Puna verzija : Кући бегај (раније легај)
ова тема говори о неким догађајима,ситуацијама где сте ви били принуђени да напустите исту,јер вам је било
сморно
глупо
досадно
гомила-безвезних-ликова
немате с ким да кокетирате
немате у кога да се заљубите
нема пива више
нема алкохола уопште више
почела је туча
и слично
дакле,ја памтим многе такве згоде-незгоде... ајде прво ви да испричате неку вашу па ћу и ја неку своју. је л може?:uzbud:
yige_gui
15.06.2007, 02:12
kod mene nije bash takav sluchaj :lol: obichno sam ja ta koja uvek, shto bi rekla moja keva "pomete zhurku" :lol: meni je dobro di god odem.. i kad nema pive i kad je tucha i kad je losha muzika :lol: jeste, bilo je smorenih zhurki.. u srednjoj shkoli bi se sa takvih pokupili odma, chim nam neshto nije bilo od volje.. ali valjda to dodje s godinama, pa sad i kad odemo, odemo tamo di nam je zabavno.. u zadnje vreme blejimo po krovovima zgrada :lol: mozhda smeshno zvuchi, ali tamo nam je do jaja :osmeh:
хехе, извукох ову моју тему из нафталина.
кад се мени тако нешто задеси, проверим има ли у комшилуку какве добре пекаре- или било какве па навалим на- бурек :uzbud:
или рол виршлу :uzbud::uzbud:
прошетам комшилуком и утврдим какав је крај у питању, загледам куће, зграде, дрвећа...
зевам,
вадим мобилни из џепа и гледам колико је сати...
:cesces:
A, pa bilo je kojekakvih "situacija" gde mi se nije ostajalo, a meni kada se ne ostaje (iz bilo kog razloga), ja lepo dignem sidro, pa niz ulicu. Najcesce se desavalo na velikim skupovima, gde vise od pola ljudi ne poznajem, pa me oni spopadnu nekim nebuloznim temama, a ja klimam glavom :uredu: ovako ili :jok: onako. A kad vec osetim da mi u grlu stoji pegla.... da ne bi doslo do incidenta - ajd, odo' ja! Naravno, cim za sobom zatvorim vrata:fijuk:uh, koje olaksanje.
To je desavalo kad sam bila mladja:huh:. Sada odlazim na sedeljke gde poznajem drustvo - cool ljudi, cool zurka i sve uglavnom dobro prodje:)
...moze...ali nema vise sta da se prica...odavno izbegavam takve situacije:uredu:,jer sam se prilicno smorila od pomenutih "dogadjaja"...povukla sam se u ilegalu mozda i vise nego sto bi trebalo:uredu:ali prija mi,samo to okolina bas i ne kapira..a situacije na poslu dok traje pauza za kaficu...jbt.kad pocnu da parlaju od 6 ujutru,kako su istresle tepihe,skuvale ruckove za 5 dana,ispeglale ves,oprale prozore,do 7 je gotova generalka cele kuce...domacice sa reklame..
e onda pretresaju ko,kad gde i s kim,do kraja radnog vremena:huh:vec menjam boje i izrazom lica im dajem do znanja :uzbud:da ih ne mogu slusati vise...i da jedva cekam da kuci begam:uredu:
starsica
31.03.2008, 22:49
retko kad je meni zurka smor.. cak i sa najgorom dijagnozom partyja; ja sebi udesim da bude dobro :beyond:
ne kazem, desi se da bude smor pa i da se smorim.. ali gledam da takvo mesto sto pre napustim..
k'o sto rece yige, to valjda ide sa godinama.. istina, nekada mi valjda nijedna zurka nije bila dosadna.. a sada takve izbegavam, u principu znam kada i gde cu se smoriti.. :roll:
ali no sikiriki.. iako je na partyju dosadno, sa mnom nije dosadno.. udesim ja.. :lol:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.