PDA

Puna verzija : Rasprave sa roditeljima

Lady S
27.05.2007, 02:19
Da li ulazite u raspravu sa roditeljima kada urade ili kažu nešto što vam ne odgovara (na primer kada vas zbog nečega kazne i slično), ili ih poslušate bez pogovora? Ukoliko se raspravljate, šta je to što vas najviše isprovocira?

kissigirl
28.05.2007, 13:32
Ne raspravljam se bas cesto, ne smem, jer keva ne voli kada joj odgovaram :roll: pobogu, ona je autoritet, ja treba nju da slusam, ona zna sve najbolje... :roll: A i kada se zadesi da pocnem da se raspravljam sa njom, isprovocira me sto i dalje hoce da mi nametne svoje misljenje, kao da moje ne vredi nizasta:dry: i i dalje pokusava da krivicu prebaci na mene. Kao da je ona bezgresna ili sta:roll:Uvek sam ja kriva, iako ponekad ne znam ni o cemu se radi.

stane37
04.06.2007, 08:41
^Klasika... ja kada pocnem da se raspravljam, uvek mi izvrnu reci, ispadne nesto sto uopste nije prvobitna moja misao. Na svu srecu, naucio sam da kuliram kada smaraju bez razloga, tipa: BLA, DIMITRIJE, IZGUBIO SI NAJBOLJE CARAPE!!!

coolgirl
25.11.2007, 00:59
Ne raspravljam se sad nesto... Trudim se da ne upadam u kazne,ali posto moji nisu strogi,ne TJERAJU ME da strebam k'o luda (sto jekod nas u skoli cesto),i stvarno su pravedni,i zato necu da ih zajebavam,jer su stvarno zakon... Malo me nekad nerviraju,ali se ne svadjam,moze sve bez svadje da se rijesi :)

grobarka4ever
25.11.2007, 21:30
Uvek se svadjam... mislim da drugacije ne umem ni da razgovaram sa njima... ili oni sa mnom...

Zbog skole... jer mene porsek ne zanima i dovoljna mi je i dvojka iz svih predmeta, a oni normalno ocekuju (mnogo) vise...
Ili se sestra i ja posvadjamo, pa se oni umesaju...

Milion puta su mi produzili ili poostrili neku kaznu samo zato sto sam se svadjala, jer nisam umela mirno to da prihvatim...

shacky
26.11.2007, 11:25
..i dan danas se raspravljam sa roditeljima jer evo za ovih 28 god. nisu shvatili da ja moram glavom kroz zid koliko god njihovi saveti bili dobronamerni...:deda2:
...prosto volim sve da osetim na svojoj kozi i to ti je...:beyond:
...mozda jednog dana i odrastem...:navodno:

Galahad
26.11.2007, 11:33
Raspravljao se vazdan... Nishta nije moglo da prodje onako kako su oni zamislili... A valjda to tako i mora... Ljudi kao rasa su i smishljeni tako, da najbolje uche na svojoj kozhi... Inache bi imali kao i neke zhivotinje, rasno pamtjenje...

Medjutim, uspeo sam da ih izdresiram, ali tek pre godinu, godinu i po dana... Nije da sam mator, al' majku mu, imam dovoljno godina da sam odluchujem o nekim stvarima... I jako me iritiraju oni, koji bez pogovora slushaju roditelje (tu mislim na ove malo starije :kez:)... Bre zheno/chovece, imash 30 godina, dokle tje mama da ti govori shta treba, a shta ne treba...

A inache ne volim da se svadjam... Sem ponekad :kez:

Al' sa roditeljima to mora, to je valjda pravilo, i to ono univerzalno kosmichko... Deca tje se svadjati sa roditeljima, i tako tje biti dok je sveta i veka...