Puna verzija : Rukomet
Da li ima mesta i za ovaj sport na ovom forumu?Shta mislite o trenutnoj situaciji u RK Vojvodina,RK Jugovic,RK Proleter...?Shta mislite o trenitnoj situaciji u Rukometnom Savezu Srbije?
Da li ima mesta i za ovaj sport na ovom forumu?Shta mislite o trenutnoj situaciji u RK Vojvodina,RK Jugovic,RK Proleter...?Shta mislite o trenitnoj situaciji u Rukometnom Savezu Srbije?
Naravno da ima...
U poslednje vrijeme ne pratim puno desavanja u RSS, ali i dalje navijam za Partizan
Pa kako to da zvezda osvoji titulu?hehehe...i ja navijam za partizan...ali iako su imali dobru ekipu ovce sezone par kikseva ih je udaljilo od titule...
E,da ekstra je shto je Naisa osvojila chelendz kup..svaka cast devojkama...Konacno neshto lepo u nashem zenskom rukometu...
Nekad davno dok sam bio oko srednje skole (negdje polovina '90-ih) sam isao cesto na rukometne utakmicr. Tad sam zivio u Subotici. Imali su super ekipu. Ekipa koja se borila i ne bas tako lako dala vecim klubovima.
Na zalost svih ljubitelja rukometa, par godina kasnije sve propada. Vjerovatno je i finansijska situacija u zemlji uticala na to. To je razlog sto je rukomet kod nas pao na niske grane. Tesko se nalaze sponzori koji bi ulagali u rukomet. I dalje je sport vrlo popularan. Imamo veliki broj mladih igraca, spremnih da se zrtvuju za sebi i za klub. Na zalost ni jedan klub ne nudi uslove takve da igraci mogu ziviti od toga.
Konkretno, zeninom bratu je Vosa zvala da predje kod njih, ali da potpise ugovor na par godina bez nadoknade. To znaci nema para od kupovine, kao i to da nema para tokom sezone. Eventualno neke premije .... pa gdje je tu logika. Ko ce platiti stanovanje u NS, ishranu, putne troskove ....
Vjerovatno nikad rukomet kod nas nece biti ono sto je nekad bio ...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.