PDA

Puna verzija : Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene...

kissigirl
09.05.2007, 21:08
Da li ste nekada izgovorili ovu recenicu? Mozda posle propale veze, svadje sa partnerom...?

Sta biste pre izabrali, da imate vezu, ili da budete single?

Neuhvatljiva_
09.05.2007, 21:22
Da li ste nekada izgovorili ovu recenicu?

Da jesam...posle nekih neuspelih veza, uvek sam se trudila da u tim trenucima sebi budem dovoljna...Da ta ljubav o kojoj svi pričaju je čista glupost i rasipanje emocija...bespotrebno mučenje sopstvene ličnosti...a zašto?
Medjutim posle bujice lažnog ubedjivanja, shvatim da mi je ipak neko potreban...da smo ipak tu da volimo i budemo voljeni...

Tigerlily
17.05.2007, 14:43
Slažem se sa neuhvatljivom - kad se čovek razočara, normalno je da mu takve misli padaju na pamet. "nikada se više neću zaljubiti!" "Ne pada mi na pamet da više nekoga volim i da rasipam svoje emocije"... Međutim, normalni ljudi, koje teške situacije ne poremete u jako velikoj meri, i koji uspeju da se izbore sa svojim problemima, ne mogu da ostanu trajno u takvom stanju. Mislim da samo neko ko je jako emotivno poremećen ne može da voli.

remorker-bgd
17.05.2007, 15:11
Postoje periodi kada se razocaras...cesto nakon prekida...pa ti svasta prolazi kroz glavu...ali uvek verujes da ces naici na Onu pravu osobu...jer, da je vredelo, ne bi se zavrsilo...

Jedino pitanje koje se postavlja (po mom misljenju) je da li ces, i kada, sresti tu osobu...jer mnogo tu zvezda treba da se poklopi...ali...najlepse stvari u zivotu se desavaju na najcudnije nacine...to im i daje caroliju!

cicka
17.05.2007, 16:36
Puno puta sam razmisljala o tome da li je ljubav mozda precenjena i verujem da jeste ali je jednostavno neizbezna...ne mozemo bas toliko kontrolisati emocije da naredimo sebi da se ne zaljubljujemo i da ne volimo...

Puno puta mi se desavalo da sam rekla sad i nikad vise ali to se uvek vrati kao bumerang, kad se najmanje nadas...dodje, tras, bum i zaljubljena do usiju...uzas... :)

Ali ko zna zasto je to dobro....

Neuhvatljiva_
17.05.2007, 17:49
...ali...najlepse stvari u zivotu se desavaju na najcudnije nacine...to im i daje caroliju!

Baš tako! U potpunosti se slažem sa tobom...:roll:

broj310
17.05.2007, 17:52
икс пута се десило да посумњам у све па и у љубав...ипак...све то има смисла,чак и разочарење,туга и бол.
љубав побеђује на крају,будите уверени у то:uredu:

zvucnjak
17.05.2007, 20:10
Nisam nikad rekao da nije za mene, ali da nemam srece, to stoji.

Mish
17.05.2007, 22:30
Bilo je i takvih, na svu sreću samo momenata.
Uploviš u njih i obećaš sebi da nećeš nikad više (mada se načelno zalažeš za "nikad ne reci nikad").
A onda negde iz pozadine čuješ "O, da mi je da se još samo jednom zaljubim, opet bih....".
I shvatiš da je i razočaranje, tuga, bol, povređenost samo deo života, bez kojeg ljubav, sreću, radost,... možda ne bih znali ceniti dovoljno. I prihvatiš da je bitno živeti život, znači imati slobodu, sopstvenu misao, osećanja,... I da tamna strana življenja nije razlog da se ljubavi koje te, između ostalog, čine živim.

Aca1983
17.05.2007, 23:12
Nisam nikad izgovorio ovu recenicu , jer znam da ja volim da volim, I mrzim da mrzim, i duboko verujem da ljubav jeste za svako ljudsko bice, pa i mene kao takvo. Ko smatra da mu ljubav ne treba i da je singl varijanta mnogo bolja, pocinje polako da gubi sebe, a time se suludo suprotstavlja prirodi, i postaje samo jedna bezosecajna masina od mesa koja nastavlja sledece svoje veze a da ne zna ni zasto (mozda jedino zbog libida-cisto zverski). Jednostavno, posle raskida veze ili razocarenja, svakako da treba da prodje izvestan period do sledece u kojem cete biti singl, i u tom periodu treba se potpuno sabrati, i onda kad osetite da ste spremni opet da volite i budete viljeni (tj. kad osetite ono ljudsko u vama), a naidje neko fin - sto da ne - slobodno startuje nova veza u koju ulazite psihicki stabilni i čili, vedri i veseli. Zato ljudi, budite "ljudi", i ne otudjujte se od ljubavi, a ako to vec cinite, cinite to sto krace.:srce: :srce:

Lady in red
18.05.2007, 00:16
Nikada!!! Ljubav ili ne, ali vredi pokusati!!! Znaci - uvek za vezu :ok:

Doktorz
01.06.2007, 23:32
Da- rekla mi je" Za sce su krivi dani iz detinjstva"...

Isidor
02.06.2007, 00:18
Da li ste nekada izgovorili ovu recenicu? Mozda posle propale veze, svadje sa partnerom...?

Posle nedavnog emotivnog brodoloma, odlučio sam da budem singl...Ne, nisam više ni razočaran ni povređen, već sam taj deo izbrisao iz svog života, ali više nemam ni volje za isprazne veze, veze koje obećavaju a završe se bolesnom ljubomorom, veze u kojoj osetim da se ONA polako udaljava i počinje da taktizira, veze u kojima se nakon nekog vremena zapitam: A šta ću ja ovde?
Jedna moja prijateljica je ovo veoma duhovitom prokomentarisala:
" Šta je primio se se na ulogu švalera u penziji?":smeh: :smeh: :smeh:

mariposa
02.06.2007, 06:06
Posle nedavnog emotivnog brodoloma, odlučio sam da budem singl...Ne, nisam više ni razočaran ni povređen, već sam taj deo izbrisao iz svog života, ali više nemam ni volje za isprazne veze, veze koje obećavaju a završe se bolesnom ljubomorom, veze u kojoj osetim da se ONA polako udaljava i počinje da taktizira, veze u kojima se nakon nekog vremena zapitam: A šta ću ja ovde?
Jedna moja prijateljica je ovo veoma duhovitom prokomentarisala:
" Šta je primio se se na ulogu švalera u penziji?":smeh: :smeh: :smeh:

Potpuno si u paravu,dodje trenutak da jednostavno prestajemo da trazimo i da se nadamo da cemo pronaci ta glupost sto neki zovu "ljubav",sta ce mi,sve opet ponovo,ovaj put dokle cemo,mesec dana,godinu dana,.........ne hvala lepo.

Kal_el
02.06.2007, 06:13
obozavam to stanje :uzbud:

Andjelika
05.06.2007, 00:05
jesam rekla.....

a onda me zivot demantovao....

tako valjda treba.....

la femme
05.06.2007, 14:28
Sigurno je da posle nekog bolnog iskustva ili velikog razocarenja pomislimo da je uzaludno boriti se i traziti ljubav, ali mislim da je u to uglavnom privremeno, da vreme zaleci tu ranu i onda idemo dalje.

Po prirodi nisam neki veliki romantik, ali verujem da svako od nas moze da pronadje neku osobu koju ce da voli, uz koju ce da se oseca ispunjeno i zadovoljno... Neko je nadje pre, neko kasnije... Jednostavno, mislim da covek nije stvoren da bude sam i da mu to uvek daje snagu da prevazidje trenutna razocarenja i da se i dalje nada da ce pronaci sebi blisku osobu.

biterlemon
16.06.2007, 18:42
Nikada nisam tako razmisljao.
Mozda zato sto mi je ljubav potrebnija od svega. Cak i da je samo platonska, opet treba!

A za seks?
Za to sam vec rekao: Ma daj, koji seks, nije to za mene!

women_in_blue
24.07.2007, 11:48
ljubav je uvek za mene :roll:

moj pokretac za sva dobra dela

ako ne patim i ne volim :cesces:

Centurion
19.08.2007, 23:46
Nije da ljubav nije za mene, već veza nije za mene.
Previše vremena i energije odlazi na totalno nebitne i isprazne stvari. A tu onda trpe one istinske potrebe.

Previše živaca se pokida na tuđu ljubomoru, posesivnost, neprihvatljive zahteve raznih vrsta, bespotrebne konflikte uglavnom izazvane tripovima, lenjost. A zajednički život je još dublji krug pakla.

Nisam ja imun na ženske čari, ali to je lepota, a veza je nešto sasvim drugo.

TVO.JA_
03.09.2007, 08:22
Ljubav je kad ustane u ranu zoru, sam, da ti napravi čaj pred tvoj izlazak napolje...
Ljubav je kada promrzao i snen izađe u ledeno jutro i prati te na posao.
Ljubav je kada te ljubi dok spavaš.
Ljubav je u pogledu....
Ljubav je u dodiru....
Ljubav je u gestovima...
Ljubav je kada svu noć provede kraj tvog uzglavlja, milujući ti kosu i držeći ti oblog na čelu.
Ljubav je u onoj bori koja nastane nakon takve noći.
Ne u rečima.
Ljubav je u poverenju.
Ljubav je u poštovanju.
U ljubavi nema psovki. Nikad. Niti jedne proste reči.
Ljubav je kada osetiš stid radi neke budalaštine koju napraviš...
Ljubav je u ponosu što je takav. I tvoj.
Ljubav je u razbijenoj činiji punoj jagoda koje posle oboje skupljate, brišući poljupcima jedno drugom suze.
Ljubav je u prekornom pogledu ako radiš glupost.
Ljubav je u zagrljaju (kad uništiš auto, a on dođe i kaže ti:“Nije mi jasno zašto plačeš? Ti si mi dobro, je l' tako?“)...
Ljubav je u isprepletenim prstima toplih ruku dok spavate.
Ljubav je u ponosu, dok ga slušaš kako priča.
Ljubav je ono kad sedite jedno pored drugog i ne morate pričati. A sve znate.
Ljubav je kad nakon puno zajedničkih godina i raznih iskušenja shvatiš da za tebe nema boljeg. I kad shvatiš da ni jedan drugi ne bi znao tako da te voli. Takvu komplikovanu, kakva već jesi...:)

Nije to za mene ...:smeh:uTuših se ;)

Goga
04.10.2008, 01:17

Ne sećam se :beyond:

Verovatno da jesam, ali je takvo razmišljanje bilo trenutno.

Moja ljubav i ja neraskidivo povezani. :skok:

Uvek sam bila za opciju:
''bolje je biti sam, nego u lošem društvu''.
Tretirati srce kao smokvin list i gubiti vreme.

Čemu?

Kalina
04.11.2008, 13:20
Izgovorila sam sigurno tu recenicu dosta puta...al nikada nisam do kraja verovala u to...Takve stvari govorim iz revolta...

Aiko
05.11.2008, 00:50
nisam nikada ovo izgovorila..ljubav je moj način života, ja moram da volim..:)

a da li ću biti voljena, to mi je odavno prestalo biti važno..

diktatorka
05.11.2008, 12:51
Sto god da se desava, uvek se mozemo opredeliti za ljubav.Uvek smo slobodni da volimo.To je nasa najveca sloboda,ona koju nam niko nikada na moze oduzeti.

memento
06.11.2008, 15:28
- Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene...- Je rečenica koja suštinski nije iskrena, već samo odražava koliko smo mi povređeni u nekom trenutku ljubavnog razočarenja. Ona je čista racionalizacija našeg emotivnog stanja u periodu kada mislimo da stvarno osećamo da ljubav stvarno nije za nas. Naravno da je život bez ljubavi "duplo golo" i da će naš motiv za afektivnom vezanošću u nekom doglednom vremenu biti zadovoljen i da ćemo opet voleti i biti voljeni...

Hebeš život bez ljubavi...:uredu:

biterlemon
06.11.2008, 15:51
Ponekad pomislim da je najlepsa stvar na svetu a ponekad da se od toga moze i da se rikne!
:(

jovuk
06.11.2008, 16:14
To je najstrasnija recenica,i na svu srecu nisam je nikad izgovorila .
Ljubav je moj pokretac.
Lagala bih kad bih rekla da mi je bitno samo da volim,jer itekako uzivam i u saznanju da sam voljena.Sebicluk,samoljublje,...mnogi bi to i ovako nazvali,...kako god:ja volim da volim....ali jos vise da me vole.

alokin74
06.11.2008, 16:22
Ljubav nije za mene, jako loše deluje na mene i škodi mom zdravlju.

Kažu za alkoholičare da su se napili samo jednom i više se nikada nisu otreznili.

Svako jutro, kada se probudim zbog odlaska na posao, pogledam moje Pile koje tako nežno spava i iznova se zaljubim u nju.

To stvarno nje zdravo, ali nema leka ...

Savannah
06.11.2008, 17:56
Takve stvari govorim iz revolta...

Bas tako. Izgovorim u bijesu iz povrijedjenosti, mada mi je jasno da se od ljubavi nemoze pobjeci.

robert ns
14.11.2008, 16:41
ma kakva ljubav od nje si samo na dijeti a posle kad ogladnis pozelis da si opet single, nesretno zaljubljen i sit. Mnogo je to za mene:stid2: a kakva ljubav ...

ljubitelj
14.11.2008, 23:08
bez ljubavi je sve pusto i ljubav je moj pokretac. jeste da neke ljubavi umeju da budu stetne. a i bolne..

diktatorka
15.11.2008, 00:28
E,sad ja malo ozbiljnije:krajnja svrha emotivnih veza je da nam pomognu da postanemo bica sposobnija da vole,a jedan od nacina na koji to postizu jeste ukazivanje na sve ono u nama sto jos uvek nije ispunjeno ljubavlju.