PDA

Puna verzija : Prva ljubav zaborava nema

Kunic
10.04.2006, 01:36
Da li se secate vase prve ljubavi? Koliko ste imali godina? Ima li nesto posebno lepo cega se rado secate? :)

Moja prva ljubav je bila moja drugarica iz ulaza preko puta. Imali smo 4-5 godina i stalno smo voleli da se odvajamo od ostalih u zabavistu, a i u dvoristu. Par puta smo se i poljubili. :roll: E, onda sam se ja odselio... :smeh:
A prva prava ljubav je bila u 4. osnovne. Bili smo na Zlatiboru, skola u prirodi, smuvali smo se iza nekog kamiona i raskinuli sutradan. :smeh: :wacko:

Phoenix
10.04.2006, 01:44
Bili smo na Zlatiboru, skola u prirodi, smuvali smo se iza nekog kamiona i raskinuli sutradan. :smeh: :wacko:Hoćeš da kažeš: kamion se pomerio :smeh: .

I moja prva ljubav je bila u zabavištu: vaspitačica! :stid2: Ali, nisam imao uspeha, ne znam zašto :roll: . Možda zbog toga što nisam imao auto :smeh: .

nattydread
15.05.2006, 13:28
moja prva ljubav je bio jedan tomislav, koji je bio najvisi, najmrsaviji, najsmotaniji i najpametniji lik u razredu, i uz to je nosio naocale kao pepeljere, i mi smo se non-stop druzili, i pozajmljivali video-igrice jedno od drugog.i on se meni jaaaaaaaaaaaako svidjao :uzbud: :uzbud: :uzbud: i onda ja njemu u 8-om razredu nisam dala da izadje iz dvorista dok mi ne kaze tko mu se svidja, i onda kad mi je rekao da mu se ja svidjam :love4: :love4: :love4: , onda sam ga natjerala da ide sa mnom u bioskop, i tako smo mi gledali film i poslije otisli kuci. i onda je mene mama sva ushicena pitala: a da li ste se poljubili? :kiss: :kiss: :kiss: a ja kazem: ne. a ona opet: a da li ste se drzali za ruke? :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj: a ja kazem: ne. a ona meni: pa dobro djeco, pa sta ste radili? a ja njoj sva ponosna: pa gledali film!!! :uzbud: :uzbud: :uzbud: i onda je ljubav pukla jer smo krenuli u razliciti srednje skole :plakanje: :plakanje: :plakanje:

kati
16.05.2006, 11:35
moja prva ljubav je bio moj drug iz osnovne skole (prvi razred) interesantno je da su skoro sve devojcice bile zaljubljene u njega (imali smo samo tri decaka u razredu)

Meggy
24.05.2006, 00:30
Moja prva ljubav je moj drug iz osnovne :uzbud: Joooj, majko mila, kad pogledam album iz skole prosto se zapitam sta je meni tu bilo tako interesantno :roll: I da... sad je narkoman :uredu: A sasvim slucajno se zove isto k'o moj sadasnji :lol:

danny
31.05.2006, 01:13
Sjecam se svoje prve ljubavi i smatram da ona izdreka PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA uopste nije tacna.

valter
31.05.2006, 15:08
-"...Otvorila mi matora, sa licem aligatora.. hej pa to sam ja..."
A pre toga je bilo
-"...Tog jutra sam stigao putnickom klasom..."

kissigirl
31.05.2006, 19:22
Sjecam se svoje prve ljubavi i smatram da ona izreka PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA uopste nije tacna.

Slazem se

HLEBmaster
31.05.2006, 22:54
SJECAM se svoje prve ljubavi i smatram da ona izDreka PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA uopste nije tacna.

hehhee nadam se da je ovo aforizam ;)

Goga
08.06.2006, 01:12
nema..uvek se nekako zaglavi u ne znam ni ja kom delu mozga..pre dva dana mu je bio rodjendan, zasto to pamtim??

SansRomantic
20.07.2006, 17:39
Zvao se Miodrag..uopte nije bio ni Mio a još manje Drag!!!!

čekao me je posle škole na uglu ulice i gađao grudvama..te sam zime furala modrice po telu kao modni detalj na fizičkom...
na proleće su na mojoj klupi venule visibabe svakog jutra...ali prva ljubav beše okopnila...sa snegom...

I opet...svake godine, kada padne prvi sneg, setim se Miodraga i njegovih crnih kovrdža i ogromnih okica...

Lady in red
30.07.2006, 15:57
Bio je to 8. osnovne... zima... Izlazili smo su diskoteku koj nije imala posetioca starijeg od 16 god. Moje drugarice i ja smo se super slagale sa njegovim drustvom, poceli smo da izlazimo zajedno. Vremenom su se njih dve smuvale sa njegova dva druga. On se zaljubio u mene ali mu nisam htela uzvratiti. Svi su me nagovarali, al' ja nisam htela ziva!!! Jednu noc sam ga sanjala, kao zajedno smo. San je bio toliko lep da sam odlucila da budem s'njim cim sam se probudila. Potrudila sam se da on to sazna i smuvali smo se. Trajalo je to dva i po meseca. Zaista je bilo lepo kao u snu. Iskreno sam se zaljubila. Medjutim, kao sto to obicno biva, ostavio me je, bez objasnjenja, eto tako... Narednih godinu dana bila sam obavijena velom tuge. Bilo je tu nekih pokusaja da se pomirimo, ali nikada nismo.
Proslo je skoro 7 godina. Jos uvek me nekada potrazi, pridje, pricamo... Nekad se usudi da me vrati... Ipak, svaki sneg me podseti kako smo se grejali tada, raskopcamo jakne pa se zagrlimo... Svake godine mu se setim rodjendana. Svakog 04.12. ja izbrojim jos jednu godinu... Skoro sam prestala (bas svaki put) da se okrecem za ulicom u kojoj smo se prvi put poljubili. I ne mogu da ne pitam kako je i sta radi kada mu sretnem naboljeg druga...
Prva ljubav, ne zari kao nekada, ne boli kao nekada, ali se nezaboravlja...

euridika
27.11.2006, 00:35
Moja prva ljubav se desila nešto kasnije, uvek sam kaskala za svetom... Bilo je to na raspustu između treće i četvrte godine srednje škole. Radili smo u istoj firmi, preko omladinske zadruge (eee, dobra stara vremena...). Moj poslednji radni dan, kraj raspusta, ja svratila do njega da se pozdravimo, kaže čovek da sam zaboravila da mu dam svoj broj telefona, ispravih grešku, bilo to divnih 5 meseci, ostavila ga zbog drugog, užasna geška, ali čovek se uči dok je živ... Srela ga pre neke dve godine, zaustavio me na ulici, pokazivao slike njegovih klinaca, dečak i devojčica, isti njihov tata... Ne zaboravlja se to, nikada.

Lillith
27.11.2006, 20:48
Moja prva simpatija se zvao Dejan i sad je veterinar u Australiji,bio je sin mamine prijateljice i stariji od mene 6 godina...
Ja sma tad imala 7 i bila sigurna da se ia ja njemu svidjam:smeh:
Prva ljubav je trajala 5 meseci u vezi i dugih sest godina zaborava:( (imala sma 13)
U poslednje vreme cesto sanjam bivse:cesces:
U svakom slucaju lepo je setiti se:)

De Marco
17.12.2006, 21:41
Ja sam se prvi put zaljubio kad sam bio na moru! Znas vec Zabava, zezanje i zabava...

Kad sam je video prvi put cinila se da je nekoliko godina starija od mene (verovatno zato sto je i bila 2god starija) mislio sam da je daleko iznad mene (otprilike toliko da bi se i Cassanova pomucio oko nje)

Ali ustvari uopste nije bilo tako, ona se upoznavala, zezala i uzivala. Ali mene je jos uvek nesto sprecavalo da joj pridjem, tek bismo ponekad razmenili pogled. Posle nekoliko dana smo poceli, sasvim spontano, da pricamo da se zezamo ali nista ozbiljnije...

Onda su nam prisle ona i njene drugarice i pozavale nas da izadjemo sa njima. Te veceri smo se odvoili od ostalih, nasli malu zabacenu plazu i...

Od tada smo bili zajedno 25 sati na dan. Od ranog jutra bili smo plazi i cesto lezali i cutali, uzivali smo jedno u drugom a sve reci su bile suvisne. A celu noc smo ludovali. Ta euforija je trajala samo 4 dana i jer ja sam morao da se vratim, razmenili smo brojeve, adrese itd. i obecali da cemo se videti ponovo sledece godine.

Ali kada je dosla sledeca godina zbog razloga na koje nisam mogao da uticem ($$) nisam mogao da odem do nje!! I kako je vreme prolazilo mi smo se polako udaljali. Sada se vise ni necujemo ali meni u sobi jos uvek visi njena slika i u mislima ona zauzima jedan VRLO poseban deo. :)

Jelisaveta
13.01.2007, 21:00
Ja neznam....iskreno kod mene je jos dan danas tako kada vidim bivseg decka sa kojim sam bila 3 godine, nije mi lako....ipak se drugacije ponasam, i teram mu neki inat....Neshvatam samu sebe,jer ja sam ipak raskinula..:wacko: .Ali sada hvala bogu imam novog decka:andja: :andja: :love3: prema kome imam ista osecanja kao prema bivsem....

Ipak staru ljubav nemogu "TOTALNO" da zaboravim....:stid2: :stid2:

mala
03.02.2007, 17:55
pa da se malo vratimo u proslost...kakvo je vase sjecanje na prvu ljubav

Zvonchica
04.02.2007, 20:00
Nema zaborava...
Ona svakodnevna zaljubljivanja u zabavistu, osnovnoj i po koju simpatiju srednjoj skoli ne mogu da nazovem prvom ljubavi.

Moja prva ljubav se desila pre pet-sest godina za vreme studiranja u Zr. Nije nesto dugo trajala veza, nit je bilo istih osecanja sa njegove strane ali ja sam volela. Volela ga mnogo. Setim mu se i rodjendana, pamtim ulicu i broj, pamtim broj telefona, pamtim oci plave kao nebo...
I svaki put kada sneg veje, kada slusam Thunder Struck, kada vidim film Peti Element,.. ja ga se setim.

Prva ljubav se nikada ne zaboravlja.

mcmix
14.02.2007, 14:52
Imao sam 13 ljeta kad sam prvi pu osetio ukus moje ljubavi, to je nezaboravan trenutak koji cu pamtiti do kraja zivota... Jelen pivo, ti ces zauvek ostati moja prva, prava i jedina ljubav...:osmeh:

Neuhvatljiva_
20.02.2007, 18:07
Da li se secate vase prve ljubavi? Koliko ste imali godina? Ima li nesto posebno lepo cega se rado secate? :)

Da secam se...recimo da je moja prva ljubav bio jedan dečko iz mog razreda u osnovnoj školi...I sve je bilo lepo dok i ja njemu nisam počela da se svidjam...I pozvao me je na svoj rodjendan...Medjutim ja nisam otišla jer sam se uplašila da ce hteti da me poljubi...:stid2:

coolgirl
26.11.2007, 18:47
Pa prva ljubav,ako mislite na prvu pravu ljubav onda,desila se jednog dana haha
ma ne zaljubila sam se bila u jednog frika. ma zapravo i nije bio toliki frik,bio je kul,ali eto... nije bajno zavrsilo :dry:
s njim sam se prvi put poljubila :stid2:

grobarka4ever
26.11.2007, 21:53
Prva ljubav mi je bila negde u vrtciu... zvao se Andrej... i secam se par dogadjaja... :)

A prva prava ljubav je bila mnogo kasnije... zvao se Dusan i ziveo je u kuci do moje... ali se preselio u Australiju... :( :( :(
I nikad ga necu zaboraviti... trebalo mi je par godina da ga prebolim...

miha
20.12.2007, 14:15
Pratite li životni put prve ljubavi? Koliko znate o njoj danas? Ima li nečega čime vas je prva ljubav, na svom putu, iznenadila?

maski
20.12.2007, 14:18
sretnemo se ponekad. u proseku jednom godishnje na adi. srecemo se i na neocekivanim mestima - na moru.

vishe se chudim svom slepilu no njegovoj gluposti.

miha
20.12.2007, 14:25
sretnemo se ponekad. u proseku jednom godishnje na adi. srecemo se i na neocekivanim mestima - na moru.

vishe se chudim svom slepilu no njegovoj gluposti.

Slepilo je, u ljubavi, pa i prvoj, sasvim prirodna stvar. Loše je "otvarati četvore oči" (narodski rečeno), zato što je preveliki oprez i prevelika kočnica, u svemu.

mirka7
20.12.2007, 14:34
Srećemo se rijetko....al nekako čujem kako je i šta radi...iznenadio me nije ničim...posebno,osim da mu je žena deblja od mene a uvijek je volio mršavice:)
I kako se ono kaže prva ljubav je opasna samo ako je zadnja.:uredu:
Al ima ono nešto što ima samo prva ljubav....

believer
20.12.2007, 14:38
srecemo se
postao bogatun
izgleda odlicno

nattydread
20.12.2007, 14:46
male su sanse za sretanje jer ne zivimo vise u istoj drzavi, ali zadnji put kad sam ga vidjela, ostao je isti, visok, smotan, mrsav, sa cvikama kao pepeljare, inteligentan i pametan. i nije se promijenio. pa nadam se samo da ce takav i ostati i da je sretan i zadovoljan sa svojim zivotom.

Nenad_DPb
13.01.2008, 07:03
Moji još uvek cuvaju kasete na kojim su snimali moj glas s 3-4 godine i kad na pitanje "A kako ti se zove devojka?", odgovaram u glas s batom "Tijana i Dijana iz Panceva", a par godina potom sam bio zaljubljen u devojku koja me je cuvala na letovanju i toliko sam bio zaljubljen da sam uzeo pismo i napisao po Vuku "Aj lav ju" i dao joj :) , a u 3 i 4 razred osnovne sam bio smrtno zaljubljen u jednu Sladju i nikad nisam skupio hrabrosti da joj to kažem, mada je ona to znala iz leksikona:fijuk:, nisam je pustao iz ruku na proslavi posle zavrsenog 4 razreda, plesali smo ko ludi i posle te proslave nismo progovorili vise ni rec... Kad sretnem te devojke uvek se setim tog vremena...:roll:

NSdjanka
18.01.2008, 23:18
Prva...:srce:Živi u Švajcarskoj...I slika... :)

Mish
20.04.2008, 22:27
Ne sećam se ničeg u vezi moje prve ljubavi iz obdaništa, ali se sećaju moji i njegovi roditelji. U svakom slučaju, kasnije smo se sretali tu i tamo i znam da mi je dugo, dugo bilo neprijatno. Pre nekih godinu-dve je oduzeo sebi život.
Moja ljubav iz prva četiri razreda osnovne škole je kasnije postao moj najbolji drug. Iz te ljubavi je ostalo neraskidivo drugarstvo i večna želja njegove mame da joj ja budem snajka.
U petom osnovne sam se zaljubila u sedmaka iz moje smene. I mada mi roditelji broje i gore spomenute ljubavi, smatram ovog dečka mojom prvom ljubavi. Bila sam ludo, ludo zaljubljena, a on me nije primećivao. E, pa to nisam smela da dozvolim, pa sam svima u školi objavila za našu "vezu", pisala mu pesme (i iste slala), pratila posle škole, zvala telefonom i najstrašnije ljubomorisala kada su u pitanju sve sedmakinje. A on me i dalje nije primećivao. Ova ljubav se ugasila sa njegovim upisivanjem srednje škole. Ali ja i dalje kad prođem pored njegove zgrade, onako iz sporta ili samo da mi se vrate uspomene, zvirim ne bih li ga videla.
Eh, priče o njima mi uvek donesu osmeh na lice.
A onda su došle neke druge, ozbiljnije ljubavi, neke dublje emocije, radosti i boli. Ne zaboravljam ih.

SlobodaUma
20.04.2008, 22:53
Nekoliko velikih ljubavi napisaše moje pesme,
postojanost svoju opravdaše,
i u stranice finih dnevnika urezaše
silinu svojih strasti i
neprolaznu snagu svojih patnji.....

Ah te prve ljubavi....sećam se jednog Darka iz zabavišta...ali samo ga se sećam, jer od kako smo krenuli u osnovnu školu nisam ga više videla....a bila je to strašna ljubav - redovno smo se čarkali i udarali, ali smo se ipak jako voleli.
Posle toga sam imala mnogo simpatija, ali prva prava ljubav desila mi se tek u 18. godini i tu vezu nikada neću zaboraviti...sve ostalo je bilo laž...

believer
21.04.2008, 00:29
prva velika ljubav.....srecemo se.....zaradio je kintu....usao pomalo u politiku....postao je baja......i ne znam vise da li ga poznajem.....

starsica
21.04.2008, 01:18
bas pokusavam da se setim svih onih koje su ostavile trag..
prva ljubav, ona klinacka.. moj komsija :roll: dve godine stariji od mene..
kao klinci bili smo nerazdvojni, vise je vremena provodio kod nas nego kod svoje kuce i ovde se za njega uvek ostavljala porcija rucka :roll:
on me je naucio da vozim bajk, padao zajedno sa mnom, previjao mi rane.. cak se secam da smo se kao poljubili onako na brzinu, cisto da vidimo kako to izgleda :lol:
i onda smo odrasli oboje.. :beyond:
posle njega su bile sve neke klinacke, osnovnoskolske ljubavi..
u to vreme bila sam zacopana u jednog.. starijeg od mene 4 godine.. za kog sam bila klinka.. :beyond: i koji mi do pre godinu dana nije priznao da me simpatise i da ga privlacim od prvog dana.. sta cu.. :beyond:
posle njega je usledila prva prava ljubav.. mladalacka.. uz koju mi je proslo 4 i po godine zivota.. a od toga, pola godine sa njim :lol: imali smo on-oof vezu.. mrzela sam ga zbog nekih stvari koje je radio, preko mnogih stvari i presla preko kojih danas ne bih ni u snu.. otkacivali smo se i ponovo kacili.. i dan danas je tako kad soliram :beyond:
i u medjuvremenu, upala moja prva ljubav iz detinjstva :lol: bila sa njim neko vreme, cisto da utvrdim pazar ;)
i ova sadasnja.. moja najlepsa :srce:
ostalo.. prolazne zaljubljenosti.. ili skotovi cije ime na vredi da pomenem.. :roll:

sneza67
21.04.2008, 13:31
e upravo tako...prva ljubav zaborava nema...

zove se sasa i u ovom trenutku je negde u los andjelesu...moj prvi decko u svemu....
prvi poljubac, prvi dodir, prvi sex....

jedno leto na hvaru....poljubac dat van grada hvara u jednoj poljani prepunoj lavande ..ispod meseceve svetlosti...i dan danas se secam toga...

miloradv
25.04.2008, 09:00
Кад се направи временска дистанца прва љубав обично у реалном сагледавању није била бог зна шта а ипак остаје у снажном сећању заувек.

Sladja26
06.05.2008, 00:35
moja prva ljubav... ah davno to bese. ali nezaboravna
bilo je to davne 1995-te godine. imala sam 15 godina. bila na nekoj svadbi. i tamo videla NJEGA!!! doslo je do upoznavanja i bili smo u vezi 3 i po godine. bilo je to nesto najlepse sto mi se dogodilo. zamalo da je doslo do braka. ali sam ja bila u frci....udati se za prvog decka, propusticu nesto u zivotu... strasno. da mi je tad bila ova pamet... eh....
ja mogu reci da prva ljubav zaborava nema. i dan danas kad cujem nesto o njemu, setim se nase ljubavi.
mislim da ga nikad necu moci zaboraviti, jer je bilo nesto posebno. u medjuvremenu je bilo drugih veza i vezica. sad sam u braku, ali se uvek opet setim njega

Neron
06.05.2008, 02:01
Lazz... ko nema cega da se seca on se seca prve budale...:ok:

Snoopy Red B
06.05.2008, 11:24
DA svakako uvek mi nekako toplo oko srca ka se setim toga

avanturista
19.05.2008, 16:37
Tacno.... I dan danas kada se setim, sva ustreptim.... Iako sam udata i volim svog muza, ali i dalje kada pomislim na moju prvu ljubav..... nije svejedno.

Ja sam svesna da je to bilo pre 11 godina i da smo se oboje sasvim sigurno u medjuvremenu potpuno promenili....Nisam sigurna ni da li bismo danas nasli zajednicku temu za razgovor.... Ali tada, u to vreme, nije postojalo nista osim njega...Bila sam opsednuta....

Nisam ga videla 8 godina....Sve bih dala da ga jos jednom vidim....

Neron
19.05.2008, 16:57
LAŽ... na šta mi onda liče ostale ako se toliko sećam prve... :dry: ili kakav to život proživeh i živim ako tako mislim i zborim...

memento
19.05.2008, 22:39
Da, pr(a)va ljubav sa uvek pamti. Sve ljubavu ostaju u secanju, bez obzira na njihov zavrsetak i eventualne neprijatnosti koje izaziva kraj veze. Nase ljubavi, to smo delom i mi sami. Ja se secam svih svojih ljubavi, a posebno onih pr(a)vih....

zmax
20.05.2008, 13:00
Prva ljubav kao prvi zubi, ispadnu ti al´ ti dođu drugi. :fijuk:
Za mene ima zaborava. :roll:

Rohalj Baze
23.07.2008, 19:50
Nema zaborava...svi ostali sto dodju su samo sledeci...
Da li bi da budes sledeci? Sreca u mojoj nesreci....:fijuk:

bellissima
31.10.2008, 21:23
Zabelezen je negde na posebnom mestu ...
Ponekad pomislim sta bi bilo,kad bi bilo,ali me brzo i prodje :uredu:

Trajalo je nekoliko zima,zajedno rame uz rame,
smo otkrivali svet ...

Nisam ga dugo videla,zivi u drugoj drzavi
i putevi nam se ne srecu,ponekad cujem da pita za mene
i to je to...

Ne bih se vracala u proslost,tad je bilo lepo,
sto ne znaci da bi bilo i sad,
jednostavno ostao je smesten u nekoj fijoci
moje mladosti i tu ga cuvam,jer je i on deo nje...:)

Becar
01.11.2008, 14:23
Prva ljubav e da....:fijuk:

Kalina
02.11.2008, 22:47
Prva ljubav kao prvi zubi, ispadnu ti al´ ti dođu drugi. :fijuk:
Za mene ima zaborava. :roll:

E bas to....:ok:

Prvu ljubav samo treba demistikovati....