Puna verzija : Vaš idol
Dakle,dragi tinejdžeri ( i svi ostali koji se tako osećaju ),kratko i jasno,ko je Vaš idol?
Ludaca90R
22.08.2007, 19:20
Hmm... Jim Morrison :D
C.Ronaldo
02.09.2007, 19:14
C.Ronaldo
Sandricka
13.11.2007, 22:58
Baja mali Knindza:ok:
moj idol je...:hmm: da vidimo
Eric Clapton kao i mojoj mami:)
coolgirl
22.11.2007, 19:08
E,bas sam juce s Vladom pricala o ovome... Nemam idola. Pokusavam da razvijem svoju licnost bez nekih ljudi po kojima cu se porediti. Svi smo mi isti,svi smo osobe,samo sto su neki slavni,a neki nisu. Ja sam isto osoba,mozda i bolja od nekih ljudi po kojima se neki porede. A zasto niko mene ne gleda kao idola? Pa kad mene niko tako ne gleda,zasto bih i ja njih? :cesces:
један је МИТАР.... :srpko:
http://www.clubparis.ch/fotografije/2006-06-10-MitarMiric/slides/dsc03039.jpg
:ok: ............ :uredu: ............. :too: .............. :kolce:
http://www.youtube.com/watch?v=_JuFJYOJiS0
believer
18.12.2007, 14:38
Dule Savic
Zdravko Čolić
:)
...:hahaha:...sorry...morao sam...:hahaha:
U mom zivotu je postojala samo jedna osoba koja je tek donekle ispunjavala atribute koji bi se mogle pripisati idolu. To je bio moj otac. Medjutim, moram priznati da sam kao tinejdzer imao svoje, da kazem, ljubimce kojie sam voleo da slusam (pevaci) ili da gledam (glumci, sportisti...). Simpatije prema nekim od tih tinejdzerskih ljubimaca traje u odredjenom stepenu i dan danas. Izdvojio bih Roling Stounse, Rod Stjuarta, Sedouse, ali i Dadu Topica (letos sam ga video i upoznao) .....
emilyrouz
07.01.2008, 02:08
ritam nereda ritam nereda ritam nereda!!!!!!!!!!
BOn JOVI i Maksim Mrvica(Pijanista ako ste ikad culi za njega):siroma::joint::lala::primirje::vocka::afro: :music::sutoguz::skokskok::bajk::guza::kisa::rasta 2::bokser:
ruzan_al_glup
21.02.2008, 17:21
ljudi, meni je idol djordje balasevic, mislim, covjek stvarno cim otvori usta il me nasmije do suza il me rasplace (ne bukvalno :) )... stvarno je neponovljiv, mada se slazem da bi svako trebao da gradi vlastitu licnost bez ugledanja na druge, al ipak... volio bih da sam kao on... :)
idola nemam,ali se divim mnogima.:roll:
...Havijer Solana...kad mu se digne...rasturi koga hoce u parchice...:lazy:
believer
22.02.2008, 17:32
Du-le Sa-vic! Dule Savic!:srpko:
Du-le Sa-vic! Dule Savic!:srpko:
...c......a p...a...:dry:
Mimic 90
24.02.2008, 02:05
Bora Djordjevic
Bora Djordjevic
...:huh:...a Zvezda mi je sve?Pixi,Dejo,ovaj,onaj?Nista?:blink:
cicamaca
28.02.2008, 20:15
Ko bi drugi nego Čeda :wacko:
" Čedo ženi me " :smeh::smeh::smeh: ali prvo " Čedice razvedi se " :smeh::smeh::smeh:
:wacko:to majka više ne rađa :wacko:
Ko bi drugi nego Čeda :wacko:
" Čedo ženi me " :smeh::smeh::smeh: ali prvo " Čedice razvedi se " :smeh::smeh::smeh:
:wacko:to majka više ne rađa :wacko:
Cheda Chvorak?:cesces:
cicamaca
28.02.2008, 20:29
:jok:
Čeda Libe :uredu:
poslaću mu i sms :
Čedo :stid2: Tu bisd majne grose libe :stid2: Majne grose pasionen :stid2: Ih libe dih! Ih libe dih! ... :wacko:
:uzbud:
:uzbud::jok:
Čeda Libe :uredu:
poslaću mu i sms :
Čedo :stid2: Tu bisd majne grose libe :stid2: Majne grose pasionen :stid2: Ih libe dih! Ih libe dih! ... :wacko:
:uzbud:
...ja,ja...das ist shn...ih kome glajt...shprrrrrrrrrrriiiiiiiceeeeeeennnn...:uzbud :
cicamaca
28.02.2008, 20:39
nein "...ja,ja...das ist shn...ih kome glajt...shprrrrrrrrrrriiiiiiiceeeeeeennnn...":jok:
ja ja,ja...das ist shn...ih kome glajt...shTrrrrrrrrrrrceeeeeeeeeeeeennnnn .:uredu:
:smeh: ok
nein "...ja,ja...das ist shn...ih kome glajt...shprrrrrrrrrrriiiiiiiceeeeeeennnn...":jok:
ja ja,ja...das ist shn...ih kome glajt...shTrrrrrrrrrrrceeeeeeeeeeeeennnnn .:uredu:
:smeh: ok
...e jbg...shpricanje ili strcanje...meni to isto...profesionlana deformacija...:roll:
cicamaca
28.02.2008, 21:03
nein :jok:
nije svejedno :jok:
a možda i jeste :stid2: ako ti kao " profesionalno deformisani " tako tvrdiš :smeh:
Zinedin Zidan!Covek je ziva legenda.
V1KtOr93
13.04.2008, 13:38
LeBron JAMES !!!!!
*K I N G*
:):):):)
Sladoled
11.05.2008, 23:51
imati idola....GLUPOST.gde si onda ti ako zelis da budes kao neko???to je skroz neoriginalno.treba se ugledati na neke ljude i to na one blize koje bolje poznajemo i pokusati dostici njihove dobre osobine.u sadasnje vreme idoli su sportisti,pevaci,glumci a to je skroz bezveze jer se nama predstavljaju samo pozitivne osobine takvih licnosti
Marija:D
14.05.2008, 22:09
Amy Lee(Evanescece););)
Kurt Cobain!!!
Sid Vicious,Joe Strummer,John Lennon,Jimi Hendrix,Jim Morrison,Ian Curtis...
(RIP :()
tarmi ricmi
03.09.2008, 02:58
Mitar Miric :ok:
Katherine Heigl (iz Uvod u anatomiju).
hocu da ziwim isto kao zdrawko colic:smeh:
CHichaGlisha
14.09.2008, 00:27
Pa Sloba.
:huh: zar se to ne primećuje ? :wacko:
Painkiller
23.09.2008, 15:07
Idol...pa BOOGIEMAN...;)
"Ne uzimaj sebi idola niti kakva lika, nemoj im se klanjati, niti im sluzhiti."
Nisam vernik, ali ove se pridrzhavam. :uredu:
ja sam idol:smeh:(mozda dzek Nikolson)
ma nemam idola,sta ce mi............sama sam sebi idol.......
CHichaGlisha
23.09.2008, 22:00
Pa sad idol baš ...
... ali,
neki kojima se divim u njihovim oblasitma života i stvaralaštva :
Robert De Niro - muškarac, lik, stav, stil ... čarobnjak na filmu (i mimo filma) ... :srce:
Dado Đurić - mag na platnu, papiru, drvetu, metalu ...itd. i u "kući" i van nje .... :srce:
Enya - kompletno čudo u muzici - od glasa preko svih instrumenata, nota i textova do stasa ... :srce:
Gotije - impresionira (me) svojim excentrizmom "ludilom" u ... ma čega god da se dotakne :srce:
To bi bila prva četri mesta. :roll:
believer
23.09.2008, 22:46
Bulgakov.....nisam citala nikog tako lucidnog,tako vanserijskog
Mocart......genijalnost u najcistijem obliku,lucidnost bez kraja.....
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.