PDA

Puna verzija : Kako dokazati nekome da ga volite?

Crazy Angel
04.05.2007, 11:45
Pa eto pitanja: Kako bi ste vi dokazali nekome da ga volite? Svi znamo ili bar vecina zna da se to dokazuje delima a ne recima. Sta biste "naprimer" uradili za tu osobu?

tibor
04.05.2007, 12:06
ubio ne bih , zasigurno :ok: a sve ostalo verovatno ako je u granicama zakonskog,moralnog i td:cesces: :hahaha:

A ako ta osoba iz mojih dela ne vidi da je volim , pali brate gume 1,2,3,4,5 ,6 ili ti vec koliko brzina imas i potpisuj se na asfaltu , :uzbud: :uzbud: :uzbud:

ZOE
04.05.2007, 12:14
Ljubav se ne dokazuje, ona se pokazuje, ne trazeci nista za uzvrat:roll:

tibor
04.05.2007, 12:29

Bravo Zoe , pazi na koga ces da naletish , zavredila si jednog VELIKOG dobricu za zivotnog saputnika:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :uredu: :uredu: :uredu: :uredu:

ZOE
04.05.2007, 12:44
Jeste.... Ono sto dokazujes, dokazujes samo sebi....

nattydread
04.05.2007, 14:19
ja sam mišljenja da se to jednostavno ne može dokazati, može da se osjeti i vidi u ponašanju, postupcima, malim, a bogami i velikim znacima pažnje...:ok: :ok: :ok:

Goga
04.05.2007, 14:50
Ne dokazujem, već jednostavno volim :srce: ... moje oči će već sve da kažu... :skok: :uzbud:

Kal_el
04.05.2007, 15:33
Ne dokazujem, već jednostavno volim :srce: ... moje oči će već sve da kažu... :skok: :uzbud:

vijo peto koku po çiçku
oçe da joj vidi .. oko :fijuk:

dokazaçu pred dva svedoka da je volim :stid2:

Mish
04.05.2007, 16:26

Potpisujem. A ljubav se ne da skriti, ko hoće da je primeti i primetiće je. Ko neće - džaba mu svo dokazivanje.

Aca1983
04.05.2007, 17:26
Ne trosite uludo vreme na dokazivanje ljubavi, vec ga iskoristite da iskreno volite, a time ce se sve sto treba samo od sebe dokazati.:baby:

zdenkavuk
06.05.2007, 23:45
Mislim da se ljubav pokazuje, a ne dokazuje.:uredu:
Mali i veliki postupci ,mala i velika paznja,pogledi i pokreti,osmesi i ugadjanja:ok:

**princess**
10.05.2007, 12:06

bravo... bash sam to htela da napishem... :ok: :ok: :ok:

piquer
26.05.2007, 17:20
Nema nista gore nego kad se mushkarac zaljubi u opasnu zenu.
Josh ako je inteligentna moze da mu radi svashta.
Sludjen -- zaljubljen .

kerfija
26.05.2007, 21:43
Ne mora da dokazujete ljubav ta se oseca.Reci nisu potrebne pa ni dokaze.Ljubav se oseca u samom pogledu same reci kako se izgovaraju ,ljubav ne moze da se izglumi.Samo neko ko nece da sagleda u pravu istinu taj zivi u svojim fantazijama i povredzan je od raskid veze ,jedno treba da znas sa otvorenim ocima gledaj sta se desava oko tebe ne gledaj kroz sarene naocare.

tibor
26.05.2007, 21:50
sto bih ja dokazivo pa to treba da se vidi iz aviona . A ako nevidi neka ide kod ocnog posle posla :hahaha: :hahaha: :ok:

jega
26.05.2007, 22:05
ISKRENOST I SAMO ISKRENOST!!!
U razgovoru,u postupcima,u reakcijama,....
Ma i ako nekad ta istina nanese bol,bar je od srca i sa cistom namerom.
Mnogo je bolje na taj nacin pokazivati ljubav,nego da se kasnije ustanovi ljigavost,koristoljublje i ,ko zna sta sve ne....!

lav71
26.05.2007, 22:06
..ne ostaviš je....:roll:

piquer
27.05.2007, 11:47
pitash je oche x- box ili najnoviji sony da ti uzme,ako ne ukapira
goni je.

cicka
27.05.2007, 12:01
Pogledati ga u oci...dugo...sa ceznjom..vatrom i neznoscu...

remorker-bgd
30.05.2007, 12:53
To se ne dokazuje...ljubav se pokazuje...dozivljava...svakoga dana...pogledom...razumevanjem...strascu...postova njem...svaki put kad vam se dodirnu dlanovi...kad je ONA prvo na sta pomislite ujutru...i poslednje pre odlaska u krevet...kada vam se privuce u snu...(iako mozda zbog toga ne mozete da spavate:plaz2: )...kada delite sladish...kada mozete zajedno i da cutite...i u tome uzivate...kada umete da je nasmejete...a ponekad i rasplacete...ali u onom lepom smislu...

Kada iste zvezde gledate, to se vidi...to se oseti...i onda tu nema sta da se dokazuje...vas svakodnevni zivot i svakodnevne sitnice koje zajedno dozivite i u kojima uzivate... to su najbolji dokazi...

sokolica
31.05.2007, 01:14
:) dodir, pogled miris , osecaj njenog prisustva

sve je dokaz ljubavi da je tu

Tigerlily
31.05.2007, 10:27
Mislim da je nagluplje dokazivati nekome da ga voliš. Ako ne umeš to svakodnevno da pokažeš (jer to je najbolji "dokaz"), onda slaba vajda od skakanja sa mosta zbog te osobe, gostovanja u "Sve za ljubav", i sličnih nebuloza. :roll:

Neuhvatljiva_
31.05.2007, 10:33
Sta biste "naprimer" uradili za tu osobu?

Ono sto radim svaki dan...ovaj nas dom pretvaram u jednu oazu mira za nas dvoje...

Duh
18.07.2007, 23:32
Zar ima veceg dokaza od pogleda koji sve govori i sve pokazuje... Sve ostalo se u ljubavi podrazumeva...

biterlemon
28.10.2007, 09:48
Ne dokazuje se svesno.
Dokazivanje je spontana podsvesna potreba, pa radim onako, kako mi savest nalaze, odnosno kako bas pozelim.

Ali potoje dve vrste dokazivanja:
1. Kada tek zelim probuditi neciju zainteresovanost, ljubav.

Tu sam godinama sve skrtiji jer je nezahvalno, a ponekad se covek oseti glupim ili iskoriscenim.

2. Dokazivanje ljubavi u vec postojecoj emotivnoj vezi. Obicno sam spreman na sve, samo nemoj to traziti od mene! Sam cu pronaci nacin da te maksimalno ocaram. Jer uloga zene je da pruza emotivnu sigurnost za njega, a njegova uloga je da nju cuva. Cak i po ceni sopstvenog zdravlja/zivota.

love hunter
30.10.2007, 19:51
Upijes sve, dobro i lose iz nje, dobro joj vratis udvostruceno, a lose pokusas da zadrzis u sebi. Izmesas suzu i krv...ispreplices, napravis jedno bice...das sve od sebe da ne pokazes koliko te boli sto vise ne kucate istim srcem.

Mislim da je dovoljno.

Leonard Peltier
16.11.2007, 04:18
Daš sve, a ne očekuješ/ne tražiš ništa za uzvrat :uredu:

biterlemon
16.11.2007, 23:56

Ali priznaj, prija kada zauzvrat dobijes takodje sve!
:ok:

Leonard Peltier
17.11.2007, 02:02
Ali priznaj, prija kada zauzvrat dobijes takodje sve!
:ok:

Iskreno, verujem da mnogo prija :uredu: :ok:

Medjutim, ostaje samo nada da će se i meni to jednom desiti :stid2:

Do tada ću nastaviti da dajem ................. :beyond:

TVO.JA_
18.11.2007, 23:00

Apsolutno :)

Zar to treba dokazivati ...:roll:

darcoole
20.11.2007, 12:37

da da...tako je :uredu:
ako dobijes nesto zauzvrat, a ne trazis, to je neki znak paznje od te osobe...ako da nesto od sca, onda je to pravi znak ljubavi

duga12
23.11.2007, 19:36
:jok:zasto bi voljenoj osobi uopste dokazivali da je volite?ako on ili ona to ne oseca,onda nesto nije u redu,i tu srece nema.

Andjelika
25.11.2007, 04:44
Kad nekog volim to se vidi na kilometar.
A ako je taj neko corav kod ochiju onda dzaba svo dokazivanje.

Isto kao shto se vidi kad nekog ne volim.

uroshanja
27.11.2007, 17:21
Biti iskren i nesebican prema voljenoj osobi.

miloradv
24.04.2008, 16:57
Ко заиста воли не мора то да доказује јер се види и осећа

meseceva_kci
02.05.2008, 22:24
dovoljan je samo pogled... dodir...

zmax
03.05.2008, 01:06
Takav "neko" mi ne bi ni trebao. :plaz4:

cvishna
08.05.2008, 19:19
Mojim prisustvom uz njega, ne samo kada je radostan, nego kada je i tuzan. Inace, ako se trudish da nekom dokazesh, odnosno pokazesh da ga/ je volish...trebash da sebe zapitash "da li ja volim njega/nju ?". Ljubav nije komplikovana, zato je nemoj stvarati komplikovanom.

Kal_el
08.05.2008, 19:43
povedeš 2 svedoka :beyond:

believer
08.05.2008, 20:03
ako je toliki bolid da ne vidi ja mu ne mogu pomoci.....trebalo bi sebi da nadjem pomoc,onda....il nekog drugog,sta god

memento
08.05.2008, 20:25
ako je toliki bolid da ne vidi ja mu ne mogu pomoci.....trebalo bi sebi da nadjem pomoc,onda....il nekog drugog,sta god

Tako je! Ako bliska osoba ne ukapira da je volite, bar neko je moron u svemu tome!

believer
08.05.2008, 20:34
Tako je! Ako bliska osoba ne ukapira da je volite, bar neko je moron u svemu tome!

naravno...
odma` da kazem da JA nisam...:fijuk:

biterlemon
08.05.2008, 20:37
Pa ne znam...
...moja je malo naivna...

Ja joj kazem da je volim i ona poveruje! :uzbud:
Ne trazi dokaz!
:uredu:

memento
08.05.2008, 20:40
naravno...
odma` da kazem da JA nisam...:fijuk:

Moram da priznam da sam ja bio jednom prilikom vrlo blizu.:stid2:

Neron
08.05.2008, 21:35
Kada dođe do toga da je to potrebno onda nema ni potrebe za istim osim ako nećeš da nastaviš sa nekim priglupim i tako ljubopitljivim ili znatiželjnim...

Ako se iko zapita ozbiljno nad istim onda nešto ne štima da prevedem...

kristina-cica
08.05.2008, 22:35
Svi kazu da su bitna dela a ne reci i u pravu su, ali ipak mislim da svi mi volimo kad nas neko obasipa ljubavlju i na recima.
Kad ujutro ustanete pa nadjete porukicu za dobro jutro, kad vam voljena osoba pridje iz "cista mira" i zagrli vas jako da se gusite i kaze da vas voli, da ne moze opisati koliko, kad ne primecuje vase mane, ni fizicke ni one malo slozenije, unutrasnje...
Sve su to dokazi ljubavi, a osobe koje su mnogo ponosne pa ne zele priznati, samo mogu da izgube, jer nije budala onaj koji je zbog ljubavi izgubio ponos vec onaj koji je zbog ponosa izgubio ljubav!

_baba_
08.05.2008, 22:45
Ako zena pusti "goluba" u drustvu, a muskarac okupljenoj masi kaze:"O, izvin'te molicu lepo, nesto me muchi stomak"
Eto. To je bas lep gest.
:wacko:

love hunter
10.05.2008, 00:39
Istetovirati njeno/njegovo ime duz celih ledja (po mogucstvu i preko gooze)...staviti sochiva, ali ne u boji, nego sa njenim/njegovim imenom na njima...naruchiti omiljenu pesmu na lokalnom radiju (tipa Poselo pod Bukuljom)...pustiti da vam poraste nokat na malom prstu kako bi joj lakshe otvarali kutiju cigareta...ne tushirati se ako on/ona voli prirodne mirise...reci mu/joj "volim te" barem 36 puta dnevno...zaprositi je/ga uz neki od hitova Sashe Matica (npr.)...piti pivo i zajedno podrigivati...

....shirok je dijapazon ljubavnih izliva...

:)

believer
10.05.2008, 01:10
Ako zena pusti "goluba" u drustvu, a muskarac okupljenoj masi kaze:"O, izvin'te molicu lepo, nesto me muchi stomak"
Eto. To je bas lep gest.

baba,to je za temu: Kako On sve moze da vam dokaze ljubav...

;)

doduse,i pustanje goluba u njegovom drustvu je zgodan nacin da mu se pokaze koliko ga em volimo em cenimo em obozavamo :smeh:

Neron
10.05.2008, 01:36
baba,to je za temu: Kako On sve moze da vam dokaze ljubav...

;)

doduse,i pustanje goluba u njegovom drustvu je zgodan nacin da mu se pokaze koliko ga em volimo em cenimo em obozavamo :smeh:

Shvatio bih to kao potrebu da mi pred svima kaže da su joj čepići neophodni ili čepić...

Tako da bi svi tu noć znali šta je dobila,tj. šta joj se 'iskalo' :roll:

Kal_el
10.05.2008, 07:18
Pa ne znam...
...moja je malo naivna...

Ja joj kazem da je volim i ona poveruje! :uzbud:
Ne trazi dokaz!
:uredu:

moja ne trazi da pričam nego hoće samo dokaze :fijuk:

lav71
10.05.2008, 07:36
moja ne trazi da pričam nego hoće samo dokaze :fijuk:

...zato što ne zna kako pare zarađuješ... :roll:

memento
10.05.2008, 08:05
Eto. To je bas lep gest.

Znam mnoge koji bi joj razhebali golubarnik, umesto da iskazu ljubav preuzimajuci `odgovornost` na sebe.

EJZIVOTE
14.07.2008, 15:52
kad si ovakva budaletina kao sto sam ja, nemoguce mi je bilo sta dokazati, ne vjerujem u nista

sranje u p. m.

ali moja prva ljubav je radila nesto sto je meni jako godilo... oboje smo jos isli u skolu, usput je radila kao cistacica i svaki put kako je bila na poslu dopjesacila je do mene

meni je to mnogo znacilo

sirotica voli siromaha:stid2:

Goga
05.11.2008, 04:02
Ne dokazujem - pokazujem :uredu: .

memento
05.11.2008, 12:26
Ideja o svojoj izjavi u prustvu dva svedoka pred osobom koju hoćemo da ubedimo u našu ljubav mo se čini više nego neprihvatljivom. ;)Tako se dokazivalo učešće u NOB-u na strani partizana (naravno, a često zloupotrebljivano zbog penzije). :uredu:

Međutim, u ljubavi takve metode ne pomažu. Reči često ne znače ništa. Posebno mi idu na jetru melodramska zaklinjanja, skrušenost, molbe, preklinjanja. Ako osoba koju volite ne pokazuje znake da vas razume, ili vam ne veruje da je volite, i pored vaših jasno iskazanih gestova ljubavi prema njoj, treba se okrenuti i zauvek otići. Ili vas ne voli, pa se pravi da ne uočava vaša osećanja prema njoj, ili je toliko glupa da to zaista ne vidi. U svakom slučaju, oba razloga su sasvim dovoljna da je što pre zaboravite...

diktatorka
05.11.2008, 12:58
~Kako se mozete nadati da ikada spoznate voljenog ukoliko u svakoj celiji ne postanete ljubavnik?A kada konacno postanete ljubavnik nece vam to ni biti vazno.Sto god da spoznate ili ne-samo ce ljubav biti stvarna.~ RUMI

BoginjaMarija
20.11.2008, 22:19
...pustiti ga da sam odabere svoj put...pronadje srecu...pustiti ga da ode...i u svemu tome ga podrzati s osmehom...

robert ns
20.11.2008, 22:27
dokazati kao krivicu da je volis. Moze se uplasiti te pobeci da ne bude kriva

ili ja te volim a ne mogu to da dokazem pitaj druge ako ne verujes

ili sve je na crno nema ulaza ni izlaza sve bez pdv-a