Puna verzija : Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi?
Eeehhh... secam se ja svojih ludorija zbog ljubavi... upoznao sam jednu devojku iz novog sada... i bas smo se lepo proveli dok sam tamo bio. uglavnom, ja bez nje nisam mogao, i resio da je nekako vidjam. Naravno, nije dolazilo u obzir da ona dolazi vamo, u BG. I tako, ja svakog meseca skupljao pare za autbusku kartu do NS, i jednom mesecno isao tamo da se vidimo. E, sad, nista od ovoga ne bi bilo toliko neobicno da su moji roditelji znali bilo sta o tome! Naime, tada sam trenirao jedan jako plemenit sport (rvanje). Svakog meseca smo kao imali "turnire"... krecemo rano, vrcemo se kasno. I nikad nisam provaljen. Needless to say, moji roditelji su bili mlogo strogi, tako da, ako bih im tada to rekao, uhhh... Eto, reklo bi se da je to podosta ludo od moje strane.
Kake ste vi ludorije pravili zbog ljubavi?
biterlemon
17.06.2007, 20:53
Uvek sam osvajao imidzom trezvenijeg muskarca od vrsnjaka. Zato ludostima se nisam dao!
Osim ako ne racunam neke vragolije u gustom parku!
:roll:
Slala sam anonimna pisma na kucnu adresu. :roll: Ali bila su to bas lepa pisma bez teksta. Samo simbolicne stvarcice koje su se spajale u pricu. Pisma sam slala jednom nedeljno. Tako da na kraju moze da se sastavi strip od pisama.
A u BG bez znanja roditelja sam isla na sex, a ne zbog ljubavi. :hahaha: Naravno roditelji nisu znali jer nije bila ljubav u pitanju nego velika sexualna privlacnost i nista vise. :smeh:
Andjelika
20.06.2007, 04:32
chinila sam svashta...
blesavljenja i ludiranja....
neshto shto nisam od sebe ochekivala :)
euridika
22.06.2007, 00:41
Provela sam tri meseca bombardovanja u vozovima na relaciji Batajnica - Pančevo. Nije me baš mnogo zanimalo koje je doba dana-noći bilo u pitanju i da li su zavijale sirene i padale bombe, meni važno bilo da stižem tamo...
gregorije83
22.06.2007, 10:05
jednom sam sa drugom isao da pevam jednoj macki isprad kuce u 4 ujutro, mrtav pijan naravno, da mi oprosti zbog neke zajebancije koju sam naprvio :klanj: , pa je komsija izasao i hteo da nas ispresavija :uglavu:, naravno uspela je serenada, sve dok nisam zajebao stvar ponovo. Onda se potrefio 8. mart pa su me drugarice iz skole zajebale da posaljem cvece na sred casa :primirje: , i tako je i bilo, cvecar upade na sred casa i dade joj cvece.
izlazim ja na odmor a ona sa cvecem na dvoristu, ja probao da uhvatim maglu kad neko vice ''gregorije '' stani i prilazi mi!
ja se odsekao,naravno cela skola je znala o cemu se radi, i oni koji me nisu poznavali odjednom su bili u toku, prilazi ona i zahvaljuje mi se!:uzbud:
ja sav hepi idem kuci, kad ona zove:'' pa sta ti mislis, da sam ja glupa, htela sam ono cvece da ti nabijem u dupe nego mi te bilo zao, rekla sam da necu vise nikad da te vidim...!!!''! bilo je tu jos komentara ali nisu za pricu:( :( :(
sutra dan me je cela skola zajebavala,poklanjali mi cvece,ismejavali me,pa bio sam na tapeti jedno dve nedelje sigurno.
naravno riba mi nikad nije oprostila, ali nema ni veze, preziveo sam, sto bi rekeo bora '' tad sam bio mlad''.:plaz2:
ovo su samo neke od mojih ispada a ima ih dosta, ostale cuvam za neki drugi put 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
remorker-bgd
29.06.2007, 14:31
Bilo ih je...
od telefonskog racuna od 1200 dolara, pa do nekih malo romanticnijih trenutaka...kojih se radije secam...:)
Bivsa mi bila iz Zg-a...i posvadjali se...vec je bilo vreme kad su nesporazumi bili sve cesci...i resim ja da cu da verujem u tu nasu vezu za oboje...i tako joj pomognem da prebrodi neku krizu...da probamo ponovo da stignemo do nas...
I ispricam drugu za sve to...i on kaze "Pa jel to nesto toliko strasno da ne moze da se resi jednim odlaskom u Zg?"...to mi kaze u petak u 15h...u 16h me odvede na zeleznicku i kupi mi kartu...i ja u 22h sednem na voz...sa sve malim plisanim medvedom:uredu: (jos jedan useljenik u Njenu sobu...i mala Dracena (koliko se secam))...i krenem tako...nisam spavao u vozu..svasta mi se motalo po glavi...uglavnom neke slike koje su davno naslikane...i vec pomalo pocele da blede...a zaboravili smo da pravimo nove uspomene...
I koliko god da se taj voz lenjo vukao kroz noc...sasvim rano je bilo kad sam ugledao natpis "Glavni kolodvor-Zagreb"...poceo je pljusak...05:50 ujutru...Pretrcim do tramvajske stanice...sacekam 4-ku...cini mi se...za tih dvadesetak metara od zgrade stanice do tramvaja sam bio mokar kao da sam plivao Savom do Zg...ali dobro...Mali Plisani Stvor i biljcica su bili dobro...u velikoj plavo-zutoj kesi...na kojoj, Boze, cirilicom pise "Beograd-nasa kuca!!!":) ...to sam shvatio tek kad sam izasao iz tramvaja...i pokusao da odgonetnem toliko pogleda usmerenih ka meni tokom desetominutne voznje...nista neprijatno...samo cudno...:)
I tako izadjem na isti taj pljusak...pretrcim do zgrade...koju kao da je neko stalno izmicao...nikada nije bila tako daleko?...i pozovem...u 06:20 ujutru...subota je...njenu mamu na mobilni...da Nju ne bih probudio zvonom...njena mama...zapanjena...mi otvori vrata...i ja onako mokar...odem do sobe u kojoj je spavala...udjem polako...i sednem na ivicu kreveta...kako sam seo, tako se probudila...malo se pridigla...onako na laktove...i potpuno bila izgubljena...cutala i gledala me...nije bila sigurna sta se desava...i da li sanja...a nisam ni ja bio siguran...onako pokisao...sa Plisanim Stvorom u jednoj, i Dracenom u drugoj ruci...cekam reakciju...a reakcije nema...sigurno je prosao minut...navikla me vec na zagonetke u svojim pogledima...
I na kraju kazem "...mi smo samo dosli da vidimo da li jos uvek mozemo da te nasmejemo..."...i tad me napokon zagrlila...kako dugo nije...i kako nikad vise nije nakon toga...
Uglavnom...bez obzira sto vise nismo zajedno, ni jednog trenutka mi nije bilo zao sto sam to uradio...i nadam se da su i Dracena, i plisana zverka dobro...za nju znam da jeste...eto...
Pa bilo je raznih ludosti.........neke su se manje vise isplatile.
Recimo laganje starijoj devojci za godine.
:hahaha: Pa cak sam i na glumu isao zbog devojke:hahaha:
Pa sam jednom iz jednog kraja grada isao ,po najvecem pljusku ,isao na drugi kraj..........e na sta je sve covek spreman..........:hahaha:
pa bilo je dosta ludosti verovatno sto sam okruzen ludim ljudima:)
naprimer istog dana kad sam podigao dozvolu za auto, maznuo sam sa drugom auto negovog ujke BMW i otisli u beograd da se vidimo sa devojkama a da ne bi prijavio kradju krenuli smo u 4 ujutru i cim stigli u bg oko 6:30 javili mu. i da vam kazem bas je poludeo:toljaga: . bili smo sigurni da ce da nas ubije:uglavu: ali proslo je bolje nego sto smo ocekivali dobili smo male sankcije i to je to.
bilo je jos ludosti ali sve su se desavale u mom gradu tako da se smatraju manjim ludostima.ako ocete samo kazite:stid2:
Bila sam i vise nego luda ali ne kajem se jer znam zbog koga sam bila luda i bicu jos ako treba on je to zasluzio.
private_zg
02.10.2007, 13:27
Reci cu ukratko, toliko sam poludio da sam sve zive oko sebe maknuo, vise nikog ne vidim samo ona i ona, 80% posla sam presato raditi samo da bi bio blizu njoj,...ima toga, mala me oborila. Ali nije mi zao za nista jer je obozavam.
Kao sto i kazete ljubav ne bi bila ljubav kad ne bi bilo ludosti, kada bih bar kod nje mogao vidjeti barem malo ludosti zbog ljubavi, pokaze ludosti ali to je rijetko. Ni nezna kako bi usrecila jednu budalu.
Ivana-psy
02.10.2007, 14:44
Uf, sta sve nisam radila.. Prvo i naj gore tad sto mi je bilo, a to je da slazem roditelje :( Sa prvim momkom kad sam bila u vezi, bila sam tako vredna i radna cak sam svaki dan kod drugarice "vezbala" matis i biologiju.. :fijuk:
Kad sam bila zaljubljena u jednog momka koji je imao devojku, na prevaru sam uspela da ih razdvojim i naravno osvojila ga.. :beyond: Tad mi nije bilo bitno kako se ona oseca, sad bih vec razmislila.. :kez:
U trecoj godini gimnazije sam isto bila jako zatreskana u decka koji je iz Novog Sada.. Moje sam lagala da imamo ekskurzije i dane u prirodi.. samo da bih njega vidjala, a pare sam nabavljala tako sto su mi stalno "trebale" razne knjige.. Eto.. Mladost ludost.. ;)
Neuhvatljiva_
02.10.2007, 15:50
Reci cu ukratko, toliko sam poludio da sam sve zive oko sebe maknuo, vise nikog ne vidim samo ona i ona, 80% posla sam presato raditi samo da bi bio blizu njoj,...ima toga, mala me oborila. Ali nije mi zao za nista jer je obozavam.
Kao sto i kazete ljubav ne bi bila ljubav kad ne bi bilo ludosti, kada bih bar kod nje mogao vidjeti barem malo ludosti zbog ljubavi, pokaze ludosti ali to je rijetko. Ni nezna kako bi usrecila jednu budalu.
Koliko sam primetila uglavnom je ovako...ako jedna strana preterano pokazuje naklonost druga je hladnija... 8)
Bila sam dovoljno luda da isto ovako svemu drugome ne pridajem baš nikakav značaj, pa ni sebi samoj, samo njemu...i onda kad sam dobila po :uglavu: opametih se da malo
EJZIVOTE
21.10.2007, 01:19
Tri puta dosad sam volio...
Imao sam 17 godina kada mi je prva ljubav napisala poruku ( mobilni tek izasli; a ja bio frajer :smeh:)
A ona model jbt kolacic; nismo isli u istu skolu a nju je svako htjeo i zeljeo i ona baksuz naleti na mene
Kaze: "Toni; nemoj dolaziti po mene u skolu danas; ima neko ovde hoce da te tuce"
Eeeeeej; Reci ti to djetetu sa sela... :smeh:...I ja u skolu... Pridje neki tip "Jesi ti Toni"... Dva stola je polizao; al kad onda skocise najmanje dvadeset momaka na mene; Turci i Grci; ne mozes iz razlikovat...Taj dan sam trcao; je*i me ako bi me onaj crnac na sto metara stigao...
Tada sam se kao pi*ka osjecao i tada se zakleo da nikad vise necu pobjeci pa makara umro...
Na kraju ispalo da je taj decko od nekog mafijasa brat: Htjela ona meni trazit: Dali zabranu ulaska u istocni Hamburg; Htejlo njih doci tristo i vise... I odjednom nijedan drugar nema vremena; Svi odjednom na odmoru; ja iz kuhinje pokupim nozeve; Rjesio; Ponesi sa sobom koliko stignes...Posto taj dan nisu dosli...Ja odem u njihov kraj; Ne da meni srce mira...
Tako da ljudi zapamte...
A ona na Uskrs mi pise poruku... Fajrunt... Nisam nikad ni pitao zasto... ???
A majka je bila protiv mene jer nisam musliman
SVE ZA DZABE
alokin74
27.10.2007, 21:23
sitnica. možda i nije neka ludost.
3,5 godine sam dolazio za novi sad, svaki mesec barem jednom, iz podgoroce.
nije daleko, ali naši vozovi...
Ca blues
06.12.2007, 01:46
:joint:...lud....??????....
...a to ne:jok::jok::jok:.....:kul:
Prošlo je vreme kada sam pametan bio...:jok: ... lepše mi 'vako,ali kako je drugima ne znam,a i ne interesuje me...8)
Ne bih bas rekao lud, mozda neka sitna promena stila ...
:uredu:
believer
16.12.2007, 23:19
dovoljno.....i vise nego dovoljno.....i sad mi je dosta....
nattydread
21.12.2007, 12:55
uf, mnogo, mnogo sam luda bila. kao hipnotisana curka. ali proslo me je na svu srecu. mladost ludost.
Lepo...lepo...ima nas mali broj mlado-ludih doduše kod nekih ta ludost stane čak u jednu rečenicu...nedorečenu :roll:
Mogla bih da napišem....da bila sam blesava i tačka ;) ali...
...kada se setim da sam ga te večeri toliko volela da nisam mogla da podnesem da ne budem još malo vremena sa njim...toliko da sam se iskrala iz kuće čim su svi zaspali, sela na :bajk: i vozila 10km do njegove kuće...po tom mraku :ufrci:
Stvarno sam bila :fijufiju:
Ostavila sam sve i dosla na drugi kraj sveta zbog njega. Poludela pod stare dane. :smeh: Ustvari, nisam ni bila nesto preterano normalna...koliko se secam :ces:
Ostavila sam sve i dosla na drugi kraj sveta zbog njega. Poludela pod stare dane. :smeh: Ustvari, nisam ni bila nesto preterano normalna...koliko se secam :ces:
Potpuno sam uveren da je za takav postupak postojao jako cvrst i kvalitetan (veliki) razlog....:roll::smeh::smeh:
Lady in red
14.04.2008, 21:48
Mogla bih da budem mnogo, mnogo luda, kad bih znala da time necu nikog povrediti... A posto znam da hocu, prilicno sam pasivna :(
...koliko ja znam...loodilo je neizlecivo...kod mene se bar,to nije desilo...8)
luda 100%...............................i opet sam luda 100%...............................:jeee::jeee::
Mnogo...:uredu:
ali samo na takvu ljubav i pristajem..
Jako ´il nikako...:uzbud:
Ludost zbog ljubavi? Naravno. Opsedao sam jednu devojku mesecima. Nista nije pomagalo. Bila je inertna kao azot. Jedne veceri sam se napio i sa tamburasima dosao pod njen prozor u `ulici malogradjana`....
I, upalilo je. Sa moje strane ljubav je izazvala ludost, a sa druge, upravo ta ludost je izazvala ljubav kod do tada `neosvojive`....
Mislim da je ovakva prica tipicna za ove prostore.
strong_coffee
20.04.2008, 21:59
Ušla u njegovu sobu jednog jutra, kako bih ga probudila da uči i popravi keca iz hemije i tako rizikovala da budem izbačena iz učeničkog doma. :fijuk:
Ludost ili glupost?:cesces:
SlobodaUma
20.04.2008, 22:20
Imala sam tu privilegiju da su uglavnom drugi radili ludosti, a ponekad i pravili gluposti zbog mene... A ja sam maštovita kada su te stvari u putanju, samo što u poslednje vreme nikako da nađem osobu zbog koje bih to primenila u praksi...
Ali, znam da će u dogledno vreme moja davnašnja velika ljubav dobiti knjigu pesama, jer mi je on bio inspiracija za sve te stihove... Ludost ili ne, procenite sami....
miloradv
24.04.2008, 17:03
Без великих лудости нема великих љубави
biterlemon
24.04.2008, 17:39
Dok sam bio mlad, volele su me zbog moje ozbiljnosti...
Sada kada sam muskarac sa iskustvom, vole me zbog svoje neozbiljnosti...
Eh, zene, zene, vremenom ste sve neozbiljnije!
:smeh::smeh::smeh:
miloradv
24.04.2008, 18:27
Лудост је релативан појам али у љубави је и иначе све релативно
Rohalj Baze
27.07.2008, 11:00
da postoji skala za merenje ludosti zbog ljubavi...eksplodirala bi kad bi mene testirali....:) ne smem ni da se setim...
Bez ludosti.Mozda malo pre dvadesetak i vise godina.
I bez toga sam vro lud. A tek kada sam zaljubljen!
Leonard Peltier
28.07.2008, 04:51
Verovao sam. Iskreno sam verovao ...
Svašta sam radila!
Sad mi je smešno kad se samo setim tih tinejdžerskih ljubavi i gluposti.Ipak,one su davale tu draž svemu.Da ih nije bilo,verovatno se ne bih ni sećala tih starih ljubavi.
believer
10.08.2008, 21:02
hm....da...bilo ih je
ali nisu mene upropastile ludosti koje sam cinila nego amovi koje sam (samoinicijativno ) nosila i zbog kojih sam bila slepa za sve ostalo.....
za mene je ok biti lud zbog ljubavi i praviti ludosti.:ok:
Uletela bih u prvi noćni za Karaburmu...
( što nije malo, uzevši u obzir da sam stanovala na Bežanijskoj Kosi )
.... samo da ga zagrlim... poljubim...
Ma bila sam blesava skroz...
i ostala... http://i195.photobucket.com/albums/z22/Goga33/GGG.gifhttp://i195.photobucket.com/albums/z22/Goga33/GGG.gifhttp://i195.photobucket.com/albums/z22/Goga33/GGG.gif
kada je ljubav u pitanju.... :srce:
opet bih uradila isto... :skok:
bellissima
20.09.2008, 09:51
Ne priznajem ludosti zbog ljubavi ;)
Kada smo zaljubljeni tada nam je sve dozvoljeno,
nema granica,nema razuma :jok:Slusas srce i mislis da cinis
pravu stvar,ali cinila sam i ja razne ludosti,nije da nisam,:stid2:
ponekih cak ne smem ni da se setim :stid3:
sama cinjenica da sam se zaljubila u njega........govori kolko sam luda......mnogo,cim je to moglo da mi se desi.....
squirell
29.09.2008, 15:48
...cinila ludosti???...SAD SAM LUDJA NEGO IKAD,NARAVNO ZBOG LJUBAVI...:)
Rohalj Baze
29.09.2008, 15:58
luda skroz
paparazzo
29.09.2008, 17:37
Bila i ostala... luda luda !!!
... ma bilo je svaşta ... jednom kad smo se şetali kroz Dunavski ona me pogleda onako piiiiiip i reçe piiiip na ono malo ostrvce da preskoçimo i piiiiiiip
pa kad smo se naşli tamo poçnemo piiiiip a labud iz one kuçice poçe da mlati krilima dok mi piiiip. Skoçim na noge iz zbunja dok mi ona piiiiiip i bacim ga u vodu ali me vide neki piiiiiip s obale i poçe da mi piiiiiiiip po spisku a ja onoj mojoj izvadim piiiiiiip iz piiiiiiiip i preskoçim na obalu da onom piiiiiip mu piiiiiiiiiiip a cura onako piiiiiiiiiip bez gaça za mnom poviçe piiiiiiiiiiiiiiip pa jurnu da skaçe s ostrvca pa upade u vodu :uzbud: Kad ja vide kako je luda ja onog piiiiiiiiiiip zaboravih i skoçim za njom pa poçesmo da se piiiiiiiiiiiiip ali dodje neki padur i povika nam piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
Zene s decom zavriştaşe kako je on jedan piiiiiiiiiiiiip i piiiiiiiiiiiiiip i dok je bio zbunjen mi pobegosmo u neko şiprazje gde nastavismo na miru piiiiiiiiiiiiiip :stid2:
Bar mi je ljubav i mladost proşla u piiiiiiiiip :uzbud:
Sanjallica
27.10.2008, 21:46
Luda dovoljno da ga zavolim :hahaha:
Trosio sam nekad po desetak hiljada dinara zbog neke cice sada sam postao stipsa pa valjda to tako ide :)
Savannah
28.10.2008, 18:08
toliko da u tri sata jutri visim sa balkona kuce napushena ko' magare jer nemogu prebaciti nogu preko ograde, a kljuca nemam.
toliko da sam ozbiljno razmisljala da krenem u prometnu skolu samo zato jer je on odlucio otvoriti firmu i kupit kamione. :roll: :smeh:
Recimo, recimo....
:crazy: Roditelji su mi jedva, preko prijatelja, nabavili iz Zagreba dve debeeele knjige o patologiji (Robins neki) jer je iz njih trebalo da spremim taj ispit. A moja ljubav je tada imala važan dan, koji sam znala da će dobro proći i htela sam da mu kupim nešto lepo što je rekao da mu se sviđa kada smo gledali. Preskupo, a potražnja za ovim Robinsom među zabludelom studentarijom je bila neviđena.
Lepo i lako ga ja prodadoh. Joj, moje sreće kada sam mu videla facu kada je otvorio poklon :jupi:
starsica
29.10.2008, 01:27
ipak mu necu razbiti facu kad ga vidim jer je odlucio da ide u Portoriko :jupi:
:dry:
CHichaGlisha
29.10.2008, 03:55
Toliko sam izgubila glavu za njim .... da sam zamalo izgubila glavu zbog njega ...
http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/POKL/NoExcuses.jpg
kad sam bila jako mlada, činila sam lude stvari, čak i neverovatne..posle sam počela mnogo da razmišljam, na veliku žalost mnogih..;)
Uvek sam luda kada volim.....ne znam drugacije....:beyond:
kad sam bila jako mlada, činila sam lude stvari, čak i neverovatne..posle sam počela mnogo da razmišljam, na veliku žalost mnogih..;)
:ok:
U mom slučaju, godine ne igraju nikakvu ulogu.
Razmišljala ili ne, sasvim sam :fijufiju: ,
da bih mogla, ako osećam :uzbud:
da obujem cipele za šetnju
po njegovim svetovima...
Bila ? Ma još uvek sam, samo im pobegnem kad se pojave pred vratima :smeh:
Obožavam da pravim lude stvari...kaže...s tobom čovek nikad nije načisto...:roll:
Taman dovoljno...
Da svako jutro njegovim imenom svice..:stid2:
'nache bi bila ko uspavana lepotica....:smeh:
Kada drugi završe sa ispijanjem opijata i krenu spavati ja krenem 200 km daleko nekom pod prozore samo da istrči i pomirišem je i vratim se...
Tako radim i sada ako imam koga vrednog,a kao klinac vodio devojku isto tako u neko nevreme na kafu negde daleko...prolazio biciklom,pa autom po 120 puta za veče pored njene zgrade,njenom ulicom gde god krenem prolazio i odakle god se vraćao...
Nikada nikome samo u poslednjih 20 godina nisam rekao da ga volim...retko pametne kada su shvatile koliko je to mislim da su se plašile i za sebe i za mene...srećom sve ređe se dešava...dva puta u deceniji...i opet niko nikada nije bio siguran do kraja,ma koliko iskren bio u onome što sam radio...jer ko me voleo ili voli misli da me svi vole i da sve mogu...i uvek tako do dana današnjeg...a mnogo njih mi oraha iz ruke ne bi uzelo koliko im ne odgovaram,a istina sa ovim nesrećnicama posebnim koje me pustiše blizu duže od 20 minuta i ne može većina da se meri ili sam ja takav čovek da uvek moje bude najbolje dok je moje...kada nije ne dolazim u priliku da komentarišem iste...
Ili nema sreće cura svaka da se uda za ludaka...;)
:cesces:Kada drugi završe sa ispijanjem opijata i krenu spavati ja krenem 200 km daleko nekom pod prozore samo da istrči i pomirišem je i vratim se...
Tako radim i sada ako imam koga vrednog,a kao klinac vodio devojku isto tako u neko nevreme na kafu negde daleko...prolazio biciklom,pa autom po 120 puta za veče pored njene zgrade,njenom ulicom gde god krenem prolazio i odakle god se vraćao...
Nikada nikome samo u poslednjih 20 godina nisam rekao da ga volim...retko pametne kada su shvatile koliko je to mislim da su se plašile i za sebe i za mene...srećom sve ređe se dešava...dva puta u deceniji...i opet niko nikada nije bio siguran do kraja,ma koliko iskren bio u onome što sam radio...jer ko me voleo ili voli misli da me svi vole i da sve mogu...i uvek tako do dana današnjeg...a mnogo njih mi oraha iz ruke ne bi uzelo koliko im ne odgovaram,a istina sa ovim nesrećnicama posebnim koje me pustiše blizu duže od 20 minuta i ne može većina da se meri ili sam ja takav čovek da uvek moje bude najbolje dok je moje...kada nije ne dolazim u priliku da komentarišem iste...
Ili nema sreće cura svaka da se uda za ludaka...;)
:cesces:
PersonaGrata
18.11.2008, 09:10
Uplatio sam joj časove španskog jezika koji ona toliko voli.
Da nije to ništa posebno,a kamo li ludo,slažem se...
Ali napravio sam sve tako da izgleda kao da je dobila za nagradu taj početni kurs. Žešća zezancija. Trebalo je mnogo truda da sve organizujem tako da ona ne sazna da sam ja krivac za njene časove.
Zašto sam to uradio? Pa... nije me volela. Nije me uopšte imala u vidu na takav način,a znala je da je volim. A bili smo i dobri. I svaki put kad bih joj poklonio nešto bilo joj je pomalo neprijatno. E pa nisam hteo da joj opet zbog mene bude neprijatno. A hteo sam da joj ispunim želju. Eto... a možda to nije bila ludost :cesces:, možda je bila glupost. Kako god...
Bio ... ?
Jesam ...
Bicu ...
K'o struja ...
Jer mi je tek ta ludost otkrila pravo znacenje ljubavi ...
http://www.destinationweddings.com/files/images/DestinationProfile_3_SQID_63_8_CoupleDance.jpg
:uredu:
CHichaGlisha
18.11.2008, 11:34
Sve što u životu radim ... graniči se sa ludošću.
Jedino to i tako može da me zadovolji, ispuni i učini srećnom.
Ne podnosim ... organski ... ne mogu da smislim,
sve sredine i osrednjosti, proseke i prosečnosti, mlake i podgejane stvari, bilo šta što - nit' smrdi nit' miriše ...
NAROČITO kada je u pitanju ljubav.
Ili SVE :)... :neznam: ... ili NIŠTA 8) !
LUDOST !!! Naprej !!! :rnr:
Rohalj Baze
18.11.2008, 11:43
ludost i tvrdoglavost ima li sta gore....:)
Eh, juventus ventus. Sva sreca odraslo se inace ko zna sta bih jos uradila.Jednom sam isla do Palica peske sredinom novembra jer je on imao neku svirku.To je ubedljivo bilo najgluplje jer sam se smrzla ko gu...a
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.