PDA

Puna verzija : Sex na najneobicnijem mestu

Meggy
05.04.2006, 11:47
Dobro, pitanje nije vezano konkretno za podijum (:lol:), nego sam htela da vas pitam jeste l' se nekad bavili ovom prijatnom aktivnoscu na nekom neobicnom mestu? :smoke:

ribenzzi
07.04.2006, 10:50
Sto pitas? Treba ti svjezih ideja, a?:uzbud: :astasad:

Evo nesto za tebe, scena iz filma "Lijepa sela lijepo gore": :uzbud:

"-ah, ahhh, ahhh..Pozur' ba zvon'cce!!!!

-Neccce bona, neccce, vel'ki je odmor" :lol: :lol: :hahaha:

SQUAW
07.04.2006, 14:58
:uzbud: U bre zlockasta, otvori mi oci! A zato znaci ticerka vozi bajs 365 dana godisnje... :cesces: ne 'vata joj se prasina... :lol: http://www.vojvodinacafe.com/forum/images/smilies/a084.gif

Moja "neobicna mesta" vise nisu neobicna, jer su odavno klasika, gooze se ljudi na sve strane... a bilo je... auto, plaza, klupica, klonja in d klab i jedna privatna laboratorija :roll: ... :fijuk: :stid2:

Meggy
08.04.2006, 14:55
Evo nesto za tebe, scena iz filma "Lijepa sela lijepo gore": :uzbud:

E, ako s' ti normalna... http://img125.imageshack.us/img125/5655/laugh7du.gif To definitivno jeste neobicno mesto :lol:

Phoenix
09.04.2006, 19:02
Poslednje čega se sećam, bilo je na haubi kola :roll: .

Nisam baš mislio da vam to odajem, nego mi dosadilo da na prvoj strani bude ona tema o tome koliko često imamo seksualne odnose. Čisto da ne dobijem kompleks :smeh: .

ribenzzi
10.04.2006, 22:04
Ajmo dalje... Hauba kola:uzbud: , ko ima nesto zanimljivije?:fijuk:

Muckota
10.04.2006, 22:53
Imam ja, ali ne smem da kazem :stid2:

gogothegreat
10.04.2006, 23:12
Kupe brzog voza na relaciji Beograd - Zadar. Godina 1980 i neka. Sam koitus se dogodio negde između Vinkovaca i Slavonskog Broda. Sva sedišta u kupeu bila su do kraja razvučena i spojena među sobom (ko je ikada noću putovao dobrim starim vozovima, setiće se kako to izgleda). Pored nas su u kupeu bile još dve bakute i neki čilager i svi su spavali k'o zaklani. Mi smo bili do prozora, pokriveni jaknama i veoma tihi. Čulo se samo kloparanje točkova, prigušeno plavo svetlo sporadično je remetila tek poneka svetiljka pored pruge, a ona... ona je bila slatka mala crnka iz Alibunara (moja prva i, za sada :fijuk: , jedina Vojvođanka), znala je francuski :ok: i imala najseksipilnije kotrljajuće "rrrr" na kugli zemaljskoj.

Ehh...

Phoenix
10.04.2006, 23:41
Imam ja, ali ne smem da kazem :stid2:Kaži slobodno, nećemo nikome reći. :fijuk:

vancouver
27.04.2006, 06:42
vidim da niko od vas do sada nije imao sex u night club , ja sam ga imao i ne samo ja nego nekolko parova bilo je lepo uz ritam rocka i naravno malo marushke ....Ha te lepe godine...:uzbud:

gogothegreat
27.04.2006, 11:14
Eh, da, sad se tek prisetih:

Once upon a time my ex-English teacher (:smeh:) had given me a blow job :uzbud: u separeu jednog ekskluzivnog sarajevskog restorana, kojem sam, nažalost, zaboravio ime!

Nadam se da se ovo može podvesti pod "vođenje ljubavi" :hmm:

To contemporary English teachers - the use of past perfect tense was, to my deepest regret, intentional! :(

goldie
28.04.2006, 00:42
Eh, da, sad se tek prisetih:

Once upon a time my ex-English teacher (:smeh:) had given me a blow job :uzbud: u separeu jednog ekskluzivnog sarajevskog restorana, kojem sam, nažalost, zaboravio ime!

I ju profesorka! http://www.gay.hr/web/smilies/blowjob.gif

Evo i ja da kazem nesto....
U kabini na zatvorenom bazenu. :fijuk:

Phoenix
28.04.2006, 18:30
Evo i ja da kazem nesto....
U kabini na zatvorenom bazenu. :fijuk:Ček, malo... Šta u kabini? Blowjob or... :fijuk:

goldie
28.04.2006, 19:13
Ček, malo... Šta u kabini? Blowjob or... :fijuk:

Tema je vodjenje ljubavi. A blow job nije vodjenje ljubavi. 8)

Ma.Za.
28.04.2006, 22:42

i blow job je vodjenje ljubavi!

Phoenix
29.04.2006, 11:01
Ne da mene maza :roll: . :kiss:

A, je l' se i na kancelarijskom stolu računa kao vodjenje ljubavi? :fijuk: (ma, samo ponekad ;) )

miqel
12.05.2006, 20:34
U stampariji slomivsi pritom gazdin sto za montazu! :smeh: Kad se setim puknem od smeha. A od boje smo se oboje prali 2 dana :osmeh:

Master_Yoda
17.10.2006, 12:22
Potpuno si u pravu. Blow job je festival u Guči.

A jesam na nekoliko vrlo neobičnih mesta, ali davno.

SansRomantic
17.10.2006, 12:28
Jasno da je bilo davno... :lol:

Nego daj ti specifikaciju mesta..

Nekima je možda ponestalo inspiracije :fijuk:

Invisibleman
21.01.2007, 15:09
Imate li da kazete nesto na ovu temu?

SQUAW
21.01.2007, 15:54
Imamo, imamo :uredu: no bolje je da ćutim :smeh: Šta rekoh gore - rekoh.

Invisibleman
21.01.2007, 16:13
Kabina za presvlacenje na bazenu SPENS-a :uzbud:

makilli
22.01.2007, 05:09
Uh,da pocnem da nabrajam pomislili bi da sam...Jedno od najneobicnijih je bilo malo stepeniste ispred ulaza u neku kucu,...na sred ulice(sva sreca pa je bilo kasno,ne bese prolaznika...),jednostavno nam je u tom trenutku doslo,...i to bese najpogodnije mesto... ;)

Kill Bill
22.01.2007, 23:13
Moja zgrada je neobichno tankih zidova,pa tako umem da cujem sta pricaju susedi...dodushe porodichna larma mi nekad onemoguci taj slatki uzitak...
ali dobro u trenutcima kad sam sama kutji na primer danas oko podne....cujem ti ja...

Komshinka-shtap: Sta je bilo,sta si se uzjapuriso? {by komshinkin leksikon fraza,novotvorenica i po josh kojecega...}

Sinchic-Mali Tozla: Mama,mama dvoje se taslache u liftu... :smeh:

kako samo volim tu neobichnu,histerichnu ali ni najmanje neinteresantnu porodicu...

Andjelak
26.01.2007, 20:19
spavaca soba je ponekad dosadna,ali korisna u hladnom zimskim nocima....
Imali smo mi dosta "izleta",uvek smo voleli neobicna mesta koja povecavaju dozu adrenalina i uzitka...
Bilo je tu kola,stepeniste u mojoj zgradi,obala dunava,sto u njegovom dvoristu,parkic,ali dva mesta cu pamtiti uvek,Fruska Gora noc i kabriolet,i more pucina dusek i strepnja da neki usamljenik u camcu ili na duseku ne naidje...
Brrrr i sad kad se setim podilaze me zmarci :stid2:
Kad zelja i strast dostignu vrhunac nema potrebe ne uzivati...

Ivana-psy
28.01.2007, 01:31
Uh, najludje mesto bese ispred moje kuce, aha, u pola noci, pored ograde, pas mi se razvalio od lajanja, zamalo da izadju moji, uhhh, ali nama je bio momenat :beyond:

Ovo nije toliko ludo, ali je romanticno :stid2: na obali mora, pored stene, dok su se ljudi setali na 100 metara od nas!

mcmix
16.02.2007, 13:48
Na ves masini dok radi centrifuga...8)

SQUAW
16.02.2007, 14:26
Na ves masini dok radi centrifuga...8)

E svi pominju tu veš mašinu dok radi centrifuga, a meni se nije desilo da za to čujem negde (kad se povede priča o sexu) osim na netu. Nikad to nisam probala, a i mašina mi je uvek bila na mestu koje ne dozvoljava manevar, a nemam gde da je pomerim da to probam :cesces: pa da vidim kako je, kad svi toliko pričaju o tome kako je to dobroooo. I jel treba da ubacim neku obuću u bubanj da se što više trese, ili može i peškiri na otkuvavanje? Ako uključim na otkuvavanje, jel možda bolje da čekam da se zagreje dobro na 90 stepeni pa da mi i ispod dupeta bude toplije? Jel treba da čekam centrifugu pa da naskočim ili može na mašini odmah da se podesi da centrifugira bez da čekam? :cesces: I na kraju krajeva jel smo oboje na mašini ili samo ja ili samo on? Pošto i muški i ženski pričaju da je to neviđeno :huh:

mcmix
16.02.2007, 14:55
Sve zavisi od ukusa, mozete oboje na masini ili samo devojka. Najbolje je kad je masina prazna i ukljucis direktno na centrifugu...:osmeh:

lav71
16.02.2007, 14:56
...na ringišpilu....:roll: ...(kad svi lažu ajd i ja malo)...:fijuk:

SQUAW
16.02.2007, 15:07
Najbolje je kad je masina prazna i ukljucis direktno na centrifugu...:osmeh:

Aha :cesces:

A jel može ta centrifuga da se podesi da traje nekako, pošto meni treba neko vreme da doživim orgazam? :cesces:

...na ringišpilu....:roll:

Bez novih momenata moliću. Di ringišpil da nabavim? :new:

lav71
16.02.2007, 15:10
Aha :cesces:

Bez novih momenata moliću. Di ringišpil da nabavim? :new:

...nemoj da me vučeš za ....jezik...:roll: :roll:

tipka
18.02.2007, 14:06
U prodavaonici zenskog rublja.Samo kad se sijetim hm hm hm!!!!

JasnaBGD
04.04.2007, 14:08
I meni se nameću ona silna pitanja koja je postavila SQUAW. To, u vezi veš mašine, centrifuge i otkuvavanja. Majku mu, ne mogu da pridjem toj napravi, jer je na nezgodnom mestu, u špajzu (u kupatilo ne može da stane - a, inače, kupatilo smo oprobali u svim varijacijama... :uzbud: ).
Najneobičnije mesto... Nije uopšte bilo neobično, samo je bilo malo nenormalno obavljati :sex2: u TUDJEM kupatilu. Bili smo u gostima i tako nam došlo :plaz2: . Naroda koliko voliš, svi nešto smaraju... Ja krenem do kupatila da čekiram šminku, moj cenjeni bračni drug - za mnom. E sad, bila je tu i ta inkriminisana veš mašina, ali nismo imali pogodne uslove - centrifuga, etc. - pa smo to obavili preko kade. Mislim, ja preko kade, on preko mene... :uzbud:

yeesss
11.04.2007, 08:45
...na ringišpilu....:roll: ...(kad svi lažu ajd i ja malo)...:fijuk:
Braavooo laaavveee !!!( sad ću ja malo da napišem)

na špretu sa uključenom ringlom, nije na najače ,samo malo
tako da se fino odskače....:uzbud: :uzbud: :uzbud:
p.s.samo se nadovezejum na lava...

TVO.JA_
13.04.2007, 09:20
E kod mene je to obrnuto:blink: ....uglavnom obično mesto sa neobičnom osobom....:ok:

Nenad07
13.04.2007, 13:19
pa evo na primer u centru Krusevca u autu sa zatamljenim staklima:ok:

Kal_el
13.04.2007, 13:24
u zgradi komande za vreme bombardovanja 99 :smeh:

Crazy Angel
14.04.2007, 05:04
Ja volim da vodim ljubav u kuhinji, kupatilu, liftu, kolima, restoranu, na fliperu, u parku..
Volim da osetim uzbuđenje, onda sam nezasita.. :stid2:

Hasice moj.. Na kom neobicnom mestu cemo se ja i ti :sex:? :kez:

Savone
14.04.2007, 07:17
Nemogu da zamislim kako bi nam bilo;) ;)

Crazy Angel
14.04.2007, 16:45
:blink: ti nisi moj hasica.. :jok:

SansRomantic
14.04.2007, 17:45
Ljubazno molim nove članove da pročitaju Pravilnik i da razgovor nastave na Privatnim porukama...

;) Hvala

Crazy Angel
14.04.2007, 18:05
Ja sam se drzala teme :(

lav71
14.04.2007, 18:23
Ja sam se drzala teme :(

...bolje se drži za nešto čvršće...:roll: ...da ne padneš...:roll:

Crazy Angel
14.04.2007, 18:29
ti cuti barabo :toljaga: :kez2:

SansRomantic
16.04.2007, 11:58
I dalje nismo čuli kakve to veze ima sa najneobičnijim mestom na kome ste ili biste upražnjavali sex, a drago mi je da se i Lav uključio u ćaskanje koje nema veze sa temom?

Sem ako vam VC nije sasvim zadovoljavajuće neobično mesto a virtuelni sex ispunjava sva vaša očekivanja?

;)

lav71
16.04.2007, 12:58
I dalje nismo čuli kakve to veze ima sa najneobičnijim mestom na kome ste ili biste upražnjavali sex, a drago mi je da se i Lav uključio u ćaskanje koje nema veze sa temom?

Sem ako vam VC nije sasvim zadovoljavajuće neobično mesto a virtuelni sex ispunjava sva vaša očekivanja?

;)

...redovno upražnjavam VC sex...ali ga ne smatram za neobično mesto...:roll:

DanijElla
16.04.2007, 13:17
Evo nekih uzbudljivih mesta za sex:

1. U javnoj ckaonici (lekara ionako nema, a cekaonica bi se odmah ispraznila)

2. U bioskopu (to bi vec bilo svingerstvo)

3. Na mekom tepihu uz kamin (štednje struje nikad dosta)

4. Na fotelji (dok slušate grcevit plac španskih hetoina na TV-u)

5. U dvorištu ispod stepenica

6. U šumi na snegu (to pocne sa “slikanjem”, ostavljanjem otisaka, a završi se prehladom)

7. U vozu usred noci (samo na liniji BGD-Niš, ostale linije su kratke)

8. Na motoru (vecem)

9. U krevetu medju svilenim ili satenskim caršavima (znate li vi nekog ko ima tako skupocenu posteljinu?)

10. Na obali lokalne reke, ispod vrbe (to je prava stvar)

11. Po kiši uz drvo

12. Na livadi, na cebencetu (samo obratite pažnju da ne vire, kao u filmu Ko to tamo peva!)

13. U camcu kada je pun mesec (obavezno ponesite dužu dasku, jegije žuljaju)

14. U moru bilo kojem (pod uslovom da je temperatura vode najmanje 15 stepeni)

15. Na vrh brda…

16. U krevetu prekrivenom ružinim laticama (koje ste pokrali iz komšijskog ružicnjaka)

17. U kupaitlu na žurci ( pod uslovom da su se svi naduvani odvukli kuci)

18. U autu usred gužve (verujem da bi dobili aplauz)

19. U unajmljenoj hotelskoj sobi (ponesite obavezno sa sobom cistu posteljinu, jer vas ni kondom nece spasiti prljavštine)

20. U staji na senu (južna varijanta)

21. Na krovu (umesto da svirate s grupom muzicara)

22. Pod vodopadom (Perucac je kao bogom dan za tako nešto)

23. U garaži (ovo može da ispadne sjajna varijanta)

24. U najbližem gradskom parku (boje da gledaju vas nego one koji se bodu u venu)

25. U autu za vrijeme pranja u automatizovanoj autopraonici (varijanta 3 minuta)

26. Na balkonu pod zvezdanim nebom ( preporucuje se na balkonu nekog solitera, u inat svim komšijama od prekoputa)

27. U šumici pored grada (srešcete mnoge prijatelje)

28. U napuštenom skladištu (izbegavajte jer su ih zauzeli talentovani novokomponovani pevaci i pevacice zajedno sa svojim talentovanim spot režiserima)

29. Pod punim mesecom uz autoput (možda vam se pridruži policija)

30. U dnevnoj sobi sa širom otvorenim prozorima usred dana (a narocito ako stanujete u prizemlju)

31. Na obali jezera ( to je slicna varijanta kao na reci)

32. U liftu

33. Na podu spavace sobe (to vec i sami znate)

34. Na podu kupatila (može, može)

35. U necijoj tudjoj sobi (odlicna ideja, a narocito ako ste u poseti kod homoseksualaca-oni po pravilu imaju veeeeeeliki krevet!)

36. U sauni (malo skupa varijanta, ali je klizava i sfumato, pa daje osecaj da glumite u nekom filmu)

37. Na vrlo, vrlo velikom krevetu (vidi pod 35.)

38. U Gradskom muzeju (tamo ionako nema nikoga)

39. Zaboravili smo na kancelariju!

40. Za razliku od predhodnih 39 kombinacija mogli biste da obavite ljubavni cin i u sopstvenom krevetu. Srecno!

P.S. Zaboravih na kadu!

pumba
16.04.2007, 13:40
15. Na vrh brda… :hahaha: ček da odem do druga u Bosnu

ostalo :cesces: ... pa dobar deo isproban :stid2: :uzbud:

stolle021
24.04.2007, 01:14
neznam dali je neko spomenuo ili ja nisam procitao . dali je neko to radio na groblju ? pa znate sta kad vam se to prvi put desava u zivotu ja mislim da ce malo ko birati mesto ,bar kad su u pitanju muskarci . zene su malo po tom pitanju probirljivije za ne , a mozda i nije ?

goldie
24.04.2007, 01:43
neznam dali je neko spomenuo ili ja nisam procitao . dali je neko to radio na groblju ? pa znate sta kad vam se to prvi put desava u zivotu ja mislim da ce malo ko birati mesto ,bar kad su u pitanju muskarci . zene su malo po tom pitanju probirljivije za ne , a mozda i nije ?

Pa sta ja znam, :cesces: ali sudeci po tvom avataru definitivno ti nije groblje gadno za te lepe stvari. ;)

Da se vratim temi.

Kancelarija njegovog tate. :uzbud:

TROPRSTI
24.04.2007, 10:39

Da za prvi put može i nešto taze frigidno. Kad su u pitanju muškarci.

Žene su probirljivije i traže nekog partnera sa krućim stavom.

stolle021
24.04.2007, 22:22
Pa sta ja znam, :cesces: ali sudeci po tvom avataru definitivno ti nije groblje gadno za te lepe stvari. ;)

Da se vratim temi.

Kancelarija njegovog tate. :uzbud:

pardon sobzirom da sam imao tek 15g i da je bilo ne planirano daj sta das a vec 2-3-4-5-6- je bilo mnogo romanticnije . e sad o avataru necemo pricati nije sa druge strane tako lose kao sto mislis samo me treba bolje upoznati :stid2:

tibor
08.05.2007, 22:40
na bilijar stolu :ok: :hahaha: :hahaha:
na shanku :ok: :hahaha: :hahaha:
u liftu :ok: :hahaha: :hahaha:
na klupici u parku ( to je trebo Kusturica da snimi jojjjj):ok: :hahaha: :hahaha:
u autu na naplatnoj rampi :ok: :hahaha: :hahaha:
da ne nabrajam zbog drugih ....dovoljno je i ovo :ok:

Gogi
09.05.2007, 12:18
У џакузију. 8)

Kal_el
16.05.2007, 17:35
u kolicima :uzbud:
:deda:

cicka
16.05.2007, 17:39
Iako sam devojka koja pomalo voli svoj komfor, tako da je krevet na prvom mestu ali najneobicnije mesto je definitivno terasa u sumrak, 4 sprat. :)

Ancho
28.05.2007, 01:49
Fliper, stepeniste ispred vrtica,hauba od kola, stolovi i stolice u caffe-u...

lav71
28.05.2007, 08:18
...u spejs šatlu....:roll:

par4her
10.06.2007, 10:59
Iako sam devojka koja pomalo voli svoj komfor, tako da je krevet na prvom mestu ali najneobicnije mesto je definitivno terasa u sumrak, 4 sprat. :)

M:
:) jel imas zgradu priblizno iste spratnosti a prekoputa?:cesces:

Isidor
11.06.2007, 09:41
U liftu koji se velikom brzinom peo od druge platforme ka vrhu Ajfelovog tornja, pred nekoliko nemačkih turista koji su mislili da izvodimo neki njima nepoznat balkanski ritual.:uzbud:
Ma, samo da hoću, mogao bih da lažem do sutra.:smeh: :smeh: :smeh:

dualpretop
11.06.2007, 14:46
Tribine (pokrivene) stadiona koji prima 15 000 ljudi. Vreme oko O1 časova.

Neuhvatljiva_
14.06.2007, 19:36
Na stenama pored mora...blizu plaže...:stid2:

Adora
24.06.2007, 08:46
:stid2: U čamcu negde na Jegričkoj, u biblioteci jedne škole,neću da kažem koje:roll: ...eh kakva ženska ,pravi knjiški moljac.Mnogo volem da čitam!

robi
24.06.2007, 14:51
@DanijElla
WOW................Mislim da nisi pomenula.............jedino u kukuruzu:uzbud:

Kal_el
28.06.2007, 14:05
naravno na plazici u vodi u jutarnjim satima ...
probao sam jednom i na drvetu u kameniçkom parku ... jako davno u srednju şkolu sam işao ... ali vişe onako da probam nego şto mi je bilo do sexa ...
slavili smo bili rodjus od dva drugara pa smo svi popili a ja sam zbog toga i pao s grane nedovrşenog posla :smeh: majmunska posla :smeh: :hahaha:

biterlemon
08.07.2007, 11:06
Šumica pored ribarskog ostrva, noć, kišica...
:stid2:

peca72
11.07.2007, 13:01
Šarage u autobusu.

kums
14.07.2007, 22:03
na vesmasini plus centrifuga:ok:

crnatama
15.07.2007, 00:14
za kumsa bas me interesuje koliko obrtaja ima tvoja masina?a definitivno naj mesto za to je zelena trava,priroda i svanuce nove zore

kums
15.07.2007, 19:24
nije bitan broj obrtaja,bitna je firma. a priroda ako nema komaraca i ostalih zivotinjki!:stid2:

kuta
27.07.2007, 19:59
Meni se desilo da moj prvi sex bude na veoma neobicnom mestu.Sa devojkom,koju sam merkao par dana sam ispred diskoteke na jednoj klupi sedeo u onom polozaju kad klupu zajasite kao konja a ona na isti nacin sedne vam u krilo(jasuci i klupu i vas).Od glavnog ulaza u diskoteku je bilo udaljeno svega 10-tak metara i ljubili smo se.u jednom momentu sam joj poljubio levo uho i ona se stresla.Sapnula mi je da cu zaliti zbog toga i podigla je letnju haljinicu i pomerila gacice.Sve ostalo cega se secam jeste da sam bio razapetih ociju kao da me hapse.Niko nije ni mogao da zna sta radimo jer je ona to lepo zakamuflirala.Eee to su bile naj sladje muke u mom zivotu.I danas kad prodjem pored te klupe srce mi lupa kao dobos.To je bilo divno iskustvo na neobicnom mestu.;)

veljko yaric
31.07.2007, 00:31
u rijeci okrizen sa ljudima

Liturgija
12.08.2007, 09:38
Кабина на базену - такође (од назад и орални)
Београдски кеј, негде код водовода .. на клупи, она у сукњици а ја у фаркама, села на мене :)
На штранду, у води пред 40.000 људи - мислим да нико видео није.

:uzbud:

ivan_pa
19.08.2007, 12:40
U liftu definitivno najextremnije! 100 puta PR-12 Sprat. al' je bilo dobro!!!

Najgora
01.09.2007, 21:42
Beše to na jednom nadvožnjaku koji tada još nije bio pušten u promet :fijuk: i to na najvišljem delu tako da su mogli da nas vide svi koji prolazili putem pored, na haubi od auta :roll::fijuk: bio je mrak...nadam se da niko nije obratio pažnju :hmm:

starsica
01.09.2007, 22:44
jutr pola 8, posle Nove godine.. isla sam kuci sa deckom.. i tako, dok smo se oprastali.. zaneli se.. i zavrsili u nekom simsiru.. nisam obracala paznju na prolaznike :stid2:
necu vise.. i ovo mi je bilo neprijatno.. :stid2:

HITMEN
27.12.2007, 20:18
Pa i ja sam za lift, mada u autu i nije tako lose, pogotovo ako se to radi u sred bela dana! :cesces:

alokin74
28.12.2007, 13:42
jezero Rodic, Kula, negde oko 4 posle podne, voda topla i mutna, a mase jakoooo puno. bilo je ... oh, ah, wow :fijuk: :uzbud:

novi
30.12.2007, 01:08
U kolima u voznji :roll:
mal se nisam skrljao

Savannah
02.01.2008, 19:58
Na vrhu najvise zgrade u samom centru Zagreba. Ispod nas diskoteka, zadnji sprat nedovrsen a sav u staklu. Oko nas grad, ispod nas muzika, svjetla...Eh da, i sex je bio odlican.

biterlemon
02.01.2008, 20:14
Šumica pored ribarskog ostrva, noć, kišica...

Ah, da, bilo je leto, vrela noc, krov od auta otvoren i kisa kapljala po golim telima...
Nezaboravan dozivljaj...

wrtllog
16.02.2008, 01:36
centar N.Sada zgrada izvr,veca....kanc sa pogledom na bulevar....

Bicko
17.02.2008, 18:53
Vracali smo se iz kafica, isli ulicom kada nas iznenada obuzela ljubavna strast i gde cemo, sta cemo mi na sred ulice!!!!

:plaz2: :uzbud:

believer
28.08.2008, 22:20
znate ono usko setaliste pored slovenske plaze u Budvi?....restorani pored......po ponoci negde....na nekom stolu.....ne znam sta se desilo sa svetom okolo....za nas je prestao da postoji....:stid2::stid2::stid2:

Kal_el
28.08.2008, 22:28
Na drvetu u Kameniçkom parku :smeh:
na stepeniştu ispred ulaza u zgradu :hahaha:
i komşiji sam se kulturno javio s bro' veçe ... ionako je njena zgrada u pitanju :hahaha:
ustvari sve je to normalno i ne znam od kog bi se krili kad svi kontaju da to svi rade :uzbud:

ajrin
28.08.2008, 22:32
u dvoristu osnovne skole:stid2:......al bio je letnji raspust!
kako je to dobar osecaj kad prosto ne mozes da se suzdrzis....:uredu:

memento
28.08.2008, 22:45
znate ono usko setaliste pored slovenske plaze u Budvi?....restorani pored......po ponoci negde....na nekom stolu.....ne znam sta se desilo sa svetom okolo....za nas je prestao da postoji....:stid2::stid2::stid2:
Ovo je čisto puritanstvo. Nego, zamislite rano proleće i groblje jednog banatskog selu u vedro, tiho, nedeljno popodne koje je tek započelo. Memento (bio sam student), sa svojom izabranicom, inače ćerkom strogih roditelja, u tzv urgentnom položaju dokazuje svoje neslućene seksualne mogućnisti jedne autentične hodajuće eroteke, kada u žaru borbe negde iza svojih leđa začujem nešto nalik na pevanje popa. Smrzo sam se i polako okrenuo. Mal nisam postao doživotno impontentan! Ugledao sam ogromnu masu ljudi koja je prisustvovala sahrani, a valjda je jedino u kovčeg gledao paroh. Ostali su buljili u nas i pogledali ne bili prepoznali bar nekog od nas dvoje...

Šta je bilo posle? Katastrofa!

zrnce
28.08.2008, 22:54
na AutoStradi....u zzutoJ traci....:kuler:

drth09
28.08.2008, 23:06
srušena radarska stanica sa sve bunkerom... negde gde je i bog rek'o zbogom :celepenka:

Nole erotica
31.08.2008, 02:10
U trapu na dzakovima krompira, nije bilo bas najudobnije i bilo je jako mracno ali romantika...

Dan danas mogu da osetim klice krompira kako me bockaju po goloj guzi :stid2:

makilli
31.08.2008, 19:26
Nole erotica

Odgovor: Sex na najneobicnijem mestu - danas, 02:10

U trapu na dzakovima krompira, nije bilo bas najudobnije i bilo je jako mracno ali romantika...
Dan danas mogu da osetim klice krompira kako me bockaju po goloj guzi:stid2:

A zatim...

Nole erotica

Odgovor: Da li ste već imali sexualno iskustvo? - danas, 02:49

Ja jos uvek nisam ali vredno treniram za taj dan, jer kontam da ce i on jednom doci. Do tada cu pokupiti sve jebacke tehnike i zahvate jer sam odgledao na stotine sati pornjave i ucio od najboljih:rasta2:

Dobro Nole,reci ti nama,jesi li :sex: ili nisi? :huh:

Ili ti nas ovde malo zajebavaš? :nindza:

ZOE
31.08.2008, 19:28
...u camcu:roll::fijuk:
Sve je bilo super dok se nismo zaneli do te mere da smo zaboravili na stabilnost camca, i prevrnuli se u vodu:hahaha::hahaha: Oma nam je pao... moral:smeh:

yossarian
31.08.2008, 19:28

Dan danas mogu da osetim klice krompira kako me bockaju po goloj guzi :stid2:

Клице... значи семенски кромпир... у тим ситуацијама је сигуран секс још битнији него иначе...

Ја... хм... Зрењанин...

Nole erotica
31.08.2008, 20:13
A zatim...

Dobro Nole,reci ti nama,jesi li :sex: ili nisi? :huh:

Ili ti nas ovde malo zajebavaš? :nindza:
Ja inace lazem kao djubar pa sad prosudite sami :fijuk:

da li jesam ili nisam :stid2: