PDA

Puna verzija : Omiljeni komad odece?

yige_gui
06.04.2006, 04:50
svi imamo bar nesto sto nikako da zavrshi u djubru.. komad odece koji mnogo volimo.. nesto sto nosimo dok se doslovce ne raspadne..

znam da sam ja imala taj komad odece.. dugo su to bile jedne farmerke.. tamno plave, izlizane, zvonaste.. nosila sam ih bas dugo.. morala sam i da ih krpim.. imaju sad neke cvetice i zvezdice od svetlog teksasa na sebi.. sad ih vise ne nosim (apsolutno nikako nisu u noshenom stanju, iako ih povremeno navuchem, ono kad idem do ducana :smeh: ) ali ja ih jos uvek nisam bacila u djubre :roll:

no ima jedna debela maja, od sve ovchje vune.. koja je starija koju godinu od mene.. koju je majka dobila od njene tetke.. pa ju posle toga nosila moja sestra.. pa onda ja.. maja je prosla kroz sve i svasta, i jos je u relativno dobrom stanju.. mnogo mi je draga, i ne znam sta cu kad se zbilja raspadne :roll:

imate li vi omiljeni komad odece?? :osmeh:

Meggy
06.04.2006, 12:28
Omiljeni komad odece mi je crni sako od somota :srce: Nije se raspao, nije ni mator, ali se ne izvlacim iz njega :osmeh:

A kad smo kod:
koja je starija koju godinu od mene...
... imam i ja jednu haljinu koju sam nasledila od tetke... kratka, letnja, u nekim ludilo bojama koje jos nisu izbledele ni posle toliko godina... e, to je kvalitet, a ne ovo danas :roll:

SQUAW
06.04.2006, 20:31
Imam jedan prastari 501. Mislim da je star oko 18 godina, ako sam se dobro preračunala. Toliko je bio iscepan i izlizan na svim mogućim mestima da sam se par puta borila sa babom da ga ne baci. Posle nekog vremena krenem da skraćujem nogavice i da popunjavam rupe koje su zjapile pozadi. Tako je moj 501 postao šorts koji i dan danas nosim leti. A stvarno je raspad sistema.

Imam jednu babinu haljinicu. Kombinacija je materijala i hekleraja, uradila je ona lično kad je bila devojka. E nju čuvam kao neki muzejski eksponat i ponekad je obučem.

A najviše volem moje indijanske čizmice, indijanske mokasinice šunjalice i indijanske japanke (e ovo "indijanske japanke" baš super zvuči :lol: ). :srce:

Phoenix
09.04.2006, 18:37
Gaće. Imam jedne stare već 15 godina, toliko su mi legle na srce, da ne mogu da ih se rešim nikako :jok:. A, pošto su se baš dobro izlizale, razmišljam da ih više i ne perem :uzbud: . Šteta da mi propadnu, kad sam ih već toliko sačuvao. Čitajući prethodne postove, dobio sam sjajnu ideju kako da rešim one rupe - zakrpiću ih cvetićima. Osim prednje... Za nju već imam poseban cvetić. :stid2:

irnik
26.08.2006, 03:32
Farmerke. Nikako mi se ne da da ih bacim cak iako su se ofucale... :) Neko ce uskoro morati u kupovinu

nattydread
26.08.2006, 11:17
imam jedne bijele lewiske 501. pregrmile su nekih deset godina, prezivjele raznorazne koncerte, shutke, pljuskove, krpim ih kako znam i umijem, vjecno ih perem jer su naravno snijezno bijele, a ja nepopravljivo smotana, pa privlacim raznorazne barice. sada ih malo stedim, pa ih oblacim samo u specijalnim prilikama...

euridika
28.08.2006, 17:24
Moje Kickers-ice od 7 milja, 7 god. stare, ne mogu da ih bacim, previse smo toga prevalile zajedno, sada se iznose iz ormana samo u posebnim situacijama

Mater Vetru
28.08.2006, 20:07
Obična bela, pamučna, T-shirt majica. Mislim da posebno objašnjenje ne treba, idealna je za kombinovanje u, gotovo, svakoj situaciji.:ok:

Mind_reset
28.08.2006, 23:24
Jedna kosulja/dzemper, ustvari, torzo je mekani materijal nepoznatog porekla (podseca na flanel), dok su rukavi kao kod dzempera, sto ce reci nesto kao strikani. Nadjena je pre jedno 4-5 godina u jednom second hand shop-u, bila je uz to i jedino parce odece koje sam mogao da obucem. Lako sam je nasao, to su bili jedini rukavi koji su sa vesalice dopirali do poda :uzbud:. Od tada je ne ispustam.

ivanaoravec
25.09.2006, 21:22
Jedne prastare starke crvene boje

Savannah
27.10.2006, 20:00
crna majca kratkih rukava sa natpisom: 333 half evil. stara je, poderana je na rubu ali uglavnom je nosam po kuci pa mi je svejedno.

blueella
17.01.2007, 22:28
ima dosta toga,al mi sad pao napamet jedan pulover..ja mislim da ima 20 godina:uzbud: :uzbud: :uzbud: ...kad sam bila mala bio mi je onako komotan..a sad je uzan..ali tooooopao!!!!:uzbud: mmm,mislim da su na njemu irvasi... :smeh:

Papak
18.01.2007, 20:53
Najvishe volim uske majice u kojima se bradavice dobro otisnu :uzbud:. Ima josh par stvari koje mi se svidjaju :stid2: , ali ja chu da kazhem shta ne volim. Ne volim koshulje pogotovo ako moram da ih utrpam u pantole. Jooooj to mrziiiiiiiim :zid:

ZOE
18.01.2007, 21:02
Zuto-siva bluza od svile, koju je nekada nosila moja mati.
Mislim da je stara oko 20 godina.

makilli
10.03.2007, 20:45
Imam ja više komada odeće koji imaju duži staž nego što ja imam godina.Nasledila sam ih od mame i rado ih nosim,i ponekad mi se čini da nikad neće izaći iz mode pa će i moja buba moći da ih nosi za petnaestak godina:srce:

Neuhvatljiva_
25.03.2007, 10:12
Jedna bela suknja...Jedva čekam leto pa da je obučem...8)

Andjelika
15.04.2007, 05:07
moja crvena jakna :)

Sosa
18.04.2007, 19:13
To su moje plave duboke starke! Tol'ko ih volem da ih nikad necu baciti! Napunile su sedam godina!:uzbud:

yeesss
18.04.2007, 19:36
jedne prastare farmerice, izbledele...još uvek cele...tanke i mekane ne ispuštam ih i sad ću baš da menjam cipzar....:)

Doti
18.04.2007, 19:42
patike.......:plaz2: :plaz2:

sussi
14.07.2007, 10:09
http://www.hrvatske-novine.com/slike/Humor/GolaiPoderaneTraperice.jpg

...jest da ih poderala maca al ih volem pa to ti je...:lol:

Neuhvatljiva_
19.07.2007, 08:18
Kupila sam ih ove godine, al ih prosto obozavam...Bele pantalonice i bele patikice...:roll:

Senka81Serbija
10.09.2007, 06:44
patike

starsica
10.09.2007, 15:35
jedne iscepane farke koje nosim od prvog srednje :) i nikad ih necu baciti :)

starsica
01.06.2008, 01:16
e.. da se nadozvezem da svoj post iznad.. da vidite kako izgledaju kad su se pocepale jos.. :lol:
http://img228.imageshack.us/img228/2026/30052008001001ss1.jpg
i jos je dobro ispalo, iscepano je to ihaha :uzbud:
ali ne dam i h, cak se vise ne trudim ni da ih krpim :lol: i leti mi je to omiljena odeca :)

shacky
04.06.2008, 08:55
Imam neku zelenu majicu sa velikim belim zmajem, kupljenu kod Kineza koju često nosim, svi misle da je odvratna, a ja je obožavam:fijuk: