Puna verzija : "Vaša" modna marka
Neuhvatljiva_
05.04.2007, 16:45
Da li imate neku omiljenu modnu marku?!
Ja uvek znam da cu u p..s.. radnjama naci neku krpicu koja ce mi se dopasti a isto tako moj dragi kupuje skoro sve u Springfildu ili Avangardii
Hocu-necu
05.04.2007, 20:28
Obucu obicno kupujem u Skechersu, a farmerice su mi obavezno iz Novog Pazara sa etiketom Nesal :roll:
Nemam odredjenu robnu marku,ako mi se nesto svidi kupim,bez obzira koja je marka.
la femme
05.04.2007, 22:00
Uopste ne obracam paznju na marke garderobe. Kupujem svuda! Jedini kriterij je da mi se dopada, ali da li ce na njemu pisati neko poznato ime, po meni je u drugom planu!
Cesto se desava da ljudi placaju "ime", a ne konkretno parce garderobe, a po meni je to pomodarstvo i glupost! :wacko:
...čini mi se da je autorka teme mislila da li imate neku omiljenu, kod koje najčešće nađete nešto što vam se sviđa, a ne da li patite od toga da garderoba bude markirana...:cesces: ...ili se varam...:beyond:
Neuhvatljiva_
07.04.2007, 09:30
...čini mi se da je autorka teme mislila da li imate neku omiljenu, kod koje najčešće nađete nešto što vam se sviđa, a ne da li patite od toga da garderoba bude markirana...:cesces: ...ili se varam...:beyond: :uredu: ...naravno da sam na to mislila...:kiss:
Zaboravila sam da napomenem "Nexus" to je jedina robna marka koja šije donji deo trenerke koji meni stoji onako kako ja volim:roll: ... Sve ostale mi se lepe i izgledaju kao helanke kad se obuku...:ljutko:
logomach
12.04.2007, 23:53
Moja omiljena modna marka je Brem Bigar.
Andjelika
15.04.2007, 04:51
nike
adidas
kappa
sportska odetja je moj stil....
Jos uvijek nemam omiljnu modnu marku. Uvijek se nadje po nesto dobro od razlicitih dizajnera i modnih marki.
Nike... 8) A volim i Champion, kvalitetne su im stvari.
Savannah
29.10.2007, 14:27
Baby Phat :uredu: http://www.babyphat.com :ok:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.