PDA

Puna verzija : Dlakava tema za dlakaviju polovinu

ribenzzi
14.04.2006, 09:51
Kad vec zene imaju svoju "dlakavu temu", vi kao dlakaviji sigurno zasluzujete istu. :smeh:
Dragi nasi, kako se borite i borite li se uopste sa dlakama po tijelu.
Neki poseban nacin ili?
Kako vasa ljepsa polovina reaguje na vas "ljubavni tepih"?

Pozdrav od Zle:smeh: !

HLEBmaster
14.04.2006, 14:30
Kod mene je situacija sledeca: sto se tice lica, tu posao zavrsava pinceta, tj. idu samo obrve, a za brkcice :osmeh: vosak. Sto se tice donjih mi extremiteta, e tu sam fanatik i nemam milosti vec, gde strci tu se skida. :fijuk: :uzbud:
A sto se tice jace mi polovine, sve u granicama normale mi je prihvatljivo.

Naravno svaki dan vishe puta.Kod mene je situacija sledeca: sto se tice lica, tu posao zavrsava pinceta, tj. idu samo obrve, a za brkcice vosak. Sto se tice donjih mi extremiteta, e tu sam fanatik i nemam milosti vec, gde strci tu se skida. Ja kazzem, samo oshtro sa dlakicama!

A sto se tice slabije mi polovine, sve u granicama normale mi je prihvatljivo.

Phoenix
14.04.2006, 17:11
Uh, bre... gde me sad podsećaš na brijanje :blink: . E, da mi se te obaveze rešiti... Mada, godinu dana sam nosio bradu... Ribe me spopadale sa svih strana pa sam morao na kraju da se obrijem :uzbud: .

A ostatak tela... sve umereno... osim na jednom mestu... :fijuk: Neću da vam kažem, gde... :smeh:

swba
14.04.2006, 19:46
Uh, bre... gde me sad podsećaš na brijanje :blink:
aman imal' vece gnjavaze od brijanja :wacko: al opet sreca u nesreci da mi brada, brkovi i sve ostalo sto brijem :fijuk: ne rastu brzo, pa se to da reducirati na dva puta nedeljno maximum 8) vele da je sad u modi ona dan-dva-tri brada :fijuk:
a ostatak tijela... a sta je to ostatak tijela :fijuk:

Meggy
14.04.2006, 20:03
Nesto mi ovi nisu jezicavi kad je ova tema u pitanju... :smoke:

HLEBmaster
14.04.2006, 20:59
:fijuk: ? a nije mi jasno shta ochekujete? Od kada mushkarci razmenjuju iskustva o tome shta rade u tojaletu ?

swba
15.04.2006, 00:58
:fijuk: ? a nije mi jasno shta ochekujete? Od kada mushkarci razmenjuju iskustva o tome shta rade u tojaletu ?
ma ne bre, 'oce da pokupi neku caku :smeh: