PDA

Puna verzija : Medved primio pretnju smrću

HLEBmaster
21.04.2007, 20:32
Polarni medved po imenu Knut primio je anonimnu pretnju smrću, što je šokiralo sve zaposlene u berlinskom zoološkom vrtu.

http://www.b92.net/news/pics/2007/04/20867486134628c3ebb4e2b060530145_extreme.jpg

Berlinski zoološki vrt primio je rukom napisanu faks poruku u kojoj je stajalo: „Knut je mrtav! Četvrtak po podne!“

Predstavnici policije su izjavili da su pregledali pismo i da smatraju da ne postoji ozbiljna pretnja.

„Četvrtak je prošao. Medved je dobro i odlično se oseća“, izjavio je Ragnar Kune, iz zoološkog vrta u Berlinu.

Iako se čini da je pretnja bezopasna, obezbeđenje zaduženo za zdravlje medveda trenutno broji 15 ljudi.

„Predstavnici policije su nam rekli da se ovakve stvari stalno dešavaju poznatim osobama tako da nemamo puno razloga za brigu“, rekao je novinarima menadžer zoološkog vrta Džerald Uhlih.

Medved Knut je od svog rođenja, 5. decembra 2006, postao interesantan Nemačkoj javnosti.

Nakon što ga je odbacila sopstvena majka, predstavnici organizacija za zaštitu životinja savetovali su vlastima da je bolje da Knut bude ubijen, nego da svoj život provede u zatočeništvu.*

Svakog dana zoološki vrt u Berlinu poseti 15.000 ljudi koji dolaze da vide tog neobičnog medveda.

*kakvi bolesnici! (prim. 'leb)

DarkRed
21.04.2007, 20:42
... sad da li su bolesnici? (sigurno jesu ako predlože da se mali medvedić ubije bez da pokušaju da ga na cuclu hrane i tako preživi, iako ga je majka odbacila.
Nije retko u životinjskom svetu da majke odbace svoje mlade - ako proceni da je mladunče bolesno, ili da ona neće moći da ga odhrani, često to majke medveda urade).

Ipak mislim da je ovde u pitanju medijski trik da se u javnosti pobudi interesovanje posetilaca i time poveća posećenost ZOO-vrt-u.

http://i174.photobucket.com/albums/w105/crvenid/mpb.jpg Evo jedan mali meda. :hahaha:, HLEB-e nemoj se stideti, nisam nikom rekao.

HLEBmaster
21.04.2007, 20:52
Ma Knut je poznata faca tamo nishta mu nefali, eno ga na slici, lep ko lutka ... Ali savet nije bio da se ubije jer che i ovako uginuti, nego da ne bi ZZIVEO u zatochenishtvu.:blink: ... mislim svakako je bolje da zzivi u prirodi ... al opet je i bolje da zzivi nekako, kad je vech sasvim ok, nego nikako...

Po meni to je samo tzv ljubav prema zzivotinjama koja tu prelazi u izdr...kavanje...( ala se cenzurishem a :fijuk:)

Andjelika
24.04.2007, 20:32
bash je slaaadaaak :)

i ja mislim da je medijski trik u pitanju...

HLEBmaster
25.04.2007, 16:19
Vrlo verovatno:) No ne znachi ni da neka dijabola nije stvarno poslala takvu pretnju pa ljudi malo da unovche..