Puna verzija : Posle sexa...
...šta najčešće prvo uradite? Zapalite cigaru, bacite se pod tuš, okreneš se na drugu stranu i zaspiš, upoznate se :smeh: maženje, priča....?
Meni je poseban gušt da zapalim cigaru :beyond: a dešavalo mi se i da zaspim :smeh: naročito ako je pao sexić u sred noći ili smo bili nesvakidašnje aktivni :roll:
Lady in red
15.07.2007, 21:21
Cigareta da ali ne uvek. Uglavnom se odma obucem :lol: bas sam neka a? ;) Volim da mu se ususkam na rame i zaspim, a ako nije vreme za spavanje onda se tako mazimo... Al najozbiljnije, najcesce se obucem i radimo sta vec imamo... Jedemo uglavnom :uzbud: i gledamo tv ili odemo negde
biterlemon
15.07.2007, 21:36
Posle seksa obavezno dolazi zagljaj, mislim da je to potreba vecine zena, a i meni, muskarcu.
Moze se samo cutati i polako se utopiti u san, naslonivsi glavu na njeno telo,
ili samo nos pibliziti njenoj kozi i osetiti njen miris...
Ili se moze pricati, ``romantisati``, saliti se...
Ponekad se samo gledati u oci...
Bitno je da sve lepo potraje jos neke minute...
A posle...
Pa moze bilo sta, sto prija...
Ne volim se oblaciti posle seksa, ali volim da citam, da gledam tv, da pijem sok, da jedem....
:uredu:
...pošto sam odgojen u pionirskom duhu... "i posle tita tito"....:roll: ...to primenjujem i u tim prilikama....:roll: ..."i posle sexa sex"....:roll: ...mlada mi i zahtevna neuhvatljiva...:roll: ...šta ću...:beyond: :roll:
После секса волим секс баш као и колега Лав, а после тог секса опет секс, а после тог секса секс, а после тог секса опет секс, а онда опет секс и секс и секс и секс и онда се лепо прикључим на инфузију до сутра, па опет...:stid2:
...dobro spavanje...
:ok:
nattydread
16.07.2007, 18:33
trazim još...:fijuk: :fijuk: :fijuk:
:hahaha: :hahaha: Posle sexa sex.........:hahaha: mislim..... najbolje padne neki kolac ,hladan sokic......i naravno cigara........recimo najbolji je hladan kompot:ok: .....a oni koji konzumiraju posle sexa sex.......ti prvi put su...:hahaha: :hahaha:
...šta najčešće prvo uradite?
Ukoliko nije noc i ne idem u san, nego nastavljam dalje, posmatram reakcije ljudi (citaj:muskaraca) i pitam se zasto sam im tada privlacnija ?:cesces:
Mislim...da li je toliko ocigledno? :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Mina1809
17.07.2007, 06:23
pa nije losa varijanta pusenje, klopanje, i onda nastavak...ponovo pa ponovo...:hahaha: :hahaha: :hahaha: to kad si kuci i imas vremena
a kad nisi kuci, onda pokusaj da smiris svoj dah, da krijes crvene obraze i sjaj u ocima pred drugima... i naravno brzi odlazak iz parka, od klupe, iz tamne ulice :smeh: :smeh: ;)
Slabo se vi sexate kad posle sexa imate snage i volje za jos sexa, mrljavite i zabusavate vidim ja... :plaz2:
Jedem, spavam, mazim se... Obavezno se nalijem nekim sokom, mlekom... :)
yossarian
19.07.2007, 12:21
Ако се познајемо одраније, онда плаћање. Ако нам је био први пут, онда плаћање траже пре... :cesces:
brzo se obucem i odem kuci kod zene:ok:
:uzbud: sve vise se uzbudim i hocu dalje,ako je dama dobra u sexu onda bar jos dva puta :uzbud:
JasnaBGD
23.07.2007, 15:22
Zavisi gde se sex dogodio. Zavisi od doba dana ili noći. Zavisi od mnogo faktora. U nekim optimalnim situacijama - koje su jako, jako retke - napunim kadu vodom, uvalim se u istu, sa sve kafom, cigaretom, sokićem... i uključim masažere do daske... Tako se isponašam pola sata, nekad i duže. Onda može ispočetka. Sve.
:jeee:
Neuhvatljiva_
23.07.2007, 15:26
...pošto sam odgojen u pionirskom duhu... "i posle tita tito"....:roll: ...to primenjujem i u tim prilikama....:roll: ..."i posle sexa sex"....:roll: ...mlada mi i zahtevna neuhvatljiva...:roll: ...šta ću...:beyond: :roll:
:stid2: :stid2: :stid2: ajde sad okrivi mene :smeh:
Posle seksa tusiranje...:smeh: ...a onda :astasad:
Posle sexa se osećam jebeno dobro. Sa naglaskom na... dobro 8)
Zavisi gde je do okršaja došlo, ali sam uglavnom uvek žedna jako i gladna pomalo. Ako ostajemo u krevetu volim da se mazimo i da me mazi po leđima, ako nema predenja i protezanja, piči dalje. Zanimljivo, ni dok sam bila pušač nije mi bio neki trip da palim cigaretu posle. Volim da mu uvalim guzu, da prebacim njegovu ruku preko mene i da tako zaspim.
Jel ima koja ovde a da NE PUŞİ ?
sve bi da zapalite cigaru u sred kreveta ?
Poljubiti zenu puşaça mi je isto kao i olizati pepeljaru punu pikavaca :smeh:
Posle sexa ?
posle tih mazenja ide tuş ... a tamo je kritiçno ako je udvoje :roll:
pa pobegnem da ne moram opet :smeh:
veljko yaric
28.07.2007, 14:46
posle sexa samo da mi je zapaliti cigaru da odmorim malo i
aj jovo nanovo
posle :sex2:obrisem ga(:prase:) o zavesu:uzbud:. Zena ne trazi vise jer popizdia ja spavam kao jagnje:too::jeee:
Joooooooj pitanja...pa još bolji sex :smeh:
Joooooooj pitanja...pa još bolji sex :smeh:
...mentalni?...:roll:
Popijem skoro litru tecnosti, tusiram se i pravac na spavanje, ako je vreme za spavanje. :kez:
Popijem skoro litru tecnosti...
Neke alkoholne tecnosti, da zaboravis? :kez:
kisna glista
30.12.2007, 13:53
... prvo tusiranje.. pa sokic, kafica, naravno i cigarica..ali tada vec sedimo na ivici kreveta i prickamo.. smeskamo se onako blazeno... Pogledamo i neki filmic... a muzikica u pozadini namestena tako da pocne opet da budi mastu... pa oni pogledi znacajni.. poljupci sve duzi.. dodiri koji pale kozu...
:hocemojos: :sex: :sex2: :odpozadi: :joint:
Posle sexa se osećam jebeno dobro. Sa naglaskom na... dobro 8)
Zavisi gde je do okršaja došlo, ali sam uglavnom uvek žedna jako i gladna pomalo. Ako ostajemo u krevetu volim da se mazimo i da me mazi po leđima, ako nema predenja i protezanja, piči dalje. Zanimljivo, ni dok sam bila pušač nije mi bio neki trip da palim cigaretu posle. Volim da mu uvalim guzu, da prebacim njegovu ruku preko mene i da tako zaspim.
sve isto samo u mom slucaju cigara prvo:ok:
MegaSkot
08.01.2008, 23:20
Prvo pljuga i ebe mi se za sve oko mene :uzbud:
mene je drug Tito uchiJo....
....i posle sexa....sex....:zakletva:
One koje imaju naviku da uvaljuju guzu posle sexa dobijaju sex sve dok im ne padne na pamet da ne okrecu vise guzu posle sexa,vec se sete neceg drugog... :wacko:
nikada se necu dozvati pameti.....:siroma:
nakon hmhm da lezimo jedno drugom u zagrljaju dok ne zaspimo..... a oko je preko dana, isto tako jedno vreme...odmarati - pa onda zapaliti - tusirati....
inace sam uvek mrzeo kad ona vikne: pusenje... a ja ocu dalje da je gnjavim, osetim njenu blizinu ono jos intenzivije nego sto je bilo....zatvorim oci, opustim se, tepkam, uzivam.... :hahaha: ubi me romantika.. :smeh:
Nista lepse nego pranje sudova ...
Samo u keceljici dok me stipka za guzu ...
Pa onda jope ...
A kad nestane sudova ...
Nije lose ni hoblovanje parketa ...
nakon hmhm da lezimo jedno drugom u zagrljaju dok ne zaspimo..... a oko je preko dana, isto tako jedno vreme...odmarati - pa onda zapaliti - tusirati....
Ma, ne mora da se zaspi, može samo da se leži i uživa, ako se nema šta drugo radit. Najvolem sklupčavanje u tim rukicama :srce:
http://img139.imageshack.us/img139/77/scrivimitw6qw7.jpg
Posle sexa je period pre sexa....
Apolonija
31.01.2008, 00:39
Prvo pljuga i ebe mi se za sve oko mene :uzbud:
I ja kažem isto!!!!!!!!!!
Posle sexa pa kad je na njivi onda odma motika u ruke i niz vrstu kukuruza i eto kraja ocas posla xe, xe, xe!:plaz2:
http://img139.imageshack.us/img139/77/scrivimitw6qw7.jpg
Suzana i ja slično ovako,hotel Balkan,3 sprat... pre 12 godina :(:ok:
Surov je život nema zbora,zato se treba drogirati i napijati ne bi li se pre 'mrelo i ne smetati deci...
p.s. slatke li guze Bože mi se oprosti ;)
Ne pušim, a ni dok sam pušila nisam palila posle sexa..
Posle volim da mu stavim glavu na rame i da dremam.. pijem sok..i jedem kinder bueno ili eklere :)
pa volim da se mazim:fijuk: pa cigareta,onako opušteno,eeeee
mene je drug Tito uchiJo....
....i posle sexa....sex....:zakletva:
drugarice, delim vase misljenje....sex,sex,sex....:uzbud:
cmokic,mazenje i milkanje po kosi....:kiss3:
kristina-cica
26.02.2008, 14:52
Volim da mu se uvucem u zagrljaj, da naslonim glavu na njegovo rame, a on me nezno mazi po ledjima i kosici :uredu:
....posle smo se venčali i živemo sretno dok nas smrt ne razdvoji...:hahaha:
alokin74
27.02.2008, 22:46
posle seksa, na spavanje, pa na posao, pa na seks, pa opet na spavanje ...
believer
27.02.2008, 23:57
odem u kujnu....otvorim frizider.....iznesem ranu na sto.....zapalim pljugu.....gledam kroz prozor u komsijske prozore......
posle se vratim u sobu.....
...sednem na wc šolju da se ispiškim ko čovek...:beyond: :roll:
...privijem se na njegove grudi,cutimo... dok me on mazi...:stid2:
love hunter
28.02.2008, 23:23
:vez:
(onaj ko me je obrisao prosli put ocigledno nema pojma koliki je uzitak vezenje goblEna posle sexa...i vi ste mi neke domatjice)
Posle tog, jelte, seksa, mislim kada konacno postanem vlasnik karakteristicnog stanja zenica, u kolokvijalnom govoru, poznatog kao `pogled praznih jaja`, imam neodoljivu potrebu da se okrenem na desnu stranu i zaspim....
believer
29.02.2008, 12:53
...privijem se na njegove grudi,cutimo... dok me on mazi...:stid2:
:hahaha:....:hahaha:....:hahaha::hahaha:....
ako mislite da ovaj chova lazee,prevarili ste se......
@ memento
to sa spavanjem je skroz u redu....prezirem mjaukanje i tepanje nakon seksa,a takodje i manipulacije tipa:Jao,sto sam juce videla jednu strava tashnu u Moni......
Eh ...
Jos osecam njegov topli dah na grudima ...
&
Ne ..njaj za onu torbu u Moni, poslednji put zamalo da se pobijemo 'nako goli na krevetu ...
Usta ne zatvarash ...
O, robinjo moja ...
&
Posle sexa ...
Nista ...
Opet knjigu u ruke ...
http://i101.photobucket.com/albums/m42/sarmantniv/crcttca.jpg
believer
29.02.2008, 18:22
Eh ...
&
Ne ..njaj za onu torbu u Moni, poslednji put zamalo da se pobijemo 'nako goli na krevetu ...
Usta ne zatvarash ...
O, robinjo moja ...
&
:
to nije bio seks....to je bilo vodjenje ljubavi.....dovoljno si godina sprcao u dupe da shvatis razliku,medo....:uredu:
kulturni_jelen
15.04.2008, 23:33
I posle sexa,:slem: sex! Ja kao Tito!
posle sexa ako je pravi i ako je zelja i ako je ljubav ili kako vec nazivaju,onda cigarete i vino ili pivo i opet malo sexa...
sto volim kad mi se neko podari ovako debilastom...;)
kulturni_jelen
16.04.2008, 22:39
Posle sexa ništa. Eto, šta da bude? I šta vas briga, neću da vam kažem! Posle sexa, posle sexa, kojeg bre sexa?!!!!!!!!:grrr:
Nekad odem i bacim ga u nesvest...:roll:
kulturni_jelen
17.04.2008, 08:01
Posle sexa kao posle rata, sakupljaš preživele!:kalas::slem:
tushiranje, ponekad cigareta, ponekad nalevo u san, ponekad jopet :beyond:
miloradv
25.04.2008, 14:32
I posle seksa seks
kristina-cica
25.04.2008, 17:09
Nekad odem i bacim ga u nesvest...:roll:
Ja samo odem...On se onesvesti sam...:fijuk:
...dodjem na forum da se pohvalim... :uzbud::uzbud:
uzmem bocu s kiseonikom da dodjem sebi :deda:
pa odem u servis da naštelujem optiku :fijuk:
kulturni_jelen
30.04.2008, 12:10
Posle sexa se obučem i odem kući!:fijuk:
exploited
30.05.2008, 21:00
ladno pivo......
kulturni_jelen
08.06.2008, 23:56
Posle sexa kuci kod zene i dece ili muzu u zagrljaj!!!
NESHINGER
12.06.2008, 14:46
uopste nemogu da se setim,bas bas sam zaboravio...uh davno bese:navodno::deda2:
starsica
12.06.2008, 14:53
e tu sam k'o musko.. cim se zavrsi, mogu komotno da se obrnem na drugu stranu i da spavam :smeh: meni je dosta i jednom :beyond:
tushiranje, ponekad cigareta, ponekad nalevo u san, ponekad jopet :beyond:
Tri puta URA za "jopet":jupi::jeee::ortak:
Kratka pauza za :smoke:,pa sve ponoviti još x puta :hahaha::jeee:
alokin74
12.06.2008, 17:15
Ko je za "jopet"???
:uzbud: :uzbud: :uzbud:
kulturni_jelen
13.06.2008, 11:27
Jopet i jos jednom!
Zagrljaj :kiss3: i malo priče
kulturni_jelen
14.06.2008, 09:04
Ostajem nem, u protivnom i nije bio neki sex!8)
Tri puta URA za "jopet":jupi::jeee::ortak:
A posle koliko puta kod tebe izostane "URAAA":(
veverica
22.06.2008, 23:58
A posle koliko puta kod tebe izostane "URAAA":(
Misliš - koliko puta uhvati Maglu? :roll:
Posle seksa...:cesces: prvo ide tuširanje,ali pojedinačno naravno ,jbg poplavili bi kupatilo :smeh:
I ono čuveno pitanje...na koje sledi moj odgovor skoro uvek isti ....:roll:
A on glasi "Ne mogu" ! :hahaha:
samo se pogledamo,onako iscrpljujuce i kazemo swe ocima(da ljepse i bolje ne moze:)) i zapalimo cigar..pa odemo pod tus...:uredu:
Nekada davno sam palila cigaretu,a sada lezim,...pustam da me jos drzi ta magija ekstaze.
Ne volim da skacem iz kreveta.Gubi nekakao svu draz.Polako...lezim...uzivam...ako pozelim ponovim ceo postupak,pa tako u neko doba odem i do kupatila,i tusiram se sama inace ne mogu da odolim muskom telu:beyond:
Volim,da se izležavam,da podelimo cigaretu,da se grlimo i ljubimo još malo,..pa onda opet sve ponovo.:beyond:Čak mi i njie tako strašno da tuširanje odložimo do jutra i zaspimo zagrljeni,znojavi,... ;)
ja moram odmah da jedem..:stid2:
Irena Bg
17.11.2008, 00:29
ja moram odmah da jedem..:stid2:
Takodje....:hahaha:
Dzentlmen...uvek dami donesem klopu u krevet...osim ako zurim da pobegnem...
Irena Bg
18.11.2008, 22:36
Ili recimo da zapalim cigaretu,i da se mazim sa mojim dragim...:)
robert ns
18.11.2008, 22:44
ponekad se i piski:fijuk: pre spavanja
paparazzo
18.11.2008, 23:10
Samo da zaspim...
Posle sexa,najlepse je pripaliti cigaretu,istusirati se i zaspati u zagrljaju svoje ljubavi :smeh:
jelena128
23.11.2008, 11:59
zapalimo cigaretu. mazimo se, opusten razgovor.... i da zaspimo zajedno u zagrljaju...i zajedno se ujutru budimo...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.