Puna verzija : Викендманија
у овој теми ћемо причати о овом феномену. свима вама се,без обзира ког сте доба,дешава да после (мукотрпне) радне недеље (школа,факс,посао...) чврсто одлучите и пожелите да се "мало" проведете,одлудујете за викенд и испразните сву негативну енергију...
е,сада,које су то варијанте-дискотеке,клубови,кафане,сплавови,кафићи или нешто десето?
ја некако углавном конзумирам клубове где се уживо свира или слуша рокенрол(ту се пије црно пиво) ,а волим и кафане са тамбурашима па то комбинујем с вином,црним (све ми је црно,јбт)
напишите и то да ли излазите соло,у двоје (са вољеном особом) или је у питању екипа...
**princess**
02.06.2007, 15:24
vikend... e, samo zvuk te rechi izmami mi osmeh...
ja sma uglavnom za neke opushtene varijante sa vecim drushtvom... zasednemo negde ili kod nekog, pijemo i pevamo... a volim i da odem na neku zivu svirku, rock, punk, po mogucnosti....
Vikend - :sunce:
Za mene znaci :pec:i naravno rostilj sa prijateljima :sto: :pivo:
Uzivancija brate! To je ono pravo opustanje! A naravno i kucni mezimci su sa nama :pas: :prase:
Vikend u smislu izlazaka mi je nekad mnogo vise znacilo nego sto mi znaci trenutno...najiskrenije...ali umem ponekad da izadjem i zaglavim do zore, kako se to kaze, uglavnom je to sa nekim prijateljima i prijateljicama na nekoj zivoj svirci... :)
Ja retko izlazim, pa mogu da odgovorim jedino nekad bese sad se pripoveda. :osmeh:
E a to nekad bese...nije bilo samo vikendom. Ja sam izlazila ama bas svaki dan.
Desavalo se i da ne spavam po 2- 3 dana.
i uopste nije bilo bitno gde, vazno je da se ide.
Vikendom kao po nekom pravilu se prvo islo u "Crni bik", pa u "Big mamma" i zavrsavalo u "Contrast"-u. Osim naravno kad su neke svirke i koncerti, to se nije propustalo. :jok:
Svako leto sam provodila kampujuci pored Dunava u Sremu, e a to mi ne moze zameniti ni hiljadu izlazaka. To je uzivancija i opustanje. :lazy:
некад било, сад се приповеда...
ех.:pec:
starsica
31.07.2008, 03:18
zjaooooooo vikend :uzbud:
viken po naturali dodje kao sinonim za odmor ili, za mene, samo dobar nastavak radne nedelje, samo sto se onda nesto desava :lol:
mada, ne mora da bude vikend da bih izasla :)
kod nas je petak udarni dan da se izlazi.. subota vec ne, ili ne bar u mome mestu pa zabavu trazimo sa strane :lol: uvek izlazim sa svojom ekipom, sa deckom jaaaaaako retko, posto se i inace nadjemo u gradu, a do tada mogu bez njega lepo da se napijem :lol:
obicno pre grada prvo cirkamo ili kod mene ili u pikado klubu, a posle toga picimo u kafic u koji svi idu (jerbo zivim u malom mestu i kafica nema..) ali leti je najbolje, posto onda sve te kafice zameni jedan lokal na obali Tise, moj omiljeni, gde se osecam kao kod kuce :) taj period godine, tj. leto je nezamenljiv :)
nedelja dodje kao smor dan, dan kad se samo jede i spava :lol:
meni nije toliko bitno kad se izlazi, posto umem sebi da napravim da mi svaki dan bude vikend :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.