PDA

Puna verzija : Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..?

yige_gui
24.03.2006, 06:22
dakle? jel gledate u vrh vasih cipela ili zujite okolo ko muva bez glave? :smeh: gledate li izloge ili se samo u njima odmeravate? promatrate li ljude koji vam dolaze u susret ili citate brojeve sa registracijskih tablica? :smeh:
pogledate li koji put u nebo? :osmeh:

ima jedna provala, ne znam dal je istina, tako sam cula..
prica o pofesorki istorije ~~ 'Šetam ja tako ulicom i razmišljam o propasti Rimskog carstva, kad odjedanput pogledam, ja na kamionu?' :kez2:

SQUAW
25.03.2006, 00:06
Ne da ne posmatram ljude koji mi dolaze u susret, nego bi sa mnom covek trebao da se sudari da bi ga primetila. Zato u nebo zveram povremeno. Ako postoji neko cvece ili drvo tu gde hodam, onda i u to gledam. Bacim pogled u izloge, neke koji mi privuku paznju... ili one gde vec neko stoji i nesto gleda... Nikada ne gledam u svoje cipele. Najcesce gledam pravo ispred sebe. To sve vazi naravno, ako setam ulicama svog grada. U svakoj drugoj varijanti sam muva bez glave. ;)

Meggy
25.03.2006, 02:16
Gledam ko mi ide u susret, gledam da me ne puknu neka kola (:osmeh:)... i ono sto najcesce radim i sto me izludjuje do besvesti - ako je trotoar sastavljen od ploca, prebrojavam ih :blink: Izloge slabo gledam, to mi se ne mili ni kad moram http://img206.imageshack.us/img206/3240/doh4pw.gif

yige_gui
25.03.2006, 04:28
u mom slucaju zavisi od raspolozenja.. no najcesce zujim i gde treba i gde ne treba.. toliko da retko kad gledam kud hodam, jednom sam uspela i u stup da se zabijem :blink: skoro pa nikad ne gledam u cipele ni u pod.. a drugi prolaznici mi ne privlace bas paznju, sem ako mi za oko ne zapadne neka chudnovato~luckasta~ kombinacija odece koja se nikako ne slaze :smeh: inace u izloge isto bas ne gledam.. sem kod ducana za art suply :fijuk:

kao i Skvovitis, i nebo i zemlja (zemlja u doslovnom smislu) privlace pozornost, pogotovo u prolece :uzbud:

Betty Boop
25.03.2006, 10:44
Ma zavisi... Ako sam krenula u soping onda zveram po izlozima. Retko kada mi se desi da gledam ko mi ide u susret. Primetim tek toliko da se ne tucim sa nekim. :fijuk: Imam neku glupu naviku, da ako se zadesim na Bulevaru, pokusavam da zamislim pravolinijsku putanju po kojoj bih najbrze stigla do cilja. Ma ziva glupost, iz prostog razloga sto je na istom uvek guzva kao na z.stanici. i naravno, samim tim je naprosto ne izvodljivo. :wacko: A ako sam u stiklama, eeee to je situacija u kojoj ne dizem glavu od plocnika. Stalno zveram da ne naletim na nekakvu rupu u kojoj bih se strmeknula. :blink:

HLEBmaster
25.03.2006, 16:19
Ma Primetim tek toliko da se ne tucim sa nekim.:

Shta da ne uradish? :blink:

Elem evo ja : zavisi kako sam raspolozen .. ako sam neshto neurozan il umoran u glavnom ne gledam nishta samo da se stigne od tachke A do tachke B a da me pri tom ne udare kola ili ne stanem u psece govno ...

Ako sam izashao da blejim onak gledam sve i snimam sve .. naravno ne blenem ljudima u face ali snimam interesantne konfiguracije /lica tijela itd po nekad vidim kako bi se to dalo nacrtati/ izmodelovati itd ...smishljam priche koje se kriju iza lica .. koliko lice u opshe odaje karakter? ..Svakako snimam dobre cice .. po nekad vidim kako bi se to moglo...ovo/ono...ne libim se okretati :).. Snimam interesantne fasade, po nekad se trudim da zapazim stvari koje mi inache promichu.. po nekad stvarno zveram okolo.. hah koliko tvoj rodjeni grad mozz da izgleda novo i drugachije samo ako podignesh glavu.... Uz sva ta sranja zaboravim da gledam po izlozima ako sam recimo krenuo da trazim patike il shta god..

SQUAW
25.03.2006, 17:23
skoro pa nikad ne gledam u cipele ni u pod..

Cudo pa nikad nismo zavrsile u nekom sahtu. :smeh: :fijuk:

yige_gui
26.03.2006, 04:11
Cudo pa nikad nismo zavrsile u nekom sahtu.

nemoj bre da nas ureknesh :smeh:

Panta Ray
09.04.2006, 20:01
Kad idem ulicom obično sam jako zamišljen, tako da imam ozbiljan izraz lica. Činimi se da gledam u zemlju ispred sebe. Tako je uvek kad idem sam. šta da radim kad imam to proklestvo da mi mozak uvek nešto obrađuje.

Kunic
10.04.2006, 01:26
Gledam ko mi ide u susret, gledam da me ne puknu neka kola (:osmeh:)... i ono sto najcesce radim i sto me izludjuje do besvesti - ako je trotoar sastavljen od ploca, prebrojavam ih :blink: Izloge slabo gledam, to mi se ne mili ni kad moram http://img206.imageshack.us/img206/3240/doh4pw.gif

Isto, samo sto se ja trudim da ne zgazim na "liniju" izmedju ploca. :blink: Mislite da sam cudan? :huh: :smeh: :fijuk:

Meggy
10.04.2006, 01:29
Isto, samo sto se ja trudim da ne zgazim na "liniju" izmedju ploca. :blink:
Cekaj, ko ti je rekao da ja to ne radim? :lol:

Kunic
10.04.2006, 02:09
Auh, pa na sta bi onda nas dvoje licili da se setamo? :blink: Poskakivali bi i brojali. :wacko:

swba
10.04.2006, 02:58
Isto, samo sto se ja trudim da ne zgazim na "liniju" izmedju ploca. :blink: Mislite da sam cudan? :huh: :smeh: :fijuk:
e dobro je nisam jedini :smeh:

kad jurim negdje nemam pojma gdje sam a ne da jos gledam nesto, a dok setam ako mi pogled ne odvlaci necija figura :stid2: onda ili sabiram brojeve na tablicama automobila ili pazim na linije na trotoarima :blink:

yige_gui
10.04.2006, 03:38
axaxaa.. ovde svi nesto broje i prebrojavaju :smeh:

ja sto dalje od brojki to bolje :skok:

valentina
19.04.2006, 07:43
Zavisi s kim sam i kojom ulicom idem:uredu: Ima vise varijanti,haaaaaaaahaaaaaa:roll:

lind cokolada
28.04.2006, 11:25
zavisi obicno izloge ako ih ima

Goga
02.05.2006, 16:46
"zveram" gde god stignem.

nattydread
06.05.2006, 12:06
zbrajam brojeve na registarskim tablicama, pazim da ne zagazim na linije na plocniku, ponekad brojim korake :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:

vlado
05.07.2006, 13:10
Pa obicno gledam u facu ljudima koji mi dolaze u susret. Sto se tice gledanja u nebo, ja vise gledam u krovove zgrada ispod kojih prolazim, da mi se ne po***e neka ptica na glavu :fijuk:

kissigirl
05.07.2006, 13:37
Ma gledam svuda oko sebe, u izloge, u automobile, u ljude ispred mene... Par puta mi se desilo da sam se saplela jer sam se zagledala u nebo, ili izlog :wacko:

blueella
08.12.2006, 23:52
Gledam sve oko sebe, a zapravo ne vidim nista!:blink:
Vecito sam u nekim razmisljanjima i ne primecujem ni ljude ni izloge...nista!
Cesto moram extra da se skoncentrisem kada sa namerom nekud krenem da se fokusiram na to zbog cega sam tu dosla, jer sam u stanju da dodjem do tamo, okrenem se i produzim dalje.:huh:

Tigerlily
01.02.2007, 15:54
Gledam uglavnom ispred sebe, ali mi je glava u oblacima redovno... Obavezno pevušim za sebe, mada ne bih mogla da se zakunem da me niko ne čuje :stid2: . I, da, ako naiđem na izlog, OBAVEZNO se pogledam :uredu:

mariposa
02.02.2007, 12:45
Ma uvek zurim negde:uzbud: ,ali gledam ko kako je obucen:blink: ,kako napreduje vecito sredjivanje ulice:huh: ,pazim kuda gazim,jer ovde ljudi vole da prosetaju svoje kucne ljubimce,pa jadne zivotinje nisu oni krivi nego gazde:uredu: ma koji izlog,ali skoro uvek razmisljam,pa ne primetim nista:cesces:

euridika
02.02.2007, 21:29
Ja retko šetam, obično vozim (bicikl, naravno) i gledam u nebo uvek, danju u modre boje koje vetar rasipa i pravi kolaže kakvi se ne mogu opisati i oblake bele, pune, brze, noću u zvezde i mesec, pratim ih pomno, neletim ponekada na nekoga, svirnu nervozni vozači kada se ja malo više zablentavim, a ljudi koji me znaju su već navikli da treba da me zovu, lupkaju po ramenu, koriste neke slične metode ako hoće da ih opazim.

makilli
02.02.2007, 21:58
Gledam u apsolutno sve na sta naidjem sto i nije najsrecnije resenje jer se desava i da se sapletem,pa cak i da padnem :stid2: :stid2: :stid2:

zdenkavuk
04.02.2007, 22:59
Uglavnom zurim i gledam ispred sebeda nebi naletela na nekog :wacko: posto mi se to desavalo. Desilo mi se i da zapnem, pa sad oprez:uzbud:

Kad se setam , volim da pogledam izloge i ljude koji prolaze mimo mene :osmeh:

lav71
06.02.2007, 19:28
...klime...:zid: :zid: :zid:

Andjelika
08.02.2007, 00:35
Lava... i divim se njegovoj lepoti :)

SansRomantic
17.02.2007, 13:53
Nešto baš retko šetam ulicom...
Nema se vremena :beyond:

Kad šetam, onda izaberem da to bude pored reke i to najčešće Zemunski kej od Branka do Stare kapetanije...
E..a tu ima što-šta za blejanje u...slatke male i velike kuce...mnoštvo dečurlije i bebica u bebećim kolicima...čike i tete što prodaju sladoled (od proleća do kasne jeseni)..i kod svakog moram da stanem, a kod svakog drugog kupim...

U vrh cipela nikada, ali baš nikada ne gledam dok hodam...
valjda sam zato jednom završila u otvorenom šahtu :ljutko:
a jednom u podubokoj rupi slomila nogu :ljutko: :(

lilika
30.09.2007, 14:08
Uvijek gledam ispred sebe samo ponekad pogledam na stranu.

little fairy
18.10.2007, 14:12
U pod ispred sebe. Ne bih htjela stati u nešto pokakano :uzbud:

Čemu da gledam naprijed kad niti ne primjećujem ljude oko sebe jer hodam kao mutava bez glave.

Don't worry, vozim auto kao Niki Lauda 8)

anjich
18.10.2007, 14:55
gledam ispred sebe i nikoga ne primjecujem dok mi se prvi ne jave, nekada to i nije dobro... :hmm:

starsica
18.10.2007, 15:09
otkud znam.. blenem u okolinu, u ljude, svima se javljam.. volim da se javljam ljudima :beyond:

mcmix
18.10.2007, 15:23
sve i svasta...:hmm:

broj310
18.10.2007, 19:22
зверам унаоколо и гладим браду :blink: често гледам у фасаде кућа, крошње дрвећа а обавезно се загледам у женску особу коју сретнем :uzbud:
гледам и где вране лете :fijuk:

coolgirl
18.10.2007, 19:26
Ja drzim glavu pravo :roll:
I ponekad gledam kuda hodam,znaci u zemlju...Ali posto ja zivim u onako,manjem selu,znam sve napamet kuda treba ici :smeh:

Neuhvatljiva_
18.10.2007, 20:34
Gledam napred...i to samo da ne bih udarila u nesto...mada se i to desi :lol:
A inace, manje vise, moze i moj otac proci pored mene ne bih ga primetila :huh:

robi
17.12.2007, 01:12
99% gledam okolo, pogotovo.......:fijuk::fijuk:

believer
17.12.2007, 01:31
jednom davno,ide meni u susret jedan prijatelj...
stane ispred mene i rece:Sad mi je skroz jasno sto se ti ne udajes!
pa ides tako namrstena ko da su ti sve pobili u familiji!

Leonard Peltier
17.12.2007, 13:10
Kada hodam ulicom slušam muziku :music: i ne vidim ništa/nikoga oko sebe. Zveram okolo, ali čisto gledajući 'pejzaž' i upijajući boje - ljude kao da neko obriše gumicom.
Zato često dobijam 'komplimente' da sam uobražen :plaz4:, a u stvari se radi samo o tome da mi nije do ljudi............. i foliranja tipa " gde si? šta ima?..... ovako bar to izbegnem na lakši način 8)

P.S Jedino je malo nezgodno kada naiđu ljudi ( veeeeoooommmma mali broj njih) sa kojima stvarno želim da proćaskam, ali ih omašim zbog svoje 'izgubljenosti' u muzici, prostoru i vremenu.............. :stid2:

Neron
17.12.2007, 13:54
Retko i idem ulicoma,a kada idem gledam u automobile i usput na potencijalne atentatore ili lopove,narkice,da ne bih dosao u neprijatnu priliku da ne pomisle da sam pogodan za pljacku i tako sebi upropaste zivot...Ako ima lepih devojaka,gledam,ali se NIKADA ne okrecem...;)

Vronsky
17.12.2007, 13:58
Uglavnom levo ...
:uredu:

_baba_
17.12.2007, 14:05
Cudo pa nikad nismo zavrsile u nekom sahtu. :smeh: :fijuk:

Ja jesam. :dry: I nije nimalo prijatno. :dry: Posle upadanja u saht mi vise nije palo na pamet da zveram okolo. Sto je opet dovelo do toga da gledajuci strogo u pod, nisam videla da je neko gurnuo roletnu (onako polovina stoji normalno, a pola viri na ulicu) pa sam opalila glavu da sam sve zvezde videla.

Lepo ne zna covek gde da gleda. Moram usavrsiti tehniku da jednim okom gledam dole, a jednim gore. :crazy: :beyond:

Kitty
19.12.2007, 21:46
... gledajuci strogo u pod, nisam videla da je neko gurnuo roletnu (onako polovina stoji normalno, a pola viri na ulicu) pa sam opalila glavu da sam sve zvezde videla.

Sad mi je lakše, mislila sam da se takve stvari dešavaju samo meni. :blink:

A o tome koliko su me i kako zezali zbog čvoruge na čelu ... suvišno je uopšte i pričati. :stid2:

Angus
19.12.2007, 21:49
...obicno gledam ribe....:fijuk:

little fairy
21.12.2007, 14:15
Joj.. Zaboravila sam reći da posebnu pozornost dajem i na praćenju kauguma na asfaltu. Naime, nije ugodno stati na nju i cijelim putem kasnije šljapkati s njom.

Alexander 37
21.12.2007, 14:22
Ranije , dok sam "aktivno" gajio golubove, sam gledao u nebo.;)
Sad .... ne znam , gde stignem.:stid2::plaz2:

duga12
21.12.2007, 14:39
...bas i ne gledam...pa kad me neko sretne poznat,ja ga ne registrujem,pa ispadnem uobrazena,a ustvari,zauzeta sam svojim mislima

shacky
22.12.2007, 11:05
gledam ljude, gledam u zemlju, gledam izloge, gledam automobile.....

chapi_unique
07.02.2008, 20:57
Ja gledam iza ledja u strepnji da me ne pokupe neka kola...
jure ljudi ko manijaci,..
jedva cekam da dobijem svoja kola , pa ce da vide oni :hahaha:

**princess**
07.02.2008, 21:10
gledam ispred sebe da ne upadnem u shaht... :smeh:
i volim da gledam u ljude koji porlaze pored mene...

Buba Erdeljan
09.02.2008, 00:13
Izmedju trepavica volim da zadržim konture, boje i svetla. Kupole, vence, pločnike, božićne jelke i ukrase...pa kod kuće, na tenane, dodam i mirise...i poneko lice.

NSdjanka
14.02.2008, 21:20
U svoj odraz u izlozima 8)

sonja_ns.
16.02.2008, 20:44
Joj što volim izloge sa lepom garderobom :hahaha:

broj310
20.02.2008, 23:53
данас сам се, док сам ишао до оближње продавнице, трудио да "избегнем" неки нежељени сусрет од прекопута. онда сам гледао лево-десно, лево-десно, лево... па прешао улицу после 64 возила која су прошла испред мене:ljutko: увек се, осећам, тако намести да кад ја пожелим да пређем на другу страну, упаднем у најгори саобраћајни шпиц.
јбг.
мала дигресија:)

shacky
25.02.2008, 22:51
U poslednje vreme hodam uzdignute glave i gledam lica ljudi sa kojima se mimoilazim. Nikada nisam isla ulicom sa vise samopouzdanja, a gledajuci lica drugih ljudi vidim da mnogima nedostaje upravo samopouzdanje.

Tami80
25.02.2008, 23:28
Gledam sve sto mi "za oko padne".Prirodu,ljude,znaci bas sve.Hodam otvorenih ociju.:uredu::smeh:

ZOE
25.02.2008, 23:49
...pa zavisi, sta se desava na ulici. Ako se nista ne desava zveram svuda uokolo:uredu: Ako se desi tuca - gledam i navijam:blink::uzbud: Ako vivim dobrog tipa, ne samo da ga gledam, nego i zvizdim za njim:hahaha: Tako.... svasta moze da se vidi po ulicama!!

TVO.JA_
19.03.2008, 10:03
Apsolutno ni u šta.
Uvek sam zamisljena i "pičim k'o muva bez glave".

Kal_el
19.03.2008, 10:05
u šetačice :smeh:

silvia
19.03.2008, 10:22
Apsolutno ni u šta.
Uvek sam zamisljena i "pičim k'o muva bez glave".

Isto, sve isto :ok:

Pinky993
19.03.2008, 10:47
Gledam ispred sebe,ali sam u mislim negde daleko...

Vronsky
19.03.2008, 13:08
Dunav ...
:uredu:

Goga
14.04.2008, 11:04
Zveram na sve strane, ili se jurim sa Kikijem :uzbud:...

zmax
14.04.2008, 17:04
Mislim da gledam ispred sebe,ali kao što već neko reče,zamišljeno... :blink:
Često mi se desi da me prestrave ljudi koji me zaustave,jer oni mene spaze,a ja njih tek po prozivci moga imena. :stid2:

ZOE
14.04.2008, 17:12
gledam koji muski ima dobru guzu:fijuk:

yige_gui
17.04.2008, 06:01
paaaa, rado zujim okolo.. :uredu: ali sad vec neko vreme spavam otvorenih ochiju dok hodam.. takooo daaaa iz istog razloga neki dan nisam vidjela drechavo narandzastu oznaku kojom su neki dobrochinitelji oblelezhili ruupu sa sve vodom u njoj.. :roll: tako daa sam otprilike od ranog jutra gacala mokrom patikom :uzbud:

Tami80
17.04.2008, 08:58
Gledam na sve strane.Spazim sve oko sebe...do najmanjeg mrava.:new:

shacky
19.04.2008, 20:32
ispred sebe ili u ljude ili u izloge ili jako zurim pa nemam vremena da gledam bilo gde ni bilo koga :)

bellissima
17.09.2008, 10:36
Dok hodam ulicom ,uglavnom presabirem misli,pogotovo ako idem na posao,razmisljam sta imam da uradim.:cesces:
Tako da uglavnom neprimecujem nikoga oko sebe,
dok me neko ne pozove i onda mi bude jakoooo
neprijatno,jer uvek posle toga sledi obavezan komentar,
kako necu da se javim.Ali posto sam u konstantnoj
jurnjavi oni koji me poznaju,to vec dobro znaju.;)

morpheo
17.09.2008, 11:28
Kad hodam ulicom :cesces:, rekao bih da vidim sve ali ne primecujem nista :blink: Zvernjam unaokolo kao muva bez glave, ali mi je mozak obicno zauzet necim drugim, pa cesto prodjem pored nekoga meni dragog "kao da ga nema". (naravno, bude mi to napomenuto) Ako je, kojom nesrecom, staza kojom se krecem poplocana, ploce cu brojati do besvesti :wacko:

Rohalj Baze
17.09.2008, 11:36
gledam ispred sebe....:)

prewrnuta_torta
17.09.2008, 13:19
ako sam u zurbi, gledam samo da se ne sapletem i da ne podletim pod neki automobil...
a kada nisam u zurbi... onda ne trcim preko crvenog vec polako koracam i razgledam sve oko sebe (izloge, ljude, kao i vec navedene stvari : mrave, dobre guze :roll: )

CHichaGlisha
17.09.2008, 13:37
gledam na sve strane ...

da nekog slučajno ne zgazim ... mislim - da mi ne promakne prava meta ...:fijuk:

:hahaha:

diktatorka
24.11.2008, 18:06
...uglavnom u izloge...(vidim i sebe pa mi bas lepo)

robert ns
24.11.2008, 18:13
-da ne ugazim u neko govance...
-da ne naletim na nekog kerovodju pa obrisem o njega onako kao slucajno gomilicu od njegovog ljubimca
- a gledam i da ne ugazim u zvaku
- a ponekad i lepe tete dok aranziraju izloge

CHichaGlisha
24.11.2008, 18:24
Retko hodam ulicom ... :hmm: ...
noge bi po tom pitanju mogle slobodno da mi zakržljaju :hmm: čudi me da već nisu,

elem ... kad ipak retko (pro)hodam ulicom,
isključivo gledam kakav utisak ostavljam na prolaznike ...:fijuk:
kada oko mene nema izloga da se u njih ogledam, njihove oči mi služe kao ogledala :roll:

Eto tako ja to radim ... :hahaha::smeh::hahaha: ... dok retko hodam ulicom ... :smeh:

;)

jovuk
24.11.2008, 19:28
Sve zavisi kojim ulicama hodam.
Ako hodam centrom,onda obavezno gledam u svaki izlog,kafic,ali obzirom da me svi poznaju(malo mesto)uglavnom se stalno nekom javljam,zaustavljam se na svakih 2 metra,...i sve tako dok mi ne dosadi i onda uhvatim jedan pravac i odredim brzinu(opcija-munja),...nabacim osmeh na lice,..pevusim tiho neku pesmicu i gledam samo da citava stignem na odrediste.

coolgirl
24.11.2008, 20:53
Zavisi od mnogo toga.. Ne znam.. gledam u put kuda idem,ili pravac.. :beyond:

lav71
24.11.2008, 21:50
...gledam u p...:stid2::roll:

...ravcu kojim idem...:roll: