PDA

Puna verzija : Zasto volim ovaj Forum?!

Ivana-psy
07.06.2007, 21:02
Od kad sam na forumu, upoznala sam puno dobrih i zanimljivih osoba, raznih godina i profesija. Sprijateljila se sa nekoliko divnih ljudi sa kojima cu redovno ostati u kontaktu... :)

Sta vas posebno vezuje za VC i ovaj forum i da li imate nesto sto jos niste podelili sa nama?! :)

:dvapara: :vcafe2:

kissigirl
07.06.2007, 22:13
Na ovom forumu imam par, ajde da kazem, prijatelja, mada od dopisivanja po forumu dalje nismo stigli :) Ali svi su mi jako dragi, i uzivam u dopisivanju sa svima :skok:

Mada me neki zezaju zbog godina:dry: Ali nema veze :kez: I jos niko nije napisao "Ma hajde, sta ti znas klinko":plaz2:

Nemam bas neki konkretni razlog zasto volim ovaj forum. Jednostavno, volim i forum, i ljude koji pisu na njemu :kez2: Inace ne bih toliko vremena provodila ovde :skok:

:kiss2:

Lillith
07.06.2007, 22:17
Kad sma dosla odusevila me mirnoca i toplina kojom ovaj forum odise,ovde se mogu savrseno opustiti i biti ono sto jesam i prgava i vesela :)
Ovde sam upoznala mnoge divne ljude cije prijateljstvo mnogo cenim,neke i u RL a nadam se da cu jos neke takodjer u bliskoj buducnosti...

broj310
07.06.2007, 22:34
волим овај форум зато што на њему нема превише тешких тема,непријатних саговорника... све одише пријатељским тоновима,сви се воле,милина једна:)
понеки се и заљубљују... 8) ма,лудо је незаборавно.

cicka
08.06.2007, 09:47
U sustini volim ovaj forum je atmosfera prilicno harmonicna iako se nekad uspe zakuvati, nekako svi brzo pohvataju konce i opet milina... :)

Volim sto je kreativan forum, sto nije toliko stisnut izmedju nekih sablona koji vladaju svetom foruma u zadnjih godinu dana...

I naravno...clanovi su zaista vredni za citanje...

tibor
08.06.2007, 10:21
iznenadjenja su prisutna svakog dana , zanimljivo je citati sve ove postove , a vecina je clanova fenomenalna druzina veseljaka i humoristicki nastrojena , jednom recju relax.:ok: :hahaha: :cesces:

Kal_el
08.06.2007, 10:26
... pa zato ... şto je ovde lepo :stid2: i lepo se druzimo ...
... i imam puno drugarica i drugova ... i jednu babu i jednog dedu
i zato şto mi stalno brişu postove ... i şto ja volim da budem ovde :uzbud:

sussi
08.06.2007, 10:58
:komp: Volim ovaj forum zato sto ima puno interesantnih tema a i super clanove :sto:
Clanovi su razlicitih godina :panker: :klinac: :tetkica: :vesticakikica: :sesir: :deda2: pa je veoma interestna razmena iskustava.
O kreativnosti :flower: da i negovorimo.
Sve u svemu 5 +

JasnaBGD
08.06.2007, 13:09
Zato što je vojvodjanski... Zato što volim Vojvodinu i Vojvodjane... Zato što je širooookoooo i opuštenooooo.... Zato što nema packi za pisanja i iznošenja vlastitog mišljenja (što je na mnogim forumima jako moderno!)... Zato što sve odiše prijateljstvom i srdačnošću... Zato što nema boljeg mesta na internetskom nebu!

la femme
08.06.2007, 13:54
Volim ga jer su teme raznovrsne, ljudi su opusteni, veseli, puni humora i veoma zanimljivi! Uglavnom se postuje tudje misljenje i svako ima nesto zanimljivo da kaze! :uredu:

Prijatno je provoditi vreme ovde i osecam se kao da sam kod kuce (iako sam daleko od nje)!

Jolly_walker
08.06.2007, 14:02
Jednostavno: sviđa mi se:uredu:

ZOE
08.06.2007, 14:15
... samo je jedan forum koji me ispunjava! Volim ga jer sam daleko od Vojvodine, od Novog Sada i svih dragih mi ljudi. Ovaj forum mi pruza mogucnost da kontaktiram, svakodnevno ljude koje volim, takodje da ne izgubim iz vida desavanja kod "kuce". Zatim, volim sto su ovde prisutne razlicite starosne dobi, mladi, malo stariji i oni (recimo ja) koji smo usli u neke - skoro, srednje godine:roll: :smeh:
... Uvek se nesto novo desava - nove teme, novi clanovi, nova saznanja.
Prosetala sam i kroz neke druge forume... nije to to... cak ni priblizno. Ostajem verna VC forumu i dragim mi osobama sa kojima se fenomenalno druzim:ok: , a pojedince cu verujem, i upoznati kada budem dosla u Novi Sad:)

Aca1983
08.06.2007, 15:32
Zato sto ima dosta lepih i kvalitetnih tema koje me interesuju, i ne moram da jurim netom-kad mi je ovde sve na tacnu stavljeno:kafa: , plus dosta komicnih tema i puno dobrih članova različite starosne dobi. Nema monotonije i zrači pozitivistički a ne sivilom-jednostavno puni me energijom :dance: . Posebno što su mnogi iz različitih gradova , pa mi i to daje šmek i lep osecaj, kad znas da tvoju misao upućenu elektronskim impulsima čita tamo neka tebi ne poznata a u isto vreme fina i razborita osoba... ;)

zdenkavuk
09.06.2007, 22:55
...zasto ovaj forum :cesces: jednostavno svidjaju mi se ljudi koji su tu,nema veze sto smo razlicitih starosnih dobi ,ni razliciti po nacionalnosti ,svi smo se tu nasli zato sto volimo Vojvodinu i ljude u njoj. Nema sanse da menjam ostajem verna VC...Drustvo mi je super, teme takodje, nema davljenja i neprijatnosti, kad god mogu ja sam tu i tako ce ostati :uzbud: :uredu:

lav71
14.06.2007, 08:12
...mrzim forum.... :ticesmeni: :zid:

:roll:

Crazy Angel
14.06.2007, 09:36
jedinstven je :)
..mirnoca i toplina na forumu je neverovatna..
..svako moze biti ono sto jeste..
..odgovorni (admini i moderatori) su vredni pohvale..
..meni se ovde veoma svidja..iako nisam iz srbije..
..sve u svemu..vojvodinacafe je zakon..
:kiss:

Ivana-psy
16.06.2007, 15:53
...mrzim forum.... :ticesmeni: :zid:

:roll:

Idi kuci onda :plaz2: :fijuk: 8) Mi se ovde ne mrzimo,

VODIMO LJUBAV, A NE RAT!

DarkRed
16.06.2007, 18:50

VODIMO LJUBAV Tako je Ivanice :too:

A NE RAT!.... e sad, ja nekad volim da vodim i rat :astasad:

A sad oko teme... Volim ga zato što... :cesces: ima ljudi čije postove rado čitam... :ok: (nađu se (ponekad :lol:) pametniji ljudovi na nekim temama... :dry: čak i od mene :smeh: , ala :govno: )

Lillith
17.06.2007, 02:05
.... e sad, ja nekad volim da vodim i rat :astasad:

)

Cuti tu i ne otkrivaj nase tajne,oce posle da mi te ukradu:dry: :smeh:

lav71
17.06.2007, 09:49

VODIMO LJUBAV, A NE RAT!

...ja sam ZA... al' će oklagija da radi onda....:roll: :roll:

Ivana-psy
17.06.2007, 19:58
..ja sam ZA... al' će oklagija da radi onda....

Volim Forum jer ima ovakvih bisera, i muskaraca koji vole oklagije :uglavu: ili :lupanje:

lav71
17.06.2007, 22:03
Volim Forum jer ima ovakvih bisera, i muskaraca koji vole oklagije :uglavu: ili :lupanje:

...od nekih ljubavi ne možeš pobeći....:roll: :roll: :roll:

Goga
17.06.2007, 23:09
Upravo zbog ovakvih situacija :roll:

Molim vas da ne chatujete... oklagijate :fijuk: i sl... svaki post koji nema veze sa temom - biće izbrisan...

masada
01.07.2007, 22:48
Volem fine ljude, volem Srem, volem Srbiju, volem svu nam Vojvodinu, volem, ma volem, nego el treba jos nesto ?

Zoran

dndr
16.07.2007, 11:25
Zato Što Je VojvoĐanski...

sussi
16.07.2007, 15:41
:komp: Volim ovaj forum zato sto ima puno interesantnih tema a i super clanove :sto:
Clanovi su razlicitih godina :panker: :klinac: :tetkica: :vesticakikica: :sesir: :deda2: pa je veoma interestna razmena iskustava.
O kreativnosti :flower: da i negovorimo.
Sve u svemu 5 +

...http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020114.gifvec sam napisala al vam moram opet reci
zaista mi je divno s vama, prijatno, zabavno http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020146.gif... bozanstveno, divni ste... http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000200DA.gif

nattydread
16.07.2007, 18:23
zbog normalnih ljudi i postova. uvijek ima sta ozbiljno da se procita, a u isto vrijeme se nasmijem do suza...:uzbud: :uzbud: :uzbud:

lilika
30.09.2007, 14:03
Zato sto sam tako kratko ovde a vec sam upoznala neke divne ljude i kada pocnem da listam po forumu nemogu se odvojiti od njega kada je sve zanimljivo super mi ja i iako sam kratko ovde vec obozavam i ovaj forum a i sve vas.

Kitty
12.10.2007, 15:28
Mnogo zanimljivih ljudi i još zanimljivijih postova. Ne znam, jednostavno mi se sviđa. :beyond:

Cecara
12.10.2007, 15:48
Ovo je prvi forum na koji sam se ikad prijavila.
Uvek uspe da me nasmeje, saslusa moje misljenje i kaze mi iskreno svoje a i nauci necemu novom. I zato sto je nas. Vojvodjanski. Meni je to dovoljno.

Hvala divni ljudi.:ok:

Ja dalje ne idem. :jok:

greda23
12.10.2007, 16:47
volim Vojvodinacafe jer je super

chapi_unique
07.02.2008, 21:58
Bas zato sto ima to karakteristicno ime,..ee ljudi moji nema svako ovakav forum... to je za sigurno !!!

kristina-cica
08.02.2008, 00:16
Zato sto je najbolji. Ja nisam vojvodjanka, ali bila sam na mnogim forumima i vi ste za svaku pohvalu.
A i najbolja drugarica mi je Suboticanka pa eto preko veze i mene ovde.

:vila:

maski
08.02.2008, 02:49
zato shto nema p(h)arty-a, gastritisa, chorbe, vasilise, andjelije, sexmachina i ostalih dushevno obolelih ometenih u razvoju.

coolgirl
09.02.2008, 00:06
A ko je rekao da ja volim ovaj forum :blink:
Zezam se :lol:
Pa,eto,tako... Ne znam ni ja zasto,ima dosta zanimljivih clanova i stvari... Sta ja znam... :hmm: Kul je :skok:

Buba Erdeljan
10.02.2008, 23:01
Zbog ljudi koji mi boravak ovde čine prijatnim.
Ljudi misaonih, radoznalih i konstruktivnih, sa emotivnom širinom, razumevanjem i toplinom - nema incidenata, svako je slobodan da napiše kako milsi i šta misli ,a da ne očekuje kamenovanje, izolaciju ili bilo kakvo negativno upiranje prstićem za uzvrat.
Ako se mišljenja i razilaze (a tako i treba da bude) završnice su diplomatske, kulturne i uz obostrano uvažavanje i razumevanje.
Moderatori su vrlo zaštitnički nastrojeni ( i po pitanju ovog foruma i po pitanju njegovih članova) i to je još jedan ogoroman plus pride.
Zaista sve u superlativu ! :)

Neron
10.02.2008, 23:20
Dobro,dobro... znao sam da sam emotivno širok i konstruktivan,nego voleću ovaj forum dok ne počnem da volim nekog člana... sramota,da samo VK ostane nevin od tolikih foruma !!! ... :wacko:

shacky
12.02.2008, 23:32
zbog puno toga, najvise zbog dobrih ljudi i zdravog humora (pozzz za _babu_)

love hunter
13.02.2008, 21:35
Zbog sebe. Ja tako diiivno razmisljam...

( :hahaha: )

BOKA'95
28.08.2008, 22:17
Zato sto je prvi,pravi vojvodjanski portal...:)Zato sto volim Vojvodinu i zato sto zivim u njoj...:ok:

prewrnuta_torta
29.08.2008, 16:44
zbog ljudi :dvapara:

Kal_el
29.08.2008, 16:47
zato şto su mi obrisali oko 1000 postova od kojih je veçina dobila reput :smeh:

ciwil
29.08.2008, 16:49
Nisam ga još zavolela, nova sam...

egzotic
29.08.2008, 17:26
Zato sto je luuuuuuuuuuuuud i seksipilan:roll::hahaha:

_baba_
29.08.2008, 17:30
Zato sto je luuuuuuuuuuuuud i seksipilan:roll::hahaha:

Nije pitanje zasto volis mene...nego forum :hahaha::hahaha:

egzotic
29.08.2008, 17:31
baba,pa ti si ludA i seksipilna a ne lud i seksipilan:hahaha: seksipilu moj:)

Angus
29.08.2008, 17:35
...bice sexa koliko vidim...:lazy:

lav71
29.08.2008, 23:44
...lav is in the air... 8) :roll:

memento
29.08.2008, 23:54
Ljubav je često slepa.:fijuk:

ZOE
29.08.2008, 23:58
u zadnje vreme ga stvarno volim, zbog padobranaca koji znaju da me nasmeju, toliko da moram ispod stola da drzim noshu:roll::)

memento
30.08.2008, 00:01
u zadnje vreme ga stvarno volim, zbog padobranaca koji znaju da me nasmeju, toliko da moram ispod stola da drzim noshu:roll::)
Da, kao da je rimejk filma Desant na Drvar.:smeh:

ZOE
30.08.2008, 00:02
P.S. Postoji jos jedan veliki razlog zasto volim ovaj Forum, ali cu to ipak zadrzati.... tajna je cudna "reč":roll:

duga12
01.09.2008, 00:22
Kad sam naletela ovde prvi put po preporuci,dragog mi prijatelja,mislila sam napisaću par postova i ćawo.
Kad malo sutra ćawo :beyond:.

Zadržali me divni ljudi,i neki manje divni,do te mere da se smejem,na sav glas,barice,ovo-ono :smeh:

Baš volim ovaj forum,pa neka je ljubav slepa :girlpink:

makilli
01.09.2008, 00:32
Zato što posle dve godine mog prisustva ovde na drugi i ne umem da odem a kamoli da pišem :beyond: a da ga volim,volim ga,a zašto... ne bih znala da vam kažem :beyond: ;)

ZOE
01.09.2008, 00:35
volim ga jer me podseca na "sarenu pijacu" - svakojakog sveta, a na tezgama sta ti srce zeli, pa biraj:):ok:

starsica
01.09.2008, 01:44
ovaj forum sadrzi sve sto zelim i sve sto volim.. mnogo opajdarenih clanova, mnogo pozitivnih vibracija.. i ono sto mene iznenadjuje, a pritom i raduje, ovaj forum je kao jedno veliko selo.. kao da se svi nakantarimo na jednu veliku klupu kad smo online i ogovaramo ;)

lav71
01.09.2008, 07:27
...zato što ima mnogo maca...:roll: ...i glatkih i čupavih...:roll:

itebejac
01.09.2008, 14:57
Tek sad sam počeo da ga zavolim. Imao sam dosta neprijatnih iskustva dosad u smisli "Morpheo"-vog potpisa sa njegovim dopuštenjem:
"Ako si se uputio prema cilju i putem poceo da zastajkujes i da kamenjem gadjas svakoga psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj."

Ali kao što neko kaže ovdi ima mnogo pozitivnih misli i energije i prijatelja i prijatnih ljudi otvorenih za druženje. Možda nekog i upoznam bolje, što bih želeo..

8)

Samuraj
02.09.2008, 14:37
Ма зато што се откачим и лудујемо у ритму музике за плес :hahaha:

Goga
02.09.2008, 17:37
Zbog dragih ljudi koje dolaze ovamo.
Zbog njihove pozitivne energije.
Zbog frikova koji postuju na takav način,
da ne mogu da prestanem da se smejem već pola sata.
Zbog... svega... lepog, kao i manje lepog...

izabelitta
02.09.2008, 18:10
Ovaj forum mi se dopao jer mi se ucinilo da ima dosta jakih licnosti, individualaca koji na osobit nacin razmisljaju i pisu. Takve razlicitosti i boje su pravo bogatstvo i treba ih negovati. :uredu:

NSdjanka
04.09.2008, 22:02
Pa volim... Svakim danom sve više... Forum kao forum ne predstavlja ništa... Čine ga ljudi koji pišu na njemu... Znam da sam prethodnom rečenicom otkrila rupu na saksiji i ponovila već toliko puta napisanu stvar... Ali sve vas, koje volim, nikada ne bih srela da nije VC... Danas sam malo emocionalno ispomerana i sve doživljavam intenzivnije, ali istina je da i inače postove svih vas "mojih", doživljavam kako govor pravih i iskrenih prijatelja... Ne volim Forum, volim Vas :srce:

believer
05.09.2008, 00:32
zato sto nije suvise intiman.....u prvi mah ti se ucini da su svi ljudi fini i prijateljski raspolozeni,ali ja sam nekako omatorela i ne idem vise grlom u jagode,pa nisam sklona prevelikom intimiziranju sa forumasima....sto je u redu,u stvari.....
a onda,postoji tu nekoliko sjajnih faca......bistrih,s divnim smislom za humor,brzomislecih.....
mozda postoji i vise od nekoliko,ali,kao sto rekoh,nemam suvise vremena za intimiziranje.....postoji i real life....

morpheo
05.09.2008, 00:50
Tesko je opisati u nekoliko reci...volim ovaj forum jer je toliko drugaciji od ostalih.......atmosfera je prijatnija, osecam se kao da sam okruzen ljudima koje poznajem ceo zivot, prijateljima, mada nikog od forumasa ne poznajem u RL.....mislim da je dovoljno od mene, uobrazicete se :fijuk:

starsica
07.09.2008, 23:04
malopre, odgovaram nesto na Najkinoj temi "Brkovi" i pominjem poljupce..
i bas se mislim, jbt, ja kad dodjem ovde, il' mi se ljubi il' se napalim :hahaha:
dobro delujete na moju psihu :hahaha:

lav71
07.09.2008, 23:05
...zbog napaljenih žaba...:roll:

CHichaGlisha
08.09.2008, 00:57
Zbog ZATO !:fijuk:

lado
08.09.2008, 01:21
Zbog ZATO !:fijuk:

svidja mi se bas:)
chicha glisho imas super avatar:ok:

CHichaGlisha
08.09.2008, 13:58
chicha glisho imas super avatar:ok:

http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/smiley/Thankyou.gifhttp://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/smiley/hvala.gifhttp://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/smiley/Thankyou.gif

:sapat:eto zašto ga volim !
mislim ... ovaj ... između ostalog ! http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/smiley/1018.gif

starsica
09.09.2008, 23:14
pre neka tri sata, kad sam se ulogovala, dodjoh samo da preko ovog sajta odem na neki za skidanje prevoda za filmove, posto me mrzi da guglam, ako vec preko ovoga sajta mogu da se prebacim an neki drugi direktno.. u medjuvremenu sam se raspisala ovde..
uglavnom, sad sam se setila, posle 3 sata zasto sam dosla :hahaha:
e zato ga volim.. zaboravim an vreme kad sam ovde koliko volim ovo mesto..

Sokica
09.09.2008, 23:27
e zato ga volim.. zaboravim an vreme kad sam ovde koliko volim ovo mesto..

:uredu:
Upravo tako, dođem samo na kratko, a onda počnem da kuckam i čitam razne postove meni dragih članova...i zaboravim da sam htela samo na kratko da gvirnem...:uzbud:

shacky
10.09.2008, 18:02
...zato što se osećam 'kao kod kuće' ,
zato što mi brzo prolazi vreme ,
zato što neko i pročita šta sam napisala ,
zato što me digne iz najvećeg down-a ,
zato što mi neki ljudi sa ovog foruma mnogo znače...

duga12
15.09.2008, 14:18
...uvek je neka igranka ovde..kao na primer tema-ne nikako :smeh:..i tome slično...

CHichaGlisha
15.09.2008, 15:23
Zašto ?

Zato što volim one sa kojima se uhvatim u "kolo"
... "kolo naokolo vilovito plahovito napleeeteno naveeezeno okićeno začinjeeenoooooo" ....
pa se tako ..."skupa siti poigramo" ... i naigramo :crkoh::crkoh::crkoh:

Radenska :srce::srce::srce:

A slagala bih kada bi kazala da ne volem i one sapletače, što veze sa koracima neZnaju i opet se u "kolo" Fataju,
zaebavaju, čačkaju, podgurkuju, podriguju, malo piške, malo kake, loma depr, loma desmr ... pa šta,
... pa neka i' ... deca su (i) to ... a sva deca volU da se igradu.

P'da.

Ma i zbog njih ja dolazim,
i njih ja volem ... http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/ban/attitude.gif ... fakat.

http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/ban/love6.gif

shacky
28.09.2008, 08:51
Zato što mi dođe kao još jedna soba u kući, ali u kojoj uvek ima bar jedan prijatelj.

Kal_el
28.09.2008, 10:06
... pa zato şto se tu lepo igramo sa drugaricama :stid2:

lado
05.10.2008, 20:52
i kad sam tuzna i raspolozena ovde je uvek veselo i zanimljivo:)

Neron
05.10.2008, 20:56
Zato što su administratori i moderatori dovoljno savitljivi,da ne kažem fleksibilni....:roll:i što mnogo učesnika ima,a gde je mnogo istih više i gluposti kao i pameti...oboje inspirišu...nekog na ovaj,a nekog na neki drugi način...da l' ima gde da se odgovori što ga ne volim ??8)

shacky
05.10.2008, 20:59
Zato što mi uvek popravi raspoloženje :jupi:

robert ns
25.11.2008, 23:31
bas i ne znam zasto volim ovaj forum pre bi rekao eto upao u prolazu dok su bili neki radovi od tri dana u komsiluku malo tracario i :stid2:

_baba_
25.11.2008, 23:55
malo tracario i :stid2:

Malo??? Kako izgleda kad puno tracaris? :wacko:
Babo jedna :hahaha:

robert ns
25.11.2008, 23:58
Malo??? Kako izgleda kad puno tracaris? :wacko:
Babo jedna :hahaha:

al moja zena ne voli ni da cita moje postove,.kaze mi kako mozes da volis da kuckas tamo,..navrati ona nekad dok kuckam pa me nazove i kaze ajd promesaj rucak ajd idi po decu jes li bio na pijaci,.

al ne moze da shvati kako neko moze da voli forume,..a ne znam sta da joj odgovorim

diktatorka
30.11.2008, 18:36
-zato sto me moji pustaju da se druzim samo sa dobrom decom.

Najgora
01.12.2008, 22:23
Što kaže Pera operater...energija je to brale moj :kuler:

DzuPiter
02.12.2008, 00:02
Zato sto volim sebe kojeg je ovaj forum deo i sve zivote koji su ovaj forum ceo.

Pera lozac

Mish
02.12.2008, 00:24
Sem što sam ovde našla neke drage ljude, neke dobre sagovornike, uvek se nađu i oni koji me prosto podsete da sam ipak normalna. A što to volim. :uzbud:

DzuPiter
02.12.2008, 00:40
Volim sto na ovom forumu ima ljudi koje drugi treba prosto da podsete da su normalni, posto ko zna sta bi bilo kad ih drugi ljudi na to nebi podsecali.

jewpiter

BoginjaMarija
02.12.2008, 01:13
Zato sto je prepun divnih osoba.:ok:

_baba_
02.12.2008, 01:24
Volim sto na ovom forumu ima ljudi koje drugi treba prosto da podsete da su normalni, posto ko zna sta bi bilo kad ih drugi ljudi na to nebi podsecali.

jewpiter

Mene u vecini slucajeva podsecaju da NISAM normalna. :wacko:
Mada...volim da dodjem ovde i pronalazim utehu...kakvih sve opajdara ima, ja sam jos i dobra.

babaZumbulka

DzuPiter
02.12.2008, 01:29
Zato sto volim Srbiju, a ovaj forum je bas kao i Srbija, ovde postoje ljudi za koje zakoni foruma ne postoje cim ih izaberu da 'vode racuna' o forumu. 8)

nigga pete

Mish
02.12.2008, 01:35
zabranjeno je postavljanje tema tipa “Zašto mi je obrisana poruka?” i slično. Za tako nešto je sigurno postojao dobar razlog. Uopšte, zabranjeno je javno komentarisanje rada moderatora, bilo da su u pitanju pohvale ili kritike. Ukoliko imate pritužbu na nekog člana/moderatora, kontaktirajte administratore putem privatnih poruka.

Ovo kaže pravilnik.

A ja kažem da ovaj forum, između ostalog volim, zbog svih onih članova koji krše pravilnik, spamuju, guše,...
I obožavam komentare na račun svih onih koji vode računa o forumu i njihovog pridržavanja pravila.
I da, obožavam ovaj forum zbog svih neobaveštenih koji vole da razmenjuju PP-ove kako bi dobili informaciju zašto su im postovi izbrisani.
Obožavam i one koji kad dođu na forum provere jel im koji post obrisan.

Elem, sve ovo što ja obožavam je zapravo upozorenje da se manete kršenja pravilnika i unapred obrazloženje zašto su vam postovi obrisani.

coolgirl
02.12.2008, 17:46
Ko je rekao da volim ovaj forum? :blink:

Hehe,ma zezam se..
Bas nesto volim ovaj forum,a ne znam tacno koji je razlog.. Svidja mi se ovdje,jer sam tu od prosle godine,i navikla sam stalno ovde svracati,i 'sretati' ove clanove :-)
:zagrljaj:

memento
03.12.2008, 12:12
Zbog:
- mikroklime,
- nekoliko forumašica,
- neobičnih likova,
- običnih likova,
- radnog vremena,
- algoritma reputacije čime su naši karakteri stalno na proveri i u večitom izazuvu,
- raznolikosti...

duga12
03.12.2008, 14:33
Ovde postaje ko u španskoj seriji...:roll: muvanja,spletke,..svi su dobri,slatki,itd...:smeh:

...sve puca od dobre volje... :fijuk:

ili ko dinastija..:wacko:...ko će kome..ovo,ono...zanimljivo..da

_baba_
03.12.2008, 17:09
e duga...izem ti razloge za ljubav prema forumu :hahaha:

duga12
03.12.2008, 17:14
:smeh:..nekada su bili drugačiji...

zar nije zanimljivo,m :zlocko:

nego što bi ti rekla..elem đelem...volim i ja šalu..i sve što vole mladi..na forumu...:uzbud:

i volim ga,kakav god bio...naučih ovde svašta :uredu:

da mi neko pričo...:uzbud:,ne bi verovala

_baba_
03.12.2008, 17:17
zar nije zanimljivo,m :zlocko:

Meni nije :beyond:

ZOE
03.12.2008, 17:17
zbog toga sto je jedinstven - junik:)

duga12
03.12.2008, 17:19
Meni nije :beyond:

:beyond: o tom ti i pričam...

Lilith_021
03.12.2008, 17:22
Zato sto nisam u toku dogadjaja.. Sto ima svojih prednosti..

lav71
03.12.2008, 19:07
...zbog gomile kiča na željama, čestitkama i pozdravima...:roll: ...slatke moje...:cica: :roll: