Puna verzija : One night stand
kissigirl
20.05.2007, 20:02
Bum-tras odmah nakon upoznavanja sa nekom osobom i sutra "Bilo je lepo. Cao."? Ili niste bas neki fan tih akcija? :astasad:
Sta mislite o one night stand-u?
A šta ti misliš o tome? :astasad:
Šta mislim? Što da ne. :roll: Sve je za ljude. :uredu:
ma jok ja , dok se :deda2: ne zalaufa jbt , treba mu bar mesec , pa to je kurbla :hahaha: nije to macji kasalj,cccccc:hahaha: samo duze :hahaha:
Mina1809
22.05.2007, 20:08
one night stand , okay
two night stand jos bolje:plaz2:
biterlemon
16.06.2007, 22:24
Nikad nisam to radio, ali nikad ne reci nikad!
Mada jedino kada bi me ona ispalila.
Ja bi trazio i reprizu!
One night stand = obozavam taj film
Kill Bill
29.06.2007, 22:04
Kontam da to ne bi mogla da uradim s nekim do koga mi je stalo...
Da sa nekim sexi,fensi frajerima koje vishe u zivotu necu videti...
niti me zanima nesto vishe od sexa sa njima....
i ovom prilikom takodje zelim da pozdravim tetku i tecu i pozelim im sretno sklapanje braka...
Bum-tras odmah nakon upoznavanja sa nekom osobom
...nije mi se desilo da se sa nekim potučem odmah po upoznavanju....:roll:
little fairy
12.09.2007, 07:28
Prošla i tak-tak. Mislim dvaput ili triput. Htjeli oni da to ne bude samo one night već many nights ali.. A čujte, da nisam prošla, sigurna sam da bih to jednom napravila. :uredu:
Nisam za to ali nekad dobro dođe. Naravno uz svu moguću preventivu koju medicina/farmakologija pruža.
Strangers in the night - AIDS in the morning. :(
Sta mislite o one night stand-u?
Mislim da je retko koga zaobislo to iskustvo.
"...ja sam tvoj trenutni lek...."taj rad,nista drugo.
Ne promeni se sve,kao u pesmi,ali ume da pomogne.
Nisam pobornik:jok:samo ne mislim kao TVO.JA_ jer mi ni stabilna veza nije garancija da cu ostati zdrava ukoliko oboje ne kontrolisemo zdravlje kad god postoji potreba za tim:fijuk:,a ne samo rutinske i podrazumevane kontrole-bar 1-2 puta godisnje.
private_zg
05.10.2007, 21:36
Pa nije to lose, ako nisi pijan vani negdje kako to biva inace, tako da se osjeti ono uzbuđenje i ona vatra koja gori prvi puta, iscekivanje, zelja, uzbuđenje, ovisi kako to kod koga djeluje, nekome je to kao dobar dan pa ni nema toga.
Sve je to za ljude,samo je pitanje momenta!!!!
NSdjanka
28.01.2008, 20:58
Jedna noć valjanja za bezbroj noći kajanja...
Jedna noć valjanja za bezbroj noći kajanja...
Sto bi se kajala? Sem ako si u vezi sa nekim pa ga prevarila itd... Ako nisi u vezi i nisi imala sex duze vreme sta fali ovome? Sex je zdrav (sa kondomom). :uredu:
NSdjanka
28.01.2008, 21:34
Zato što u takvim situacijama jedno ili oboje obično nije pri sebi...E, onda otvoriš oči i pored sebe ugledaš...Ono što sebi nikada ne bi poželela...Jako retko takva dešavanja ostanu u lepom sećanju
Zato što u takvim situacijama jedno ili oboje obično nije pri sebi...E, onda otvoriš oči i pored sebe ugledaš...Ono što sebi nikada ne bi poželela...Jako retko takva dešavanja ostanu u lepom sećanju
Jedino ako si bila pijana :hmm:
Šalim se :uredu:
Nemam ja prava ništa da pričam ;) uvek je bilo par puta...čisto da utvrdimo gradivo :beyond:
NSdjanka
28.01.2008, 21:54
Ma daaaj, ko to trezan radi?..
Onaj ko ne pije? :hmm:
Valjda postoje i ljudi koji znaju šta hoće? :) Neko hoće samo jednom :beyond:...da proba...i onda uvidi da zna :smeh:
...a sta ako se osladi,m?:cesces:
NSdjanka
28.01.2008, 22:09
Pa jes`, da ne umre u neznanju...:smeh:
...a sta ako se osladi,m?:cesces:
Šta? :hmm:
..po jednom sa različitim osobama ili jednom svako veče sa tom istom iz priče o jednoj noći :hmm:
...ili je to pitanje za vreme pre prve noći :hmm:
...pomozi mi :molitva:
Šta? :hmm:
..po jednom sa različitim osobama ili jednom svako veče sa tom istom iz priče o jednoj noći :hmm:
...ili je to pitanje za vreme pre prve noći :hmm:
...pomozi mi :molitva:
...kada uvidis da znas,mozes i umes...tada...:cesces:
...kada uvidis da znas,mozes i umes...tada...:cesces:
E onda veDžbaš :uzbud: da ne zaboraviš :lol:
Al' to onda nije ova tema :hmm:
Ma daaaj, ko to trezan radi?..
Baš tako..:wacko:. treznom mi ne pada na pamet...:ok:
E onda veDžbaš :uzbud: da ne zaboraviš :lol:
Al' to onda nije ova tema :hmm:
...nije...:lazy:
Ne osuđujem. Čak i pozdravljam takve male izlete drugih.
Ali i ne upražnjavam.
Pretpostavljam da nisam lik za to, valjda mi treba više bliskosti.
I kad sam mislila da mogu, to nije bilo "one night stand".
probala par puta, al' ne zato da vidim jel mogu ;) vec jer se tako desilo - sha da se radi...:migosmeh:
u principu, to je OK ako ni jedno ni drugo nisu u vezi (s nekim drugim, naravno :)) i ako je jasno oboma da je to samo One Night - u protivnom 1 ili vise osoba mogu da budu povredjene....
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.