PDA

Puna verzija : Idete li sami u bioskop?

yige_gui
15.04.2006, 00:50
sinoc sam u bioskopu videla dosta ljudi koji su bili sami.. pa me to podsetilo na jednu drugaricu koja ne bi ni pod razno otisla sama u bioskop.. jer je to za nju 'sramota'.. njoj je uvek bedak otici sama i slicne gluposti :roll: (to je ista ona sto stalno divani za vreme filma)
meni nije problem otici sama u bioskop, cak naprotiv, neke filmove preferishem sama da pogledam.. i veci gusht mi ponekad sama otici, kad nema nikog da mi stalno komentarishe svaku scenu...

jel' vama problem otici solo u bioskop.. ili uvek morate imati pratnju i nekog pored sebe.. odlazite li u bioskop radje sami ili u drustvu? :osmeh:

Phoenix
15.04.2006, 02:44
Stvarno odavno nisam bio u bioskopu, ali i dok sam išao nije mi nikakav problem bio da odem sam. Naprotiv, ponekad mi je to i lepši ugodjaj. Uostalom, tamo se ide zbog filma... bar bi tako trebalo da bude... :fijuk:

swba
15.04.2006, 07:32
Nisam dugo bio u bioskopu a i dok sam isao redovno uvijek je bio neko tu da ide sa mnom. Jednostavno posle bioskopa se uvijek islo na neko picence pa nema smisla da idem sam. :ok:

Goga
26.04.2006, 22:25
Obožavam da idem sama..

HLEBmaster
06.05.2006, 18:12
Nemam taj obichaj, valjda chisto navika.. Prosto mi je prirodno da se film u bioskopu podeli sa nekim..

Al ne znachi da nebih otishao..

Betty Boop
09.05.2006, 11:42
Ne desava mi se cesto, ali ponekad kada imam vremena ( a obicno je to popodne ) odem da pogledam neki film. Za vecernje projekcije uglavnom je tu neko drustvance, i ne vidim nikakav problem odlaska solo u bioskop. Pa bolje mi je to, nego da cekam nekoga ili dok se ja dogovorim...:wacko: Ma smorim se ziva, pogotovo ako mi se neki film bas, bas gleda. A stav nekih ljudi da ako odes sam onda si asocijalan, :smeh: smatram cistom gluposcu. Ako mi dodje, odem i super mi bude.

nattydread
05.06.2006, 15:20
u bioskop volim da idem sa drustvom iz razloga sto volim poslije bioskopa da sjednemo negdje i komentarisemo isti. medjutim, ako od ekipe nitko nije zainteresiran za film, bez kompleksa odem sama.:uredu:

vlado
03.07.2006, 15:56
Pa u bioskop idem vrlo cesto, i do sada nikada nisam isao sam. Ja, naprosto imam zelju da sa nekim uz kokice i pice procaskam po koju scenu.. ;)

silvia
23.04.2007, 22:19
Iskreno,sama jos nikad nisam bila u bioskopu :jok:

Crazy Angel
01.05.2007, 12:03
Sta Bi Sama Radila U Bioskopu :huh: :hahaha: Nikada Do Sada I Neverujem Da Cu Ikada Otici Sama :jok:

mariposa
01.05.2007, 16:36
Uglavno idem sa cerkama,pogledamo koji film ima pa sta je nainteresnatnije to gledamo,kad vec ne mozemo da sacekamo da ima na cd,ili na netu :fijuk: pa onda kokice coca-cola,i buljimo u taj veliki ekran,posle ili kafica uz sladoled,ili hamburguesa,i tako divno prodje dan,ali sama bas ne volim,jer nema s kim da komentarisem,ali nemam problema da idem sama 8)

Aca1983
02.05.2007, 00:06
Jaiks!?!:fijuk: ...prosto jedva se setih kad sam bio u bioskopu:smeh: -ima sigurno bar dve godine kako nisam tamo isao. Retko posecujem bioskope, ali kad idem, nikad ne idem sam.

broj310
23.05.2007, 16:18
ни ја нисам давно ишао у биоскоп,а и кад идем то је обично нека ретроспектива,неки омаж и слично.
а да ли сам ишао сам некад-па јесам,два или три пута.али то је било средином деведесетих.....

la femme
23.05.2007, 21:31
Ne idem u bioskop cesto, ali nekako se pogodi da uvek idem u drustvu! Medjutim, mislim da mi ne bi bio problem da odem sama... bolje to, nego da nekog moljakam, beskonacni dogovori, i sl.

Andjelika
16.06.2007, 10:11
da, kad mi merak da pogledam neki film......

nije mi frka ili neshto slichno :)

Kalina
16.04.2008, 13:01
Nije mi nikakav problem da odem sama.....mada uglavnom idem sa nekim....:)

ZOE
16.04.2008, 13:54
...pa naraFski!!! Nikad ne znas pored koga ces da sednes:roll: Recimo, moze da se desi da sednem pored Kevina Kostnera:smeh: Daaaa, daaaaa - sve je u bioskopu moguce:stid2:

SQUAW
17.04.2008, 01:16
Uglavnom idem u društvu i to malom. Ne mogu da se setim šta sam poslednje gledala... Noć u muzeju i Deja vu... i Eragon, to je bilo prošle godine. I to je bilo u prolazu... aj' da vidimo šta je. A bila sam i sama nekoliko puta kad šunjam po gradu pa mi dune. Tako sam Gladijatora odgledala nekoliko puta preko dana npr :smeh: Ne čekam nikoga niti razumem ljude koji propuštaju koncerte, filmove i ostalo što vole... kaficu u kafiću npr... "zato što nisu imali sa kim da idu" :celepenka: i to im je godinama razlog za sve što nisu videli i čuli. Gde mi se ide odem bez problema i bez cimanja i nagovaranja, mogu eventualno da obavestim pa ko doš'o dobrodoš'o. Glavni problem sa tim bioskopima je... što im uvek preštrikam repertoar za svetlosnu godinu :beyond:

sneza67
17.04.2008, 08:00
najvecim delom idem sa mojom princezom tako da su filmovi tipo SHrek itd odgledani.

medjutim kada je ona kod oca i kada je neki film koji zelim da odgledam a da nije crtac, idem i sama bez problema.

Tami80
17.04.2008, 08:50
NE idem.Meni je sve lepse u drustvu.

biterlemon
17.04.2008, 08:57
Interesantno pitanje...
Za dobar film odlazim i sam, ako ne mogu pronaci srodnu dusu...
Za laganije filmove ne volim da idem sam, osecam se jadno i bedno...
Isto tako ne bi ni u pozoriste ili na koncert otisao sam. Nema sanse, sramota je to, bweee!

Oce neko dobrovoljac, filmofil samnom u bioskop?

Kalina
17.04.2008, 09:38
Isto tako ne bi ni u pozoriste ili na koncert otisao sam. Nema sanse, sramota je to, bweee!

Sto bre sramota?! Mani se predrasuda pa ne zivis ti radi drugih nego sebe radi!:uredu:

Oce neko dobrovoljac, filmofil samnom u bioskop?

A sta je na repertoaru?

biterlemon
17.04.2008, 09:51
A sta je na repertoaru?

Biraj film i grad! :uredu:

Kalina
17.04.2008, 10:20
Biraj film i grad! :uredu:

:ok:

Kada se pojavi nesto sto bih gledala javim se.... :)

sneza67
17.04.2008, 10:24
:)
ja sam filmofil....
jedino sto ti se ne bi isplatilo da ti biram grad :)
film mgu da biram bez problema :)

memento
17.04.2008, 10:43
Svojevremeno sam imao puno, puno vise vremena za pokretne slike. Bio sam pravi filmofil. Cak sam jedno vreme bio i clan Kinoteke u Beogradu. Ponekad sam ostajao skoro sam u sali na projekcijama Bergmanovih il Bunjuelovih filmova...
Filmove sam uglavnom gledao sam, jer me drustvo dekocentrise, a posebno kada osoba s kojom gledam projekciju komentarise neku scenu ili kadar iz filma...

Film je, po meni, intiman duhovni dogadjaj, kao, recimo, citanje knjige.

(Jedno vreme sam bio direktor gradskog bioskopa. Paradoks je u tome sto u tom periodu nisam pogledao niti jednu jednu projekciju, niti jedan film...)

drth09
17.04.2008, 17:36
Ponekad sam ostajao skoro sam u sali na projekcijama Bergmanovih il Bunjuelovih filmova...

Filmove sam uglavnom gledao sam, jer me drustvo dekocentrise, a posebno kada osoba s kojom gledam projekciju komentarise neku scenu ili kadar iz filma...

Film je, po meni, intiman duhovni dogadjaj, kao, recimo, citanje knjige.

Potpuno te razumem. Nekada sebe uhvatim da sa gotovo smešnom sebičnošću gledam oko sebe u bioskopu i najrađe bih platila onima koji vidim da nisu zainteresovani da odu. Pogotovo ako je to neki film koji sam sa uzbuđenjem čekala.

Davno nisam bila u bioskopu... U pozorište rado odem i sama i to mi predstavlja neko posebno zadovoljstvo.

miloradv
24.04.2008, 11:18
Све ређе идем у биоскоп. То нестаје.