PDA

Puna verzija : Sta znaci rec "kurva"?

Crazy Angel
01.05.2007, 12:08
Muka mi je vise kada cujem da se za svaku drugu devojku prica da je kurva. :ljutko:

Devojke koje su opustenije u drustvu - "kurve" :huh:
Devojke koje se malo slobodnije oblace - "kurve" :huh:
Devojke koje cesce menjaju partnere- "kurve" :huh:
(bez obzira sto niko ne zna da li je ona sa tim tipom uopste dosla do kreveta)

Zato zelim da cujem sta vama predstavlja & znaci rec "KURVA"? :)

Sta je kurva? Po meni -->
Zena/devojka koja svoje telo "prodaje", koja ima sex sa raznim muskarcima & tako zaradjuje svoj novac.

mariposa
01.05.2007, 12:41
Pa sad zavisi,ima koje rade dobrovoljno,jer nece nesto drugo da rade,ima koje su naterane da to rade,da bi odplatili dug onim mafijasima koji su im "pomagali "da izadju iz svojih zemlja.
E sad ove druge,koje se oblace malo provokativnije,ili su malo opustenije,ili udata zena se zeza malo,itd,kad ove osobe zovu ku*ve,nema veze,jer to je cista ljubomora,ja vidim devojcice od dvanaest godina,sa mini suknjicom,majicicom,a kuci jos se igraju sa barbikom,vidim devojke,isto jako provokativne,ne mora da znaci da su ku*ve,svako se oblaci kako joj prija,i svako se ponasa kako joj je volja,niko ne zna sta radi,tako da nema nikakve veze sto je tako zovu,ali ja pitam ,kako se zove taj covek ko legne sa mnogo zena ? on je sta?ku*vo ?zasto samo zene imamo tako lepo ime ?
ja volim da se oblacim provokativno,da se zezam,da sam opustena,da se lepo provedem,ali da me neko zove ku*va,e bome ne zna sta ga ceka,imace bezplatan let u pi*du maminu (sorry),znaci treba da se oblacimo ovako??http://www.whrnet.org/pictures/burka-large.jpg

Crazy Angel
01.05.2007, 13:10
Hvala Mamice Za Odgovor :kiss: Zanimljivo Razmisljas :cesces: A Sto Se Tice Slicice :hahaha: :lol: Verovatno :lol: :hahaha: Ovde U Engleskoj Vidis Same Takve, A Samo Saraju Ocima Po Muskarcima :uredu: Potrebne Su K'o Pustinja Kise (Mamicu Im Jarecu), A Prave Se Da Su Svetice :uredu:

mariposa
01.05.2007, 13:36
Ove zene sto se oblace ,bolje receno,skroz se poklope,ovde kupuju najskuplji donji ves,kad mi obicno kupimo ono jeftino komodo,ma za sta imam opara,ali da se vratimo na temu,ku*ve su bas one koje traze novaca za uslugu,ostale i ako to rade,menjaju partnere,ili se oblace na bilo kakav nacin,ili su najglasnije u drustvu,nisu,samo su normalne osobe koje vole samu sebe ,i uzivaju u zivot,ako ja odem u kafic i sednem u cosak,nisam ja,ja moram da sedim gde imam dobar pogled,da vidim svakoga,a i da me vide :stid2: pa sta cu kad ja to volem,a zato moram biti ku*va,i volem da budem eskandalosa,hocu da kazem da ako mi nesto smesno na ulicu ili u bilo koju radnju,ja moram da se smejem,pa jeste gledaju nas cudno :huh: ma ko ih shisha :uzbud: necemo valjda da se sakrijemo samo sto smo zene,kad bez nas ovaj svet ne bi postojalo 8)

lav71
01.05.2007, 19:45
...kurva je kriva linija....:roll:

Lillith
01.05.2007, 20:25
Sto se tice zena sa zarovima mozemo samo da ih zalimo jer one jadne moraju da se sredjuju da bi zadrzale muza koji ima prvo da ih otera(da nikada vise decu ne vide),da uzme jos 3 zakonite zene pored nje itd a kad bi ijedna ma i zastala na tren s drugim muskarcem i pokazala ma samo delic gole koze bila bi ubijena na najgorim mukama....

Sto se tice kurvi pa to su one koje nemaju nimalo obraza ni morla,koje varaju svoje decke i muzeve i menjaju samo tako itd...
Devojka koja se voda sa matorcima i jos uz to nabaci samo dva kajisa na sebe i tako te u tom stilu...

Devojka koja je imala vise njih ne znaci nuzno da je kurva ,mislim da je tu tesko odrediti liniju i opisati a prostitutke su one koje zaradjuju novac prodajuci telo...

Crazy Angel
01.05.2007, 20:38
Sto se tice zena sa zarovima mozemo samo da ih zalimo jer one jadne moraju da se sredjuju da bi zadrzale muza koji ima prvo da ih otera(da nikada vise decu ne vide),da uzme jos 3 zakonite zene pored nje itd a kad bi ijedna ma i zastala na tren s drugim muskarcem i pokazala ma samo delic gole koze bila bi ubijena na najgorim mukama....

Sve je to istina u nekim primerima, ali sto sam ja videla ovde nebi niko verovao :jok:
Zalila sam ih i ja svega mi, al sada vise :jok:

Super si napisala, hvala puno :uredu: :ok:

tibor
01.05.2007, 20:38
bas mi Lav ote rec , kurva je kriva linija ali u zbilji sta se to vas zemske uopste i tice , furajte svoj fazon i budite prirodne bas ste sexi takve kakve ste . a za one krapinske osobe nek vas bole uvoooooooo. iz onog loseg treba uzeti ono najbolje jeeeeeee:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :ok:

Mish
01.05.2007, 21:43
E, pa ja opet i to moram da razložim.
Elem, kurva kao naziv za tačno definisan posao je ona žena koja za novac prodaje svoje telo i/ili vreme. Postoji i naziv za adekvatno zanimanje za muškarce, ali ne nosi isti naziv. Možda ima onih koji će osuditi sve one koji se ovim bave, ja neću. I nekako mi je tu čista trgovina, neko će prodati telo i/ili vreme, neko drugi prodaje druge fizičke ili intelektualne sposobnosti, pitanje je ko je spreman šta i koliko da da za novac.
Kurva kao naziv za moralnu osobinu jednak je za muškarce i žene. Ne moraš se baviti prostitucijom da bi dobio taj epitet. Niti čak i često menjati partnere, biti slobodan ili šta već. Ja ovu osobinu povezujem sa sklonošču prevari svake vrste, sa spremnošću da besomučno lažeš, zavlačiš, svesno, ciljno i namerno se poigravaš sa čistim emocijama druge osobe.

Manjelos
05.05.2007, 03:12
Zar to nije politika?

dndr
08.05.2007, 12:00
Kurva je o0na koja ne da....

kissigirl
09.05.2007, 22:16
furajte svoj fazon i budite prirodne bas ste sexi takve kakve ste . a za one krapinske osobe nek vas bole uvoooooooo

A cesto i sami muskarci kazu za neku devojku/zenu da je kurva :roll: jer devojka nece "da mu da" ili je spavala sa deckom isto vece kada su se upoznali :roll: I oni su krapinske osobe ili

Devojke dobiju taj naziv ako pokazu malo vise koze, ako se slobodno ponasaju, i imaju puno momaka iza sebe (nebitno je da li neko zna ili ne da li je ta devojka sa tim momcima spavala - kao sto rece neko gore).
I meni su dali taj "kompliment" :wacko:

A prava kurva je ona sto daje svoje telo na par sati u zamenu za novac.

cicka
16.05.2007, 13:12
Kurva je karakterna osobina....(Ko razume, shvatice). :)

Doktorz
24.05.2007, 10:44
Crazy Angel rece:
Muka mi je vise kada cujem da se za svaku drugu devojku prica da je kurva.

Devojke koje su opustenije u drustvu - "kurve",
Devojke koje se malo slobodnije oblace - "kurve",
Devojke koje cesce menjaju partnere- "kurve",
(bez obzira sto niko ne zna da li je ona sa tim tipom uopste dosla do kreveta).

KOMENTAR:
Ako ne u uzmemo u obzir ( najstariji na svetu sto svi ipak znamo sta je), vecina muskaraca koje poznajem, rec kurva prema zenskoj populaciji iskljucivo koriste u svojoj nemoci jer nisu uspeli da nadju kljuc do uspeha prema odredjenoj osobi. Kazu ''au ona je kurva i satire se od .....''.Ali postavlja se pitanje gde si ti druze u celoj prici. Ako ipak otkljucas bravu ona vise nije kurva, ne ona je jako osecajna osoba, ona se oblaci jer joj lepo stoji ima sta da pokaze, vesela je i opustena i td...

Sve u svemu:
Kurva-nece nesto da da, a kada da vise nije kurva. ende....

Aca1983
24.05.2007, 22:21
Tri termina koja se „po meni” mnogo razlikuju i koje ne treba mesati su kurva, prostitutka, i profuknjaca. Rec kurva oznacava osobu koja je ulizica, licemer , koja vas tapka po ramenu , i uvlaci vam se u bulju , a odmah iza ledja prica sve najgore o vama. To je neko ko vam je gori i od samog neprijatelja, jer ste sa neprijateljem bar sigurni da je neprijatelj.:tiganj:
Drugu rec koju cu da objasnim kako je ja dozivljavam jeste „prostitutka”. Ona oznacava zenu koja se bavi pruzanjem seksualnih usluga psihicki slabim i nezanimljivim muskarcima (jer da imaju mozga imali bi i svoju dragu, a ne bi se vucarali sa ...) uz novcanu nadoknadu za pruzenu uslugu rada i amortizovanje svog osnovnog sredstva za rad (polnog organa). Medjutim, ovo ne mora uvek biti i negativna osoba. U slucaju kada je u pitanju neka katastrofa, extremna sirotinja, a pri tome nema niti jednog drugog nacina da prehrani svoje dete- opravdavam toj zenskoj osobi bavljenje prostitucijom. Ali , napominjem samo u extremnim uslovima-kad drugog izlaza nema-i to na krace vreme-dok ne prehrani malo dete i nenadje drugi nacin za sticanje finansija. (takva extremna situacija, ratno stanje i glad npr. Zahvatili su Italiju 1944god, kada su udovice da bi prehranile svoju decu pruzale seksualne usluge za 1kg hleba, ili konzervu sardine, ili novac). :uredu:
Treci termin koji se razlikuje od prethodna dva je profuknjaca-to je osoba koja haba svoj polni organ bez novcane nadoknade, sa svim i svakim, a u cilju da bi rekla da je riba-ipo, i da na tahografu ima hiljade kilometara ulazno-izlaznih sredstava oznacenih kao Qr_ _. :uredu:

dndr
25.05.2007, 08:18
Nije stvar u olakom uzimanju ili davanju...

Loš karakter daje povoda drugoj strani, a kad dođe do stani pani , onda se vidi i lice i naličje...

Doktorz
26.05.2007, 22:36
Kurva kao pokvaren covek :uredu: "DA" ali za zenu zbog svog ophodjenja prema svemu u svome okruzenju ovom nasem - "BRANIM NJIHOV STAV " -zenskom "NE'' ako :ljutko: je seks u pitanju | ne govorim o prostituciji |

IAKO sam muskarac stvar je u nama, a ne u njima.

Budi TIP i neces imati taj problem.
samo nesposobni muskarci, sonje i seronje mogu za zenu da kazu da je '' KURVA''.
Mene je zena samo jednom presla , stavio sam prst na celo rekao sam- OK- idemo dalje, mozda sam tada mislio za nju -kurva- vreme je proslo, shvatam da mozda nisam bio covek u kome je trazila nesto o cemu ona sanja. ende.

HLEBmaster
27.05.2007, 10:51
Nee.. pazite ... kurva je ona koja spava sa SVIMA .... A drolja sa svima osim SA MNOM. ;) (stara narodna)

Slazzem se sa Mishom, kurva je karakterna osobina. Izmedju ostalog mozze se izraziti i kroz prodaju neprocenjivih stvari, svakome, za pare ili neke jeftine emotivne satisfakcije bez ikakvih moralnih obzira.

ZOE
27.05.2007, 15:58
kurva znaci krivina na italijanskom:uzbud:

kissigirl
28.05.2007, 13:42
kurva znaci krivina na italijanskom:uzbud:

:blink: Au brate, pa i na nemackom

kerfija
28.05.2007, 15:01
Kurva je zena koja ne zna sta hoce i ide od jedan kondrugog.No u nasem gradu kazu za muskarce -one su ponasali kao njih to u smislu kada ne zna sta hoce i koriste kurvinske cake za da dodze do cilja.

cicka
28.05.2007, 15:10
:blink: Au brate, pa i na nemackom

Pa i na latinskom...

curva, -ae, f. :)

Isidor
02.06.2007, 00:40
Kurvama se, zapravo, nazivaju sve devojke, žene, za koje druge žene misle da žive lepše od njih, a ostali muškarci da "daju" drugima, dok oni neopravdano ostaju uskraćeni.:smeh:
Šalu na stranu- ovakvo etiketiranje žena je prventveno odraz primitivnijih sredina, dok je u urbanijim i savremenijim sredinama znatno ređe. Takođe, definicija kurve se znatno razlikuje u zavisnosti od socijalnog statusa, obrazovanja, kulture, kao i uvreženih lokalnih shvatanja žene i njene uloge u društvu. Izraz se koristi kako za promiskuitetne žene, tako i za žene koje se slobodnije oblače, slobodnije ponašaju, slobodnije misle, koje uopšte misle, ili još strašnije- koje misle, pa još misle različito od muškaraca.
Kada čujem muškarca da neku ženu nazove kurvom, to mi više kaže o njemu nego o njoj.

Doktorz
02.06.2007, 18:57
Zasto mnogi moji prijatelji ili prijateljice sa ovog foruma | ipak ja sam ovde jer smatram ovaj cafe forum deo svojih prijatelja koji imaju svoje misljenje |, govore o kurvama u zenskom rodu a sta je sa muskim kurvama.
Trenutno je na meni pitanje - otpustiti sa posla : musku kurvu ili ne...
Obrazlozenje> covek koji pokusava da svima namesti, da sve svima ulaguje i radi iza ledja i da namesta igranke bez kraja... U ponedeljak cu doneti odluku, svaki savet cu razmotriti. HVALA.

JasnaBGD
15.06.2007, 15:39
Kurva je karakterna osobina....(Ko razume, shvatice). :)

Razumela, shvatila i - potpisala se...
;)

lav71
16.06.2007, 01:25
...kurva je skraćenica od reči kurvak....:roll: ...koja znači da ga nekom smestiš kako mu ne prija...:roll: ...šta god...:roll:

Mare-VV
17.06.2007, 21:11
Kurva je ženska osoba koja vara muža/dečka. Devojke što često menjaju partnere i što se slobodnije oblače su drolje ili droljlice. Veliki poljubac za njih! :) Ma, svako ima svoju predstavu šta kurva tačno predstavlja.

kissigirl
27.06.2007, 12:51
Kurva je ženska osoba koja vara muža/dečka. Devojke što često menjaju partnere

A sta su onda muskarci koji rade to isto?

lav71
27.06.2007, 23:47
A sta su onda muskarci koji rade to isto?

...maheri...:roll:

Crazy Angel
28.06.2007, 01:17
...kurva je skraćenica od reči kurvak....:roll: ...koja znači da ga nekom smestiš kako mu ne prija...:roll: ...šta god...:roll:

:lol:

cicka
28.06.2007, 11:00
što se slobodnije oblače su drolje ili droljlice.

Jos onaj prvi deo i da kazem da ima smisla ali gde si ovo nasao, nemam reci...sad ako ja obucem minic i top, onda sam droljica? Malogradjanstina na kub....:dry:

mala.sirena
28.06.2007, 11:19
:hahaha:
dakle:
kurva (fr.courbe, lat.curvus kriv)arh.krivina;geom.kriva linija,kriva,krivulja..
tek sad uvidjam koliko ova rec nema smisla :roll:

kissigirl
28.06.2007, 21:43
Jos onaj prvi deo i da kazem da ima smisla

Kako molim?
Ajde na primer da ti uradis to isto, prevaris partnera i/ili cesto menjas partnere. Da li bi ti i dalje imalo smisla ako za tebe kazu da si kurva? Sta si ti to strasno uradila pa da te prozovu kurvom?:roll:

Muskarac uradi to i on je "frajer". Zena uradi to i ona je "kurva".

:roll:

TVO.JA_
11.09.2007, 08:39
...maheri...:roll:

E tesko bi on bio maher da nema kurvi :smeh:

"Ko nikome ženu ne da, a tuđe bi sve od reda? Jugosloveni...Jugosloveni :smeh:

Za mene su i ON i ONA jednako kurve. :)

antiprotivna
11.09.2007, 08:42
Heee:uzbud::uzbud:
Stvarno ste wooow...
Za mene su sve :plaz2::hahaha:kurve..one ,što ne daju..:cesces:

Legija
13.09.2007, 00:23
pa kurve su normalno one zene sto nude seksualne usluge za novac,a ima i onih sto to rade dzabe one su isto kurve,ma svaka je zena pomalo ku

Ca blues
06.12.2007, 01:31
:joint:....kurva....identično ......dama.......:kul:

Neron
06.12.2007, 01:36
Kurva ne postoji u mom vokabularu poslednjih 15 godina,ali ako moram da nominujem onda je to svaka žena kojoj padne na pamet da me odbije od sise...:sutoguz:

duga12
06.12.2007, 22:50
:smeh:Po meni ta rec znaci karakterna osobina

NSdjanka
12.02.2008, 22:05
Konstrukcija koju su smislili nesposobni muškarci i inferiorne žene...

Angus
14.02.2008, 01:58
:smeh:Po meni ta rec znaci karakterna osobina

...a ne...pizda je karakterna osobina,picka je polni organ a kurva je dobrodosla...:hahaha:

ferlajtbgd
14.02.2008, 14:19
pa kurve su normalno one zene sto nude seksualne usluge za novac,a ima i onih sto to rade dzabe one su isto kurve,ma svaka je zena pomalo ku

..kad si tako pametan oko zzena nije ni cudo da te jochic doceko na hapsenju...ajd malo mozak da ukljucis..mozzda i proradi...:ok:

DrinChe
14.02.2008, 16:47
:hahaha:
dakle:
kurva (fr.courbe, lat.curvus kriv)arh.krivina;geom.kriva linija,kriva,krivulja..
tek sad uvidjam koliko ova rec nema smisla :roll:

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif

yes vala,i mi smo učili iz interne- i o velikoj i maloj(kurva-turi),želudačnoj,tako da sa tog aspekta,ona iz naroda "nemam ja stomak za to" dobija sasvim drugi značaj...

Savannah
14.02.2008, 16:47
Nada je kurva. :deda2:

memento
14.02.2008, 17:04
Kurva je na talijanskom krivina, krivulja... To je već neko lepo objasnio. Čak postoji i uređaj koji se zove kurvimetar i koji služi za merenje udaljenosti između dva mesta na topografskoj karti....

Ako se mislilo na kurvu, odnosno bludnu ili nemoralnu ženu, verujem da ta reč više odražava želju da se neka žena uvredi, nego što u stvari bilo šta objašnjava. Mislim da treba biti obazriv prilikom davanja kvalifikacija o drugum osobama, posebno onih sa negativnim predznakom. Ne zato što nema loših ljudi i žena, već zbog toga što pre svake ocene neke osobe treba sagledati kompletne uslove i razloge njenog ponašanja, a to često nismo u mogućnosti. Ne zaborivmo da kada nekog pljujemom, pola od toga nam pada na naše grudi i naše srce...

Inače, kada smo već kod ove teme, mislim da je interesantno da napomenem da su mesto Lepetani, u Boki Kotorskoj, dobili ime upravo po kurvama (bludnicama). Kao što je poznato na talijanskom se žena lakog morala kaže putana, a kapetani iz Perasta su pri povratku u svoj grad, svoje družbenice sa putovanja iskrcavali na mestu koje je kasnije zbog te činjenice dobilo naziv Lepetani....

I, za sam kraj, u Kornatskom arhipelagu postoje dva otoka sa nazivom Kurba (kurva), i to Kurba Vela i Kurba Mala...

believer
14.02.2008, 19:03
kd muskarac kaze "kurva" onda to znaci da mu nije dala....mozda je dala svima,al njemu nije sigurno....
kad zena kaze "kurva" onda je to cista zavist...

love hunter
15.02.2008, 01:05
Oznacava osobu sklonu prevarama, istog znacenja za zene i muskarce i nema nikakve veze sa seksom. Cisto mentalna osobina.

Buba Erdeljan
15.02.2008, 13:15
kd muskarac kaze "kurva" onda to znaci da mu nije dala....mozda je dala svima,al njemu nije sigurno....
kad zena kaze "kurva" onda je to cista zavist...

Ko god da je kaže želi da obezvredi i ponizi, pa ipak najviše obezvredjen i ponižen ostaje sam psovač.

Neron
15.02.2008, 14:01
Najveće kurve su najčešće oni koji najčešće istu reč upotrebljavaju opisujući druge,tj. pre da je život prema njima često ispadao kurva njihovom zaslugom naravno,jer sami smo za sve krivi uglavnom za sve što nas snalazi,pa imali ili ne tuđu pomoć na kraju nije toliko bitno...

Što se tiče žena one su princeze i ako umeš da im staviš do znanja da zaista živiš po toj logici,pa makar se i prostitucijom bavile,one umeju takve i da ostanu...

A ko je onima koji misle da su žene kurve i kujice kriv što iste provaljuju to lako,pa ne čudi da se svojski trude da takvima i opravdaju nadenuti pridev...

kristina-cica
19.02.2008, 16:06
Postoji jos i "drolja"

To su reci koje su izmislili muskarci, kojom odrzavaju svoj ego "na mestu", a ustvari opisuju sami sebe, samo to ne znaju... :pst:

:pst: :pst:

exploited
19.03.2008, 17:05
kurva je ona sto uzima kintu,,,,
a ove ostale mnogo volem....
:uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:

bojana999
25.03.2008, 18:29
kurva je ona sto uzima kintu,,,,
a ove ostale mnogo volem....
:uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:

podrzavam...to su devojke koje naplacuju seksualne usluge:smeh:

buce69
29.03.2008, 14:04
to je KU VA Rica sa prebeglim R:djavo::gone:

kulturni_jelen
11.04.2008, 17:36
Taj nadasve pogrdan naziv, namenjen samo pripadnicama lepseg pola, posto za muskarca morate dodati pridev "muska", ranije je bio svojevrstan osobama koje naplacuju seksualne usluge. Nakon dugog niza godina, evolucija je ucinila svoje. Dinosaurusi su izumrli, AIDS se pojavio, a naziv kurva je mogla da stekne cak i primerena majka, ranije popularno nazivana DOMACICA.To je rec koju su izmislili iskompleksirani tipovi ili ti poznati kao LUZERI. Naime, nas klasicni balkanizam doveo je do ustaljenog koriscenja ove reci, te shodno tome nazivamo ih KURVAMA usled dole navedenih situacija:

K ada te ostavi!
U vek je davala svima samo tebi ne.
R oknuo bi je al se bojis njenog frajera.
V ata ti se sa najboljim ortakom.
A traktivna i za tebe nedostizna.

Svakako na pripadnike muskog pola ne moze se implementirati ovo pravilo, posto za njih postoji vec nekoliko ustaljenih naziva kao sto su: frajer, faca, majstor, maher, idol i tome slicno. Stoga devojke drage, ne vredi vam da se opirete, dupli standardi su nesto sto je u ovoj zemlji prisutno vec duze vreme. Jedini je nacin da se dogovorite, pa da osnujete neki sindikat, i pocnete sa akcijama i kampanjom tipa: NE DAJ NIKOM MESEC DANA ili BROM U SVAKOJ KRIGLI PIVA!:ok:

V1KtOr93
15.04.2008, 15:52
Kako sta znaci??? Pa to je naziv za zenu (devojku) koja se tuca sa svima, naplacivala ona te usluge ili ne. ZENA BEZ MORALA8)8)

kulturni_jelen
15.04.2008, 22:14
To je ustvari naziv za grbavce! Reč je engleskog porekla. CURVE-KRIVINA!

lav71
15.04.2008, 22:14
..."razbibriga"... :roll:

kulturni_jelen
15.04.2008, 22:16
Ko se kurva zbog razbibrige????

lav71
15.04.2008, 22:20
Ko se kurva zbog razbibrige????

...*ebanje kurve je razbibriga...:roll:...osim ako ne koristis kapuljaču...:uredu:

kulturni_jelen
15.04.2008, 22:23
Pa to je već fetiš. Ja se nesmem upuštati u toliko, za mene, nepoznate tokove!

lav71
15.04.2008, 22:25
Pa to je već fetiš. Ja se nesmem upuštati u toliko, za mene, nepoznate tokove!

...ništa, ti onda zovi komšiju Peru na druženje... :roll: :fijuk: :smeh:

sneza67
15.04.2008, 22:26
i na italijanskom curva oznacava krivinu.

i ja se slazem sa onima koji kazu da je ta rec izmisljena od strane ogranicenih umova (uglavnom muskih - cast izuzecima naravno) koji su protiv davanja slobode zeni..onih koji zenu smatraju sluskinjom i koja mora uvek da bude u senci svog "gospodara".

uopste mi se ne svidja takvo nipodistavnje zene.

kulturni_jelen
15.04.2008, 22:29
E sneky, to je pitanje kompleksa i povređenog EGA iliti sujete! Samo kaže KURVA i lakše mu!

GostBG
05.08.2008, 16:29
Mozda ne znam definiciju pojma kurva,ali znam da su manje kurve one koje sebe daju za novac i one koje cesto menjaju muskarce,od onih drugih ... koje su kurve na sve druge nacine,samo ne na ova dva.:cesces:

Sunny
06.08.2008, 06:05
Kako sta znaci??? Pa to je naziv za zenu (devojku) koja se tuca sa svima, naplacivala ona te usluge ili ne. ZENA BEZ MORALA8)8)

Hm, bez morala. Definiši moral. Ono što je moralno u jednom društvu nije moralno u drugom.

mitar-faca
29.08.2008, 04:13
Brate Kurva Je Kurva Zna Se Sta Je Kurva Kad Platis Ides Kod Kurve 8)

maja bg
23.11.2008, 04:23
Kurve su one koje se daju za lovu,i one koje cesto menjaju partnera:ljutko:

Sunny
23.11.2008, 18:29
Hm, da li je i geisha kurva?

diktatorka
23.11.2008, 19:40
Mozda ne znam definiciju pojma kurva,ali znam da su manje kurve one koje sebe daju za novac i one koje cesto menjaju muskarce,od onih drugih ... koje su kurve na sve druge nacine,samo ne na ova dva.:cesces:

Da,zasto se ta rec uvek dovodi u vezu sa zenama i novcem?(prostitutkama)
Svi znamo da neka vrsta takve trgovine postoji i u braku,dugim vezama
i raznim kompromisima.Da li su danas samo muskarci ti koji placaju nekome
da bi dobili nesto u raznim vezama?

Goga
23.11.2008, 20:15
ŽeMska koja je trebalo da polno opšti sa tipom, pa se ''predomislila''.
Balkanska pravila.. :lol:

egzotic
23.11.2008, 20:38
zena od pomoci...humano diwno bice koje je tu da pomogne ljudima u newolji..nesto kao prwa pomoc...kurwa je jedno diiiiiwno stworenjee:roll::smeh: