Puna verzija : www.djmpower.dinstudio.se
Dj-MPower
15.05.2007, 23:35
Ovo je trenutno moj sajt...pogledajte ima malo i deejay muzike za skidanje besplatno i bez ikakavih reklama .....pozdrav djmpower:uzbud: :uzbud:
www.djmpower.dinstudio.se
....Obozavam kada mladi ljudi,..nesto lepo urade....:ok:
....p.s....samo tako nastavi kolega....8)
Mnogo si ga ucrnio. Kontam da ti sajt nije on-line cvećara, ali daj ga malo po boji. I posvetli one gore linkove. Nisu baš upadljivi.
Drugarske kritike. ;)
Dj-MPower
27.05.2007, 00:35
Gledacu da nesto sredim...hvala na kritici sve je ok...poz.djmpower
Mnogo si ga ucrnio. Kontam da ti sajt nije on-line cvećara, ali daj ga malo po boji. I posvetli one gore linkove. Nisu baš upadljivi.
Drugarske kritike. ;)
drugarske kritike i od mene ( umesto crne svetlo plava nebi bila losa ili zelena )probaj razne varijante , ali ovo tamno menjaj :ok:
nije problem crno, moze i tako dobro da izgleda, samo je nekako siromasan, npr. posto vidim da je ceo "okvi" sajta render clouds u PSu samo uokviren, mogao bi da na tome poradis, da mu das neku senku, odsjaj, da izgleda metalik, i naravno slova su previse obicna, i tako u raznim bojama narusavaju jednostavnost, probaj da uradis sa jednom bojom u vise tonova.
Inace, evo jednog sajta koji je mracan, a opet dobro izgleda, jedino sto je u flash-u, ali moze to i bez flash-a.
http://www.djstevelawler.com/01MainInterface.html
Dj-MPower
07.08.2007, 22:20
Mislim da je sada malo bolje,aj sada da vas cujem....:ok:
Mnooogo bolje, mada (sad cu da budem ko neki profa) moze to jos bolje.
Ali u svakom slucaju ides u pravom smeru ...
Extra ti je sajt! Cestitke!:ok::ok:
Dj-MPower
29.11.2007, 10:55
Hvala,nadam se da ima sada malo vise muzike za skidanje:ok:
..
Inace, evo jednog sajta koji je mracan, a opet dobro izgleda, jedino sto je u flash-u, ali moze to i bez flash-a.
http://www.djstevelawler.com/01MainInterface.html
e, svaka cast , 'de ga nadje, super je! malko samo da je manje flasha ili bolje da su nam lenije 2000gb/sec :ok:
pa kad slusam takvu muziku, moram znati i sajtove ;)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.