Puna verzija : Budjenje
blueella
28.04.2007, 06:45
Kakvi ste kad se probudite?
Da li ste odmah raspolozheni :slon: i prichljivi? :uzbud:
Ili pak namrgodjeni i besni ? :tasma:
Kao u onom vicu kad je svekrva rekla snaji kako voli ujutro vrucu slatku kavu,
a owa njoj odgovorila, ako stavi cvet za desno uvo onda je raspolozhena i mozhe da joj se obrati,a ako ga zadene za levo uvo da joj se ne obraca..
tako neshto..nisam veshta sa vicovima :fijuk:
enivej ... ja sam prichljiva ujutro...al na tastaturi :roll:
Neuhvatljiva_
28.04.2007, 07:19
Ja sam ujutru kao da me neko mlatnuo po glavi :uglavu: ...
Treba mi pola sata da bih došla sebi...
zavisi od raspolozenja ali uglavnom ok ... posle kafe :)
Crazy Angel
28.04.2007, 07:58
Ja Sam Puna Energije Na Ovako Lepo Jutro :) Jos Kad Vidim Hasu :roll: Onda Sam Sva :uzbud: :lol:
zdenkavuk
03.05.2007, 22:43
ujutru dok ne popijem vodu i kaficu :kafa: nekad ne progovorim ni jednu rec, :jok:
nisam namrgodjena :tasma: jednostavno mi je tesko bilo sta da kazem :uredu:,
posle toga je sve :slon: :ok:
Zavisi kada se probudim.ako puno rano onda NIKAKAV jel?
Nikako nisam pričljiva jutrom i poprilično nad*kana. I uvek me iznerviraju oni koji dobiju baš jutrom želju da divane, i to baš nađu mene kao željenog sagovornika.:wacko: Mante me ljudi, doći ću sebi posle kafe (ili dve). I ako neko ima želju da se svađa, samo neka me jutrom čačka, najpre ću ćutati, a onda se dešava prasak. I svađa.
JasnaBGD
03.05.2007, 23:01
Ja sam noćna 'tica... Ujutru nisam nizašta. Sva sam mrljava i krmeljiva. Budim se lagano - mrzim kada me bilo ko zivka i podseća da je "već sedam i petnaest"...
U kancu odavno znaju da sam do deset neupotrebljiva, pa me niko i ne startuje na neku priču. Ćutim, pijuckam kafu i buljim u monitor sa koga mi se keze najnovije vesti iz nesvesti sa B92... E, posle deset, pola jedanaest... Tada sam se već razdanila i onda može da padne razno: tračeraj, kafenisanje... Pa i posao, baš kad mora!
;)
zdenkavuk
04.05.2007, 10:42
danas su me probudili ... i nisam bas sretna :tasma:....
Crazy Angel
04.05.2007, 10:49
Ja Lolim Jutro I Sva Sam :uzbud: Kad Ustanem :uredu:
kad se probudim, nemam pojma za sebe - ni vrata ne znam gde mi se nalaze:wacko: . Jednom sam (ovo nije sala) umesto vrata od sobe, otvorila vrata garderobahttp://www.sanjalica.com/forum/images/smiles/14si5.gif (javascript:emoticon(':jumpjump:'))
yige_gui
06.07.2007, 04:24
kod mene kako kad.. mada sam najcheshce u fazonu "pusti me na miru" i "ne obracaj mi se dok ne vidish :osmeh: na licu" sad sam malo promenila plochu :uredu: pre sam sam se obavezno kachila s kevom, jer ona je osoba koja najvishe pricha kad se probudi, tad je puna pitanja i podpitanja, a meni se od toga kosa dizala na glavi :lol: sad je nauchila pa me preskache dok ja ne pochnem prichati.. zbog radi toga shto sam sad juzhual neispavana :lol: i vec neko vreme u fazonu spavam-par-sati-dnevno zakljuchila sam da mi lepshi dan bude ako sam od ranog jutra hepi.. shto je u principu tachno.. ne pomazhu meni nikakve kafe.. mogu da popijem 1o sholji turske ili ni jednu, meni je svejedno, i ovako ne deluje na moje razbudjivanje :lol: drmnem ujutro jedan shejk od mix voca, to me razbudi do dzadza, odma sam puna elana :jeee: mada, sve je to u glavi :osmeh:
madaa, ujutro brate bauljam po kuci, ne vidim belu machku, upravo zbog tih "par sati sna" :wacko: do kad ce to trajati, ne znam :roll:
:gamer: budim se bez budilnika
:jeee: volim da ustajem rano
ko rano rani dve srece grabi :jeee:
skuvam kafu i funkcionisem iz cuga
uvek sam vedra i cila, sta sele uradi do podne mnogi ne urade za ceo dan :ok:
remorker-bgd
06.07.2007, 09:52
Ja bih spomenik podigao onoj osobi koja je izmislila SNOOZE:hahaha:
To je najveci pronalazak ikada! Kakva struja, kakvi telefoni:smeh:
la femme
06.07.2007, 15:38
Tesko se budim, a kad se konacno probudim, nisam bas u najboljem raspolozenju! Treba mi jedno sat vremena da se "sastavim", a pozeljna je i turska kafa bez secera! :)
Taj prvi sat nakon budjenja, tokom kojeg se osecam kao da sam "ni na nebu ni na zemlji" :smeh: , najvise volim da provedem uz solju kafe, novine ili neko drugo sredstvo informisanja! Moze i neka draga osoba, ali koja me dobra zna, pa me ne ubija svojim jutarnjim elanom i preteranom pricljivoscu... :smeh:
euridika
08.07.2007, 18:36
Ja bih spomenik podigao onoj osobi koja je izmislila SNOOZE:hahaha:
Ne spomenik nego odmah Nobelovu nagradu :uzbud:
Kod mene dva mobilna telefona navijena na sat vremena ranije nego što zapravo treba da se probudim, jedan počinje 15 min pre drugog, dve različite melodije nesinhronizovane, obe užasno iritirajuće, i jedan mali plastikaner od časovnika koji ih podržava u pozadini sa svojim bi-bip-bi-bip. Kada ih sve snooziram po nekoliko puta, ugasim časovnik (obično ga nađem kako leži negde pored kreveta) onda sam skroz ok i budna i nisam namćor i može odmah tuširanje i doručak i kafa i sve po redu.
....e ovih gripoznih dana i nije bilo lako probuditi se/ cini mi se da sam non stop bila u nekom snu...:mig2:
Neuhvatljiva_
21.07.2007, 16:13
E jutros sam posle duzeg vremena navila sat, kako se slucajno ne bi uspavala...Toliko je jako zvonio da je dragi iz druge sobe dobacio: Taj tvoj budilnik i mrtve bi probudio...:smeh:
Nije ni cudo sto me sad boli glava :wacko:
:roll: Uglavnom se budim ne baš najbolje raspoložen, a uglavnom nema vidljivog razloga za to. Na sreću, to ne traje dugo. Dovoljno je da popijem šolju čaja od nane, sa limunom i da slušam neku muziku sa radija.
Ja se budim potpuno drugačije od kad sam nepušač. Već dugo godina. Toliko i kafu ne pijem. Ranije mi je to bio obavezan ritual i bila sam jako šlogirana dok se ne nadimim čim otvorim oči. A onda sam provalila da sam ustvari od toga šlogirana po pola sata i da se ja, bre, lako budim :)
Malo ševrdam kao pijanac dok ne dođem do kupatila, nisam baš pričljiva ali nisam ni nadrndana, namrštena nikako, i ne volim mnogo da se razvlačim po krevetu kad već ne mogu da spavam. A i napadne me ono kučište... ili neko drugi :smeh: ili ja napadnem nekog, pa kad se ispozdravljamo, dan je počeo.
Budim se tesko....verovatno samo zato sto sam konstantno ne ispavana....Cutim bar neko vreme :)
Posle kafe i cutanja sam spremna za novi dan...:ok:
starsica
14.04.2008, 14:37
obozavam da spavam, da se izlezavam i leskarim..
ustajanje mi uglavnom ne predstavlja problem, osim ako moram da ustanem rano.. i inace me treba probuditi dobrih pola sata pre nego se podignem iz kreveta.. propadne mi dan ako ustanem odmah :lol:
i uvek ustajem na desnu nogu, bilo kako da mi krevet stoji :lol:
ne trebaju mi ni kafe ni cigarete, samo mi treba voda, ako nemam vode pored kreveta kad ustanem, tacno mogu da se upucam :lol:
i nikad ne idem prvo u kupatilo cim ustanem.. cak ni za umivanje.. volim krmeljiva da e brecam po krevetu.. :lol:
Budim se veoma lako.Nekoliko puta navijem sat,npr. za 8h i posle nema problema,jer se budim i bez budilnika u isto vreme.
Odmah ustajem,ne volim da se razvlacim po krevetu....jer tome nema kraja,tako da odmah idem u kupatilo i naravno....stavim kaficu da se skuva.
Samnom odmah moze razgovarati o bilo cemu,nisam onaj tip nadrndanih spavaca.... Svoju cimerku nikako nisam mogla da razumem....jer je ona tip "ni dobro jutro mi nemoj reci,dok ti se ne javim"....:neznam:
robert ns
14.04.2008, 22:39
odvratno sa osmehom
spavam do poslednjeg minuta...do poslednje secunde.. a onda se oblacim na brzaka...pa onda jurim do bara na kapucino jer u zurbi nemam vremena da kuvam kafu kuci..a i obicno mi se toliko spava da ako jos uzmem da kuvam kafu ima na nogama da se uspavam..
i tako izadjem i u baru pocne kao neka pricica o vremenu itd onda stize i kapucino koji pijem u miru i onda ... idemo u nove pobede :)
Strašno..:smeh: gora nego što sam legla :hahaha:
I naravno rečenica kad se probudim je : fuck opet kasnim ! :wacko:
Ja sam od onih nadrnd kad se bude jer moraju... :ljutko: Nemoj da me pitaš dok ne ispijem kafu na miru i u tišini... Muž još i ima razumevanja,ali deca... Kad mi se uvale u krevet ujutru na dozu maženja - poremete mi koncepciju... :uredu: Al' na njih se ne ljutim kad me ujutru čačkaju - prija mi ono ''mamice'' najviše :srce: Naravno,njima je sve oprošteno... :srce:
Prvih sat vremena ne pričam,ne javljam se na telefon i ne otvaram vrata nikom. Tek kad popijem kafu (min.2dl)i ispušim nekoliko cigareta dan može da počne.
Leonard Peltier
26.05.2008, 00:05
Teško mi pada :smeh:
Uglavnom tražim izgovor da odspavam "barem još 5 minuta" i zato uvek i kasnim ....... :roll:
Inače, totalno sam nefunkcionalan prvih pola sata/sat vremena. OndaK krećem polako da se budim, da bih na kraju dana bio najfunkcionalniji :flower:
Zato mi i odgovara da sve bitno što radim, radim popodne/uveče 8)
starsica
26.05.2008, 03:22
budjenje mi ne pada toliko tesko, koliko onaj umor kad ti se spava a ne mozes da legnes u postelju.. ubija te, oci se sklapaju, a opet moras da dzedzis i budes budan.. e po meni je to mnogo gore, nego budjenje.. jer od budjenja dodjes sebi a od ovog nikako.. dok ne zaknjavas.. :lol:
prewrnuta_torta
20.06.2008, 15:39
uf... velika sam spavalica... iako malo spavam... uvek razmisljam 'samo jos 5 minuta'... ali kada ustanem sam spremna za nove akcije :ok:
Mislila sam da je o Draganu i Gorici :beyond: a kad sam već ovde, o svom buđenju mogu samo jedno da kažem: desi se kad tad. :uredu:
ognjen56
07.10.2008, 20:39
Prvo mi treba 10-15 min. da dignem glavu od jastuka :wacko: i dok ne popijem kafu ne progovaram i ne registrujem ništa,tek posle kafe i 3-4 cigare počinjem da funkcinišem :uredu:
volim da spavam i kad se probudim cutim bar sat vremena. al kako mi onda prija :kafa: dupla:)
Svako jutro :kez: Kiki me probudi veoma rano...
Izljubi me - na taj način mi izmami osmeh na lice ... :osmeh:
Zatim mi stavi njegovog omiljenog zeku na obraz
i cmače me dok ne dođem sebi ... :lol:
Ustajemo :) , skoro sve radim po inerciji ...
Tako da skoro svako jutro umesto kafe,
zakuvam kakao... :hahaha:
Kada popijem kafu, duplu - čemerušu ,
počnem da funkcionišem kao furija :uzbud: :smeh: ...
Jedva se nekako izvučem iz kreveta.
Mami me ona njegova toplina.
Kad toplinu kreveta zamenim toplom kafom onda tek otvaram oči.
Velika sam spavalica, ali kad se mora, mora se.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.