Puna verzija : Vaš savršen odmor...
Kada biste sebi mogli prirediti savršen odmor, gde biste i sa kim otišli?
Otisla bih, naravno, na skijanje, po mogucnosti sa nekom grupom ski-freakova, tj. onih koje ne mrzi da, uprkos nocnom bancenju, ustanu ujutro na vreme i odu na stazu... cisto da ne budem usamljena :osmeh:
Moglo bi se reci da je ovogodisnje skijanje bilo bas takvo :uredu:
Otisla bi pravo u agenciju Kon-Tiki i izabrala bi bilo koje putovanje po svetu koje je skuplje od 2ooo eura. :uredu:
A nema mnogo takvih ponuda na njihovom sajtu http://www.kontiki.co.yu/putovanja.aspx?kat=4 , tako da bi otprilike to bilo recimo putovanje istok-zapad (beograd, london, njujork :uzbud: , majami :uzbud: , las vegas :uzbud: , san francisko, london, beograd) ili druga kombinacija koja nakon svega ovog pobrojanog dodaje honolulu i havaje- "malo" :cesces: skuplja kombinacija.
Ili recimo jako lepa kombinacija putovanja london :uzbud: , hong-kong :uzbud: , seul, tokio :uzbud: , kjoto, osaka, manila i na kraju opet london i beograd.
A sto se tice Evrope, to cu vec videti... :blink:
A sto se drustva tice, moze ko god hoce da ide sa mnom, jer ja tu osobu tesko da cu i videti tamo pored svega sto ima da se vidi....
Eto, e sad mi samo pare fale....8)
Ili recimo jako lepa kombinacija putovanja london :uzbud: , hong-kong :uzbud: , seul, tokio :uzbud: , kjoto, osaka, manila i na kraju opet london i beograd.
Auuuu... ovo mi se svidja! Stvarno je odlicna kombinacija. :ok:
nattydread
19.05.2006, 21:47
ja bi za pocetak na jamajku :uzbud: , pa na pjescanu plazicu :uzbud: , pa malo vutrica :uzbud: , pa malo muzika :uzbud: , pa par skokova u vodu :uzbud: , pa na reggae sunsplash festival :uzbud: ...i to tako nekih mjesec dana, pa onda afrika, juzna amerika, brazil, pa onda po belosvjetskim metropolama sve redom: london, pariz, lisabon i tako redom do penzije :uzbud: :uzbud: :uzbud:
blueella
14.12.2006, 20:23
Za mene je savršen odmor otići od kuće bilo gde,po mogućstvu sa dragom osobom i obavezno isključiti mobilni!:ljutko:
Ne biram...planina,jezero,more....samo da ne vidim nikog poznatog...potpuno isključenje iz svakodnevnog života...
Ne volim kad na odmoru sretnem nekog pa moram još i da ćakulam sa njim...:dry:
i ništa ništa ne raditi :jeee:
Za mene je savršen odmor otići od kuće bilo gde,po mogućstvu sa dragom osobom i obavezno isključiti mobilni!:ljutko:
Vaznije je s kim nego gde :ok:
A ako bas i bude neka posebna destinacija-necu se buniti:osmeh:. A moze i prvo susedno mesto-cisto da promenim klimu ;)
Ah Tokio me ceka za koji mesec odlazim tamo da treniram... Tokio je grad koji cu obavezno obici od pocetka do kraja... Ali ipak su mi omiljene morske destinacije...
Ima puno mesta koje bih zeleo obici......ali sada da me pitate gde ne bih znao.
Gde bi Vi otputovali kad bi mogli da birate?
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.