PDA

Puna verzija : Budjenje

blueella
28.04.2007, 06:45
Kakvi ste kad se probudite?

Da li ste odmah raspolozheni :slon: i prichljivi? :uzbud:

Ili pak namrgodjeni i besni ? :tasma:

Kao u onom vicu kad je svekrva rekla snaji kako voli ujutro vrucu slatku kavu,
a owa njoj odgovorila, ako stavi cvet za desno uvo onda je raspolozhena i mozhe da joj se obrati,a ako ga zadene za levo uvo da joj se ne obraca..
tako neshto..nisam veshta sa vicovima :fijuk:

enivej ... ja sam prichljiva ujutro...al na tastaturi :roll:

Neuhvatljiva_
28.04.2007, 07:19
Ja sam ujutru kao da me neko mlatnuo po glavi :uglavu: ...
Treba mi pola sata da bih došla sebi...

Kal_el
28.04.2007, 07:35
zavisi od raspolozenja ali uglavnom ok ... posle kafe :)

Crazy Angel
28.04.2007, 07:58
Ja Sam Puna Energije Na Ovako Lepo Jutro :) Jos Kad Vidim Hasu :roll: Onda Sam Sva :uzbud: :lol:

zdenkavuk
03.05.2007, 22:43
ujutru dok ne popijem vodu i kaficu :kafa: nekad ne progovorim ni jednu rec, :jok:
nisam namrgodjena :tasma: jednostavno mi je tesko bilo sta da kazem :uredu:,
posle toga je sve :slon: :ok:

tipka
03.05.2007, 22:45
Zavisi kada se probudim.ako puno rano onda NIKAKAV jel?

Mish
03.05.2007, 22:51
Nikako nisam pričljiva jutrom i poprilično nad*kana. I uvek me iznerviraju oni koji dobiju baš jutrom želju da divane, i to baš nađu mene kao željenog sagovornika.:wacko: Mante me ljudi, doći ću sebi posle kafe (ili dve). I ako neko ima želju da se svađa, samo neka me jutrom čačka, najpre ću ćutati, a onda se dešava prasak. I svađa.

JasnaBGD
03.05.2007, 23:01
Ja sam noćna 'tica... Ujutru nisam nizašta. Sva sam mrljava i krmeljiva. Budim se lagano - mrzim kada me bilo ko zivka i podseća da je "već sedam i petnaest"...
U kancu odavno znaju da sam do deset neupotrebljiva, pa me niko i ne startuje na neku priču. Ćutim, pijuckam kafu i buljim u monitor sa koga mi se keze najnovije vesti iz nesvesti sa B92... E, posle deset, pola jedanaest... Tada sam se već razdanila i onda može da padne razno: tračeraj, kafenisanje... Pa i posao, baš kad mora!
;)

zdenkavuk
04.05.2007, 10:42
danas su me probudili ... i nisam bas sretna :tasma:....

Crazy Angel
04.05.2007, 10:49
Ja Lolim Jutro I Sva Sam :uzbud: Kad Ustanem :uredu:

ZOE
04.05.2007, 13:49
kad se probudim, nemam pojma za sebe - ni vrata ne znam gde mi se nalaze:wacko: . Jednom sam (ovo nije sala) umesto vrata od sobe, otvorila vrata garderobahttp://www.sanjalica.com/forum/images/smiles/14si5.gif (javascript:emoticon(':jumpjump:'))

yige_gui
06.07.2007, 04:24
kod mene kako kad.. mada sam najcheshce u fazonu "pusti me na miru" i "ne obracaj mi se dok ne vidish :osmeh: na licu" sad sam malo promenila plochu :uredu: pre sam sam se obavezno kachila s kevom, jer ona je osoba koja najvishe pricha kad se probudi, tad je puna pitanja i podpitanja, a meni se od toga kosa dizala na glavi :lol: sad je nauchila pa me preskache dok ja ne pochnem prichati.. zbog radi toga shto sam sad juzhual neispavana :lol: i vec neko vreme u fazonu spavam-par-sati-dnevno zakljuchila sam da mi lepshi dan bude ako sam od ranog jutra hepi.. shto je u principu tachno.. ne pomazhu meni nikakve kafe.. mogu da popijem 1o sholji turske ili ni jednu, meni je svejedno, i ovako ne deluje na moje razbudjivanje :lol: drmnem ujutro jedan shejk od mix voca, to me razbudi do dzadza, odma sam puna elana :jeee: mada, sve je to u glavi :osmeh:

madaa, ujutro brate bauljam po kuci, ne vidim belu machku, upravo zbog tih "par sati sna" :wacko: do kad ce to trajati, ne znam :roll:

sussi
06.07.2007, 08:09
:gamer: budim se bez budilnika
:jeee: volim da ustajem rano
ko rano rani dve srece grabi :jeee:
skuvam kafu i funkcionisem iz cuga
uvek sam vedra i cila, sta sele uradi do podne mnogi ne urade za ceo dan :ok:

remorker-bgd
06.07.2007, 09:52
Ja bih spomenik podigao onoj osobi koja je izmislila SNOOZE:hahaha:

To je najveci pronalazak ikada! Kakva struja, kakvi telefoni:smeh:

la femme
06.07.2007, 15:38
Tesko se budim, a kad se konacno probudim, nisam bas u najboljem raspolozenju! Treba mi jedno sat vremena da se "sastavim", a pozeljna je i turska kafa bez secera! :)

Taj prvi sat nakon budjenja, tokom kojeg se osecam kao da sam "ni na nebu ni na zemlji" :smeh: , najvise volim da provedem uz solju kafe, novine ili neko drugo sredstvo informisanja! Moze i neka draga osoba, ali koja me dobra zna, pa me ne ubija svojim jutarnjim elanom i preteranom pricljivoscu... :smeh:

euridika
08.07.2007, 18:36
Ja bih spomenik podigao onoj osobi koja je izmislila SNOOZE:hahaha:

Ne spomenik nego odmah Nobelovu nagradu :uzbud:

Kod mene dva mobilna telefona navijena na sat vremena ranije nego što zapravo treba da se probudim, jedan počinje 15 min pre drugog, dve različite melodije nesinhronizovane, obe užasno iritirajuće, i jedan mali plastikaner od časovnika koji ih podržava u pozadini sa svojim bi-bip-bi-bip. Kada ih sve snooziram po nekoliko puta, ugasim časovnik (obično ga nađem kako leži negde pored kreveta) onda sam skroz ok i budna i nisam namćor i može odmah tuširanje i doručak i kafa i sve po redu.

sussi
13.07.2007, 20:57
....e ovih gripoznih dana i nije bilo lako probuditi se/ cini mi se da sam non stop bila u nekom snu...:mig2:

Neuhvatljiva_
21.07.2007, 16:13
E jutros sam posle duzeg vremena navila sat, kako se slucajno ne bi uspavala...Toliko je jako zvonio da je dragi iz druge sobe dobacio: Taj tvoj budilnik i mrtve bi probudio...:smeh:
Nije ni cudo sto me sad boli glava :wacko:

Sirijus
21.07.2007, 16:34
:roll: Uglavnom se budim ne baš najbolje raspoložen, a uglavnom nema vidljivog razloga za to. Na sreću, to ne traje dugo. Dovoljno je da popijem šolju čaja od nane, sa limunom i da slušam neku muziku sa radija.

SQUAW
21.07.2007, 16:50
Ja se budim potpuno drugačije od kad sam nepušač. Već dugo godina. Toliko i kafu ne pijem. Ranije mi je to bio obavezan ritual i bila sam jako šlogirana dok se ne nadimim čim otvorim oči. A onda sam provalila da sam ustvari od toga šlogirana po pola sata i da se ja, bre, lako budim :)

Malo ševrdam kao pijanac dok ne dođem do kupatila, nisam baš pričljiva ali nisam ni nadrndana, namrštena nikako, i ne volim mnogo da se razvlačim po krevetu kad već ne mogu da spavam. A i napadne me ono kučište... ili neko drugi :smeh: ili ja napadnem nekog, pa kad se ispozdravljamo, dan je počeo.

Kalina
14.04.2008, 12:40
Budim se tesko....verovatno samo zato sto sam konstantno ne ispavana....Cutim bar neko vreme :)
Posle kafe i cutanja sam spremna za novi dan...:ok:

starsica
14.04.2008, 14:37
obozavam da spavam, da se izlezavam i leskarim..
ustajanje mi uglavnom ne predstavlja problem, osim ako moram da ustanem rano.. i inace me treba probuditi dobrih pola sata pre nego se podignem iz kreveta.. propadne mi dan ako ustanem odmah :lol:
i uvek ustajem na desnu nogu, bilo kako da mi krevet stoji :lol:
ne trebaju mi ni kafe ni cigarete, samo mi treba voda, ako nemam vode pored kreveta kad ustanem, tacno mogu da se upucam :lol:
i nikad ne idem prvo u kupatilo cim ustanem.. cak ni za umivanje.. volim krmeljiva da e brecam po krevetu.. :lol:

Tami80
14.04.2008, 14:40
Budim se veoma lako.Nekoliko puta navijem sat,npr. za 8h i posle nema problema,jer se budim i bez budilnika u isto vreme.
Odmah ustajem,ne volim da se razvlacim po krevetu....jer tome nema kraja,tako da odmah idem u kupatilo i naravno....stavim kaficu da se skuva.
Samnom odmah moze razgovarati o bilo cemu,nisam onaj tip nadrndanih spavaca.... Svoju cimerku nikako nisam mogla da razumem....jer je ona tip "ni dobro jutro mi nemoj reci,dok ti se ne javim"....:neznam:

robert ns
14.04.2008, 22:39
odvratno sa osmehom

sneza67
14.04.2008, 23:41
spavam do poslednjeg minuta...do poslednje secunde.. a onda se oblacim na brzaka...pa onda jurim do bara na kapucino jer u zurbi nemam vremena da kuvam kafu kuci..a i obicno mi se toliko spava da ako jos uzmem da kuvam kafu ima na nogama da se uspavam..
i tako izadjem i u baru pocne kao neka pricica o vremenu itd onda stize i kapucino koji pijem u miru i onda ... idemo u nove pobede :)

TVO.JA_
19.05.2008, 12:27
Strašno..:smeh: gora nego što sam legla :hahaha:
I naravno rečenica kad se probudim je : fuck opet kasnim ! :wacko:

Sokica
25.05.2008, 21:29
Ja sam od onih nadrnd kad se bude jer moraju... :ljutko: Nemoj da me pitaš dok ne ispijem kafu na miru i u tišini... Muž još i ima razumevanja,ali deca... Kad mi se uvale u krevet ujutru na dozu maženja - poremete mi koncepciju... :uredu: Al' na njih se ne ljutim kad me ujutru čačkaju - prija mi ono ''mamice'' najviše :srce: Naravno,njima je sve oprošteno... :srce:

misti
25.05.2008, 21:42
Prvih sat vremena ne pričam,ne javljam se na telefon i ne otvaram vrata nikom. Tek kad popijem kafu (min.2dl)i ispušim nekoliko cigareta dan može da počne.

Leonard Peltier
26.05.2008, 00:05
Teško mi pada :smeh:

Uglavnom tražim izgovor da odspavam "barem još 5 minuta" i zato uvek i kasnim ....... :roll:

Inače, totalno sam nefunkcionalan prvih pola sata/sat vremena. OndaK krećem polako da se budim, da bih na kraju dana bio najfunkcionalniji :flower:
Zato mi i odgovara da sve bitno što radim, radim popodne/uveče 8)

starsica
26.05.2008, 03:22
budjenje mi ne pada toliko tesko, koliko onaj umor kad ti se spava a ne mozes da legnes u postelju.. ubija te, oci se sklapaju, a opet moras da dzedzis i budes budan.. e po meni je to mnogo gore, nego budjenje.. jer od budjenja dodjes sebi a od ovog nikako.. dok ne zaknjavas.. :lol:

prewrnuta_torta
20.06.2008, 15:39
uf... velika sam spavalica... iako malo spavam... uvek razmisljam 'samo jos 5 minuta'... ali kada ustanem sam spremna za nove akcije :ok:

DrinChe
20.06.2008, 15:53
Mislila sam da je o Draganu i Gorici :beyond: a kad sam već ovde, o svom buđenju mogu samo jedno da kažem: desi se kad tad. :uredu:

ognjen56
07.10.2008, 20:39
Prvo mi treba 10-15 min. da dignem glavu od jastuka :wacko: i dok ne popijem kafu ne progovaram i ne registrujem ništa,tek posle kafe i 3-4 cigare počinjem da funkcinišem :uredu:

lado
07.10.2008, 20:56
volim da spavam i kad se probudim cutim bar sat vremena. al kako mi onda prija :kafa: dupla:)

Goga
08.10.2008, 08:26
Svako jutro :kez: Kiki me probudi veoma rano...

Izljubi me - na taj način mi izmami osmeh na lice ... :osmeh:
Zatim mi stavi njegovog omiljenog zeku na obraz
i cmače me dok ne dođem sebi ... :lol:

Ustajemo :) , skoro sve radim po inerciji ...
Tako da skoro svako jutro umesto kafe,
zakuvam kakao... :hahaha:

Kada popijem kafu, duplu - čemerušu ,
počnem da funkcionišem kao furija :uzbud: :smeh: ...

shacky
08.10.2008, 10:02
Jedva se nekako izvučem iz kreveta.
Mami me ona njegova toplina.
Kad toplinu kreveta zamenim toplom kafom onda tek otvaram oči.
Velika sam spavalica, ali kad se mora, mora se.