Puna verzija : Na šta najradije trošite novac?
U mom slučaju, knjige, muzika, parfemi, cipele, sminka+sve od preparata koji stoje u kupatilu, sitnice po knjižarama i raznorazne gluposti... dosta za početak... :roll:
A vi?
Knjige. Nikad kraja i nikad dosta... :uredu: Ovih dana je sajam u Novom Sadu, a ja ne smem da odem, jer ću nakupovati gomilu knjiga, a ne znam kad ću ih sve čitati. Nedavno je održan manji sajam knjiga na SPENS-u i kupio sam 4 knjige. Za sada sam pročitao dve. :roll:
yige_gui
16.04.2006, 02:04
ne mogu da si pomognem kad udjem u ducan sa priborom za crtanje ili fotografiju.. uvek nesto moram da upazarim :roll: a ni knjizara nije daleko :roll:
evo sam neki dan usla, i kupila 5 komada knjiga.. s tim da 3 nisu bile za mene :fijuk: ali svejedno su jos kod mene, jer ocu da ih bar donekle procitam, a imaju i lepe slike :smeh:
lind cokolada
28.04.2006, 11:27
cipele i sminku
Betty Boop
28.04.2006, 11:46
Generalno na kozmetiku. Kada sam u parfimeriji ne mogu odoleti raznoraznim gelovima za tusiranje, kupkama, uljima za telo etc. Nedavno sam otkrila prodavnicu Lush-ovih proizvoda. :uzbud: I jednostavno ne mogu se zaustaviti pri kupovini. Dalje, dolaze knjige svakakvog zanra, od beletristike pa do putopisa. Kupujem ih u neogranicenim kolicinama. Mozda je to razlog sto sam zaboravila boju zidova svoje sobe. :fijuk: Obozavam i one dzidza-bidze od nakita, i to one drvene ili od slonove kosti. I..mislim da je to to. :cesces:
nattydread
06.05.2006, 12:20
knjige i muzika
lind cokolada
23.05.2006, 15:11
na ruze
http://img112.imageshack.us/img112/9166/rose146qk.gif (http://imageshack.us)
Na prvom mestu (ujedno i najredji slucaj :roll: ) nesto od tehnike... Na drugom mestu (i najcesce :skok: ) slatkise i slanise - gora sam od deteta :lol: Zatim na sminku (od cega kasnije redovno pola ne iskoristim, jer samo dodajem jedno na drugo :roll: ). Garderoba mi je... pa, tamo negde na poslednjem mestu :osmeh:
Captain Jack
23.06.2006, 05:28
Na gluposti:smeh: Da me covek ne pusti u prodavnicu:smeh: kupujem sta stignem,samo bacam u ona kolica i kad dodjem kuci shvatim da mi pola od toga ne treba:cesces:ovo se odnosi na hranu i kucne potrebstine,a za garderobu sam tek tata-mata:roll:
Pa kako ja jos uvek nemam stalni posao ( smrc! ), sto za sobom povlaci i nedostatak licne kinte, cim dobijem neke pare to se spiska na ludi provod u gradu. Doduse kada bas nema na sta da se spiska onda ostane koja para u "kasici - prasici" koja se potrosi na neki CD.;)
kissigirl
03.07.2006, 11:55
Na gluposti:smeh: Da me covek ne pusti u prodavnicu:smeh:
Ne bi valjalo da se ti i ja nekada sretnemo :smeh:
Ja se uvek rukovodim onom 'a sta ako zatreba' pa tako spiskam svu kintu na ono sto mi nije ni potrebno, i onda se pitam, a gde su pare? :conf:
Najradije na stvari koje su potrebne mojoj devojcici,a kada sam ja u pitanju,tj.kada ja dodjem na red najradije trosim na garderobu :stid2:...
Tehnika, tehnika, i još tehnike. 8)
Mada bih bio najsrećniji kada bih imao toliko novca da ga trošim na putovanja.
mariposa
26.01.2007, 20:29
Ne trosim:stid2:
Na sve i svasta. Najvise volim da se zadrzim u prodavnicama za opremanje kuce - posebno kupatila. Volim detalje za kucu, i uvek sam spremna da potrosim novac na neki cup, ili neobicnu vazu, zastirke (ponjavice), zatim volim bizuteriju, volim da potrosim na cipele i tesnu.
Onda, koju neobicnu esarpu ili maramu, na koju interesantnu sitnicu, koju znam da voli moje dete. Volim da kupujem drugima pokloncice - iz nevezanog.:)
makycica
26.01.2007, 21:37
Na klopu i slatkiše i grickalice.... :blink:
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 22:37
Na kozmetiku...uglavnom...i najviše...
blueella
21.02.2007, 07:38
garderoba i putovanja :ok:
Na decje "dzidza - bidze" i naravno obucu...
Uhhh, kad ga ima , a sve ga je manje ili su moje potrebe sve veće : garderoba (sve i svašta ), kozmetika i dečije trice i kučine.:roll:
**princess**
21.03.2007, 16:35
na cipele.... to mi je najslabija tachka.... imam ih mali milion, neke nisam josh ni stigla da obujem....
la femme
21.03.2007, 22:14
garderoba - nikako ne mogu da odolim!
na drugom je mestu bizuterija - uvek treba jos jedan par mindjusa, ili narukvica, ili ogrlica...
blueella
22.03.2007, 18:42
cipele,shminka,hoteli,koncerti i takooo...:uzbud:
dvd, garderoba, kredit za mobilini (Telenor od mene opstaje)
Na tišinu...
Dam ženi lovu i ona zachuti neko vreme :fijuk:
Na decje "dzidza - bidze" i naravno obucu...
:ok:
Cak i kad odem u grad s namerom da pocastim sebe :fijuk:
vratim se s punim kesama bas tih decijih dzidza bidza :beyond:
...ninašta...pravi sam ćivša...:beyond:
Uglavnom trošim na decu,a krenem sa namerom da sebe ponovim,ali...Te krpice za moje momke,pa razne knjige i još ponešto-uvek mi zapadne za oko!
Najradje na krpice ali kada si to mogu priustiti.
little fairy
18.10.2007, 14:13
Na čokoladu s keksima i bananko :stid2:
najradije na ulaznice za neke dobre svirke, a inace ne grickalice
Najradije trošim za garderobu i šminku :cica: mrzim da plaćam račune za kuću :ljutko: to mi dodje kao bacanje para :fijuk: Primetila sam da me u poslednje vreme interesuju i stvarčice za kuću, vreme je da počnem i na to da trošim :uzbud:
zdenkavuk
27.10.2007, 21:18
za kojekakve kuhinjske gluposti i sto trebaju i sto ne trebaju, to mi je manija...:stid2:
trosim ja i na sebe :cica: :fijuk:
Leonard Peltier
27.10.2007, 21:22
Na ćerkicu moga brata i na kumče................ :uredu:
Na ćerkicu moga brata i na kumče................ :uredu:
Na STA a ne na koga :)
A da ne odem u off, ja recimo mnoooogo trosim na voce( sta cu kad volem) a odmah za vocem idu kojekakve sitnice i poneka krupna stvar ;)
Najradije na sitnice za kucu i kozmetiku.:narcisa:
Najvise trosim na deciju garderobu.Deca danas rastu "k'o iz vode".:uredu:
Na STA a ne na koga :)
A da ne odem u off, ja recimo mnoooogo trosim na voce( sta cu kad volem) a odmah za vocem idu kojekakve sitnice i poneka krupna stvar ;)
Čini mi se da je tema " na šta najradije trošite novac..." a ne...najviše ;)
Ma nemam pojma al samo primetim da sam potrosila..........moraću da zapisujem :smeh:
Ali ako je pitanje "najradije" to su onda cipuške :stid2:
Leonard Peltier
28.10.2007, 05:15
Čini mi se da je tema " na šta najradije trošite novac..." a ne...najviše ;)
Mislim da je ovo moj odgovor u potpunosti, hvala :ok:
Na putovanja i izlaske... definitivno :)
Na svoju :baby: i uglavnom na garderobu,priznajem da ne mogu da odolim a da ne kupim neki odevni predmet pa makar to bile i čarape :lol: :beyond:
Mislim da nemam kategoriju "najradije trošim za...". Samo znam za šta mi nije žao što sam potrošila.
A nikad ne žalim za novcima potrošenim u društvu, za provod, za putovanja. Posebno nikad ne žalim za potrošenim novcima datim svircima koji su bili zaslužni za dobro raspoloženje društva.:uzbud:
Na izlaske, kozmetiku i knjige:)
ja na slatkise,knjige za skolu,uzinu...:cesces:
U poslednje vreme mi uopste nije vazno na sta trosim novac, jednostavno mi predstavlja zadovoljstvo da ga potrosim pa makar i na racune(!), mada juce sam spicila pola plate na krpice:uzbud: i moram priznati da mi je bilo veliko zadovoljstvo...:beyond:
Na kozmetiku.
Stalno kupujem i nikad nemam dovoljno što me izbezumljuje :dry:
na svoju dobru zabavu
nisam bas lak na lovi ali kad imam zelju u stanju sam da potrosim toliko da mi neostane ni para
kristina-cica
13.02.2008, 03:11
Na krpice...
Cipelice, cizmice...
Uzivancija...:uzbud:
A i povoljno deluje protiv stresa.
:vila:
Krenem obično da kupim nešto za kuću,a završim u radnji za decu...Šta da radim,kad volim da im svašta kupujem-od sitnica do potrebnih stvari...A inače,najviše trošim na knjige...Volim da ih čitam i da ih imam...:too:
orhidejaorhidej
14.02.2008, 22:58
Najradije volim da trosim na sebe valjda zbog toga sto retko stizem na red,uvek je prece kupiti deci ili nesto u za kucu.
Savannah
14.02.2008, 23:41
Trenutno najradije na otplatu kredita.:roll: Jedva cekam da se toga resim.
...na picu... :roll::roll:
Gospodin Ne
15.02.2008, 00:51
na putovanja...
love hunter
15.02.2008, 01:00
Paradoksalno, ali volim da trosim novac u kafitjima, klubovima, kafanama, kako god. Volim onaj filing narucivanja ture za ceo astal, pa otimanje ko ce da plati, pa ortaci, pa cirkanje, pa grlgrlrcmokcmokbrateeee i ta zbivanja...jeste, volim :)...
...i naravno, kao i svaka devojChica, na krpicE...:cica:
Trenutno, na farbice, zeke i sav mogući i nemogući pribor za što šarenija jaja...
believer
23.04.2008, 13:23
na frizider.....pa to je strasno koliko ja trosim na frizider i raznorazne perverzije u vezi s hranom....
i na taksi.....cak i za mizerno kratke relacije zovem taksi.....
Uh......cipelice i torbice......(kada se ima para...)...,a kada se ima malo manje para,onda na kozmetiku.....a kada se jako malo ima para...onda na greb-greb:smeh:
coolgirl
24.04.2008, 20:52
Kad bas ima za trosenje,onda nema na sta ne xD Na odjecu najvise.. I patike.. :skok:
exploited
24.04.2008, 21:02
na dame sumnjivog morala......
:uzbud::uzbud::uzbud:
starsica
24.04.2008, 22:47
i najradije i najcesce na donji ves :stid2:
ni sama ne znam koliko imam gaca, svakakvih, sarenih, tangi, bokserica, bubregara za 'ladne dane, cipkanih, bodija..
i na nakit, na mindjuse, karike tacnije :)
Evri proleće i leto na baletanke :smeh: Ne znam kad je dosta :wacko:
exploited
28.04.2008, 21:45
i najradije i najcesce na donji ves :stid2:
ni sama ne znam koliko imam gaca, svakakvih, sarenih, tangi, bokserica, bubregara za 'ladne dane, cipkanih, bodija..
i na nakit, na mindjuse, karike tacnije :)
lakse malko...ima nas sa slabom cukom ovdI
volim da kupim neki redak antikvitet... nedavno sam kupila dvogled u koznoj fotroli iz prvog svetskog rata.
**princess**
29.04.2008, 00:03
cipele su moja slaba tachka...
... ali ako nemam novaca dovoljno da kupujem cipele (poshto ja volim kad kupim da kupim pravo) onda volim da chastim ljude oko sebe koje volim, da idemo na koktele, palachinke, kafe, pice, kinesku hranu, naspemo puno goriva i vozamo se... e, tako volim da potroshim pare. :uredu:
...najradije trosim novce na sebe, a da li cu kupiti cokoladu ,garderobu , kozmetiku ili cipelice nije bitno, mada uzivam da sa bubicom idem da mu kupim neku igracku, volim sjaj u njegovim ocima kad dobije nesto novo, a za razliku od mene zna da bude jako skroman (ljubi ga majka)...:)
meseceva_kci
09.05.2008, 18:56
na knjige... to je jednostavno jace od mene... ne volim uzimati knjige u biblioteci...
...mrzim da trošim novac...:dry:
cipele su moja slaba tachka...
... ali ako nemam novaca dovoljno da kupujem cipele (poshto ja volim kad kupim da kupim pravo) onda volim da chastim ljude oko sebe koje volim, da idemo na koktele, palachinke, kafe, pice, kinesku hranu, naspemo puno goriva i vozamo se... e, tako volim da potroshim pare. :uredu:
Тачно се види да вара! Гаћице не спомиње :smeh:....
Наравно, инвестиције у породичној кући однесу највише новца :wacko:...
NSdjanka
15.08.2008, 20:09
Na knjige... Jedino za to se ne kajem kad "puknem" i zadnji dinar u šteku... Uh, ali baš volim da spiskam pare na njih :)
Na moju decu!
Volim da im kupim kvalitetnu knjigu,igračku,garderobu,cipelice.Umem da potrošim puno para,a onda odrađujem ceh kod muža:hahaha:
Uf,na kozmetiku definitivno.:uredu:
Fanatik sam za kupovinu kojekakvih krema i kremica.Obozavam da se mackam!:smeh:
na bespotrebne gluposti:stid2:
bellissima
24.10.2008, 20:57
Uglavnom na dobre tasne,cipele i kozne kaiseve...:uredu:
Visak crnog fonda uvek je rezervisan za knjige...:)
Savannah
24.10.2008, 22:15
jucer mi nije bilo zao pokupovat ko' manijak odjecu za potomka ali sam "razumno" odustala od cipela koje su konacno dosle u trgovinu u mom broju, a ja sam ih jos proslog tjedna MORALA imati. prioriteti se mijenjaju na bolje.:uredu:
Na dopune,kozmetiku i garderobu:plaz2:
Rohalj Baze
23.11.2008, 05:44
na garderobu i seksi donji ves :)
diktatorka
23.11.2008, 18:58
...na izlaske sa svojim prijateljima i putovanja...
Ni na šta. Već znatan vremenski period novac trošim isključivo na obaveze i neophodne potrepštine. Nema ni reči o nekom zadovoljstvu koje mi novac može priuštiti. Računi, hrana, deca...
Volim da obradujem moje momke i nije mi žao kupiti im dobru knjigu, igračku ili nešto od garderobe.
Pored toga volim da i mene obradujem sa nekom dobrom knjigom...:)
A muž...srećan je kad nas vidi srećne,a zadovoljan i sa čokoladom ;)
Verovatno nije najradije,ali je cinjenica da ih trosim na automobile :uredu:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.