Puna verzija : USB stick
Imam problem sa citanjem USB stickova,nekad oce nekad nece da mi ih ocita i ne znam zasto:(
Kako to da popravim i kako uopce da popravljam posto evo sad bi razbila komp jer ne mogu da prenesem nesto sto mi je jako bitno za fax (da se malo izjadam ) :(
black mamba
11.05.2007, 11:38
probaj da iskopiraš podatke sa stika, pa da ga ponovo formatiraš... :cesces:
probaj da iskopiraš podatke sa stika, pa da ga ponovo formatiraš... :cesces:
ama nece uopce da ga cita moj racunar,da ga prepozna da postoji,desava mi se to i sa drugim USB ovima s vremena na vreme...
Znci radi,ja rega snimam i odjednom nista,cuje se onaj zvuk kao da sma ga ubacila i izbacila odmah a na drugim kompovima radi ok...
Kill Bill
11.05.2007, 13:42
da ti nisu otisli USB driveri?
instaliraj ih ponovo...
A gde se to nalazi,za instalaciju mislim?:stid2:
Kill Bill
11.05.2007, 13:49
Na diskovima koje si dobila uz kompjuter...
imash one audio drivere, Nvidia, ove, one... i medju njima i USB...
ako nemash, poslacu ti ja... ;)
Ukoliko radiš sa OS Windows 98, on ti nece prepoznati USB, osim ako nije SE (sa USB driverima ).
cek da pogledam pa da vidimo imam li ;)
iam ovo ASUS VGA Driver i maticnu plocu
iam ovo ASUS VGA Driver i maticnu plocu
USB driver provjeri na MyComputer-Properties-Hardware-Device manager
Drajveri za maticnu plocu mogu poslužiti.
USB driver provjeri na MyComputer-Properties-Hardware-Device manager
Drajveri za maticnu plocu mogu poslužiti.
A sta da provjerim tacno i kako sa tom maticnom plocom jel sve da izmenjam itd,ocel se promeniti ono sto vec imam,mislim jel moze malo opsirnije s obzirom da nemam pojma,(blago receno:fijuk: ):stid2:
Hvala:)
Joj ba Lili :wacko: . Zar nemash nekog druga/drugaricu da ti to pogleda. Nemre' to ovako ofrlje nadaljinu :P
Mozhda nije softwerski, mozda je hardwerski problem. Mozhda ti se razlabavila usb konekcija pa se gubi kontakt...
Mozda ti usb nema dovoljno napajanja pa ispada... :cesces:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.