PDA

Puna verzija : Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje?

SQUAW
21.05.2007, 01:57
Da li mislite da je zajednički boravak u kupatilu nepoštovanje partnera i njegove privatnosti ili pak određeni stepen bliskosti sa partnerom? Ima li sredine? Da li perete zube zajedno? Da li piškite dok se on brije? Da li se šminkate dok on piški?

Da li je to samo vaš prostor u određenom trenutku i da li je to zato što se stidite, zato što mislite da ipak neku intimu zauvek treba zadržati za sebe i da se time gubi na strasti or anything ili vam je potpuno svejedno da li ste sami ili sa partnerom?

Da li poštujete zatvorena vrata?
Šta je sa zajedničkim tuširanjem? :) Koliko u higijenskim navikama u dvoje uopšte ima erotike?

cicka
21.05.2007, 09:52
Joj, gde me nadje... :)
Sto se toga tice jako sam konzervativna, volim da sve radnje sto se tice higijene obavljam sama bez ikoga u toj prostoriji u tom odredjenom trenutku, nije bitno da li pricamo o partneru ili drugarici, rodjaku ili majci....

U ovakvim ritualima zadrzavam svoje diskreciono pravo da budem sama...ne zato sto sam stidljiva vec jednostavno mislim da svaka osoba ima pravo na neku svoju intimu.

Apsolutno postujem zatvorena vrata i ocekujem da se ljudi u mom okruzenju ponasaju isto tako...

A sto se tice tusiranja zajedno, moze...u sledecim uslovima da sam se ja istusirala prethodno kao i on, sami, pa posle zarad neke novine ili predigre istusiramo zajedno. :)

Tigerlily
21.05.2007, 11:09
Nasuprot cicki, kod nas zatvorena vrata ne predstavljaju nikakvu prepreku ;) . Vrata od toaleta ne zaključavam nikad, osim ako su mi gosti u kući. Čak ih, ako idem da piškim, ni ne zatvaram :stid2: . Svesna sam da će neko verovatno sad da se ispovraća kad pročita šta sam napisala, ali - iskreno, tako je kod nas ;) .

svimigovi
21.05.2007, 11:21
Interesantna tema...pa ovako, što se tiče zatvoreni vrata-poštuje se...ako smo zajedno ušli, nije problem ni u isto vreme da peremo zube ili ja se brijem ona piški.....ili.....
.....što se tiče tuširanja , pa može da bude baš i izazovno, malo razbije monotoniju....glasam za!!!!

Neuhvatljiva_
21.05.2007, 16:15
Da li mislite da je zajednički boravak u kupatilu nepoštovanje partnera i njegove privatnosti ili pak određeni stepen bliskosti sa partnerom?

Da li je to samo vaš prostor u određenom trenutku...
Da li poštujete zatvorena vrata?
Šta je sa zajedničkim tuširanjem? :) Koliko u higijenskim navikama u dvoje uopšte ima erotike?

Ne mislim da je istovremeni boravak u kupatilu nepoštovanje partnera...ali isto tako, ponekad, to zaista bude samo moj prostor u odredjenom trenutku (kad se opuštam u kadi, i pokušavam da sredim misli...)...
Ne volim nešto naročito zajedničko tuširanje, jer onda vodimo borbu za tuš, ali obožavam da se zajedno opustimo u punoj kadi i naizmeničko trljamo ledja jedno drugom...isto tako veoma često kad se dragi potopi u kadu posle posla, ja sednem pored njega i pričamo...to mi je kao neki idealan trenutak mira kad možemo natenane da diskutujemo...

Lady S
21.05.2007, 18:38
Kod nas ne postoje "zatvorena vrata". Iskreno, ja čak skoro nikada ne zatvaram vrata od kupatila (posledica dugogodišnjeg samačkog života), pa se nekada dešava i da dođu gosti, a ja se setim vrata tek kada sam skoro obavila sve što treba da obavim. :lol: Ne predstavlja mi nikakav problem zajedničko tuširanje i relativno često to praktikujemo. Može biti predigra, a ne mora. Shvatam to kao sastavni deo zajedničkog života. Peremo zubiće zajedno, on se tušira, a ja opušteno ulazim u kupatilo kada mi bilo šta zatreba. On takođe. Nisam se stidela svog niti njegovog tela na početku naše veze. Ne stidim se ni dan danas. :)

Uriel
22.05.2007, 02:19
Da ne brkamo babe i žabe...(Baba oprosti mi ovu igru reči :hahaha: )

Jedno je obavljanje fizioloških potreba (kakenje, piškenje i 2 in one)
za šta ne verujem da spada u one stvari, na koje je matičar mislio kada vas
je upitao dali ćete deliti dobro i zlo.

Sasvim druga stvar je zajedničko kupanje u kadi, tuširanje ili sedenje u sauni,
mada je po meni tuširanje udvoje, u tuš kabini normalnih dimenzija od prilike
isto kao i voziti se u prepunom autobusu, bez krova, dok pljušti kiša.
Moram napomenuti još i to da se moja draga supruga tušira sa toliko toplom
vodom, u kakvu ja obično sipam nes kafu. Što se mene tiče, kada je zamolim
da mi izriba ledja, ona prvo ode da obuče nešto, jer u vodi sa kakvom se ja tuširam, ona poplavi.
Oboje uživamo da se barem jednom nedeljno, zajedno brčkamo u kadi.
Onda se nacenkamo oko temperature, ali ipak budno motrimo jedno drugo, na
svaki sumnjiv pokret ruke prema slavinama.

Neuhvatljiva_
22.05.2007, 10:09
Moram napomenuti još i to da se moja draga supruga tušira sa toliko toplom
vodom, u kakvu ja obično sipam nes kafu. Što se mene tiče, kada je zamolim
da mi izriba ledja, ona prvo ode da obuče nešto, jer u vodi sa kakvom se ja tuširam, ona poplavi.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: joj slatko sam se nasmejala...ovo je tako tipična situacija i kod nas... :lol:

SQUAW
22.05.2007, 16:45
Da ne brkamo babe i žabe...(Baba oprosti mi ovu igru reči :hahaha: )

Jedno je obavljanje fizioloških potreba (kakenje, piškenje i 2 in one)
za šta ne verujem da spada u one stvari, na koje je matičar mislio kada vas
je upitao dali ćete deliti dobro i zlo.

Moj propust u naslovu teme :uredu: Mislila sam na ol inkluziv :smeh: sad ćem ispravim, hvala :ok:

kataklinger
22.05.2007, 17:16
Ja licno mislim da zajednicki boravak u kupatilu pojacava stepen bliskosti izmedju partnera.

Kod nas se vrata ne zakljucavaju i ne predstavlja nam problem da se on brije dok ja piskim i obrnuto da se ja sminkam ili ukljucujem masinu dok on piski.

Sto se tice zajednickog kupanja nemam nista protiv ,probali smo nije da nismo.....ali kada nam je mala i predvidjena za sedenje pa je malo falilo da izginemo ko mancester:smeh:

alokin74
20.12.2007, 19:25
Nasuprot cicki, kod nas zatvorena vrata ne predstavljaju nikakvu prepreku ;) . Vrata od toaleta ne zaključavam nikad, osim ako su mi gosti u kući. Čak ih, ako idem da piškim, ni ne zatvaram :stid2: . Svesna sam da će neko verovatno sad da se ispovraća kad pročita šta sam napisala, ali - iskreno, tako je kod nas ;) .

niste jedini.

ne znam kada sam zatvorio vrata. desi se, ali onda i ja sam jedva izdrzavam unutra.
naravno, kada ih zatvorimo nema ulaska bez kucanja.

a to da jedno radi jedan posao, a drugo drugi je normalna stvar i ne pokusavamo da bezimo od toga.

upravo supruga puni malu kadu pa zurim da "izginemo kao mancester".

obicno posle toga bude ... WOW (a to mi se veceras ne propusta)

believer
20.12.2007, 19:30
nekad sam volela da sedim na masini za ves i gledam ga dok se brije...
ljubav,sta li....
inace,vrata kupatila otvorena,stalno..
znam,znam,nije po feng-suiju....

nattydread
20.12.2007, 20:13
postoje neke stvari koje musko oko nije vidjelo, a tako ce i ostati. izuzetak je zajednicko tusiranje poslije keksa.

biterlemon
20.12.2007, 20:24
Uvek sami, nikad zajedno.
Ne ubijajmo romantiku time, cime ne moramo...

Citao sam negde u nekom americkom prirucniku za seks kaze, da zena nikada ne treba da sece nokte na nogama pred svojim muzem. I jeste tako...

Kod nas je optrilike kao kod toma i nikola u kubrickovom filmu...

Znaci jedino ona moze da piski dok sam ja u kupatilu.
Moze da lakira nokte na rukama, eroticno je...
Ne sme da skida lak sa ruku (kao dete sam se drogirao tetkinim acetonom, sada imam alergijsku reakciju na sam miris...)
Moze da se ceslja predamnom.
Moze da pere zube...
Ostalo neka radi sama, ja izlazim iz kupatila...

Ja nikada necu pred njom da pisham a o s... da ne govorimo. Muskarac je u tom polozaju najranjiviji, pogoto ako se zeli ponasati kao gospodin.
Moze da ulazi dok lezim u kadi ili se tusiram, perem zube, cesljam se, namestam kravatu...
Za ostalo sacekam dok izadje iz kupatila.

Tushiranje zajedno nije higijenska potreba, vec seks...

Neron
20.12.2007, 21:32
Za klince nista sem tusiranja posle sex-a zajednickog nije preporucljivo..a po meni ne smeta mi da piski i kaki dok sam ja tu,nemoj samo da joj ja perem guzu posle 'ranja.....Drugacije se to gleda iz ove perspektive i sa ovoliko godina...

Mislim da je uputnije da spavamo u drugim sobama,jer hrkanje i pustanje gasova zajednicki mi pre ne ide,nego boravak u kupatilu i wc-u...vise stete nastane od zajednickog spavanja ili budjenja:cesces:

zrnce
20.12.2007, 21:55
znachi li to da.....ako me ne pushta u kupatilo dok njaKe.....on ustvari mene ne voli....:plakanje:

:cica:

shacky
23.12.2007, 10:38
Ne volim da mi neko ulazi u kupatilo sta god da radim, a i kupatilo mi je vrlo malo tako da je boravak dve osobe unutra neizvodljiv ukoliko nije u pitanju 'totalna prisnost dva tela'.
Ne volim da ulazim macanu u kupatilo sta god da radi.
Ne bih volela da me gleda dok sedim na wc ,bez obzira na vrstu fizioloske potrebe. To je bespotrebno ubijanje romantike.

(...to je bilo toliko suptilno da sam ja mislio da to niti sere niti pisa, a ono busno k'o sito....'RadovanIII')

veka038
24.12.2007, 16:36
... kad god sam živela sa nekim bilo je normalno da kupatilo koristimo u dvoje... šiškim ili se tuširam dok se on brije... volim da gledam mužjaka dok se brije... tuširanje zajedno... uglavnom se nismo zaključavali ili krili po kupatilu... što je meni sasvim normalno... :uredu:

Isahara
25.12.2007, 00:52
Ne volim da mi neko ulazi u kupatilo sta god da radim, a i kupatilo mi je vrlo malo tako da je boravak dve osobe unutra neizvodljiv ukoliko nije u pitanju 'totalna prisnost dva tela'.
Ne volim da ulazim macanu u kupatilo sta god da radi.
Ne bih volela da me gleda dok sedim na wc ,bez obzira na vrstu fizioloske potrebe. To je bespotrebno ubijanje romantike.

(...to je bilo toliko suptilno da sam ja mislio da to niti sere niti pisa, a ono busno k'o sito....'RadovanIII')

Apsolutno, stopostotno se slažem. Nemam šta da dodam, sve je na mestu :ok:

Pera Mitic
25.12.2007, 12:55
Meni se cini da ja to bez u dvoje i ne znam da radim. Ko ti onda donese toalet papir? :huh: Nista meni ne moze da ubije romantiku, jes malo neprijatno kad se istovarim, da prostite, a ono bas i nije karanfil... al' sta da radim kad bas tad moraju da se uvijaju one papilotne. Neka ulazi ako joj ne smeta, ja svoje dupe ne zakljucavam otkad smo oca jedva izvadili iz kupatila kad mu je pozlilo. Ja volim da je gledam kad se kupa. I kad se brije volim da gledam.

Neron
25.12.2007, 13:43
Jos bolje pitanje: ako necemo da ubijamo romantiku onda i papir moramo da kupujemo posebno,jer su nam i drugacije guze sto funkcionalno sto estetski...

Ti spada i potpuna zvucna izolacija,jer nekad je lakse gledati guzu u solji nego slusati napolju zvuke,jer solja je akusticnija od mnogih koncertnih sala...Kakav je to tek udarac na romantiku...Erupcija Vezuva u reziji gastro trakta voljene osobe,jer mu smeta pasulj,a o paprikama da ne pricamo...:smeh:

Kazem ja da je zabavljanje najlepse...kad me ubedis da ne piskis i kakis kako da te ne volim ili kako da te zaboravim... Jbg bas da vidim one koji zive duze od mesec dana zajedno kako to rade i kriju se,pa po tome ispada da mi je svaki odlazak na veliku nuzdu stresan,a sto rece kolega ne valja se zakljucavati,moze da pozli nekom,a vrata greh razvaljivati...

p.s. Kaki ti u prizemlju,a zajedno cemo se tusirati u potkrovlju..mozda je to pravo resenje ako je kuca veca....i posle neko kaze nije sve u imanju :roll:

broj310
25.12.2007, 18:22
какве су ово предрасуде о физиолошким потребама? хигијена?
или си традиционалиста или си либералан, трећег нема :jok:

TROPRSTI
28.12.2007, 12:22
Zajednički obavljamo potrebe istovremeno u kupatilu s izuzetkom ako me preduhitri i zasedne na šolju, onda odem u drugo kupatilo i otaljam potrebu.
Glupo mi da se suzdržavam i čekam red.

Joanna
28.12.2007, 17:56
ovo je drugacije kod svakog para...i ako neko ne voli da deli kupatilo u odredjenom trenutku sa voljenom osobom ne znaci da nisu bliski...ima ljudi koji ne mogu da obave nuzdu ako je neko prisutan u wc-u...

a i drage moje sigurno za vreme 'onih dana' ne menjate uloske i tampone pred svojim dragim ili mozda gresim...:nempojma:

mislim da te stvari ne cine bliskost u vezi...

Buba Erdeljan
15.01.2008, 21:56
Delim mišljenje.
Šta sad? Treba da čačkamo nos i prdimo u duetu da bi dokazali kako smo opušteni i mnogo se volimo??

Kupka unapred pripremljena i dogovorena, muzika, sveće, dejt bre.
Zašto prekinuti sa tim ako smo u stalnoj vezi?

Neron
15.01.2008, 22:01
Delim mišljenje.
Šta sad? Treba da čačkamo nos i prdimo u duetu da bi dokazali kako smo opušteni i mnogo se volimo??

Kupka unapred pripremljena i dogovorena, muzika, sveće, dejt bre.
Zašto prekinuti sa tim ako smo u stalnoj vezi?

Da u zabavljanju,ali ako nemate svako svoje kupatilo ili wc teško da možete i u mesec dana zajedništva izbeći sve to što nije za gledanje i slušanje od dragog ti bića...malo idealizujete previše u tim godinama,život je suroviji od filmova...

Buba Erdeljan
15.01.2008, 22:07
jbg
imam dva wc-a

i stan pre ovog imao je dva wc-a

i da nije imao, ne bih stojala pored i delila njegov vodnjikav pogled, ne bi me uzbudio stvarno

Neron
15.01.2008, 22:13
Bilo kako bilo... Prerastao sam zabludu da ne mogu da se zaljubim i volim nekoga jedino ako ne piški i kaki... Kada to prelomiš ne gubiš na strasti zbog vodnjikavog pogleda ili muzike sa šolje,naprotiv... realizam ume da pali više nego idealizam,ali to zavisi od vaspitanja,biografije i mozga koji nosiš...

p.s. nisam ni ja imao nikada manje od 3 prostorije namenjene ovome o čemu polemišemo,ali dan je dug,a i noć...Pre bih razmiuslio koliko vredi da gubim vreme na tebe kada bi mi zabranila da ulazim dok si ti unutra... Druga je stvar što bih ja izbegavao i sam,ali ne možeš izbeći mnogo što šta ukoliko vodiš zajednički život... Zato ne znam da li da posle 17 godina istog ponovo padnem na zajedništvo... s tim da nismo prekinuli život zbog male i velike nužde,jer da jesmo onda bi zbog toga to učinili na početku kako se već i dešava ljudima koji ne mogu te stvari da progutaju..

Buba Erdeljan
15.01.2008, 22:33
Bilo kako bilo... Prerastao sam zabludu da ne mogu da se zaljubim i volim nekoga jedino ako ne piški i kaki... Kada to prelomiš ne gubiš na strasti zbog vodnjikavog pogleda ili muzike sa šolje,naprotiv... realizam ume da pali više nego idealizam,ali to zavisi od vaspitanja,biografije i mozga koji nosiš...

Stvar poštovanja.
Naravno da svi kakimo, psujemo, slinimo i imamo svoje momente, što nam ne daje za pravo da ih delimo gde stignemo i kako stignemo.

Ako bi partneru bilo neprijatno da puva pred drugarima dok gleda fudbal, zašto bi se u mom prisustvu osećao opuštenim da to radi?
Ok. desi se, dešava se i meni - ali od istog ne stvaram naviku.

Realizam, naravno.
Ima toliko mnogo stvari u nama koje možemo da podelimo, ne moramo baš biti bukvalni, hm?

Isahara
15.01.2008, 22:36
Uvek kada se pomenu parovi i fiziološke potrebe setim se svoje drugarice koja je pre par godina prvi put sa dugogodišnjim dečkom otišla na more.
Najveći problem bio je "šta ću kad se Nenadu kaki" ili "kako ako nam se prikaki u isto vreme" ili "ako se meni pripiški nakon što on kaki pa ja udjem a miris/smrad još uvek ne izlapi ja neću nikad više moći da ga poljubim" i još niz varijacija na temu..
Mi smo pravile viceve na tu temu ali ne znam kako je siromah Nenad preživeo.
Ili je pravo sa stanice otišao na klizmu ili je neprimetno obavljao fiziološke potrebe te je drugarica još uvek sa njim na opštu radost svih nas.
Pisala sam ranije na ovoj temi, ja ne volim tu vrstu intimiziranja - zajedničko kupanje (osim u bazenu), pranje zuba i sl. To je moj prostor iza zatvorenih vrata i on tu nema pristup dok sam ja unutra.

Neron
15.01.2008, 22:39
Stvar poštovanja.
Naravno da svi kakimo, psujemo, slinimo i imamo svoje momente, što nam ne daje za pravo da ih delimo gde stignemo i kako stignemo.

Ako bi partneru bilo neprijatno da puva pred drugarima dok gleda fudbal, zašto bi se u mom prisustvu osećao opuštenim da to radi?
Ok. desi se, dešava se i meni - ali od istog ne stvaram naviku.

Realizam, naravno.
Ima toliko mnogo stvari u nama koje možemo da podelimo, ne moramo baš biti bukvalni, hm?

Jbg obično se prdne kada ne treba ili kada znaš da nije najhumanije... ima leka i za to... Ne pričamo o navici koja zadire u poštovanje onog drugog i prelazi u neukusno ponašanje koje ne pristaje ni za majku i najboljeg druga,a kamoli za nekog poput tebe npr. ;)

Lillith
15.01.2008, 22:40
Ne vodim racuna o tome izuzev kad je rec o velikoj nuzdi,to bas nije ugodno za nos ;)
Nista mi ne smeta da radim pred njim niti njemu da radi predamnom,a tusiranje u dvoje je vrlo cesta pojava i sasvim normalna i ne vodi uvek ka sexu,zavisi koliko imamo vremena...nekada bas priusti ono slatko iscekivanje do poslepodne kad smo opet skupa :P

Iskreno smesno mi je da skrivas prirodne stvari od nekoga s kim delis krevet :beyond:

Buba Erdeljan
15.01.2008, 22:43
Ja pročitah kompliment sve i da ga nije bilo i tako odoh na lalanje :)

Da..fiziološke potrebe pre toga...opet solo...pa i nije zanimljivo :)))

Pera Mitic
16.01.2008, 02:04
Jbg obično se prdne kada ne treba ili kada znaš da nije najhumanije...

Ne znam kako vi ali ja prdnem kad treba. Ume to i u dvoje simpaticno da bude... ne bas kad ste u samousluzi ili dodju komsinice da vide novi trosed, al bilo je romantike, nije da nije. Kad napunimo kadu. Volela je da busi te baloncice, a zajedno smo se smejali intestinalnoj muzici. Sad nam samo treba veca kada, a isto smo romanticni.

Kal_el
08.09.2008, 09:59
Zajedno :uzbud:
ne volim sam da se tuşiram pa kad mi se to desi ne retko tako mokar odşetam do komşinice da mi opere ledja :roll:
filozovske potrebe nasamo :uredu:
a fizioloşke u zavisnosti od koliçina i mirisa :smeh:

memento
08.09.2008, 11:01
Jedna lagana zagonetka ma ovu temu:

Jedna žena može lako, dve žene, još nekako, al tri žene baš nikako?

starsica
08.09.2008, 15:36
vec sam pominjala da me nije sramota da pustim vetar na gornju ili donju kabinu, ali to naravno en znaci da cu da se takmicim sa njim ko ce jace u decibelima prdnuti ili podrignuti.. :roll: moja baka ima obicaj da kaze: "Ako ne prdnes ili podrignes kad ti se prdi ili podriguje, zavezace ti se creva" i naucila sam da je slusam :) naravno, necemo preterivatu u tome kad smo zajedno, ali ne vidim problem u pustanju gasova, jer ponovo kazem, to je normalno da neko prdne ili podrigne..
sto se tice kupatila.. nema ulaska u njega ni pod tackom razno kad sam ja unutra.. to su samo moji momenti i on tamo nema posla uopste.. :jok: bilo da obavljam nuzdu, bilo da se kupam.. nije mi primamljiva misao da se po'vatamo u kadi :beyond: isto vazi i za njega, to sto on radi iza zatvorenih vrata, njegova stvar, aj njega ni najmanje necu ometati :)

exploited
08.09.2008, 15:43
uh....sranje u dublu.....
kakva kombinacija za culo mirisa????
extra, ne znam da li postoji nesto lepse od toga...
josh kad jedno drugom obrisete straznjicu....
sta reci
:uzbud:

Kalina
09.11.2008, 20:24
Zajednicko tusiranje mi je ok, sasvim...a kada su ostale fizioloske potrebe u pitanju vise volim privatnost...:uredu:

lav71
09.11.2008, 20:36
...svaki put zovem dragu da mi opere k...:stid2::stid2::stid2:

...adu...:roll:

Lilith_021
09.11.2008, 23:05
vec sam pominjala da me nije sramota da pustim vetar na gornju ili donju kabinu, ali to naravno en znaci da cu da se takmicim sa njim ko ce jace u decibelima prdnuti ili podrignuti.. :roll: moja baka ima obicaj da kaze: "Ako ne prdnes ili podrignes kad ti se prdi ili podriguje, zavezace ti se creva" i naucila sam da je slusam :) naravno, necemo preterivatu u tome kad smo zajedno, ali ne vidim problem u pustanju gasova, jer ponovo kazem, to je normalno da neko prdne ili podrigne..

Ma, sve je u redu sve dok ne ostavis autogram na gacama.. :smeh:

NSdjanka
09.11.2008, 23:54
Mogu zamisliti sexy scenu kakenja u dvoje... :huh:

memento
10.11.2008, 00:42
Mogu zamisliti sexy scenu kakenja u dvoje... :huh:

Ma kakav seks. Biće da se u takvim opuštajućim trenucima vodi esencijalna konverzacija o ishodištu života i nastanku svemira.;)

Sokica
11.11.2008, 20:16
Zajednicko tusiranje mi je ok, sasvim...a kada su ostale fizioloske potrebe u pitanju vise volim privatnost...:uredu:

:stid2: Uvek mi se dopadalo tuširanje u duetu, a sad se baškarimo u veeelikoj kadi...:stid2:
A sve ostale fiziološke i higijenske potrebe više volim da obavljam u privatnosti...:uredu:

Aiko
12.11.2008, 17:04
volim da piškim sama, da se kupam sama, da spavam na svojoj polovini kreveta pokrivena samo svojim pokrivačem, na samo svom jastuku..:)

eto, malo sam sebična u tim stvarima..:roll:

robert ns
12.11.2008, 17:15
sve je stvar navike a i vrata su tu samo kao ostatak neceg davnog kad je bilo potrebno stedeti toplotu.
Kad je hitno onda je prioritet pa makar i neko vec bio prvi u kupatilu:uredu:

klozeti oni dvorisni su imali intimnost a i bili su samo za to. :fijuk:a i za kompot iz filma sesir profesora vujica:smeh: