onda sam otišo svojim poslom. Ni ne moram da napomenem da psetu nije ni palo na pamet da me opet potera... hehehe..
Kad sam imao sedam godina, ujeo me pas, otad se ne plašim pasa, ali uvek imam taj čudan osećaj kad god pas zalaje na mene i snažan priliv adrenalina...
No, taktiku sam izučio - ako te pas tera, ganja, ti potrči prema njemu i počni da ga proganjaš. Zbuniće se i pobeći će.. uvek pali.
Jednom sam tero biciklo monteinbajk na ulici. A kera za mnom, ja prikočim, jer na bajku uvek imam efikasne kočnice, okrenem biciklo i poteram ga u pravcu kere. Ono je zastalo i pobeglo pet metara pa opet zastalo, misleći da ću da produžim. Ali, tad se pseto stvarno zbunilo kad me videlo da ja i dalje teram biciklo na njega. Kera je počela "taktički" da beži: preko jarka, na šor, među drvećem, šljivama - a ja - na montenbajku isto preko jarka i među šljive - poterah ga dvadeset metara dok nije procvilelo i onda sam otišo svojim poslom. Ni ne moram da napomenem da psetu nije ni palo na pamet da me opet potera... hehehe..
:jok::jok:ja od malena obozavam zivotinje; tako da mi se nikada do sada nije dogodilo da prema meni pokazu bilo kakvo neprijateljstvo ; a kamo li da me napadnu:meda::tasma::slon::konj::krava::pas::ovca: :pipi::zec::srce::srce::srce::srce::srce:;
uvek pomazem napustene zivotinje i aktivna sam u drustvima za zastitu zivotinja i prirode.....I moju decu sam od malena vaspitala da vole zivotinje ; tako da ni oni nikada nisu imali problema sa napadima pasa lutalica ili sa napadima drugih zivotinja..:srce::srce::srce::srce::srce:U stanu uvek imamo nekog kucnog ljubimca; bez toga nikako ...:ok::ok:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.