Puna verzija : Sitnica koja vas izdvaja od drugih..
yige_gui
15.04.2006, 00:39
e pred neki dan mi kaze drugarica kako ona kad stavlja prljavo posudje u masinu, nikad ne stavlja samo jednu kasiku, obavezno mora dve (pa makar ova druga bila cista).. a izgovor joj je.. da ova jedna ne bude usamljena :smeh:
ma svi smo mi na neki nacin unikat.. al uvek ima ono 'nesto' sto cini samo nas..
recimo, sta mi prvo padne na pamet, kad kupim tehnicku olovku ili kemijsku, obavezno prvo moram da slomim ono na sta se olovka kao zakachi.. :roll:
xexee..
dopisacu kad se setim jos necega.. ima tog kod mene vise.. :fijuk:
aj' sad vi dalje.. :osmeh:
Ono sto mi je prvo palo na pamet a sto je drugima cudno je da slazem stipaljke po boji kad prostirem ves. I gde god da odem, sama sebi posaljem obavezno neku lepu razglednicu da se obradujem kad dodjem... http://www.vojvodinacafe.com/forum/images/smilies/osmeh.gif
Ono sto mi je prvo palo na pamet a sto je drugima cudno je da slazem stipaljke po boji kad prostirem ves.A ja mislio da sam jedini opičen :smeh: . Nemoj neko da me zeza što širim veš :fijuk: .
yige_gui
16.04.2006, 02:00
I gde god da odem, sama sebi posaljem obavezno neku lepu razglednicu da se obradujem kad dodjem..
ko je jos vid'o da se ovo radi? jaaa ovooooo neeeee raaaadimmmm :fijuk:
:huh: Ispade da se ne razlikujemo, majku mu poljubim. :cesces:
Dobro, a da vidimo da li neko zadrži dah kad prolazi pored kontejnera? :wacko:
izbegavam parne brojeve. Kada poklanjam to je ili 1 ili 3 itd.. stvarcica.
parni brojevi me asociraju na ruzne stvari.
nattydread
06.05.2006, 12:15
non-stop perem ruke jer imam strah od virusa i bakterija
kissigirl
05.07.2006, 13:47
Ja, ja to radim! :smeh: :wacko:
Ono sto mi je prvo palo na pamet a sto je drugima cudno je da slazem stipaljke po boji kad prostirem ves.http://www.vojvodinacafe.com/forum/images/smilies/osmeh.gif
A što je to čudno, to je normalno. Ja ne samo da slažem štipaljke po boji i jačini kad prostirem veš, već ih slažem po boji i starosti kad skinem veš na kanap (svi normalni :cesces: štipaljke drže u nekoj košarici, ja ih kačim na kanap). Da, i kad postavljam sto, ukoliko na tanjirima ima ružica ili nekog drugog dezena, obavezno ruža tj. to nešto drugo ide u gornji desni ugao.
Lady in red
12.12.2006, 23:33
:huh: Ispade da se ne razlikujemo, majku mu poljubim. :cesces:
Ja, ja to radim! :smeh: :wacko:
:mahanje: i ja
Kada smo bile klinke, bile smo sujeverne, ali ne stvarno nego vise iz fazona. Tako da mi je iz tih dana ostalo da nikada ne stajem na cetvrtasti poklopac od sahta, a na okrugli obavezno. Dan danas zaobilazim cetvrtaste :lol:
Posle tusiranja prvo mazem stopala pa ruke, pa lice :beyond:
Jos jedna stvar, mazem senf na snicle pre nego sto ih ispohujem (ovo mozda nije cudno, ali niko sa kim sam pricala ne zna za to :jok:)
Zvonchica
17.12.2006, 13:24
Ja obavezno brojim stepenice.
Ha,ja pamtim k'o mahnita brojeve sa registarskih tablica,ludo zar ne?!
DanijElla
09.03.2007, 00:18
Nosim sat na desnoj ruci
...nikad se nisam napio...:stid2:
uvek vezujem pertle na patikama :cesces:
gornji deo peşkira je onaj sa zakaçaljkom i posle kupanja njim brişem glavu
donjim noge a srednjim j...i ostalo :cesces:
ne ulazim obuven u kuçu ... i bolesno sam pedantan :smeh: i ne prolazim pored kontejnera jer smrde a kad prdnem trçim najbrze şto mogu da me smarad ne stigne :uredu:
mariposa
09.03.2007, 17:22
non-stop perem ruke jer imam strah od virusa i bakterija
:smeh: kao da vidim moju cerku,ona pere ruke stalno.
pa ja licno ne radim nista neobicno.....samo hrcim....:hahaha:
zdenkavuk
21.03.2007, 23:38
... mazem senf na snicle pre nego sto ih ispohujem ... :jok:)
E to radim i ja :P
Kad nosim sokne obavezno ih presavijem :hipi:
a kad perem kosu nikad se ne cesljam :tetkica:
kad obuvam i izuvam patike ne odvezujem pertle( tako su vezane da moze tako):stid2:
Hm!:cesces: kad prospem so, uzimam istu i bacam preko levog ramena
ne pečem kokice i palačinke kad mi je čista kosa(usmrdim je u protivnom)
gledam crtane filmove
ne pijem gazirane sokove
i još što šta.
Barem to niko ne radi iz moje okoline ne znam za druge!
JasnaBGD
10.04.2007, 17:19
Mrzim da praznim pune pepeljare.
:cesces:
vojvodjan
16.04.2007, 15:37
100kg i 186cm.....
.........i nije bas sitnica.....:)
Andjelika
16.04.2007, 17:49
nikad me od drugih nisu razlikovale sitnice :) samo krupne stvari :)
kataklinger
19.04.2007, 19:39
sve sto jedem MORAM prvo da pomirisem:zid:
ja sam mislila da sam ja jedina koja to radi - cak i ako znam miris odredjenog jela, ipak ga prvo onjusim:smeh:
Svako jelo prvo posolim pa tek onda probam,a često se dešava da onda bude preslano... :beyond:
u ulazu u zgradi brişem cipele ili patike na tepih po stepeniştu dok idem u stan
:stid2:
Crazy Angel
28.04.2007, 08:04
Verovatno Precesto Perem Ruke.. :neznam: Meni Nije Bas Toolikoo Precesto, Ali Me Svi Pitaju Zasto :lol: Stvarno Nemam Pojma :stid2: Uh Da Nezaboravim :hahaha: Zbog Skoro Svake Lepe Geste Znam :( Jbga :roll:
kissigirl
15.05.2007, 18:52
Oko spomenika su obicno neki krugovi od onih plocica (bar oko onih koje sam ja videla :wacko: ), i kada prolazim pored, nikada, ali bas nikada ne zgazim u taj krug :) zasto, nemam pojma
Ovo obavezno radim, čak mirišem da ustanovim da li je so ili šećer, ništa probanje :plaz2: , samo nos!
Čitam (listam) novine od zadnje stranice, malo kad od početka. :hmm:
Iz kutije cigareta prvo vadim srednju cigaretu. :huh:
sve şto je.em MORAM prvo da pomirişem :stid2:
dobrodusna sam i uvek verujem ljudima :zid:
I pored svog znanja engleskog....
Neznam da napisem ni rec na engleskom jeziku!!!!
sakrijo sam 1.000.000 evri , i sad ne mogu da se setim gde :cesces: :cesces:
ma sitnica , sledece godine dolazi drugi :hahaha:
-Kad cujem zvono moram nekog da :bokser:
Dok se ne izvede penal ne palim cigaru, bilo da mi treba gol ili promasaj (a to su takvi dramski momenti...)
JasnaBGD
02.06.2007, 22:42
... od drugih - koje poznajem...
Spavam u čarapicama.
:stid2:
е па,многи би ми казли- ти си бре луд и тако нешто слично. у принципу се не уклапам у постојеће калупе,шаблоне,модле...и много ми јбт драго због тог,није да ја оћу да се не уклапам,већ сам једноставно таки,другојачији...
волем бре бити свој,не прилагођавати се брез преке потребе...
то је заиста ситница,та даска у глави-реко би неко,да л ми фали ил их има вишка,питање је...ма,не умем да конкретизујем ту ситницу,она се ишчитава-ко уме:)
çesto spavam u komşinicinoj majci :stid2:
a inaçe volim da se krijem po zbunjovima :stid2:
Lep, visok, ocuvan za godiste. El treba jos nesto ?
zillertal
17.07.2007, 17:01
Najcesce cete me sresti sa jednim ili dva irska settera u pratnji, a sve vise pocinjem i liciti na njih...:hahaha:
yossarian
17.07.2007, 17:24
Не успевам да се прилагодим људима који ми се не свиђају... чак и кад покушавам... или је та ситница што ми се мало људи свиђа... или то што имам јаку личност па често одударам и изазивам подозрење... :cesces:
PropelerZviz
17.07.2007, 17:44
Kad god da ustanem, ne volim da pričam sa ljudima do 12h :smeh: Tad sam ćutljiv, a posle mi zatvaraju usta.
Budim se posle trece kafe. :kafa:
Prvu pijem oko pola 8, drugu oko 13, a trecu oko 17 sa zenom.
JasnaBGD
27.07.2007, 13:42
Često pravim digresije - i kada govorim, i kada pišem - koje me odvuku na sasvim drugu stranu...
**princess**
30.08.2007, 01:33
moj otisak prsta.... haha... niko ga nema ko ja... utatataaaa!!!!! :):):)
Uh, ja sam bogami unikat.
Kad smo kod jezika, velim da mi to ide, pa bude dana kada pocnem da pricam na 5 razlicitih jezika (srpski, ruski, engleski, norveski, nemacki) rec na jednom, rec na drugom. Ok, nemacki upotrebljavam samo kad odem na kalis, popnem se na top i vicem reci tipa: Digershluss!!!! Fuhrshatn!!! i tako dalje. Sareno, sareno...
sto se tice spavanja, tu sam najaljkaviji. Samo se skinem, istusiram se, stavim neki ves na sebe i frljnem se na krevet, ma sta bilo na njemu. Ume i da boli ponekad :huh:
Manijak sam za slaganjem stvari. Ali, slaganjem u oblike, kule, rusvaj, itd, samo da ima neki umetnicki izgled.
Volim i da se pentram svuda, posebno kada treba da se 'bere neka jabukica.
Knedle sa shljivama su mi jedna od ljubavi, tako da, ko se uhvati za poslednju, moze slobodno da se oprosti od svog zivota. NIKO mi ne uzima poslednju. Mada, kad bolje razmislim, niko nikada nije stigao ni da proba to da uradi....
Bacam na papir sve sto mi padne na pamet.
Ima jos mnogo. Samo obratim paznju tek kad se desi. :dry:
--izmena--
A, da, niko nema tako izoblicen smisao za pravdu kao ja :lol:
A emocije uspesno uspevam da sakrijem. Ja sam, jaran, glumac...
Još nisam srela osobu koja se plaši istih stvari kao ja. I obično mi se smeju ljudi zbog toga.
little fairy
30.08.2007, 14:15
Teško za objasniti. Jako sam složena osoba. Ali tko ima živaca da me upozna, spozna koliko vrijedim te koliko vrijedi sve što nudim, bilo prijateljstvo, ljubav, kolegijalnu podršku..
Žena-dijete
Dobrica-gadura
Pristupačna-uvredljiva
Kulturna-prosta
Kad me se do kraja upozna, shvati se da sam zanimljiva mrgudica, spremna pomoći svakome tko je zaslužio, i na tom putu ne bih mrava zgazila. Krijem se iza maske oštre žene da ne bih sama bila pregažena.
Ne, nikako me se ne smije trpati u isti koš. A što me odvaja od drugih.. ovisi i o tome što njih odvaja od mene i od ostalih.
Svatko ima nešto. Samo treba pokazati a prije toga spoznati.
Ali što bi me moglo potpuno odvojiti? Valjda sam jedina cura koja ne koristi puder :) Nikada :)
Neuhvatljiva_
30.08.2007, 14:38
Ali što bi me moglo potpuno odvojiti? Valjda sam jedina cura koja ne koristi puder :) Nikada :)[/B]
:uzbud::uzbud::uzbud: eto ja sam totalni kontrast od tebe...ne napustam stan bez pudera na licu... :uredu:
Ali što bi me moglo potpuno odvojiti? Valjda sam jedina cura koja ne koristi puder :) Nikada :)
Ni ja ga ne koristim... :jok:
Sitnica - možda oči, koje sve govore...
coolgirl
06.12.2007, 23:34
Ako se misli u drustvu mom uopste,onda je to...Hmmm...
Muzika,stil oblacenja,nacin razmisljanja,iskrenost...Ne znam...
.... pa ne verujem da sam jedina na svetu koja je surovo neposredena i iskrena ali to je nekako moja najistaknutija osobina, i kao sto vec negde rekoh, okruzena sam ljudima koji znaju to da cene....:beyond:
Ne mogu da zaspim dok ne navučem kosu preko ušiju. Kad sam bila mala, neke budale me plašile da će mi uvolež ući u uvo kad zaspim, pa mi ostale traume. :smeh:
NSdjanka
07.02.2008, 23:16
...meni je osmeh lajt motiv... :)
Neki vole od pileta belo meso, neki karabatak, neki batak - a ja najvise volim da glabam pilece kosti - znaci, svi pojedu meso i moj tanjir nafiluju kostima:uzbud:
majcin beleg u obliku lesnika,na listu desne noge....
Nikada solju za kafu ne hvatam za drsku ....:jok:
Vučem trešnje po ustima... i dzepovima... i ne pričam puno o sebi... zato što se krijem ovde na forumu od znatizeljnih očiju, ušiju i prstiju...:hahaha:
triViALna
18.02.2008, 11:32
Ne mogu da garantujem da cu da cutim dok spavam.
;)
Ne mogu da nosim satove sa baterijom,jer mi se baterija isprazni za 2 nedelje.Nezavisno od kavliteta sata i baterija....Sta je samnom....jel ja crpim bateriju....? :blink:
Al_Kohol
06.03.2008, 01:56
Слушам хип хоп а идем на панк свирке :huh: :cesces: а због тога ми говоре да нисам нормалан
rusty nail
17.03.2008, 02:17
ne trudim se da se dopadnem drugima , ybg:jok:
jer...
"da se nije trudio dopasti se svima, mnogima bi se dopao ":uredu:
muchomachoR
17.03.2008, 03:44
isti sam kao i svi,
ni po čemu se ne razlikujem http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/macho/eu.gif baš!
The Gunslinger
17.03.2008, 09:22
Uuuuu..... ima mnogo takvih sitnica, al navešću samo nekoliko
Osećam se ubedačeno kad je sučan dan, ili kiša, ali kad je oblačan dan bez kiše, osećam se super. :neznam: I niko mi ne veruje da je to istina.
imam prugastu pižamu :uzbud:
Pa nisam siguran da je to bas sitnica..... Naime, ja sam daltonista.
Ca blues
17.03.2008, 10:38
:joint:.....bold slova u postovima......:kul:
Kad izlazim iz kuće uvek vičem 'aj ćao' i kad nema nikog...:uredu:
...mentalni sklop..... :kul:
Pinky993
19.03.2008, 21:03
Moje godine!!!;)
moja kosarkaska gradja :hahaha:
Od nekretnina bih izdvojio kucu od 800 kvadrata, a ostalo nisu sitnice.:vidbudale::fijuk:
triViALna
03.04.2008, 02:13
right now pranje zubica u 2:00 nocu...:)
muchomachoR
03.04.2008, 02:40
Šetanje po "usijanom limenom krovu" ;) za koji minut. :roll: Tačnije oko 3.00 :roll:
a nisam mesečar :fijuk:
Kad zovem ljude telefonom često menjam glas i lažno se predstavljam. Volim da sam Zoran iz elektrodistribucije ili vaš kablovski operater ili Dragica iz opštine, ili šta mi padne na pamet. Izbegavam maksimalno š č ž i dž da me ne provale odma'.
Izbegavam maksimalno š č ž'.
Ovo nam je zajednicko.:stid2: Ta slova i ja nekako specificno izgovaram.:beyond:
odustajem kad najmanje treba
starsica
03.04.2008, 19:05
Kad zovem ljude telefonom često menjam glas i lažno se predstavljam. Volim da sam Zoran iz elektrodistribucije ili vaš kablovski operater ili Dragica iz opštine
ja se uglavnom predstavljam kao Dragan iz Zavoda za transfuziju krvi, Novi Sad ili Marica iz Zavoda za transfuziju krvi, Novi Sad odsek Kikinda :lol:
...imam četiri jajeta...:roll: ...dva se vide, dva su sakrivena....:roll:
muchomachoR
04.04.2008, 10:58
neshvatljiva "nad"ljudska nekako :fijuk: kako bi rekao :fijuk: muchomachoRska darežljivost:fijuk:
upravo poklonih _babi_ ni krivoj ni dužnoj, najlepši smajli na netsvetu
Ovaj ... kako da kazem .... :hmm: ... osnovano se sumnja da to i nije bas sitnica :stid2:
(kako k***am):smeh::smeh:
Ujedam ljude koje mnogo volim kad ne znam više ni kako da im to kažem ni pokažem, a dođe mi i namesti mi se slatko. Grizem jako da ostanu zubi, a ko jauče pička je. Ne verujem da to radim jedina na svetu, ali ujela sam par puta i svog psa zato što ga volim najviše na svetu. Možda sam ja za neko ozbiljnije promatranje :nempojma:
Svaka... i od 23 i od 33 mi kaze da sam lud... ali uvek
Mozda to vama nije cudno,delom me poznajete,ali eto tek da pomenem... i da ne zaboravim niko to ne uzima za zlo,naprotiv...
p.s. ne znaju kako da mi kazu koliko ih navodim na opstenje,pa im to dodje kao najzgodniji pridev... moj utisak :roll:
muchomachoR
07.04.2008, 11:32
Jedna trepavica na levom oku mi je duža od ostalih :fijuk:
moja sjajna frizura :smeh:
iskrenost i naivnost
da da ... pa su te ubedili kako ptice ne lete nego gnjuraju :smeh:
...kriv mi je...:roll::fijuk:...palac na nozi...:roll:
ja nemam nokat na p...
rstu :fijuk:
muchomachoR
14.04.2008, 04:35
nemam ni ja :blink:
ni na p...:fijuk:
rstu
ni na k...:fijuk:
rstu
nađi neku drugu :fijuk: sitnicu da te izdvaja od drugih :hahaha:
neshvatljiva "nad"ljudska nekako :fijuk: kako bi rekao :fijuk: muchomachoRska darežljivost:fijuk:
upravo poklonih _babi_ ni krivoj ni dužnoj, najlepši smajli na netsvetu
A gde? :aaa:
muchomachoR
14.04.2008, 04:58
No capito !
Jedino ako se neko zaigrao :fijuk: pa obrisao :fijuk:
Ja lepo poklonio :uredu:
i napisao :uredu:
"za dragu i milu _nanu_ , da joj se nađe kada divani sa drugaricama".
A gde, ubi me ako znam.
:cesces: ili na tvojoj temi ili na najlepšim smajlijima :cesces:
Evo, ovaj sam ti tada (pre deset- petnaest dana) poklonio
http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/XXX/6e82e.gif
Znam ovo naizust ( Подмосковные Вечера ), a i pevam dok se tuširam :hahaha:
YouTube - ПодмоÑковные Вечера
sta mislim,to i kazem-i obrnuto!!
...abnormalna količina optimizma...:)
...talenat da iznerviram mnoge... :fijuk:
Fanatizam-sto naumim, to odradim, pa taman se to granicilo i s' fanatizmom:beyond:
starsica
18.06.2008, 23:41
mogu da izbacim levi clanak iz zgloba :lol:
pre nekoliko godinica, trcala sam u stiklama, bogami posteno pijana i naletela na neku ciglu pored kuce i sjebala clanak naskroz.. par dana je bio u zavoju, mislili su da ce biti potrebna operacija.. ali ne da se Teodor.. :zlocko:
znaci, naravoucenije, vise necu nikad.. trcati u stiklama.. :lol:
...nisam imao zaushke...:lazy:
...mladež u obliku srca..na listu noge... :smeh:
...nisam imao zaushke...:lazy:
Imaćeš :uredu: , ni ja nisam imala zauške.
Svaki put kada neko spomene vaške, počnem da se češem po glavi. :huh:
...ja nisam imala boginje...nijedne :huh:
...ja nisam imala boginje...nijedne :huh:
...ima vremena...
...ima vremena...
:huh: ...može biti,al kako nisam preležala ni jednu "dečiju zaraznu" bolest,rekoše doce da mi je imuni sistem otporan na njih :king:
yige_gui
18.07.2008, 20:27
podochnjaci :uredu: al' ono do poda :roll: :lol:
Podocnjaci, podocnjaci, bas ti lepo stoje
Tvoje oci pijanice svetlosti se boje :jupi:
pralinica
18.07.2008, 20:56
Uglavnom po potpunoj transformaciji izgleda. Od duge do ultra kratke kose, pa promena boje kose...
coolgirl
18.07.2008, 23:15
ako se ovo odnosi na moje drustvo,onda je to zrelije ponasanje i razmisljanje. ne mogu da skontam da se neki ponasaju kao da su tek naucili da pricaju O.o
cesto sam ozbiljna iako inace stvarno nisam,ali nikako,pa onda mnogi pomisle da sam neka ostrokondza :lol:
Pa i nije baš deleko taj dan kada će to stvarno postati sitnica::roll::stid2:
believer
19.07.2008, 00:40
ne deluje,ali ....ja sam oldfashion lady......
starsica
25.07.2008, 21:36
kada mi se kija, a ne mogu da kinem, pa mi kijanje stoji u nosu, moram da se ili golicam ili da nesto pipam. ali samo sa kaziprstom i srednjim prstom desne ruke, drugacije ne mogu :lol:
klenovsek
27.07.2008, 10:28
tesko je pisati o sebi,znam da ne podnosim sivilo svakodnevnog zivota ali nisam uporan u nastojanju da se razlikujem od drugih.mada , ja sam lav u horoskopu i podrazumeva se da sam u svemu cime se bavim NAJ,mislim da je to dovoljno :smeh: ali volim da se salim na svoj racun
yige_gui
29.07.2008, 02:24
...zavoji na prstima desne ruke i oooogromna modrica na levoj nadlaktici :kul:
Samo ja mogu da rodim dete kome može da padne na pamet da cepa halo oglase kvasi te listove i poploča celo kupatilo novinama dokle je god mogao da dohvati :pehar: Jebemlimusemenčicu :smeh:
prewrnuta_torta
05.08.2008, 16:05
oziljak na desnoj nozi... :P
Rohalj Baze
10.08.2008, 08:34
nisam samo lepa...nego sam i pametna :smeh:
little fairy
12.08.2008, 10:04
Za razliku od svih djevojaka/žena, ja nemam fen doma.
Po tome sto imam preko 30 parfema u sobi....:8)
... nisam plava i nemam silikone :smeh:
... nisam plava i nemam silikone :smeh:
Ni ja alii imam nove proteze :uzbud:
Što ja mogu da pojedem, kako reče believerka....:bes4:
a lepo se nosim :astasad:
aah ,moj extremni sarm:uredu::hahaha:
Pravili smo neku roštiljadu u prirodi pre neku godinu, prijatelji na gomili + matorci, bila vrućina, pivo prvo 'ladno pa toplo i svi se poodvaljivali od alkohola i sad kako to biva malo malo pa neko ode iza brdašceta u šumicu dublje da piški. Ode i mama. Al' ja za njom sa aparatom, sačekam je da lepo čučne i kad sam se pojavila ispred nje nije mogla da veruje šta ću da joj uradim :smeh: Slička je blesava, ne vidi se ništa što ne treba i ne bi bilo lepo, al' se lepo vidi da piški sa pantalonicama na pola koplja, oči joj se skupile od smeha izmešanog s nevericom i rado bi ona ustala da me pojuri da trenutak nije nezgodan bio baš :smeh:
I 'ladno stavim sliku u album kad sam razvila film.
Nisam do sad gledala ničiji album sa slikama, a da ima majku rođenu u njemu slikanu ko moju. A vala nisu ni oni koji su gledali taj moj. Prvo bude :new: obavezno pa :hahaha: + pa ti nisi normalna.
...sitnica?...pa kita mi je recimo,manja nego sto je to uobicajeno kod muskaraca...bas sitnica...:lazy:
starsica
03.09.2008, 01:38
pa sad.. nije da me bas izdvaja.. ali svojstveno mi je..
hipohondar sam.. neizlecivi :uredu:
believer
03.09.2008, 22:33
nista me ne izdvaja...ja sam jos samo jedna u nizu slabih,nezasticenih zena......:plaz2::plaz2::plaz2:
paparazzo
03.09.2008, 22:35
Sve sto sam htela da napisem vec neko drugi jeste (mirisem sve pre nego sto probam, brojim stepenice, preskacem kockaste sahte, cesto perem ruke...). Pa se setim...ima jos nesto. Mjaucem (kad mi je lepo)
imam dlakave noge :stid2:
believer
03.09.2008, 22:39
Sve sto sam htela da napisem vec neko drugi jeste (mirisem sve pre nego sto probam, brojim stepenice, preskacem kockaste sahte, cesto perem ruke...). Pa se setim...ima jos nesto. Mjaucem (kad mi je lepo)
ovo za pranje ruku mogu da potvrdim....:uredu:
itebejac
04.09.2008, 13:02
Ponekad mi dođe.. pa na ulici hodam kao inspektor Radiša.. :uredu:
...kada idem ''glavom kroz zid'',ne nosim šlem :slem:
Moram da se ljuljam na svakoj stolici na kojoj sedim - ono, da se odignem nogama, da stolica bude zabačena, da stoji samo na zadnjim nogama. Ove drvene u kući sve razglavim tako.
Pre nego što zaspim moram da vrtim desnu nogu levo-desno.
Vezujem pertle na način koji niko ne razume (pogrešno sam skopčao kad me je ćale kao malog učio i ostalo mi za sva vremena).
To mi sad pada na pamet, a ima toga više nego kod Džeka Nikolsona u "Dobro da bolje ne može biti" :)
A-Bar-Gi
08.09.2008, 20:02
charm :osmeh:
Leonard Peltier
08.09.2008, 23:48
Dža ili bu (sve ili ništa) ..... :beyond:
starsica
20.10.2008, 15:56
ne postoje najlon carape da ih ja ne pokidam :dry:
trezna, p'jana.. svejedno, neko sranje mora da se desi i ja kuci nikad ne dodjem sa celim carapama :dry: i to vec pocinje da me izludjuje zesce, jbt, samo na carape nedeljno potrosim 500 dinara :dry:
bilo da mi ih progore cigarom, ili zakacim stiklom (ovo mi je najbolaj fora, jbt, celo vece budu cele, ni pepeo na njih nije pao, i stignem kuci, izuvam se i zakacim carape stiklom eeeeeeeeeeejjj :grr: ), ili ode falta zbog nokta.. ili padnem :roll:
ali nesto mora, ne secam se kad sam dosla kuci sa celim carapama :dry:
ne zakljuchavam vrata od gaJbe....:beyond:
Leonard Peltier
20.10.2008, 16:13
Dža ili bu (sve ili ništa) ..... :beyond:
+ neverovatan tajming :dry:
little fairy
21.10.2008, 11:18
Jedina ja na poslu imam šljokičaste naljepnice 'Diddl' na propusnoj kartici. I neke cvjetiće..
Bar se odmah zna čije je :fijuk:
BoginjaMarija
21.10.2008, 23:52
sto je crno-crno je ...sto je belo-belo je...nema zavlacenja-sve zovem pravim imenom i tu sam nekad surova
osmeh..uvek, uvek, uvek..:)
meri se u cm:uzbud:a pored merljivog i poštovanje prema drugima koji javno ne pokazuju nepoštovanje prema meni...8)
i možda jedino ja učim klinca već u devetoj godini da su sve žene princeze,pa ma šta radile u životu i kako na prvi pogled izgledale,a da je sasvim druga stvar što i princeza mora naučiti da se ne mogu sve princeze i voleti...
CHichaGlisha
22.10.2008, 16:13
Ne volim šetnje. :kez:
... ovde vidim (skoro) svi vole ... :smeh:
... moji şareni grafiti s unutraşnje strane lobanje :wacko:
Imam hrčka koji se zove vidra :smeh:
zowu me mnogi 'dukaneze':smeh:
...modrica na dupetu... :dry:
mrzi me da reagujem na dvosmislenost i ...
to sto sam izrekao-to sam i pomislio,a to sto mislim-bas to i samo to,uvek i izgovorim!!
sto bi,stara narodna lepo rekla:...sto na umu,to na drumu...
robert ns
13.11.2008, 21:33
nekako volim da radim samo nedeljom i to pre podne :roll:
Volim da grizem drage ljude.:stid2:
Ponekad.:stid2:
Malko.:stid2:
Onda ljubim da prođe.:uredu:
BoginjaMarija
14.11.2008, 11:43
Nekako...kao da nisam sa ove planete...:wacko:
..radije kupujem knjige nego krpice...:roll:
diktatorka
14.11.2008, 14:44
...kazu,nacin razmisljanja tj.~muski mozak~
...vise se ne ljutim zbog toga...
Smisao da hvalim nekog. Tu sam skoro nenadmašan...:roll:
Nijedna sitnica me ne izdvaja od drugih. Totalno sam asocijalan tip i izdvajam se po svemu. :smeh:
Shtrchim k'o govno iz vode. :dry:
paparazzo
19.11.2008, 01:21
Nemam RTS1 memorisan na kecu
CHichaGlisha
19.11.2008, 01:27
Isprženu prženicu :njam: opet zagnjurujem u smućkana jaja
:kul:... :) ... :hahaha:
Nemam RTS1 memorisan na kecu
nemam ni ja :hahaha: karton netvork mi je na kecu :uzbud:
uz to imam dve glave i obe su bez dlake ali jedna nema uşi :fijuk:
...imam dva ćelava prijatelja...:roll: :uzbud:
little fairy
19.11.2008, 15:25
Lakoća kojom izgovaram riječ 'Zbogom' :huh:
CHichaGlisha
19.11.2008, 22:09
:) Gotivim Čanka ! ... :roll: Nenada ! ... :fijuk: Nešu ... :uredu:
:hahaha::smeh:
Dupe mi ko SSSR,al' me opet ljube u Moskvu...:roll:
Neću...ni kad hoću :neznam:
Volim da dajem nadimke ljudima. :beyond: Ustvari, nije da volim...jednostavno ne mogu da se oduprem tome :smeh:
pochinjem da shtucam na prvi gutljaJ bilo chega gaziranog...
:smeh: :zagrljaj: i ja tako:smeh:
...puštam te lukave rabote..da žive u uverenju da su mudre :roll:
..a što to radim..:smeh: pojma nemam..igram se valjda...
robert ns
25.11.2008, 21:34
ne znam da cutim. uvek pomesam off i on
rupice na obrazima..:)
Ja imam i pegice po nosu!
nja nja! :plaz3:
Ne izdvaja te ... i ja shTucam na gazirano :roll:
starsica
26.11.2008, 04:23
kad zavrsim citanje bilo koje knjige, umesto da se osetim ispunjenom i srecnom, ja sam tuzna :beyond: i sto je knjiga bolja i sto me vise interesuje, tako se ja vise smorim kad dodjem do kraja.. ne mogu vam opisati kako se osecam sad kad sam procitala Hari Potera.. po drugi put..
little fairy
28.11.2008, 17:30
Prijatelji me vole gledati kako, kada naručim bijelu kavu, prvo uvijek skroz pojedem sa žlicom pjenu a onda uživam u bijeloj kavi. Naime, ne volim pjenu.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.