PDA

Puna verzija : Učestalost sexa u braku

Crazy Angel
18.05.2007, 04:41
Koliko cesto "spavate" sa muzem u sedmici ili u mesecu dana? :cesces:

Meni sve zavisi od obaveza, a kad ih nemam, dnevno barem jednom vodimo ljubav :stid2:

SansRomantic
19.05.2007, 20:15
uh...niko da odgovori...

jeste da je pitanje vrlo, vrlo, čak šta više vrlo privatne prirode,
a isto tako ja nisam ni udata, ali recimo da sam skoro pa bila u vezi koja je ličila na brak (naglašavam ličila nikako bila to) - pa aj da odgovorim :)

naš sexualni život nije bio baš učestao ali je bio kvalitetan (:hahaha: najčešća fraza za utešiti sebe)
dva do tri puta nedeljno...

sada više ni toliko :hahaha:

Crazy Angel
20.05.2007, 09:07
uh...niko da odgovori...

jeste da je pitanje vrlo, vrlo, čak šta više vrlo privatne prirode

hey :) znas ovu temu sam otvorila sa razlogom, jer sam zelela olaksati zivot (donekle) nekim suprugama, koje ne spavaju tako cesto sa svojim suprugom, pa se osecaju lose, ne tako privlacne ili vode ljubav dosta puta, pa bi objasnile mnogo toga.. neke bi dosle na ovu temu, videle bi/procitale komentare drugih zena i mozda bi se osecale bolje ili bolje i jos suuuper pored svega :neznam: ali ne verujem da ce se vise od pola sajta upoznati sa nekim clanom ovde, tako da mogu olaksati dusu do mile volje na slicnim temama ili mozda na ovoj temi ;) odkud ja znam, nisam pametna :fijuk: ah da ne zaboravim :) ko je god ostavio peglu zbog ove teme, hvala mu :ok: zbog takvih osoba, koje nemaju snagu da se potpisu, kad ostavljaju nekome poruku, ja se zahvalim svaki dan Bogu, sto sam samo svoja i nisam dvolicna :)

yossarian
20.05.2007, 15:38
Занима ме зашто је ово питање само за жене, па ваљда исту информацију имају и мужеви?
Или можда мислиш да мушкарци у браку имају више секса од њихових жена? :fijuk:
Или мање?!?! :blink:

Najgora
20.05.2007, 16:17
hey :) znas ovu temu sam otvorila sa razlogom, jer sam zelela olaksati zivot (donekle) nekim suprugama, koje ne spavaju tako cesto sa svojim suprugom, pa se osecaju lose, ne tako privlacne ili vode ljubav dosta puta, pa bi objasnile mnogo toga.. neke bi dosle na ovu temu, videle bi/procitale komentare drugih zena i mozda bi se osecale bolje ili bolje i jos suuuper pored svega :neznam: ali ne verujem da ce se vise od pola sajta upoznati sa nekim clanom ovde, tako da mogu olaksati dusu do mile volje na slicnim temama ili mozda na ovoj temi ;) odkud ja znam, nisam pametna :fijuk: ah da ne zaboravim :) ko je god ostavio peglu zbog ove teme, hvala mu :ok: zbog takvih osoba, koje nemaju snagu da se potpisu, kad ostavljaju nekome poruku, ja se zahvalim svaki dan Bogu, sto sam samo svoja i nisam dvolicna :)
Evo da se ja javim da sam od onih koja je "ostavila peglu zbog ove teme" šta god to značilo :hmm: jer mislim da je degutantna i totalno nebitna, jer svako od nas može da napiše šta god mu je volja ;)
Kao drugo, ako će nekome biti lakše tako što će se ovde uporediti sa nekim drugim parovima :cesces: ipak treba da se zapita neke stvari ;)
i da odgovorim,
sexam se sa mužam kad hoću, kad mogu, koliko hoću, koliko mogu i naravno kad on želi i hoće sve u svemu kad mi se ćefne :) e sad da li je to svaki dan, svaki peti ili jednom mesečno, totalno je ne bitno.Ne vodim evidenciju :jok:
Eto, ako je nekom sad lakše....:beyond:

SQUAW
20.05.2007, 16:29
Eto, ako je nekom sad lakše....:beyond:
Meni :uzbud: Nemaš pojma koliko mi je lakše, do sad nisam smela ni da napišem odgovor ovde! Sad konačno mogu!

Ne žalim se.

http://img299.imageshack.us/img299/9785/curtseyhx4.gif

Najgora
20.05.2007, 16:35
Ne žalim se.

http://img299.imageshack.us/img299/9785/curtseyhx4.gif

..e čik ako smeš napiši ako smeš koliko je to puta dnevno, nedeljno 8) da vidim ja da li je moj ćef dovoljan, pa valjda i meni treba da bude lakše :)

kerfija
20.05.2007, 16:38
Nekad ni se slucuva svaki dan nekad preko jedan dan ,zavisi kakva nedelj imas sa nervozom ili sve ide glatko.

Goga
20.05.2007, 22:18

U sedmici spavamo 7 dana, a u mesecu 28, 30 ili 31 dan... ( u slučaju da je prestupna godina 29 dana ) :uredu:

Vodimo ljubav, kada hoćemo, možemo, želimo, ili upriličimo priliku... 8) :uzbud:

Crazy Angel
20.05.2007, 22:26
Занима ме зашто је ово питање само за жене, па ваљда исту информацију имају и мужеви?

otvorila sam temu za zene, jer sam zensko :) ako imas zelju da otvoris temu "pitanje muzeva o kolicini seksa u braku", ja ti ne stojim na putu :jok: samo pazi da te ne popljuju kao sto su mene zbog ove teme :ok: zbog bilo kojeg razloga :fijuk:

Или можда мислиш да мушкарци у браку имају више секса од њихових жена? :fijuk:
Или мање?!?! :blink:

ne seksaju valjda sami sa sobom, pa da imaju vise seksa u braku nego zene :blink: ne pricam o ljubavnicama :jok: :fijuk: meni filozofiras a? :plaz2:

Crazy Angel
20.05.2007, 22:35
Evo da se ja javim da sam od onih koja je "ostavila peglu zbog ove teme" šta god to značilo :hmm:

mislila sam na ovo ---> :pegla: i to na mom profilu.. kako to da ostavljas peglu, a da neznas sta je to? :huh:

jer mislim da je degutantna i totalno nebitna, jer svako od nas može da napiše šta god mu je volja ;)

zasto si onda odgovorila, ako mislis da je tema "degutantna i totalno nebitna"? :roll:

Najgora
20.05.2007, 23:05
ko je god ostavio peglu zbog ove teme, hvala mu :ok: zbog takvih osoba,

mislila sam na ovo ---> :pegla: i to na mom profilu.. kako to da ostavljas peglu, a da neznas sta je to? :huh:

zasto si onda odgovorila, ako mislis da je tema "degutantna i totalno nebitna"? :roll:
Napisala sam to tako jer nisam odmah skapirala da pišeš o negativnoj reputaciji :roll: a baca mi se pegla od ovakvih tema i ustalom postoji tema za komentarisanje komentara u reputaciji ;)

Odgovorila sam baš zbog tvog komentara a i zbog stava o pomaganju drugima :huh: Mogla bih ja tebe da pitam kako to da neko ko ima takav sexualni život može uopšte da dodje na ideju da otvori ovakvu temu ;) Što se mene lično tiče, možeš da primetiš da ja retko gostujem na ovom forumu, jer sam u braku jednu deceniju i imam sasvim normalan sexualni život i nemam neku preteranu potrebu da pišem o tome a još manje da se bavim tudjim problemima oko toga. Ali ok, to je moj stav.
Ima još dve stvari, prva je da na već postoji tema na forumu društvo oko nas u podforumu ankete, koliko često imate sexualne odnose, i tamo sve lepo može da se vidi, ko hoće da gleda ;)
A treća stvar je, lepo te je čovek upitao šta se dešava sa muškim delom publike. I pitanje je na mestu :uredu: zar se oni nikada ne osećaju neprivlačno za svoje supruge :hmm:

znas ovu temu sam otvorila sa razlogom, jer sam zelela olaksati zivot (donekle) nekim suprugama, koje ne spavaju tako cesto sa svojim suprugom, pa se osecaju lose, ne tako privlacne ili vode ljubav dosta puta, pa bi objasnile mnogo toga.. neke bi dosle na ovu temu, videle bi/procitale komentare drugih zena i mozda....

možda si temu trebala da otvoriš na forumu psihologija :hmm:

SQUAW
20.05.2007, 23:15
Eto, fino ste se objasnile ko je gde i zašto peglao, usisavao i odgovarao, sad možemo nazad na temu :) Mora da ima još udatih :cesces:

Crazy Angel
20.05.2007, 23:32
Napisala sam to tako jer nisam odmah skapirala da pišeš o negativnoj reputaciji :roll: a baca mi se pegla od ovakvih tema i ustalom postoji tema za komentarisanje komentara u reputaciji ;)

to je tvoje misljenje i nemam problem u vezi toga :ok: a sto se tice komentara o reputaciji, bilo je vezano za ovu temu, zato sam to napisala ovde ;)

Odgovorila sam baš zbog tvog komentara a i zbog stava o pomaganju drugima :huh:

svako ima svoj nacin :ok:

Mogla bih ja tebe da pitam kako to da neko ko ima takav sexualni život može uopšte da dodje na ideju da otvori ovakvu temu ;)

pretrazivala sam teme na netu, pa sam tako dosla na tu ideju. mogu da ti kazem, da na drugim sajtovima tema nije imala negativan odziv, vec su caskali sa vrlo pozitvnom energijom :)

Što se mene lično tiče, možeš da primetiš da ja retko gostujem na ovom forumu, jer sam u braku jednu deceniju i imam sasvim normalan sexualni život i nemam neku preteranu potrebu da pišem o tome a još manje da se bavim tudjim problemima oko toga. Ali ok, to je moj stav.

nisam primetila ;) ja sam sa svojim suprugom skoro 10 godina zajedno i imam sasvim normalan zivot sa njim :ok: nisam mislila nista lose, kad sam otvarala ovu temu.. kad neko otvara novu temu, procitam je i ako mi se ne svidja prelazim na novu.. jednostavno, zar ne? nikoga ne pljujem, samo zelim da se opustim uz caskanje sa forumasima od preteranog posla i razmisljanja.. ako kome treba pomoc oko necega, moze slobodno da mi se obrati. to je sve :ok:

Ima još dve stvari, prva je da na već postoji tema na forumu društvo oko nas u podforumu ankete, koliko često imate sexualne odnose, i tamo sve lepo može da se vidi, ko hoće da gleda ;)

ako tema vec postoji, neka ovu izbrisu slobodno :) nemam ni sa tim problema ;)

A treća stvar je, lepo te je čovek upitao šta se dešava sa muškim delom publike. I pitanje je na mestu :uredu: zar se oni nikada ne osećaju neprivlačno za svoje supruge :hmm:

a ja sam mu lepo odgovorila :) ako mu treba pomoc, neka otvori svoju temu :ok: i sa tim nemam problema :jok:
možda si temu trebala da otvoriš na forumu psihologija :hmm:

mogla sam, ali nisam :ok: jos nesto? :roll:

yossarian
21.05.2007, 18:07
otvorila sam temu za zene, jer sam zensko :) ako imas zelju da otvoris temu "pitanje muzeva o kolicini seksa u braku", ja ti ne stojim na putu :jok: samo pazi da te ne popljuju kao sto su mene zbog ove teme :ok: zbog bilo kojeg razloga :fijuk:

Тенкс фор ансверинг. Не пада ми на памет да отварам такву тему, па да ми пегле остављају :hahaha:

ne seksaju valjda sami sa sobom, pa da imaju vise seksa u braku nego zene :blink: ne pricam o ljubavnicama :jok: :fijuk: meni filozofiras a? :plaz2:

Па нисам ни мислио сами са собом... а то са љубавницама... или љубавницима... срам ме било, откуд ми та идеја :stid2:

Jolly_walker
21.05.2007, 20:05
:stid2: tema je malo škakljiva al' me to podseti na onaj vic o Sosi: "... ja radim To u pola osam, pa... ko je tu-tu je...":plaz2:

tibor
21.05.2007, 20:42
eeeeeeeeeeeeee bas je cool .:hahaha: :hahaha: :hahaha: :ok: :cesces:
.
.
. izgleda ko ima (sredjen ) sehualan ? zivot , taj ima prava da se srdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , ajojjjj cccc !

Obrenovac
07.06.2007, 00:48
Obzirom da sam u braku, jes` da nisam zensko ali 3-5 puta je sigurno, samo zavisi od umora, zelja je obostrano, uvek prisutna.

Sosa
07.06.2007, 16:45
:stid2: tema je malo škakljiva al' me to podseti na onaj vic o Sosi: "... ja radim To u pola osam, pa... ko je tu-tu je...":plaz2:

Ta Lala bi se odma naljutio :lupanje:

tibor
07.06.2007, 18:56
Da vidimo ozenjene , navalite na pisanje ako niste na svoje zene,
ja moju sosu oborim u proseku 3-4 puta nedeljno zavisi od njenog raspolozenja . :deda2: je za sport uvek raspolozen . ali to kod zenskih bas i nije tako :uredu:

:cesces: ako nemozete da sex-ate a vi pocmite da pljujete po mojoj temi :hahaha: :hahaha: :uzbud:

vojvodjan
08.06.2007, 05:19
Da vidimo ozenjene , navalite na pisanje ako niste na svoje zene,
ja moju sosu oborim u proseku 3-4 puta nedeljno zavisi od njenog raspolozenja . :deda2: je za sport uvek raspolozen . ali to kod zenskih bas i nije tako :uredu:

Eh Tibi, Tibi.....

Stavio si me na muke........:)

Sta god sada kazem....bicu kriv.....:)

A jel mogu da priznam samo onaj period kada sam kod kuce....:uzbud:

Znas kako je ovo citaju mnogi..

dndr
08.06.2007, 07:45
Garantni rok je istekao. Reklamacije se ne uvažavaju...

tibor
09.06.2007, 21:43
sta je momcovi nema se hrabrosti ili ste pod shvalerkinim pritiscima ? :hahaha:
svi jebaci nikom ponikoshe . samo smo jaki kad treba upadati u rec , a kad treba napisati koju ric o svojim ehehe aktivnostima , to je vec izazov :hahaha: :uzbud: :cesces:
pretpostavljao sam da ce biti zid shutnje . normalno da intimne stvari nikoga ne treba da zanimaju . pozdravljam :ok: :hahaha: :cesces:

Doti
09.06.2007, 22:49
.........Pa kolicina sexa u braku je varirajuca....
....... Kada ste u prvim godinama braka...e onda to radite gde stignete i vise puta dnevno..:fijuk:
........Kada dodju deca...e to radite kada mozete....;)
.......Kada deca odrastu, e onda ....jos neznam deca nam nisu odrasla..:hahaha: :hahaha: ........

Doti
09.06.2007, 23:03
A jel mogu da priznam samo onaj period kada sam kod kuce....:uzbud:

....:uzbud: ..nemoze mora sve da se kaze....8)

....:uzbud: ....citaju bogami i razmisljaju kada ces kuci....:fijuk: :uzbud:

tibor
10.06.2007, 07:09
Citat:

Stavio si me na muke........

Sta god sada kazem....bicu kriv.....

A jel mogu da priznam samo onaj period kada sam kod kuce....

:hahaha: :hahaha: :hahaha: ajde prifatjam samo deo kod kuce :hahaha: :hahaha:
mora da je zestok (period ) mislim :hahaha: :hahaha: :hahaha: :cesces: ......:ok:

socobe1
15.06.2007, 06:05
nekaze se tako vec nekudi konja kojeg nisi jahao lepse zvuci

lav71
15.06.2007, 09:56
...još nisam opet u braku....:roll:

JasnaBGD
15.06.2007, 14:54
Zaista ne znam šta su to "škakljive", "tabu", "intimne", etc. teme...? Volela bih da mi to bude objašnjeno.
O svakoj temi se može pričati, ako čovek ima neko mišljenje, neki stav, neku relevantnu informaciju - i ako ima interesovanja za tu temu - koju god.
Seks je podrazumevajuća pojava u braku. Van braka. Možda kod nekoga i izvan braka, mislim na kojekakve švaleraje...
S obzirom da je tema u žižu stavila udate žene - ta sam!
Ансверинг :hahaha: :hahaha: :hahaha: glasi: kad god dozvole prilike... Ako ne pre, onda noćOm obavezno.
Kako reče Goga... Sedam puta nedeljno... i redom. Jako me ometa taj februar... Uvek mi nedostaje dan više...
:jeee:

biterlemon
16.06.2007, 22:03
E ne moze 3 do 4 puta nedeljno u braku, u trajanju od 20 godina...
Na kraju se smuci coveku i pri pomisli na seks.

Znaci dok je brak nov, moze mnogo puta, posle dolaze deca, umor, posao, napetost, problemi, pa tada je seks mnogo redji...

Kasnije kada deca rastu, seks je oslobodjeniji, i opet cesci...
Opet nekada se desi 2x nedeljno, nekada jednom mesecno...

A ako se smuci sarma, pa sarma, pa sarma, pa sarma... :cesces:

dndr
19.06.2007, 10:32
s vremena na vrijeme...

tibor
19.06.2007, 13:18
E ne moze 3 do 4 puta nedeljno u braku, u trajanju od 20 godina...
Na kraju se smuci coveku i pri pomisli na seks.

Znaci dok je brak nov, moze mnogo puta, posle dolaze deca, umor, posao, napetost, problemi, pa tada je seks mnogo redji...

Kasnije kada deca rastu, seks je oslobodjeniji, i opet cesci...
Opet nekada se desi 2x nedeljno, nekada jednom mesecno...

A ako se smuci sarma, pa sarma, pa sarma, pa sarma... :cesces:

zavisi sa koje strane gledas za sarmu :hahaha:
a sta je sa onima sto su prosle godine jednom za praznik a ove jos nisu dosli na red :hahaha:

Jolly_walker
01.07.2007, 17:08
Osećam potrebu da pojasnim svoj prethodni odgovor jer mi se čini da je pogrešno shvaćen.

Kakvo pitanje-takav je i odgovor.

Nisam htela da se nikom zamerim pa sam se malo našalila, ali me ovog puta pardonirajte!

Ta zar vi vodite tefter o tome kolko puta?
Zar vođenje ljubavi nije splet emocija, datih okolnosti i potreba?
Pa kad se desi-desi se. Zar ne?
Da li se to u vašim brakovima zakazuje ili šta? Ne razumem.
Po meni spontanost je glavna odlika dobrih odnosa.

:sesir:

robi
18.07.2007, 01:20
Samo napred......vodite ljubav jer je zivot kratak ,posle ce biti kasno!!!!!!!!

Savannah
18.07.2007, 01:41
odgovorit cu iskreno kao sto to uvijek cinim - nazalost ne onoliko cesto koliko bi htjeli. :( oboje crncimo po citav dan pa dodjes kuci, sin-skola-zadaca, pa veceras, pa ves, sude...jebi ga desi se da zaspim i prije nego dotaknem jastuk.
nekad prodje i tjedan dana bez. medjutim eto sad nam je sin cijelo ljeto kod bake i djeda pa nadoknadjujemo :odpozadi: :uzbud:

Mina1809
29.07.2007, 19:40
jednostavno pitanje :) jednostavan odgovor :)
pitala ja to moju kumu, a kuma rece:
"koliko imam seks u braku? pa sad zavisi, sa jedne strane malo a sa druge mnogo :) mislis sa muzem ili sa svalerom?:fijuk: "
A meni jos malo pa da ispadnu oci :blink: :hahaha:

Mina kaze:
Nije stvar u kolicini, nego u kvalitetu seksa :ok:

TROPRSTI
07.08.2007, 15:14
Evo da se oglasim kao neko ko ima pravo glasa na ovakvoj temi.
Supruga i ja smo vršnjaci.
Više od 30 godina razmenjujemo vatru prilikom vođenja ljubavi a nekad i prilikom običnog sexa.
Neću navoditi kava je količina potrošena tokom svih ovih godina, ali ću reći da smo spali na jedared dnevno. I to bukvalno - noću se retko volemo.:jok:
A bogme desi se i koji dan da preskočimo. A katkad imade i repete tokom istog dana, ali ne više od dvared, trired.

Švalerke ne upražnjavam.;)

Supruga mi baš odgovara. A kaže da sam joj još uvek funkcionalan.:ok:

Centurion
19.08.2007, 23:06
Više od 30 godina ... jedared dnevno. I to bukvalno - noću se retko volemo.:jok:
A bogme desi se i koji dan da preskočimo. A katkad imade i repete tokom istog dana, ali ne više od dvared, trired.

Zvuči vrlo lepo slika da posle tri'es' godina braka, dvoje se i dalje heftaju svakodnevno, ali sa druge strane meni to nalikuje na horor film.
Ne znam za druge, ali meni je pored taslačenja potrebno još svašta nešto da bih se osećao ispunjenim u životu, a to sa ženama i konkretno seksom nema blage veze.

Pomisao da toliki deo života protraćim na trpanje voljenog bića ispunjava me užasom.

I zaista, meni i ovako više odgovara da se dohvatimo malo ređe. Tada je i mašta bogatija, i entuzijazam viši, može se načiniti serija od više pogodaka, a moj ograničeni energetski potencijal je takođe vrlo bitan faktor.

little fairy
24.08.2007, 08:54
Trebalo bi biti češće ali okolnosti ne dozvoljavaju. Naime.. Nemamo sređeno stambeno pitanje pa stoga je mala s nama u sobi.. Škakljivo ali što se može. Radimo na tome da napokon nešto svoje zgotovimo i čvrsto sam uvjerena da će tada do neviđenih razmjera procvat naš seksualni život opet. Kvaliteta je mrak samo kvantiteta.. :(

Daniela
30.08.2007, 14:46
Uglavnom svaki dan, noću kada deca spavaju:stid2:. Sem kada imam menzis, onda mi nije ni do mene, a ne do nečega drugog:ljutko:. A kada deca idu u školu i niko ne dodje ujutro na kafu onda i ujutro:uredu:...tada mi je i najlepše. Ono uveče umorni, a ujutro mnogo orni, a još neizvesnost da li će neko naići...:cesces:

Tako mi je već 13 godina braka. ;)

Uz takav sexualni život, ne pada mi na pamet ljubavnik, a verujem ni mom mužu ljubavnica...:ok:

alokin74
07.09.2007, 14:40
jeste da pitanje nije za uskarce, ali smatram da mu ga to dodje nekako isto. i mi smo u braku i (uglavnom) imamo istu kolicinu seksa kao i zene. naravno ima i onih koji jure sa strane, da li neku ljubavnicu ili se zalete na semafor kod rafinerije u ns pa pregovaraju sa onim "devojcicama" o ceni njihovih usluga.
takav seks ne racunam ovde. mislim da je ovo samo za one koji zive sa svojim partnerima.

a kada je u pitanju brojka, mislim da niko ne moze tacno da odgovori. bar ne ja i moja supruga.

nekada nam se desi da bezimo jedno od drugoga danima. lezemo u isti krevet, a izmedju nas kao da je berlinski zid. cak se ni nogama ne dodirujemo.

ali ima i onih dana kada smo po celu noc jedno na drugome. poza nije bitna, samo da se nesto radi. tih dana nam ni menstruacija (menzis mi je jako ruzna rec mada oznacava isto) ne smeta. posteljina se lako opere, a mi jos lakse.

mozda da, kada bih vodio evidenciju, pa na godisnjem nivou izbacim brojku, ali ovako ne. i ne pada mi na pamet da brojim. vazno mi je samo da uzivam i da mi je lepo, pa da li to trajalo 7 minuta, 15 minuta 3 sekunde ili beskonacno dugo. kada dodjem do vrhunca - stvarno je beskonacno. a kada nju dovedem do tog istog vrhunca jos sam srecniji.

pozdrav za sve vas.
(i za one koji broje i za one koji ne broje)

Kal_el
07.09.2007, 15:04
Prvih mesec dana 40 X
od 2.- 12. meseca braka 20 X meseçno
kasnije to bude 3 X nedeljno + vikend ako prodze bez opijanja
a posle 10 god. meseçno 6 X (obavezno posle plate ) + praznikom
posle 10 g. b(m)raka se orodite i spavate kao brat i sestra
:smeh:

Arneta
07.09.2007, 22:17
E,super vam je tema!!! Kao da je Kal_el zavirivao u moj brak :uzbud:, pa je video kako je meni! I ja sam 10 god. u braku, a plata bas i nije nesto redovna :stid2: ... No, bude to, tri-cetiri puta mesecno. Znam da je to jako malo, zato sto ranije nismo skidali ruke jedan sa drugog, ali prosto nemamo ni vremena,a ni mesta :smeh:, pa se nesto proredilo :(

shacky
23.12.2007, 10:24
Sto moj macan kaze 'mi k'o tinejdzeri, svaki dan'.....:stid2:

p.s sest godina veze i cetiriipo braka=deset+ god.

level3
11.08.2008, 07:58
Ne vodim bas tacno evidenciju ali mislim da ce uskoro biti osam meseci kako apstiniramo. Razlog je vise nego opravdan i zove se beba.
Za desetak dana prolazi tih 40 dana, dodatnih, koji se ukalkulisu u mesece trudnoce, pa se cujemo tada.

diktatorka
12.11.2008, 22:44
Sta vi mislite o tome da li seks posle godina provedenih u braku postaje rutina,nesto sto se podrazumeva i obavlja po ustaljenom ritmu?Da li verujete da strast ne prolazi sa godinama vec da dobija samo novi oblik?

acimovic
16.11.2008, 22:27
Uskoro me ocekuje brak,pa se bojim da ne bude onako k`o kod lale,cesce ide na docek nove godine,nego sto sexa!!!

Irena Bg
21.11.2008, 11:41
Bice dobro ljubavi kad se vencamo,ne brini!:uredu:
(za acimovica):sex:
:ljubac:

felix
21.11.2008, 17:50
Cuvena filosofska misao..."ne moze isto meso non-stop"...''beš sniclu bez priloga...suvo brate....

robert ns
21.11.2008, 17:54
u braku sve ima neku ravnotezu tri redovna obroka dnevno, dvaputa se spava i jednom sexa ne treba preterivati ima se kada.

a nesto od svega toga i goji:fijuk: