Puna verzija : Ko je od vas sa osobom svojih snova?
Crazy Angel
18.05.2007, 04:02
Dakle, pitanje je vrlo jednostavno. Jeste li u braku/u vezi sa osobom koja vam potpuno odgovara, kakvu ste nekad zamisljali kao zivotnog suputnika, koju uistinu volite i slicno? Ili je to osoba na koju ste "slucajno naisli" a vasa prava ljubav je negdje drugdje? Jeste li nakon neuzvracene ljubavi nasli nekoga koga mozda i ne volite, ali barem ga imate uz sebe?
Opet ja krecem prva :)
Nije bas covek iz mojih snova (moj savrsen muskarac zivi na drugoj strani sveta :stid2: moj naj macan :kiss:) ali to nije ni bitno, odlicno nam je zajedno i volimo se, sve mane i nedostatke onog drugog smo naucili podnositi tako da sve stima. Imam pored sebe osobu koju volim i koja voli mene. Upoznali smo se i zavoleli, upoznali se i zakljucili da zelimo jedno drugo, i da zelimo jedno uz drugo nastaviti zivot. Nismo apsolutno slicni, nismo idealni. Imamo jedno drugo, volimo jedno drugo, a ono sto je najbitnije trudimo se da rastemo i uzdizemo se jedno zbog drugog. Oboje imamo i dobrih strana, mana i musica. Znas da ima bolje, no cemu traziti ili danas-sutra zaliti, sto nisi trazio nesto, ako vec imas ono sto trebas.. Nikad ne bi nasao dovoljno dobro, zar ne?
Ne, nisam sa tom osobom za koga sam smatrala da je "pravi" za mene ako uopste postoji tako nesto. Cujemo se i danas i oboje znamo da je to nesto sto nikad nece proci ma koliko se trudili da zaboravimo i nekako nastavimo dalje sa svojim zivotima i pokusamo pokloniti drugoj osobi sve ono sto smo mogli pokloniti jedno drugom, to ostaje medju nama odn. ostaje u nama jer smo previse sebicni da bi tu ljubav podelili s drugima.
A sto se tice veza posle njega, pokusala sam, nije bilo tog zara, te volje da se nekako prilagodimo jedno drugom pa se ubrzo to i zavrsilo....
remorker-bgd
18.05.2007, 10:14
Ja sam definitivno sa osobom svojih snova...samo je u snovima i srecem:)
Ali nisam je jos upoznao...znam da postoji negde...mozda ispadne iz tog sna jednom...pa se sretnemo pred nekim izlogom...ili sudarimo na nekom izlazu iz lifta...hm...
Tigerlily
18.05.2007, 13:14
Ne mislim da postoji "savršen muškarac" za mene, niti za bilo koju drugu osobu. Neko je uslovno rečeno savršen samo dotle, dok ga ne upoznamo jako dobro, a onda on postaje ljudsko biće od krvi i mesa, sa vrlinama i manama, i koje nam takvo, kakvo je - odgovara ili ne. Šaša meni odgovara, ne savršeno, ali sasvim dovoljno da bih mogla da kažem da smo srećni i da smo "se našli".A ideje o savršenom muškarcu, koji ti odgovara u svakom smislu svakog trenutka ceo život ostavljam nekim novim generacijama tinejdžerki :smeh: .
Dakle, slažem se sa delom ovoga što je Crazy_Angel rekla:
odlicno nam je zajedno i volimo se, sve mane i nedostatke onog drugog smo naucili podnositi tako da sve stima. Imam pored sebe osobu koju volim i koja voli mene. Upoznali smo se i zavoleli, upoznali se i zakljucili da zelimo jedno drugo, i da zelimo jedno uz drugo nastaviti zivot. Nismo apsolutno slicni, nismo idealni. Imamo jedno drugo, volimo jedno drugo, a ono sto je najbitnije trudimo se da rastemo i uzdizemo se jedno zbog drugog. Oboje imamo i dobrih strana, mana i musica. Znas da ima bolje, no cemu traziti ili danas-sutra zaliti, sto nisi trazio nesto, ako vec imas ono sto trebas.. Nikad ne bi nasao dovoljno dobro, zar ne?
SansRomantic
19.05.2007, 20:22
Ako bi me neko pitao da definišem muškarca svojih snova - nisam sigurna da bih uspela!
Jedan se oženio - prošle godine u junu...sad ima tako veliku manu da ga više ne mogu ni u šali nazvati muškarcem svojih snova!
Onaj sa kojim sam bila do pre nekoliko dana, nije bio baš si snova, ali je bio moj i to ga je činilo posebnim i dragocenim.
Vremenom sam naučila i da volim ono što inače ne volim
dobro, ne baš da volim, ali da uvažavam i poštujem
i recimo da sam bila sretna...očigledno ne dovoljno!
Dakle...javiću se kad naiđe sledeći da vidimo u kom stepenu su snovi ostvarivi ;)
Koliko je, kolicina fizicke bliskosti bitna, za odgovor na ovo pitanje?
kissigirl
19.05.2007, 21:22
Prvo se moramo zapitati da li postoji osoba iz snova:cesces: Mozemo mi zamisljati ihahaj... Ali sanse da stvarno naidjemo na tu osobu... Za mene su ravne nuli.
Nijedan moj decko nije bio onaj iz mojih snova.
Osoba mojih snova je negde daleko sa nekim ko joj je dalek, al za razliku od mene-i tako blizu.
Neko je rekao da je daljina za ljubav kao voda za vatru- gasi malu i raspiruje veliku . Ne bih se složio: Daljina samo brže ugasi malu ljubav. Pre ili docnije ta daljina raspali slutnje, pospeši sumnje, poljulja veru i rasprši snove. I moji snovi se lagano gase.
*Vreme prolazi ljudi se menjaju a jedino uspomene ostaju kao vecno secanje na proslost*
Za mene je vise nema... ali i posle gotovo 20 godina pamtim, miris njenog parfema, miris procvalih lipa, finalne utakmice Spanija - Nemacka, njena sobe na prvom spratu studentskog doma-desno poslednja vrata levo, soba 32, maglovitog jutra, Odjile, njenog odlaska u Rovinj, povratka i hladnog zagrljaja na surcinskom aerodromu. Posle smo vodili ljubav, sedela je gola na krevetu, stavila je glavu izmedju kolena-cutala je. Proslo je tri dana, zamolila me je da se nadjemo i razgovaramo..."srela sam staru ljuvab na moru...vodili smo ljubav...hocu da ostanemo prijatelji".
Tu noc sam se napio i sledecu i sledecu.
Sreli smo se tek nakon sest meseci, bila je sa svojim drustvom, ona je pruzila ruku, odgovorio sam:" Sa tobom ne", okrenuo se i otisao.
I danas sam siguran da smo to vece mogli ponovo biti zajedno ali izdaja je izdaja-dok je trajalo ona je za mene bila sve.
Za svo vremene niko mi nije trebao, dolazila je zima, opet magle ali jesenje. Slike su pocele da blede i polako su pocele da ulaze u moj zivot druge zene za jednu noc, za nedeljno poslepodne, cesto bez izlazaka samo udri me do zore. Iskreno plasio sam se da budem povredjen - ostavljen-nisam otvarao dusu.
Tek nakon tri godine u svom tom svom lutanju " kresni i ostavi|, sreo sam nekog i ostao zajedno sve ove godine.
Mada i sada desi se priznajem- ponekad- upoznam neku zenu pa se malo igramo, ali daleko od ociju drugih, kasnije ostajemo prijatelji znamo zasto smo bas to i na takav nacin radili.
:)
Neuhvatljiva_
28.05.2007, 18:36
Pre nekoliko godina nisam bila sigurna da cu ikada nekog moci voleti...dugo...da cu moci sa nekim živeti, stvoriti porodicu...Jednostavno zaljubivala sam se i odljubivala tako olako...
Al njega sam tako slucajno upoznala, jos cudnije smo se spojili, al kad smo se spojili oboje smo znali da je to to...
Toliko harmonican i idealan, mogu reci, život nisam ni u snu zamisljala...Da cu posle godinu i nesto nekoga toliko voleti, da ce mene neko toliko voleti...nikad...Al eto, izgleda život ili sudbina(ili nesto trece) ipak ume da iznenadi...
Ne mislim, vec sam sigurna da sam nasla muskarca "svojih snova" iako ih nikad nisam sanjala...imam nekoga ko me voli isto koliko ja njega...nekog ko želi isto što i ja...nekog ko me podržava i raduje se mom uspehu kao i ja njegovom...nekog ko me oseca kao ženu...nekog ko je mene prihvatio i pustio me da hodam pored njega kroz život....
sta su reci ? ja sam naj sretniji sa moju Macuuuuuuuuuuuu !:ok:
biterlemon
17.06.2007, 07:28
Ne verujem u price o osobi svojih snova...
Takva razmisljanja sadrze klopku...
15 godina sam mislio da sam sa najidealnijom osobom na svetu, koja je od svih najvise stvorena za mene. Bolja je od svih i naravno da je na neki nacin osoba snova....
I tada sam upoznao neku kome je deo duse kopija mene! Ona je JA u telu osobe suprotnog pola!
Ta mora da je idealnija u svemu, cim razmislja kao ja, cim znam sve njene odgovore na moja pitanja cak pre nego sto ona sama odgovori, sve citam iz sebe!
I sta sada? Napustiti dosadasnju saputnicu jer se pojavila idealna? A sta ako posle nekog vremena se pojavi jos idealnija? Sta ako se na kraju ispostavi da i nije toliko idealna, kako se na prvi pogled cini?
Sa druge strane zasto da tesim sebe da sam sa idealnom, kada tako nesto mozda i ne postoji?
Znaci imam najbolji moguci izbor uz sebe, uvek sam znao dobro birati!
Ne razmisljam o odealnoj. Vise razmisljam o tome kako da ostvarim sebe! Ja treba da budem sebi idealan, a ne partner! Ako sam zadovoljan sa sobom i svojim zivotom, bit cu zadovoljan i sa partnerom!
Zvuci sebicno? U principu nisam sebican covek.
:huh:
euridika
17.06.2007, 13:09
Čim je dotakneš, osetiš miris, izmenjaš po koju reč sa tom osobom, to više nije san, to se prelije u realnost koja nikada nije onoliko lepa koliko su lepi snovi. I bojim se, da iz te perspektive niko od nas nikada neće ni biti sa osobom svojih snova, što možda i jeste najbolje.
Ostvarenja snova su nekada mnogo bolnija od sanjanja jer "...snovi najčešće vrede tek kad s' tobom osede, s' tobom ostare..."
Mina1809
17.07.2007, 05:49
Kako neko moze biti sa osobom njegovih snova? Ako je neko sa osobom njegovih snova, onda nije vise to ta "osoba iz snova". Mislim, osoba snova je kao neki simbol, nesto sto covek nemoze da dotakne, sto covek/zena zna da nece nikad biti sa njim/njom...jer svaki moze biti savrsen...dok ne zivis sa njim/njom ;) :smeh: :hahaha:
Čim je dotakneš, osetiš miris, izmenjaš po koju reč sa tom osobom, to više nije san, to se prelije u realnost koja nikada nije onoliko lepa koliko su lepi snovi. I bojim se, da iz te perspektive niko od nas nikada neće ni biti sa osobom svojih snova, što možda i jeste najbolje.
Savrseno tacno!!
Ali kad je dotaknem,trgnem se!Dodir kakav sam sanjao!!
Poljubim,dug,vlazan,vreo,mek poljubac,sav ukusan,kao iz snova!
Puno verovanje u pokrete,dodire,ruke miluju,zmurimo,uzdisem...kao iz sna!
Nacin vodjenja razgovora,razmena reci,izlivi ljubavi,uzdisaji...san!!
Drago mi je sto sam se probudio uz takvu osobu!Samo sam nastavio svoj san!!
Vise nesanjam!Nemoram to da radim!!Ja sam sa zenom iz svojih snova!
Dovoljno mi je da se samo malo prisetim...prepustim se....
Sad mi san postaje...susreti koji bude iz sna!!!!
Volim je,ali kao u snu!!!!!!!!
yossarian
22.07.2007, 00:21
Беш људе који јуре за утварама а разочаравају се стварним особама. Само деца имају изговор да имају детињасте представе о људима, детињасте снове.
Иначе, баш сам такав, моја особа из снова је далеко, недодирљива, недостижна... тако да нема опасности да се разочарам. Јединих пар пута кад ме разочарала било је кад смо били једно поред другог... нећеш више! :plaz2:
kako se zove ono cvece....ono sto moze samo da ...
ma da,narcis...?
veljko yaric
31.07.2007, 00:14
svako od nas bude sa osobom iz snova neki to odmah shvate
a neki kasno ali svako postoji da bi grijesio
ja takvu gresku nebih i necu da pravim
zato sto je u pitanju moj zivot
ja nisam naisao na osobu svoih snova cak mislim da je nikad necu naci jer tako nesto verovatno i ne postoji (jer sam mnogo zahtevan:stid2: )sto znaci da bi ta osoba trebala da bude savrsenstvo savrsenstva. ali ako i naidjem na takvu osobu vi ce te prvi saznati
P.S. cure ako odgovarate opisu javite se!!!!!!!!!!!!!!!;)
**princess**
31.07.2007, 11:44
lepi, savrshenstvo savrshenstva ne da ne postoji, nego sve i da postoji bilo bi ti dosadno... mane chine ljude ljudima, i neke osobe volimo delom i zbog njihovih mana...
ja sam pronashla "osobu iz svojih snova" i daleko je on od savrshenstva (definitivno nije neko koga bi majka pozelela za svoju cerkicu), ali bash takav savrsheno nesavrshen meni je.... moj princ na crnom konju ;) (poshto ne volim bele konje....) ;)
Jaaaaaaa,ja sam taj.......jaaaaa sam taaaaj
Evo i moja zena se smeje i kaze da je i ona sa osobom svojih snova:uzbud::uzbud::uzbud::uzbud::ljubac::pismo::l ove4:
private_zg
27.09.2007, 11:36
Ja hodam sa curom iz svojih snova ali....uvijek ali...jednom cu ispricati, sve u svoje vrijeme.
ja nisam naisao na osobu svoih snova cak mislim da je nikad necu naci jer tako nesto verovatno i ne postoji (jer sam mnogo zahtevan:stid2: )sto znaci da bi ta osoba trebala da bude savrsenstvo savrsenstva. ali ako i naidjem na takvu osobu vi ce te prvi saznati
P.S. cure ako odgovarate opisu javite se!!!!!!!!!!!!!!!;)
Slazem se da ne postoji savrsena osoba ali mislim da za svakod postoji srodna dusa i druga polovina...:)
Nasla sam svoju osobu iz snova i znam da je ona taj pravi jer savko jutro kad se probudim kraj njega on mi izvuce osmjeh na lice i uljepsa mi svaki dan.
tamo negde iza neke stranice sam se i ja upisao...jos uvek sam u snovima...zmurim,ali pipam
makica @-,-'-
27.01.2008, 17:55
nakon skoro tri godine moj san je postao stvarnost.:)
Tako da, ja jeasm, a nadam se da je i on :) <3
NSdjanka
31.01.2008, 19:15
Osoba iz snova... Sve manje verujem da takav neko zaista postoji...
Koja od koleginica primerenih godina nije ostvarila san neka se javi...:roll: nisam besplatna akcija,al' ne morate da čekate u pošti i ne treba vam lična karta...:wacko:
Osoba iz snova... Sve manje verujem da takav neko zaista postoji...
...ako te je neko povredio,ne daje ti za pravo da prestanes da mashtash...:lazy:
NSdjanka
31.01.2008, 19:46
Koja od koleginica primerenih godina nije ostvarila san neka se javi...:roll: nisam besplatna akcija,al' ne morate da čekate u pošti i ne treba vam lična karta...:wacko:
Eto... Čovek na dohvat ruke, a mi se femkamo...Gde je red? :)
...ako te je neko povredio,ne daje ti za pravo da prestanes da mashtash...:lazy:
Vatrogasac, ne gasi tamo gde vatre nema :)...Nisam povredjena...Samo skeptična...:)
Vatrogasac, ne gasi tamo gde vatre nema :)...Nisam povredjena...Samo skeptična...:)
...vatrogasac je zaduzen za neku drugu "vatru",ali to je vec druga prica...:roll:
...skepticna nisi postala zato sto je juce pala kisha,utrnula ti gooza dok si spavala,ili zato sto su u nedelju izbori...vec zato sto nisi imala srece,zajebao te neki klipan, ili jednostavno,nije ti se dalo...a nije ti se dalo,zato sto nisi jos "naisla" na njega...iz svojih snova...zato,nastavi da mashtash...zdravo je...:lazy:
Eto... Čovek na dohvat ruke, a mi se femkamo...Gde je red? :)
To se kaže 'tvrdite pazar' ..... a za red ja ne znam,da znam ne bih bio ovako neukusno vulgaran i duhovit pri ispoljavanju neostvarenih snova vezanih za ovoliki broj skeptičnih koleginica... ;) a nema reda,ažurni smo i eksplicitni u 'poslu',tako da neće niko čekati...:wacko:
NSdjanka
02.02.2008, 15:21
...zato,nastavi da mashtash...zdravo je...:lazy:
e silly me...a ja mislila da mi je mašta jača strana... 8)
eh..........hm....ti snovi.....:vila::vocka:
love hunter
29.02.2008, 21:51
Niko.
Osoba iz snova je bas to: stvorenje koje zivi u nasim glavama, obojeno i nastalo iz nasih zelja, nadanja i ocekivanja...nerealno, izmastano, nikad dostizno...
...mislim da je prava sreca odsanjati san sa nekim ko nije bio u njemu na pocetku, ali je na kraju on postao san...a kraj se jedino racuna, zar ne?
Monaliza
28.03.2008, 21:50
Skoro sam tu negde od 100% skoro 90% je on moj decko iz snova,mislim da sam imala srece...
Ja sam sa osobom svojih snova. Ponekad. Kada zaspim...
Ja sam sa sobom ... trenutno. :narcisa:
...Neuhvatljiva... :roll: 8)
Neuhvatljiva_
12.04.2008, 11:56
Lav71 :roll: :plaz2:
Zabavljala sam se sa osobom iz najluđih snova,
postao je ex :skok: ,
sada je moj ostvareni san :kez: ...
:fijuk:
Ja mislim da sam ja i ono sto sam sanjao to sam i dobio.
Biće vremena da se snovi pretvore u moru,mladi ste...;)
Nego trenutno imam više snova,pa ih sanjam kako kad,a sa najvećim sam vazda,tj. sam sebi sam najveći san,pa se tako i ponašam...jer posle toliko ispunjenih,red je baviti se i sobom,pa bar kao tuđi san ili ostvarivati tuđe snove je inspirativnije nekako...:uredu:
**princess**
14.10.2008, 01:57
nije on osoba iz mojih snova.... neshto ovako lepo nisam ni mogla da sanjam... nisam znala da moze da postoji... pa chak ni u snovima.
uh, ja mnogo sanjam :uredu: (otvorenih očiju) i kad bih bila sa svima iz svojih snova, bila bih mnogo, mnogo nevaljala..:stid2:
da ne kažem sad ono drugo, nije lepo..;)
Sanjallica
27.10.2008, 21:44
Ispostavilo se da nisam umela da sanjam...ovo je mnooogo bolje :)
BoginjaMarija
31.10.2008, 00:30
bas ja!!!:uredu:
biterlemon
31.10.2008, 00:40
Ne mogu vise da se borim za nju, samo da se molim...
...i nadam...
:roll::(
frka je i pomama....ali ne odustaJ od mene....:roll:
biterlemon
31.10.2008, 00:42
ma volem te za 3!:uredu:
ho...ho...ho....i ti....ne daJ se....:roll:
Recimo da je moj sadasnji osoba koju sam mnogo zelela.....a osobe iz snova su bica satkana od niti svetlosti nikada rodjena....:)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.